Søg efter billetter

COVID information

  • Du kan blive bedt om at bruge mundbind, for at tage hensyn til dem omkring dig. Så medbring et, bare for en sikkerheds skyld.
  • Krav om afstand, samt forsamlingsbegrænsninger er ikke længere gældende. Vi beder dig dog om, at vise hensyn til dem omkring dig.
  • Skal du købe noget på stedet, skal du bruge et kreditkort, og undgå at bruge kontanter.
  • Har du symptomer der minder om COVID-19 beder vi dig på det kraftigste om ikke at dukke op. Venligst kontakt vores helpdesk, så vi kan være behjælpelig med at ombooke din bestilling.
  • Alle områder der berøres af gæster rengøres regelmæssigt.
  • Ansatte bærer evt. ansigtsmaske og andet udstyr for at beskytte gæster og dem selv.
  • Du kan blive bedt om at bevise du er fuldt vaccineret, eller har været testet positiv for COVID-19 (Immun). Så for en sikkerheds skyld, bedes du medbringe et gyldigt Coronapas.

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

St Pauls Cathedral

Gem
Gem ikke
4.6 (77)

Besøg det ikoniske vartegn St. Paul's Cathedral, også kendt som Londons Domkirke, og lær om stedets fascinerende historie. Med forhåndbestilte billetter kan du spring de lange køer over og bare gå direkte ind og begynde med at udforske katedralen. 

Højdepunkter

- Spring køen over til St. Paul's Cathedral
- Besøg den ikoniske domkirke
- Prøv en gratis 90-minutter lang rundvisning
- Oplev den enestående filmoplevelse Oculus
- Nyd udsigten fra kuplen

Hvad kan jeg forvente?

Besøg det ikoniske vartegn
St. Paul's Cathedral er den femte katedral på denne lokation. Den første brændte ned til grunden under Londons store brand i 1666. St. Paul's Cathedral er en af Nordeuropas største kirker, og er bygget som et kæmpe kors med den berømte kuppel i midten.  

Lærig multimedie-guide
Prøv en multimedie guide som er inkluderet i din adgangsbillet. Multimedie-guiden bruger film, fotografi og detaljeret fortælling i beskrivelsen af dette unikke landemærke. 

Guiden er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk, portugisisk, polsk, russisk, kinesisk, japansk og koreansk.

Gratis rundvisninger 
Der er daglige gratis rundvisninger i katedralen og krypten fire gange om dagen kl. 10, kl. 11, kl. 13 & kl. 14. Du kan kvit og frit deltage i disse rundvisninger, hvis du har lyst. En rundvisning tager ca. 90 min. (Begrænset plads per rundvisning).

Oculus: Et kig ind i St. Paul's Cathedral
Få et eksklusivt kig ind i katedralen med moderne projektionsteknologi og lad dig indhylde i den fascinerende historie bag katedralen. Oculus er en prisvindende 270° filmoplevelse, som bringer katedralens 1400-årige historie til live.

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til St. Paul's Cathedral. 

Når du kommer til St. Paul's Cathedral, skal du ombytte din e-billet, inden du kan gå ind i katedralen. Vedkommende, der har bestilt billetterne, skal medbringe et foto id (f.eks. et pas), når billetterne skal ombyttes. 

Hvor længe er mine billetter gyldige?
Når du bestiller dine billetter, skal du vælge den dato, du ankommer til London som 'Gyldig fra'-datoen. Dine billetter er gyldige en uge fra den dato. 

Vær desuden opmærksom på, at børnebilletter kun kan købes sammen med voksenbilletter. 

Vigtig information

- Særlige begivenheder eller kirkelige tjenester kan betyde af hele eller visse dele af St. Paul's Cathedral kan blive lukket af for offentligheden med ganske kort varsel.

Billetkategorier

Senior (65+)
Voksen (18+)
Barn (6-17)
Barn (0-5): Gratis

Åbningstider

Mandag-lørdag: kl. 8:30-16:30. Sidste indgang er kl. 16:00.
Søndag: Lukket.

Bestil
Fra 168 kr

fre, 8 jul 2022

Gratis dato ombytning Gratis dato ombytning
Du kan nu gratis ændre dato. Bare Send os en besked under Kontakt Os med din nye dato. Vi skal dog høre fra dig senest 5 dage før dato for dit besøg.

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Spar tid - Spring køen over

Audioguide

Åbningstider

Vejviser

St Pauls Cathedral

Adresse
St. Paul's Churchyard London EC4M 8AD

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.