Søg efter billetter

Lignende kategorier

Vores kunder siger

Hvorfor købe hos os?

Billetter til attraktioner og oplevelser i London

Velkommen til LondonBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter med hjemmefra til attraktioner, sightseeing eller transport i London. Her finder du et stort og varieret udbud af billetter i London! Alt fra guidede sightseeingture og attraktioner som Madame Tussauds, London Eye og Harry Potter Warner Bros Studio Tur til farverige musicals i West End og billetter til fodbold! E-billetter direkte til din indbakke!

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Ticmate velgørenhed

Coca Cola London Eye

London Eye er en af de seværdigheder, du er nødt til at prøve mindst én gang. Udsigten fra dette pariserhjul  er ganske enkelt imponerende! På denne side kan du finde forskellige typer billetter til London Eye - og vi har noget for enhver smag. Vores almindelige London Eye billet giver dig mulighed for at vælge både dag og tidspunkt inden dit besøg - så kan du også springe de lange køer over til billetkontoret. 

Vi anbefaler særligt vores Fast Track billet til dig, som måske har travlt, og som gerne vil have den hurtigst mulige adgang til London Eye. Med denne billet får du mulighed for at nyde den smukke udsigt og se ud over byen i løbet af ingen tid!

Sorter efter
Søgeresultat: 1 - 11 (11)