Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i DKK

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Westminster Abbey

4.5 (71)
Fra 188 kr

Få direkte adgang til Westminster Abbey og oplev over 1000 års engelsk historie! Du ser kroningsstolen, besøger katakomberne, hvor de tidligere konger og dronninger ligger, og hører mere om kirken med en gratis audio guide. Westminster Abbey er en af verdens største kirker - og det er et sted, du bare se, når du er i London!

Højdepunkter

- Få direkte adgang via nord indgangen
- Udforsk over 1000 års engelsk historie
- Se kroningsstolen
- Besøg katakomberne for de tidligere konger og dronninger
- Oplev 'The Poet's Corner'
- Se den enestående arkitektur
- Hør om kirken med en gratis audio guide

Hvad kan jeg forvente?

Udforsk Westminster Abbey
Westminster Abbey er ikke kun et arkitektonisk mesterværk fra mellem det 13. og 16. århundrede og på UNESCOs verdensarvliste. Den gamle kirke repræsenterer noget helt specielt i Englands historie. 

Her finder du mange af Englands konger og dronningers grave, samt et utal af mindesmærker til de kendte og berømte så som Jane Austen, Charles Dickens, Rudyard Kipling, Laurence Olivier, William Shakespeare, Isaac Newton, og Charles Darwin. 

Westminster Abbey har været stedet for hver eneste kroning siden 1066, samt utallige andre royale begivenheder, f.eks. ikke mindre end 16 royale bryllupper. I dag er kirken stadig i brug, og her afholdes regelmæssige messer om søndagen og på andre helligdage.

Lær om kirkens fascinerende historie med en gratis audio guide (tilgængelig på 12 sprog), der varer ca. 60 min. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført, vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor længe er min billet gyldig?
Når du bestiller dine billetter vælger du den dato du ankommer i London som 'Gyldig fra'-datoen, da dine billetter er gyldige en måned fra den valgte dato.

Vigtig information

- Vær opmærksom på det kun er tilladt at booke op til 10 billetter til Westminster Abbey.
- Du bedes være opmærksom på, at Westminster Abbey er en kirke og bliver derfor nogle gange lukket til særlige gudstjenester eller begivenheder. Åbningstiderne kan ændres når som helst, så vi anbefaler, at du tjekker åbningstiderne, inden du tager afsted.  
- Westminster Abbey er lukket for turister på søndage. På søndage og andre religiøse helligdage, er Westminster Abbey kun åben for folk der vil deltage i gudstjenesterne. Alle er dog velkomne til at deltage i gudstjenesterne og det er gratis.  

Billetkategorier

Er der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er gyldige for børn mellem 6-16. Børn mellem under 6 år er gratis hvis de er sammen med en betalende voksen.

Åbningstider

Westminster Abbey har åbent mandag til lørdag fra kl. 9.30 til kl. 15.30 (sidste entré). Mandag-fredag er der lukket for turister mellem kl. 12 og 13 pga. gudstjeneste.

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Hvad er med i prisen?

- Indgangsbillet til Westminster Abbey.
- En audio guide.

Åbningstider

Vejviser

Westminster Abbey

Adresse
20 Deans Yard, Westminster London SW1P 3PA

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.