Søg efter billetter

Seneste Covid-19 tiltag: Hold dig opdateret inden du tager afsted. Læs mere

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

5-i-1 London-pakken

Gem
Gem ikke
4.3 (227)

Få fingrene i det stærkeste tilbud - spar 40% på dine billetter! Dette pakketilbud inkluderer Madame Tussauds, London Eye, London Akvarium, Shrek's Adventure! London og London Dungeon. Og du kan udnytte fleksibiliteten ved at vælge og ændre datoen og tidspunktet for dit besøg op til 24 timer før dit besøg!

Eksklusivt tilbud
Dette fantastiske pakketilbud inkluderer fem af Londons mest populære attraktioner: Madame Tussauds, London Eye, SEA LIFE London Akvarium, Shrek's Adventure! London og London Dungeon - med 40% rabat!

COVID information

Alle gæster skal medbringe og bære mundbind.

Alle gæster skal holde afstand og følge de anviste regler. Antal besøgende er reduceret, for at undgå store forsamlinger.

Skal du købe noget på stedet, skal du bruge et kreditkort, og undgå at bruge kontanter.

Har du symptomer der minder om COVID-19 beder vi dig på det kraftigste om ikke at dukke op. Venligst kontakt vores helpdesk, så vi kan være behjælpelig med at ombooke din bestilling.

Alle områder der berøres af gæster rengøres regelmæssigt.

Ansatte bærer ansigtsmaske og evt. Andet udstyr for at bekytte gæster og dem selv.

Højdepunkter

- Besøg fem af Londons mest populære seværdigheder
- Bestil her og spar 40% på dine billetter
- Vælg selv dato og tid - du kan også ændre dette
- Scan dine billetter på din telefon
- Oplev det berømte voksmuseum Madame Tussauds
- Se den flotte udsigt fra London Eye
- Udforsk livet under vand i SEA LIFE London Akvarium
- Besøg alle figurerne i Shrek's Adventure! London 
- Bliv godt forskrækket i London Dungeon
- Få en 10% rabatkupon til Madame Tussauds souvenirbutik

Hvad kan jeg forvente?

Få fingrene i det stærkeste tilbud i byen!
Spar 40% på dine billetter med vores pakketilbud. Udnyt fleksibiliteten ved at vælge og ændre datoen og tidspunktet for dit besøg op til Madame Tussauds, London Akvarium, Shrek's Adventure og London Dungeon op til 24 timer før dit besøg til London Eye.

Se den flotte udsigt fra London Eye
Lige ved Themsen og overfor Big Ben ligger et af Londons bedste kendte vartegn: London Eye. Herfra kan du få et helt nyt perspektiv på byen 135 meter over havoverfladen. Du finder ikke en bedre udsigt end herfra. Det er en must see, når man er i London!

Besøg Madame Tussauds London
Besøg det verdensberømte voksmuseum i London og mød den britiske kongefamilie, hæng ud med de kendte og giv hånd med verdens ledere. Dine billetter inkluderer også den nye Star Wars-udstilling.

Bliv forskrækket i London Dungeon
Tag på en 90-minutters rejse gennem 1000 år af Londons historie. Du vil gå gennem fangekælderen og bevæge dig fra forestilling til forestilling guidet af professionelle skuespillere. Det er både sjovt og en smule uhyggeligt!

Udforsk en verden under vand
I SEA LIFE London Akvarium kan du opleve 500 forskellige arter fra hele verden, flere end 40 forskellige hajer og 14 zoner med forskellige temaer fordelt over tre etager. Det er sjov for hele familien!

Tag på eventyr med Shrek
Dit Shrek-eventyr begynder, så snart du træder ombord på den magiske DreamWorks bus. Med Æslet som din frække turguide er ulykker, kaos og ubegrænset sjov en del af turen. Tag del i 10 live shows med eventyrtemaer, hvor du kan besøge Shreks mose, finde din fremtid i krystalkuglen, finde rundt i spejllabyrinten og afsløre din indre trold, når der er behov for det! 

Shrek's Adventure! London ligger lige mellem London Eye, London Dungeon og SEA LIFE London Akvarium. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail. Mobilbilletter er accepteret. 

Hvordan fungerer det?

London Eye: Vær opmærksom på at den dato og tid, du vælger til London Eye, ikke kan laves om. Vær ved London Eye i god tid med din billet og gå igennem den almindelige indgang.

Madame Tussauds, London Dungeon, SEA LIFE London Aquarium og Shrek's Adventure: Du kan besøge disse seværdigheder op til tre dage før dit besøg til London Eye. Du kan også gemme billetten og besøge seværdighederne i op til 90 dage efter. 
For at garantere dig hurtigere adgang til seværdighederne og undgå køerne til billetkontorerne, kan du bestille dato og tidspunkt i forvejen ved at logge ind på vores bookingportal. Linket til bookingportalen og instrukserne fremgår af din e-billet.

Hvis du ikke forudbestiller dit besøg vil tidspunkt og adgang være afhængig af ledighed, og du skal bestille det næste ledige indgangstidspunkt i billetkontoret. Direkte indgang er ikke garanteret.

Vær opmærksom på, at din e-billet giver adgang til alle seværdighederne. Vælger du at ændre noget gennem bookingportalen, er stregkoderne på dine e-billetter automatisk opdateret. Derfor er det ikke nødvendigt at få tilsendt nye e-billetter. Du kan ændre din bestilling op til 10 gange og op til 24 timer før dit besøg hos Madame Tussauds.

Når dine besøg er bestilt gennem bookingportalen er instrukserne som følger:

London Eye: Tag med på oplevelsen på din valgte dato og tidspunkt. Vær opmærksom på, at din billet er en almindelig billet og ikke en Fast Track-billet.

Madame Tussauds: Ankom til Madame Tussauds på din valgte dato og tidspunkt. Brug dør 2 og scan stregkoden på din e-billet for at starte dit besøg.

The London Dungeon: Ankom på det tidspunkt, du har reserveret gennem bookingportalen. Du vil herefter komme med på den næste ledige tur.

SEA LIFE  London: Gå til døren kaldet 'Time Entry Door' på det tidspunkt, du har reserveret via booking portalen.

Shrek's Adventure!: Ankom på det tidspunkt, du har reserveret gennem bookingportalen. Du kan derefter komme med på den næste ledige tur.

Skal jeg besøge alle seværdigheder på samme dag?
Nej. Du kan vælge at besøge Madame Tussauds, the London Dungeon, SEA LIFE London og Shrek's Adventure op til tre dage før dit besøg hos London Eye og op til 90 dage efterfølgende. Vi anbefaler, at du gennem bookingportalen bestiller en dato og et tidspunkt til dit besøg. Link og instrukser kan findes på din e-billet.

Hvordan får jeg min 10% rabatkupon?
På din e-billet finder du et link til din eksklusive 10% rabatkupon til Madame Tussauds souvenirbutik. Du skal bare printe den ud og fremvise den ved kassen i Madame Tussauds souvenirbutik for at få din 10% rabat.

Vigtig information

- Dine billetter til London Eye er standardbilletter, hvor du springer køen over til billetkontoret. Der kan forekomme kø til gondolerne, som du ikke springer over.  
- Tilbuddet er baseret på billetpriserne ved samme dags køb i døren. 

Billetkategorier

Voksen (16+)
Barn (3-15)
Spædbarn (0-2): Gratis

Børn under 16 år skal være ifølge med en voksen (18 år +). 

Åbningstider

Venligst tjek kalender for dato og tid.

Bestil
Fra 836 kr

ons, 8 dec 2021

Prisgaranti Prisgaranti
Hvis du finder produktet til en bedre pris indenfor 48 timer efter bestilling, refunderer vi differencen med 100 %.

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Spar tid - Spring køen over

Hvad er med i prisen?

- En 10 % rabatkupon til Madame Tussauds souvenirbutik
- En gratis drink på værtshuset i London Dungeon
- Adgang til vores bookingportal for at redigere i dato og tidspunkt til dine besøg

Afgangstider

Vejviser

5-i-1 London-pakken

Adresse
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.