" />

London Eye

London Eye er en af de attraktioner du er nødt til at prøve mindst én gang. Du kan vælge mellem almindelig indgangsbilletter, Fast Track-billetter eller billetter med et glas champagne eller et sightseeingcruise. Det populære pariserhjul ved Themsen tiltrækker folk fra nær og fjern, så sørg for at købe dine billetter hjemmefra!

London Eye
 
London Eye: Tidsbestemt billet

London Eye: Tidsbestemt billet

Besøg en af Londons største attraktioner og oplev den fantastiske udsigt fra toppen af London Eye! Når du bestiller dine billetter her, får du et specifikt indgangstidspunkt, hvor du kommer op i London Eye, så du undgår de lange køer plus du sparer op til 20% sammenlignet med prisen i døren! Det her er vores ’bedst til prisen’-billettype!

Fra 212 kr
London Eye: Flex-billet

London Eye: Flex-billet

4.5
(409)

Oplev den fantastiske udsigt fra toppen af London Eye! Når du bestiller dine billetter hjemmefra sparer du op til 20% sammenlignet med prisen ved indgangen. Med din London Eye Flex-billet er du fuldstændig fri til at planlægge dit besøg, som det passer dig, mens du er i London.

Fra 216 kr
London Eye: Fast Track tidsbestemt billet

London Eye: Fast Track tidsbestemt billet

Spring køen over til det populære pariserhjul London Eye med forudbestilte Fast Track tidsbestemte billetter. Bestil dine billetter online og undgå de lange køer til billetkontoret og gondolerne. Dette er klart den bedste mulighed for at besøge London Eye i forhold til pris og bekvemmelighed!

Fra 292 kr
London Eye: Fast Track Flex-billet

London Eye: Fast Track Flex-billet

4.0
(1)

Hurtigere adgang til det populære pariserhjul London Eye og spar 15% på dine billetter sammenlignet med prisen i døren! Vil du have Fast Track-indgang PLUS have en fleksibel, åben billet du kan bruge, når du vil, så er det her din bedste mulighed!

Fra 299 kr
5-i-1 London-pakken

5-i-1 London-pakken

4.6
(24)

Eksklusivt pakketilbud: Køb to attraktioner og få tre ekstra attraktioner med GRATIS! Vores eksklusive 5-i-1 London-pakke inkluderer Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, SEA LIFE London Akvarium, Shrek's Adventure! London og London Dungeon.

Fra 547 kr
6-i-1 London-pakken

6-i-1 London-pakken

4.3
(12)

Dette er et enestående pakketilbud til dig der vil prøve alt det sjove i London, men ikke vil betale fuldpris. Nu kan du betale for to attraktioner og få fire ekstra med GRATIS! Dette pakketilbud inkluderer Madame Tussauds, London Eye, London Eye River Cruise, SEA LIFE London, Shrek's Adventure! London og London Dungeon. 6 fantastiske seværdigheder, 1 STORT eventyr i ...

Fra 565 kr
London Eye-cruise

London Eye-cruise

4.0
(4)

Nyd dette unikke prisvindende sightseeingcruise på Themsen! Se mange af Londons fantastiske seværdigheder og attraktioner. Bådene afgår lige ved foden af London Eye og er dermed den perfekte tilføjelse til en tur i det ikoniske pariserhjul.

Fra 105 kr
London Eye & cruise

London Eye & cruise

4.0
(1)

Spar 15% med dette kombo-tilbud med London Eye og et London Eye River Cruise! Nyd den spektakulære udsigt fra det ikoniske Coca-Cola London Eye efterfulgt af en skønt London Eye-flodcruise på Themsen! Bestil i dag og spar 15% på dine billetter!

Fra 260 kr
London Eye med champagne

London Eye med champagne

Spar 15% når du bestiller dine billetter til London Eye med champagne her! Spring køen over til London Eye og nyd et glas champagne på din tur! Beundre den enestående udsigt over London, mens du sipper champagne, der findes næppe en bedre måde at opleve London Eye!

Fra 348 kr


Til varekurv