Søg efter billetter

COVID information

  • Du kan blive bedt om at bruge mundbind, for at tage hensyn til dem omkring dig. Så medbring et, bare for en sikkerheds skyld.
  • Krav om afstand, samt forsamlingsbegrænsninger er ikke længere gældende. Vi beder dig dog om, at vise hensyn til dem omkring dig.
  • Skal du købe noget på stedet, skal du bruge et kreditkort, og undgå at bruge kontanter.
  • Har du symptomer der minder om COVID-19 beder vi dig på det kraftigste om ikke at dukke op. Venligst kontakt vores helpdesk, så vi kan være behjælpelig med at ombooke din bestilling.
  • Alle områder der berøres af gæster rengøres regelmæssigt.
  • Ansatte bærer evt. ansigtsmaske og andet udstyr for at beskytte gæster og dem selv.
  • Du kan blive bedt om at bevise du er fuldt vaccineret, eller har været testet positiv for COVID-19 (Immun). Så for en sikkerheds skyld, bedes du medbringe et gyldigt Coronapas.

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Warner Bros. Studios-tur – Bagom Harry Potter

Gem
Gem ikke
4.8 (5)

Nyd en fortryllende oplevelse med vores unikke fuldt-guidede tur til Warner Bros. Studio - Bagom Harry Potter. Din rejse starter i det centrale London. Tag toget direkte til Warner Bros. Studio Tour London, hvor du vil nyde en spring-køen-over indgang og blive taget imod af en dedikeret Studio Tour-guide, som vil vise dig de originale kulisser, rekvisitter og kostumer fra alle otte Harry Potter-film. 

Højdepunkter

- Nyd den eneste guidede tur til Warner Bros. Studios
- Hør hemmeligheder og behind-the-scenes historier
- Lån et elektronisk headset, så du altid kan høre din guide
- Oplev kulisser og rekvisitter fra alle otte Harry Potter-film
- Se en kortfilm i biografen inden turen starter
- Spar tid med direkte transport fra London
- Få spring-køen-over indgang til studiet
- Bliv så længe du har lyst efter den guidede tur
- Nyd en lille turgruppe på max. 15

Hvad kan jeg forvente?

Den eneste fuldt-guidede Warner Bros. Studio-tur
Udforsk Warner Bros. Studio og kom bagom kulisserne på de elskede Harry Potter-film. 

Din tur starter med en kortfilm i biografen, inden du træder ind i den ikoniske den store sal, hvor din guidede tur vil begynde. Din guide vil dele produktionshemmeligheder og insider information, som fortælle om nogle af de processer, der er brugt for at lave filmene. 

Tag et kig ind i Dumbledores kontor, gå ned ad den berømte brostensbelagte Diagonalstræde med butiksfacaderne Ollivanders, Gringotts Bank, Flourish & Blotts mm. Besøg det originale Hogwarts Ekspress-tog og se Platform 9 ¾. 

Du kan også klatre ombord togets vogn og posere sammen med en bagagevogn, som den forsvinder gennem perronens væg. Nyd andre huskværdige kulisser fra Harry Potter-filmserien, inklusiv Gryffindors fællesrum, drengenes sovesal, Hagrids hytte - alt sammen mens du bliver tryllebundet af hemmelighederne og insiderviden fra din guide. 

Når din guidede rundtur er slut, kan du nyde ekstra tid på egen hånd; spise frokost eller købe Harry Potter-souvenirer. Når du gerne vil hjem igen, hopper du på toget igen med togbilletter og instrukser givet af din guide. Togene afgår regelmæssigt tilbage til det centrale London. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor starter turen?
Mød din turrepræsentant under det elektroniske ankomstskilt i Euston Station. Ankomstskiltet er placeret mellem perron 8 og 9. 

Hvor ender turen?
Turen ender ved Warner Bros. Studios. 

Hvor længe varer turen?
Turen varer 5 timer. (3 timers guidet tur + 1 times transport hver vej). 

Hvilket sprog foregår turen på?
Turen foregår på engelsk. 

Vigtig information

- Warner Bros. Studios er desværre ikke i stand til at akkomerede gæster i kørestole. Klapvogne skal stilles i garderoben. 
- Bemærk venligst, at hvis du bestiller afgang kl. 12.45 fra april-december, kan det på nogle udvalgte datoer ikke være muligt at komme tilbage ind i studiet efter din guidede tur. 

Billetkategorier

Voksen (16+)
Barn (5-15)
Spædbarn (0-4)

Bestil nu

Fantastisk: 4.8 – 5 Anmeldelser

Bestil
Fra 1.446 kr

ons, 10 aug 2022

"We're Good To Go"-certificeret produkt "We're Good To Go"-certificeret produkt
"We're Good To Go" er det officielle varemærke og certificering, der betyder at en britisk turistarrangør har opfyldt regeringens og branchens COVID-19-anbefalinger og som i sit virke opererer efter at overholde hygiejneregler og retningslinjer om social afstand.

Nem afbestilling Nem afbestilling
Få billetterne refunderet op til 48 timer før den bestilte dato. Et afbestillingsgebyr på op til 20% per billet kan forekomme.

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 5 timer

Afgangstider

Vejviser

Warner Bros. Studios-tur – Bagom Harry Potter

Adresse
Euston Station Barnby Street London

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.