Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til attraktioner og oplevelser i London

Velkommen til LondonBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter med hjemmefra til attraktioner, sightseeing eller transport i London. Her finder du et stort og varieret udbud af billetter i London! Alt fra guidede sightseeingture og attraktioner som Madame Tussauds, London Eye og Harry Potter Warner Bros Studio Tur til farverige musicals i West End og billetter til fodbold! E-billetter direkte til din indbakke!

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Westminster Abbey

4.5 (65)
Fra 192 kr

Westminster Abbey er en af verdens flotteste kirker, med en historie der går over 1000 år tilbage, og bør ses af alle der besøger London.

Højdepunkter

- Direkte adgang via nord indgangen til Westminster Abbey
- Beundre den enestående arkitektur
- Se kroningstolen
- Lær om kirken med gratis audio guides 

Hvad kan jeg forvente?

Udforsk Westminster Abbey
Westminster Abbey er ikke kun et arkitektonisk mesterværk fra mellem det 13. og 16. århundrede og på UNESCOs verdensarvliste. Den gamle kirke repræsenterer noget helt specielt i Englands historie. 

Her finder du mange af Englands konger og dronningers grave, samt et utal af mindesmærker til de kendte og berømte så som Jane Austen, Charles Dickens, Rudyard Kipling, Laurence Olivier, William Shakespeare, Isaac Newton, og Charles Darwin. 

Westminster Abbey har været stedet for hver eneste kroning siden 1066, samt utallige andre royale begivenheder, f.eks. ikke mindre end 16 royale bryllupper. I dag er kirken stadig i brug, og her afholdes regelmæssige messer om søndagen og på andre helligdage.

Lær om kirkens fascinerende historie med en gratis audio guide (tilgængelig på 12 sprog), der varer ca. 60 min. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført, vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor længe er min billet gyldig?
Når du bestiller dine billetter vælger du den dato du ankommer i London som 'Gyldig fra'-datoen, da dine billetter er gyldige en måned fra den valgte dato.

Vigtig information

- Vær opmærksom på det kun er tilladt at booke op til 10 billetter til Westminster Abbey.
- Du bedes være opmærksom på, at Westminster Abbey er en kirke og bliver derfor nogle gange lukket til særlige gudstjenester eller begivenheder. Åbningstiderne kan ændres når som helst, så vi anbefaler, at du tjekker åbningstiderne, inden du tager afsted.  
- Westminster Abbey er lukket for turister på søndage. På søndage og andre religiøse helligdage, er Westminster Abbey kun åben for folk der vil deltage i gudstjenesterne. Alle er dog velkomne til at deltage i gudstjenesterne og det er gratis.  

Billetkategorier

Er der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er gyldige for børn mellem 6-16. Børn mellem under 6 år er gratis hvis de er sammen med en betalende voksen.

Åbningstider

Westminster Abbey har åbent mandag til lørdag fra kl. 9.30 til kl. 15.30 (sidste entré). Mandag-fredag er der lukket for turister mellem kl. 12 og 13 pga. gudstjeneste.

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Spring køen over

Åbningstider

Vejviser

Westminster Abbey

Adresse
20 Deans Yard, Westminster London SW1P 3PA

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.