Seværdigheder

Du kan ikke besøge London uden at besøge en af byens mange attraktioner så som Madame Tussauds, London Eye, London Dungeon, London Akvarium eller en af de mange andre attraktioner London har at byde på. Bestil dine billetter her, og ofte vil du springe køen over samt måske spare penge!

Seværdigheder
 
Madame Tussauds London

Madame Tussauds London

4.2
(356)

Spar 35% på dine billetter, når du bestiller dem hos os! Det verdensberømte Madame Tussauds er meget mere end et voksmuseum. Der er ingen reb! Du kan røre figurerne, tag dit billede sammen med dit største idol og nyde de mange forskellige interaktive udstillinger, såsom Spirit of London Taxi Ride og Star Wars Experience. Bestil dine billetter hjemmefra og spring ...

Fra 220 kr
London Eye

London Eye

4.3
(420)

Besøg en af Londons største attraktioner og oplev den fantastiske udsigt fra toppen af London Eye! Køb spring-køen-over billetter hjemmefra og spar tid i køen og spar op til 20%. Du kan også vælge en kombo-billet og få et sjov sightseeingcruise med og samtidigt spare 10%

Fra 191 kr
3-i-1 London-pakken

3-i-1 London-pakken

Oplev tre af Londons mest fedeste familieattraktioner - Madame Tussauds, London Dungeon og SEA LIFE London Aquarium! Hvis du køber din 3-i-1 London-pakke online, sparer du 50% på dine billetter sammenlignet med hvis du køber den enkeltvis i døren. 3-i-1 London-pakken er kun tilgængelig online!

Fra 459 kr
4-i-1 London-pakken

4-i-1 London-pakken

4.2
(22)

Eksklusivt pakketilbud: Køb to attraktioner og få to ekstra attraktioner med GRATIS! Vores eksklusive London pakke inkluderer Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, SEA LIFE London Akvarium plus valget mellem den spritnye attraktion Shrek's Adventure! London eller London Dungeon.

Fra 477 kr
6-i-1 London-pakken

6-i-1 London-pakken

Dette er et enestående pakketilbud til dig der vil prøve alt det sjove i London, men ikke vil betale fuldpris. Nu kan du købe tre seværdigheder og få tre ekstra seværdigheder med GRATIS! Dette pakketilbud inkluderer Madame Tussauds, London Eye, London Eye River Cruise, SEA LIFE London, Shrek's Adventure! London og London Dungeon. 6 fantastiske seværdigheder, 1 STORT eventyr i ...

Fra 664 kr
London Dungeon

London Dungeon

4.4
(45)

Køb dine billetter til London Dungeon her og spar 30% på din indgang med vores eksklusive tilbud! London Dungeon er en af Londons allerstørste attraktioner, som samler Londons uhyggelige fortid i en unik kombination af skuespillere, special effects og forlystelser. Bestil billetterne hjemmefra!

Fra 171 kr
London Akvarium

London Akvarium

3.8
(4)

London Akvarium har en af Europas største samlinger af marineliv og er et must for enhver der er interesseret i livet under havoverfladen. I London Akvarium kan du blandt andet opleve over 500 forskellige dyrearter og planter, se over 40 hajer fra 12 forskellige arter, møde en Gentoo-pingvin og opleve vandmændenes forunderlige verden i udstillingen 'Ocean Invaders'. Køb dine indgangsbilletter ...

Fra 159 kr
Chelsea Flower Show

Chelsea Flower Show

5.0
(1)

Chelsea Flower Show i London afholdes hvert år i maj. Chelsea Flower Show er det verdensberømte have- og blomsterudstilling. Køb dine heldagsbilletter her og bliv så længe du har lyst.

Fra 748 kr
Udsigt fra the Shard

Udsigt fra the Shard

5.0
(4)

Kom op i toppen af Vesteuropas højeste skyskraper - The Shard. Udsigten fra The Shard tager pusten fra dig! Oppe fra toppen af bygningen kan du se de fleste af Londons store seværdigheder, såsom The Tower of London og London Eye.

Fra 290 kr
ZSL London Zoo

ZSL London Zoo

2.0
(1)

Kom helt tæt på alle de fantastiske dyr i ZSL London Zoo. Mød de mest behårede, uhyggelige, højeste og mindste dyr, fra aberne til girafferne. Der er fyldt med sjov for hele familien!

Fra 192 kr
Arsenal FC Stadion Tur

Arsenal FC Stadion Tur

4.5
(4)

Kom bagom kulisserne i Arsenal FCs hjem, Emirates Stadion, på denne selvguidede tur med audioguide og find ud af, hvad der foregår før en kamp. Besøg omklædningsrummet og tag turen igennem tunnelen der fører til fodboldbanen og forestil dig de 60.000 fans brøle!

Fra 216 kr
London-passet

London-passet

3.7
(6)

The London Pass giver dig gratis adgang til over 60 attraktioners, ture, museer og seværdigheder i London, samt spring-køen over-adgang til et udvalg af de mest populære attraktioner. Vælg mellem 1, 2, 3 eller 6 dages gyldighed. Uanset hvor længe du har i London, kan du spare tid og penge med The London Pass!

Fra 459 kr
Buckingham Palace

Buckingham Palace

4.7
(13)

Besøg et af verdens eneste kongelige paladser i brug, Buckingham Palace i London. Buckingham Palace fungerer både som Dronning Elizabeths kontor og hjem i London. Den populære turistattraktion er ofte udsolgt længe i forvejen, så husk at bestille dine billetter hjemmefra!

Fra 216 kr
Chelsea stadion og museumstur

Chelsea stadion og museumstur

5.0
(6)

Rundvisningen på Stamford Bridge, hjemmebane for Chelsea FC, tager dig bag kulisserne på et af verdens bedste fodboldhold og giver dig adgang til områder, der normalt er forbeholdt spillerne. Du får også adgang til Chelsea FC Museum.

Fra 165 kr
Tower of London

Tower of London

4.2
(71)

Tower of London er en af de seværdigheder du er nødt til at opleve mindst engang! Spar tid ved at bestille dine billetter til Tower of London hjemmefra og spring køen ved billetkontoret over. Gå ikke glip af dette stykke London historie!

Fra 178 kr
Wimbledon Lawn Tennis Museum

Wimbledon Lawn Tennis Museum

Udforsk evolutionen af tennis - fra tidsfordriv til havefester til en professionel sport i multimillionklassen. Wimbledon tennismuseet har medrivende interaktiver og film, intuitive touch-skærme og gratis audioguide på 10 forskellige sprog. Du kan vælge mellem en indgangsbillet til museum med en gratis audioguide eller booke en guidet rundvisning. Køb her!

Fra 75 kr
Westminster Abbey

Westminster Abbey

4.7
(3)

Westminster Abbey er en af verdens flotteste kirker, med en historie der går over 1000 år tilbage, og kirken er en af de seværdigheder du bare skal se, når du besøger London. Bestil dine billetter hjemmefra til den verdenskendte kirke!

Fra 187 kr
Churchills krigsværelser

Churchills krigsværelser

Slendr rundt i Westminster, besøg Churchills krigværelser og oplev den originale bunker præcis som den blev forladt i 1945 og udforsk Churchills krigsmuseum. Det er et must for enhver historienørd! Bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 402 kr
London Eye-cruise

London Eye-cruise

3.0
(1)

Nyd dette unikke prisvindende sightseeingcruise på Themsen! Se mange af Londons fantastiske seværdigheder og attraktioner. Bådene afgår lige ved foden af London Eye og er dermed den perfekte tilføjelse til en tur i det ikoniske pariserhjul.

Fra 103 kr
Buckingham Palace & vagtskifte

Buckingham Palace & vagtskifte

Benyt denne sjældne mulighed for at udforske statsværelserne i Buckingham Palace og overvær vagtskiftet. Paladset har kun åbnet to måneder om året, og pladserne til denne tur er få og meget populære, så sørg for at bestille hjemmefra!

Fra 533 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv