Søg efter billetter

Lignende kategorier

Vores kunder siger

Hvorfor købe hos os?

  • 35 års erfaring

  • Dansk kundeservice

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Sightseeing i London

Når man tænker på sightseeing, er det ofte paladser, kunst, historie, kirker og specifikke seværdigheder, det falder én ind at lære mere om. Nogle elsker at følge en guide gennem byen, mens andre hellere vil tage på sightseeing på egen hånd. Der er derfor altid noget nyt og spændende at se i hver eneste by i verdenen. I London er sightseeing dog et bredt emne: Ture kan handle om kongelige historier, fodboldstadioner og endda popkultur. Så der er muligheder for alle!

En af de mest populære ting at opleve i London er Harry Potter & Warner Bros. Studio turen – en rigtig god oplevelse for fans og for alle, der ønsker at høre mere om Harry Potter! Hvis du elsker fantasy bogserien og de magiske film, så er dette en god måde at træde ind i det fantastiske univers. Du ser både kostumerne og rekvisitterne kendt fra filmene – måske får du endda følelsen af at være en rigtig Hogwarts elev!

Det bliver dog ikke muligt at flyve rundt i London på et magisk kosteskaft – til gengæld er der mange af vores ture, der har transport med i prisen. Sightseeing i bus er utrolig populært i de fleste hovedstæder – og London er ikke nogen undtagelse. Med vores forskellige busture kan du skræddersy din egen tur gennem London, og se lige præcis det, du helst vil se! Du kan for eksempel hoppe af ved Oxford Street for at shoppe – eller hoppe af ved et af de storslåede paladser, hvis du kunne tænke dig at få den helt store royale oplevelse. Buckingham Palace og Kensington Palace er iblandt disse seværdigheder!

Blandt vores mange sjove ture kan du her få billetter til:

Harry Potter & Warner Bros. Studio turen
Big Bus Hop-on Hop-off London
Hampton Court Palace
Wembley Stadium turen
Windsor Castle, Stonehenge og Roman Bath

Vi håber, du får en rigtig god sightseeingtur – sørg for at nyde hvert eneste øjeblik. Du kan altid tage billeder, som du kan beholde som skønne personlige minder!

Ticmate velgørenhed

Sightseeing i London

Oplev hele det populære London med en af vores sightseeingture. Nyd det majestætiske London ved at besøge Buckingham Palace, Kensington Palace eller Tower of London. Hør mere om Londons musikliv eller besøg Warner Bros. Studio og ta' med på en rundtur i Harry Potters magiske verden. Til fods, på cykel, i bus eller på vandet - vi har sightseeingture for enhver smag!

Sorter efter
Søgeresultat: 1 - 19 (19)