Søg efter billetter

COVID information

  • Du kan blive bedt om at bruge mundbind, for at tage hensyn til dem omkring dig. Så medbring et, bare for en sikkerheds skyld.
  • Krav om afstand, samt forsamlingsbegrænsninger er ikke længere gældende. Vi beder dig dog om, at vise hensyn til dem omkring dig.
  • Skal du købe noget på stedet, skal du bruge et kreditkort, og undgå at bruge kontanter.
  • Har du symptomer der minder om COVID-19 beder vi dig på det kraftigste om ikke at dukke op. Venligst kontakt vores helpdesk, så vi kan være behjælpelig med at ombooke din bestilling.
  • Alle områder der berøres af gæster rengøres regelmæssigt.
  • Ansatte bærer evt. ansigtsmaske og andet udstyr for at beskytte gæster og dem selv.
  • Du kan blive bedt om at bevise du er fuldt vaccineret, eller har været testet positiv for COVID-19 (Immun). Så for en sikkerheds skyld, bedes du medbringe et gyldigt Coronapas.

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Udsigt fra the Shard

Gem
Gem ikke
4.7 (79)

Kom op i toppen af Vesteuropas højeste skyskraper - The Shard. Udsigt fra The Shard tager pusten fra dig! Oppe fra toppen af bygningen kan du se de fleste af Londons store seværdigheder, såsom The Tower of London og London Eye. 

Højdepunkter

- Besøg Vesteuropas højeste bygning
- Se flere af Londons mest kendte vartegn
- Lær mere med den interaktive audiosystem på engelsk

Hvad kan jeg forvente?

Oplev London oppefra
Nyd den betagende 360 graders udsigt over London fra The Shard. The Shard er et ikonisk vartegn, som redefinerer Londons skyline. 

Du kan nyde tre niveauer fra The Shard: 
På niveau 00 bliver du draget ind i en helt ny Londonverden, mens glimt af denne fantastiske by viser sig under dig. Nyd opstigningen mod skyerne i en kalejdoskopisk elevator, der tager dig til 68. etage, og du er hele 244 meter over en af verdens smukkeste byer. 

Herfra kan du fortsætte til niveau 69, hvor en forbløffende panoramisk udsigt strækker sig ud foran dig, og du vil kunne få øje på nogle af Londons bedst kendte seværdigheder, både nye og gamle. 

Den sidste og højeste opstigning sker fra 69. etage, og du befinder dig nu på 72. etage. Her kan du nyde den ultimative udsigt og lydoplevelse. Kig op og se de mange glasstykker, der former toppen af skyskraberen, og det ser næsten ud som om de forsvinder op i skyerne.

Åbningstider

Venligst tjek kalender for dato og tid

Bestil
Fra 251 kr

ons, 5 okt 2022

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Spar tid - Spring køen over

Åbningstider

Vejviser

Udsigt fra the Shard

Adresse
Joiner Street, off St Thomas' Street London SE1 9SG

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.