Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Windsor Slot, Stonehenge og Oxford

Gem
Gem ikke
4.5 (10)

Besøg Windsor Slot, Stonehenge og Oxford og udforsk disse tre fantastiske steder på denne heldagstur. Det er en sjov og lærerig tur fyldt med spændende historie!

Højdepunkter

- Nyd en heldagstur til tre fascinerende steder
- Besøg Windsor Castle, det største og ældste beboede slot i verden
- Se det utrolige Stonehenge
- Oplev den charmende by Oxford og byens seværdigheder

Hvad kan jeg forvente?

Vores heldagstur starter med et besøg på Windsor Castle, som er det største og ældste beboede slot i verden. Windsor Castle har været hjem for kongefamilien i 900 år, og fungerer stadig som dronningens officielle residens. Her vil du komme til at besøge de storslåede statsrum, udforske slottets omgivelser og St. Georges Kapel.

Efterfølgende stopper vi ved det utrolige Stonehenge, der er omgivet af meget mystik. Stonehenge kan faktisk dateres næsten 5000 år tilbage i tiden og er et af de steder man bør opleve i sin levetid. Der er ingen der præcist ved, hvorfor Stonehenge blev bygget, men man tror det har været et sted for både tilbedelse, brugt som et astronomisk ur samt som gravsted i Bronzealderen. 

Vi runder turen med et besøg på det verdenskendte universitet i den smukke by Oxford. Universitetet kan dateres helt tilbage til det 13. århundrede, og flere berømtheder har gået på skolen heriblandt den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton og J.R.R. Tolkien. Her vil du blive vist rundt af din guide, som også vil vise dig Christ Church College, Bodleian-biblioteket og Sheldonian-teatret. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter på Victoria Coach Station. Du bedes møde op 15 min. inden turen starter. 

Hvor ender turen?
Når turen er slut, hvis du blive transporteret tilbage til Victoria Coach Station. 

Vigtig information

- Windsor Castle bliver ofte brugt af Dronningen til statsceremonier og officielle arrangementer, derfor kan det lejlighedvist ske at slottet lukker med kort varsel. Du kan tjekke om der er arrangementer på deres officielle hjemmeside.

Billetkategorier

Voksen 17+
Barn 3-16
Små børn 0-2 (Gratis)

Åbningstider

Daglig afgang kl. 08:00
Bestil nu

Fantastisk: 4.5 – 10 Anmeldelser

Fantastisk tur

"Behagelig bus, dog med ikke så meget benplads, men med lækker aircondition, når det er 30 grader udenfor. Turen gik først til Windsor Castle, hvor man fik lov til at gå rundt på egen hånd. Flotte udstillinger og sjove butikker. Vi fik 1,5 time at gå rundt i. Det var fint nok, når man skulle videre, men man kan sagtens bruge en hel dag der. Derefter kørte vi til Stonehenge. Et fantastisk monument, hvor man også kan bruge flere timer. Her fik vi 45 minutter. Lidt kort tid, synes jeg personligt. Især fordi nogle havde taget audio-guides, som man ikke kan skynde på. Men meget flot og overvældende. Så kørte vi nordpå til Oxford og det tilhørende universitet. Her gik guiden "tur med os" og fortalte om de forskellige colleges, undervisningen, bygningerne, historien, osv. Meget spændende, og Daniel var virkelig dygtig og karismatisk, og han havde styr på sit stof. Også imellem seværdighederne. Her fik man historieundervisning på højere plan! Super skønt! Efter gåturen fik vi 40 minutter til at gå rundt på egen hånd. Der var sjove Oxford-butikker, hvor man kan købe tøj og alverdens tingel-tangel med OXFORD på. Boghandeler, supermarkeder. Man keder sig ikke. Efter Oxford kørte vi tilbage til London. Der var nogle drop-offs, så man ikke behøvede at tage helt til Victoria for at tage tilbage igen. Vi blev sat af ved Shepherd's Bush, som var to busstop fra vores hotel. Perfekt. Selve turen var til 5 stjerner, men bøvlet med billetten trækker den overordnede vurdering ned på 4 stjerner. Men jeg vil gerne sig tak til vores guide Daniel, og chaufføren Dean, som leverede meget behagelig kørsel. Super professionelt, dem kører jeg gerne med igen."

Marie eghave, Herlev

Bestil
Fra 606 kr

tor, 7 dec 2023

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 10 timer

Afgangstider

Vejviser

Windsor Slot, Stonehenge og Oxford

Adresse
16472 Buckingham Palace Rd Belgravia, London SW1W 9TP

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.