Søg efter billetter

COVID information

  • Du kan blive bedt om at bruge mundbind, for at tage hensyn til dem omkring dig. Så medbring et, bare for en sikkerheds skyld.
  • Krav om afstand, samt forsamlingsbegrænsninger er ikke længere gældende. Vi beder dig dog om, at vise hensyn til dem omkring dig.
  • Skal du købe noget på stedet, skal du bruge et kreditkort, og undgå at bruge kontanter.
  • Har du symptomer der minder om COVID-19 beder vi dig på det kraftigste om ikke at dukke op. Venligst kontakt vores helpdesk, så vi kan være behjælpelig med at ombooke din bestilling.
  • Alle områder der berøres af gæster rengøres regelmæssigt.
  • Ansatte bærer evt. ansigtsmaske og andet udstyr for at beskytte gæster og dem selv.
  • Du kan blive bedt om at bevise du er fuldt vaccineret, eller har været testet positiv for COVID-19 (Immun). Så for en sikkerheds skyld, bedes du medbringe et gyldigt Coronapas.

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

3-i-1-pakken: Madame Tussauds, London Eye & London Dungeon

Gem
Gem ikke
4.5 (155)

Hvorfor betale fuld pris, når du kan få endnu mere familiesjov for mindre? Vælg vores fantastiske 3-i-1 kombopakke, som giver dig adgang til Madame Tussauds, London Eye og London Dungeon. Det har aldrig været nemmere at arrangere din familietur til London. Disse billetter giver dig mulighed for at vælge og ændre dato og tidspunkt for, hvornår du vil besøge seværdighederne - og du kan gøre dette op til 24 timer før dit besøg!

Bestil online og spar 35% på dine billetter!
Du kan vælge dato og tid til at besøge seværdighederne via vores bookingportal, og du kan ændre det i op til 24 timer før dit besøg. At planlægge din tur har aldrig været nemmere!

Højdepunkter

- Nyd tre af Londons mest populære seværdigheder
- Få hurtigere adgang med forhåndsbestilte billetter
- Nyd fleksibiliteten ved at vælge og ændre dato og tid
- Scan din e-billet på din telefon og gå direkte ind
- Besøg det berømte voksmuseum Madame Tussauds
- Se den flotte udsigt fra London Eye
- Udforsk Londons uhyggelige historie i London Dungeon

Hvad kan jeg forvente?

Få mere familiesjov for mindre penge!
Dette 3-i-1 pakketilbud inkluderer seks af Londons mest populære seværdigheder: Madame Tussauds, London Eye og London Dungeon. 

Udnyt billettens fleksibilitet: At planlægge din tur har aldrig været nemmere!
Du kan selv vælge dato og tid til at besøge London Eye og London Dungeon, og du kan ændre det i op til 24 timer før dit besøg hos Madame Tussauds!

Udforsk Madame Tussauds London
Der er masser af sjov for hele familien i det verdensberømte voksmuseum. Mød den engelske royale familie, vær med i en Star Wars oplevelse, fest med kendte som Kim Kardashian og Kanye West og giv hånd med verdens ledere. 

Se den flotte udsigt fra London Eye
Lige ved Themsen og overfor Big Ben ligger et af Londons bedste og ikonisk vartegn: London Eye. Herfra kan du få et helt nyt perspektiv på byen 135 meter over havoverfladen. Du finder ikke en bedre udsigt over London end der! Det er en London-favorit blandt voksne som børn!

Oplev Londons uhyggelige historie i London Dungeon
Tag på en nervepirrende 90-minutters rejse gennem 1000 år af Londons historie, oplev 360 graders spændende historiefortælling med skuespillere og hør, duft og mærk Londons historie! Du og din familie kan også nyde de to hårrejsende forlystelser.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail. Mobilbilletter er accepteret. 

Hvordan fungerer det?
Madame Tussauds: Vær opmærksom på at den dato og tid, du vælger til Madame Tussauds, ikke kan laves om. Du møder op på den valgte dag og tidspunkt. Scan stregkoden på din e-billet ved dør 2 og træd ind i Madame Tussauds. 

London Eye og London Dungeon: Du kan besøge disse seværdigheder op til tre dage før dit besøg til Madame Tussauds. Du kan også gemme billetten og besøge seværdighederne i op til 90 dage efter. 
For at garantere dig hurtigere adgang til seværdighederne og undgå køerne til billetkontorerne, kan du bestille dato og tidspunkt i forvejen ved at logge ind på vores bookingportal. Linket til bookingportalen og instrukserne fremgår af din e-billet.

Hvis du ikke forudbestiller dine besøg, vil tidspunkt og adgang være afhængig af ledighed, og du skal bestille det næste ledige indgangstidspunkt i billetkontoret. Direkte indgang er ikke garanteret. 

Vær opmærksom på, at din e-billet giver adgang til alle seværdighederne. Vælger du at ændre noget gennem bookingportalen, er stregkoderne på dine e-billetter automatisk opdateret. Derfor er det ikke nødvendigt at få tilsendt nye e-billetter. Du kan ændre din bestilling op til 10 gange og op til 24 timer før dit besøg hos Madame Tussauds.

Skal jeg besøge alle seværdigheder på samme dag?
Nej. Du kan vælge at besøge London Eye og London Dungeon op til tre dage før dit besøg hos Madame Tussauds og op til 90 dage efterfølgende. Vi anbefaler, at du gennem bookingportalen bestiller en dato og et tidspunkt til dit besøg. Link og instrukser kan findes på din e-billet. 

Vigtig information

- Dine billetter til London Eye er standardbilletter, hvor du springer køen over til billetkontoret. Der kan forekomme kø til gondolerne, som du ikke springer over.  
- Tilbuddet er baseret på billetpriserne ved samme dags køb i døren. 

Billetkategorier

Voksen (16+)
Barn (5-15)
Børn (0-4): Ingen adgang

Børn mellem 5 og 16 år skal være ifølge med en voksen (18+)

Åbningstider

London Eye: Venligst tjek kalender for dato og tid.

Madame Tussauds: Dagligt fra 10 til 16.

London Dungeon: Som udgangspunkt dagligt 10:00-17:00 - varierer efter sæson.

Bestil
Fra 563 kr

ons, 5 okt 2022

Gratis dato ombytning Gratis dato ombytning
Du kan nu gratis ændre dato. Bare Send os en besked under Kontakt Os med din nye dato. Vi skal dog høre fra dig senest 5 dage før dato for dit besøg.

Prisgaranti Prisgaranti
Hvis du finder produktet til en bedre pris indenfor 48 timer efter bestilling, refunderer vi differencen med 100 %.

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Spar tid - Spring køen over

Hvad er med i prisen?

- Adgang til vores bookingportal for at redigere i dato og tidspunkt til dine besøg

Åbningstider

Vejviser

3-i-1-pakken: Madame Tussauds, London Eye & London Dungeon

Adresse
Marylebone Road London, NW1 5LR

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.