Søg efter billetter

COVID information

  • Du kan blive bedt om at bruge mundbind, for at tage hensyn til dem omkring dig. Så medbring et, bare for en sikkerheds skyld.
  • Krav om afstand, samt forsamlingsbegrænsninger er ikke længere gældende. Vi beder dig dog om, at vise hensyn til dem omkring dig.
  • Skal du købe noget på stedet, skal du bruge et kreditkort, og undgå at bruge kontanter.
  • Har du symptomer der minder om COVID-19 beder vi dig på det kraftigste om ikke at dukke op. Venligst kontakt vores helpdesk, så vi kan være behjælpelig med at ombooke din bestilling.
  • Alle områder der berøres af gæster rengøres regelmæssigt.
  • Ansatte bærer evt. ansigtsmaske og andet udstyr for at beskytte gæster og dem selv.
  • Du kan blive bedt om at bevise du er fuldt vaccineret, eller har været testet positiv for COVID-19 (Immun). Så for en sikkerheds skyld, bedes du medbringe et gyldigt Coronapas.

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

2-i-1: London Dungeon & London Eye

Gem
Gem ikke
4.5 (24)

Besøg to af Londons mest populære seværdigheder: Det uhyggelige London Dungeon, som vil få dit hjerte til at banke hurtigt, og London Eye, hvor udsigten efterlader dig komplet betaget!

Eksklusivt tilbud - kun tilgængeligt hos os!
Hvis du køber 2-i-1 London kombinationen med billetter til London Eye og London Dungeon, sparer du 30 % sammenlignet med priserne i døren.

Højdepunkter

- Bestil online og spar 30 % på dine billetter
- Nyd den beundrende udsigt over byen fra London Eye
- Lær om Londons historie
- Oplev skuespillere i London Dungeon

Hvad kan jeg forvente?

Hvem er det, der er bag dig?
Gennem en hjertebankende rejse lærer du de mest dystre fakta om London at kende. Det uhyggelige er kombineret med læring og spænding. Du og dine medgæster går gennem London Dungeon, hvor du oplever forskellige shows med rigtige skuespillere.

Oplev Londons uhyggelige historie gennem alle dine sanser, mens du får chancen for at have det sjovt og blive en lille smule skræmt. Så husk at holde øje med, hvem der er bag dig. 

Den bedste udsigt over London
Få et nyt perspektiv på London ved at tage en tur i det store pariserhjul London Eye. Dets beliggenhed er ved den smukke Themsen flod, lige overfor Big Ben.

En hel tur i det berømte pariserhjul tager cirka 30 minutter, og ved det højeste punkt på turen er du 135 meter over havoverfladen. Udsigten er simpelthen betagende og et must-see, når man er i London!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage dine e-billetter per e-mail. Mobilbilletter er accepteret. 

Hvordan fungerer det?

London Dungeon: Mød op på den valgte dag og tidspunkt. Scan stregkoden på din e-billet og begynd at udforske det uhyggelige London Dungeon. Husk at du skal besøge London Dungeon først.

London Eye: Din billet er gyldig i 90 dage. Vær opmærksom på, at din billet er en almindelig billet, og ikke en billet hvor du springer køen over.

For at garantere dig adgang til London Eye og undgå køerne til billetkontorerne, kan du bestille dato og tidspunkt i forvejen ved at logge ind på vores bookingportal. Instrukserne fremgår af din e-billet.

Hvis du ikke forudbestiller dit besøg til London Eye vil tidspunkt og adgang være afhængig af ledighed, og du skal bestille det næste ledige indgangstidspunkt i billetkontoret. Direkte indgang er ikke garanteret.

Vigtig information

- London Dungeons ture varer i 90-110 minutter og kræver, at du står op det meste af tiden.

Billetkategorier

Voksen (16+)
Barn (3-15)
Spædbarn (0-2): Gratis

Åbningstider

Venligst tjek kalender for dato og tid.

Bestil
Fra 441 kr

fre, 8 jul 2022

"We're Good To Go"-certificeret produkt "We're Good To Go"-certificeret produkt
"We're Good To Go" er det officielle varemærke og certificering, der betyder at en britisk turistarrangør har opfyldt regeringens og branchens COVID-19-anbefalinger og som i sit virke opererer efter at overholde hygiejneregler og retningslinjer om social afstand.

Gratis dato ombytning Gratis dato ombytning
Du kan nu gratis ændre dato. Bare Send os en besked under Kontakt Os med din nye dato. Vi skal dog høre fra dig senest 5 dage før dato for dit besøg.

Prisgaranti Prisgaranti
Hvis du finder produktet til en bedre pris indenfor 48 timer efter bestilling, refunderer vi differencen med 100 %.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Spar tid - Spring køen over

Åbningstider

Vejviser

Adresse
London Dungeon Riverside Building, County Hall Westminster Bridge Road London SE1 7PB Storbrittanien

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.