Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

London Eye & Cruise

Gem
Gem ikke
4.5 (317)

Svæv rundt over byen i det ikoniske London Eye efterfulgt af et skønt London Eye-cruise på Themsen! Du sparer 15% med dette sjove kombo-tilbud! Udnyt fleksibiliteten ved at vælge og ændre datoen og tidspunktet for dit besøg til London Eye op til 24 timer før dit besøg.

Spar 15% på din kombo-billet med London Eye & cruise. Nyd fleksibiliteten ved at vælge og ændre datoen og tidspunktet for dit besøg op til 24 timer før dit besøg.

Højdepunkter

- Spar 15% på din kombo-billet med London Eye & London Eye River Cruise
- Vælg selv dato og tid - du kan også ændre dette
- Scan din e-billet på din telefon og gå direkte ind
- Få den bedste udsigt over London fra London Eye
- Nyd en 30 minutters tur i pariserhjulet 
- Slap af på et cruise ned ad Themsen

Hvad kan jeg forvente?

London Eye & London Eye River Cruise
London Eye er en relativt ny seværdighed at se i London, men i løbet af dens korte levetid er den blevet et ikon. I dag er London Eye også en af de mest besøgte turistattraktioner i London

En hel omgang i en af de 32 gondoler tager ca. 30 min. På højeste punkt på rejsen er du cirka 135 meter oppe i luften, og her kan du virkelig nyde et betaget udsyn over hele London.

I denne pakke er et 40 minutters cruise ned af Themsen inkluderet. Under sejladsen er der live kommentarer fra din guide, som på en morsom og informativ måde, bringer London til live.

Så med denne kombi-pakke vil du opleve nogle af Londons mest berømte kendetegn, så som Big Ben, the Houses of Parliament, St Paul’s Cathedral, Tower Bridge, Tower of London og Shakespeare’s Globe både fra luften og fra vandet.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Når du har bestilt og betalt din bestilling, vil du med det samme modtage en e-mail med dine billetter. Mobile billetter accepteres. 

Hvordan fungerer det?

London Eye River Cruise: Vær opmærksom på at den dato og tid, du vælger til London Eye River Cruise, ikke kan laves om. Venligst mød op ved London Eye’s kaj ca. 15 min før din cruise afgår, så du er sikker på, du ikke kommer for sent. Her scanner du din e-billet og stiger ombord.

London Eye: Du kan besøge disse seværdigheder op til tre dage før dit besøg til London Eye River Cruise. Du kan også gemme billetten og besøge seværdighederne i op til 90 dage efter. 
For at garantere dig hurtigere adgang til seværdighederne og undgå køerne til billetkontorerne, kan du bestille dato og tidspunkt i forvejen ved at logge ind på vores bookingportal. Linket til bookingportalen og instrukserne fremgår af din e-billet.

Hvis du ikke forudbestiller dit besøg vil tidspunkt og adgang være afhængig af ledighed, og du skal bestille det næste ledige indgangstidspunkt i billetkontoret. Direkte indgang er ikke garanteret.

Vær opmærksom på, at din e-billet giver adgang til alle seværdighederne. Vælger du at ændre noget gennem bookingportalen, er stregkoderne på dine e-billetter automatisk opdateret. Derfor er det ikke nødvendigt at få tilsendt nye e-billetter. Du kan ændre din bestilling op til 10 gange og op til 24 timer før dit besøg hos London Eye.

Skal jeg besøge alle seværdigheder på samme dag?
Nej. Du kan vælge at besøge London Eye op til tre dage før dit besøg ved London Eye-cruiset eller op til 90 dage efterfølgende. Vi anbefaler, at du gennem bookingportalen bestiller en dato og et tidspunkt til dit besøg. Link og instrukser kan findes på din e-billet.

Vigtig information

- Besparelsen er sammenlignet med prisen i døren på dagen. 

Billetkategorier

Voksen (16+) 
Barn (3-15)
Spædbarn (0-2): Gratis

Vær opmærksom på, at børnebilletter kun kan købes sammen med voksenbilletter.

Åbningstider

Venligst tjek kalender for dato og tid.

Bestil
Fra 411 kr

ons, 31 maj 2023

Gratis dato ombytning Gratis dato ombytning
Du kan nu gratis ændre dato. Bare Send os en besked under Kontakt Os med din nye dato. Vi skal dog høre fra dig senest 5 dage før dato for dit besøg.

Prisgaranti Prisgaranti
Hvis du finder produktet til en bedre pris indenfor 48 timer efter bestilling, refunderer vi differencen med 100 %.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Spar tid - Spring køen over

Hvad er med i prisen?

- En 30 minutters tur i London Eye.
- En 40 minutters sejltur med London Eye River Cruise.
- Gratis London Eye guide - kan downloades til iOS og Android.

Åbningstider

Vejviser

London Eye & Cruise

Adresse
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.