Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til attraktioner og oplevelser i London

Velkommen til LondonBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter med hjemmefra til attraktioner, sightseeing eller transport i London. Her finder du et stort og varieret udbud af billetter i London! Alt fra guidede sightseeingture og attraktioner som Madame Tussauds, London Eye og Harry Potter Warner Bros Studio Tur til farverige musicals i West End og billetter til fodbold! E-billetter direkte til din indbakke!

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Den ultimative Harry Potter oplevelse

Fra kr 885

Tag med til det magiske Harry Potter univers! Besøg Warner Bros. Studios i London, hvor du får en guidet tur og oplever de fortryllende steder, hvor essentielle scener i filmene blev optaget.

Højdepunkter

- Nyd en tur til Harry Potter og Warner Bros. Studios
- Få et indblik i, hvordan filmene blev skabt
- Besøg de steder, der er med i filmene
- Tag et billede på Platform 9 ¾
- Oplev en guidet gåtur
- Nyd dit eget personlige headset
- Hop ombord på Hogwarts Expressen

Hvad kan jeg forvente?

Lær om stederne i Harry Potter filmene
Din guide tager dig på en tryllebindende tur gennem byen for at vise dig de steder, hvor vigtige scener i den vidunderlige og magiske filmserie blev optaget. Turen begynder ved Westminster, hvor du finder vej til Ministeriet for Magi - prøv at finde indgangen til Den Utætte Kedel! Derfra går du ned ad Diagonalstræde, hvor du genkender alle butikkerne og caféerne, som du kan huske fra filmene! Du får også en chance for at stå lige præcis der, hvor Dødsgardisterne ødelagde en berømte Millennium bro. 

Du får ikke alene stederne fra filmene at se, men du vil også opdage magien bag, og hvordan inspirationen til dette troldmandseventyr blev dannet. 

Udforsk Harry Potter og Warner Bros. Studios
Du går rundt på studiet i dit helt eget tempo og kan se det originale filmudstyr og kostumerne, der blev brugt i Harry Potter filmene.

Og der er masser af ting at se! Du kan hoppe ombord på Hogwarts Express toget, og du kan tage et billede med bagagevognen, som forsvinder ind i væggen på Platform 9 ¾! Du kan også opleve den nye, permanente udvidelse af en tur til Den Forbudte Skov, som er aldeles forbudt område for Hogwarts eleverne. Men nu kan gæster på Warner Bros. Studios gå i Harry, Ron og Hermiones fodspor dybt ind i Den Forbudte Skov.

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på turen, eller vis din billet på din telefon.

Billetkategorier

Voksen (16+)
Barn (3-15)
Spædbarn (0-2): Gratis

Hvad er ikke med i prisen?

Transport til og fra dit hotel.
Oyster Cards kræves for at komme rundt på turen. De er ikke inkluderede i prisen. Vi sælger Oyster Cards separat, som du kan købe her.

Mobilbillet accepteres

Spring køen over

Live guide

Varighed: 11 timer 30 minutter

Hvad er med i prisen?

En guidet tur.
Et personligt audio headset.
Entré til Warner Bros. Studios Tour.

Afgangstider

Vejviser

Adresse
Westminster Station Westminster London SW1A 2JR Storbritannien

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.