" />

London Eye

London Eye er en af de attraktioner du er nødt til at prøve mindst én gang. Du kan vælge mellem almindelig indgangsbilletter, Fast Track-billetter eller billetter med et glas champagne eller et sightseeingcruise. Det populære pariserhjul ved Themsen tiltrækker folk fra nær og fjern, så sørg for at købe dine billetter hjemmefra!

London Eye
 
London Eye

London Eye

4.3
(435)

Besøg en af Londons største attraktioner og oplev den fantastiske udsigt fra toppen af London Eye! Køb spring-køen-over billetter hjemmefra og spar tid i køen og spar op til 25%. Du kan også vælge en kombo-billet og få et sjov sightseeingcruise med og samtidigt spare 10%

Fra 195 kr
London Eye med spring køen over

London Eye med spring køen over

Hvorfor stå i kø, når du kan købte forudbestilte billetter, springe køen over og endda spare 20% på dine billetter? Bestil dine Fast Track-billetter til det populære pariserhjul online og spar 20% på sammenlignet med prisen i døren.

Fra 298 kr
5-i-1 London-pakken

5-i-1 London-pakken

4.3
(26)

Eksklusivt pakketilbud: Køb to attraktioner og få tre ekstra attraktioner med GRATIS! Vores eksklusive 5-i-1 London-pakke inkluderer Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, SEA LIFE London Akvarium, Shrek's Adventure! London og London Dungeon.

Fra 479 kr
6-i-1 London-pakken

6-i-1 London-pakken

4.4
(10)

Dette er et enestående pakketilbud til dig der vil prøve alt det sjove i London, men ikke vil betale fuldpris. Nu kan du betale for to attraktioner og få fire ekstra med GRATIS! Dette pakketilbud inkluderer Madame Tussauds, London Eye, London Eye River Cruise, SEA LIFE London, Shrek's Adventure! London og London Dungeon. 6 fantastiske seværdigheder, 1 STORT eventyr i ...

Fra 563 kr
London Eye-cruise

London Eye-cruise

4.0
(4)

Nyd dette unikke prisvindende sightseeingcruise på Themsen! Se mange af Londons fantastiske seværdigheder og attraktioner. Bådene afgår lige ved foden af London Eye og er dermed den perfekte tilføjelse til en tur i det ikoniske pariserhjul.

Fra 106 kr
London Eye & cruise

London Eye & cruise

4.0
(1)

Spar 15% med dette kombo-tilbud med London Eye og et London Eye River Cruise! Nyd den spektakulære udsigt fra det ikoniske Coca-Cola London Eye efterfulgt af en skønt London Eye-flodcruise på Themsen! Bestil i dag og spar 15% på dine billetter!

Fra 263 kr
London Eye med champagne

London Eye med champagne

Spar 15% når du bestiller dine billetter til London Eye med champagne her! Spring køen over til London Eye og nyd et glas champagne på din tur! Beundre den enestående udsigt over London, mens du sipper champagne, der findes næppe en bedre måde at opleve London Eye!

Fra 352 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv