Søg efter billetter

COVID information

  • Du kan blive bedt om at bruge mundbind, for at tage hensyn til dem omkring dig. Så medbring et, bare for en sikkerheds skyld.
  • Krav om afstand, samt forsamlingsbegrænsninger er ikke længere gældende. Vi beder dig dog om, at vise hensyn til dem omkring dig.
  • Skal du købe noget på stedet, skal du bruge et kreditkort, og undgå at bruge kontanter.
  • Har du symptomer der minder om COVID-19 beder vi dig på det kraftigste om ikke at dukke op. Venligst kontakt vores helpdesk, så vi kan være behjælpelig med at ombooke din bestilling.
  • Alle områder der berøres af gæster rengøres regelmæssigt.
  • Ansatte bærer evt. ansigtsmaske og andet udstyr for at beskytte gæster og dem selv.
  • Du kan blive bedt om at bevise du er fuldt vaccineret, eller har været testet positiv for COVID-19 (Immun). Så for en sikkerheds skyld, bedes du medbringe et gyldigt Coronapas.

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

BODY WORLDS London

Gem
Gem ikke
4.7 (3)

Tag med på denne udstilling hos Body Worlds i London, hvor fokus er på kroppens sundhed. Lær alt om kroppen, hvad der påvirker dit helbred, og hvordan du kan ændre din livsstil. Det er sjovt, lærerigt og vil give dig et livsændrende syn på sundhed!

Få 10 % i rabat ved at købe dine billetter her i stedet for i døren.

Højdepunkter

- Nærstuder hvordan kroppen fungerer
- Se anatomiske prøver fra rigtige kroppe
- Lær hvordan forskellige livsstile påvirker kroppen
- Lyt til informationen gennem en audio guide

Hvad kan jeg forvente?

Har du nogensinde tænkt over, hvordan forskellige livsstilsvalg påvirker dit helbred? Forskellige valg påvirker forskellige dele af kroppen, men hvorfor og hvordan? Du ser anatomiske prøver fra rigtige kroppe, hvor videnskab, kunst og sundhedslæring er kombineret i én udstilling: Body Worlds!

Denne udstilling er af gæster blevet beskrevet som uforglemmelig og livsændrende! Ifølge statistikkerne har nogle gæster faktisk ændret deres livsstilsvaner efter deres besøg hos Body Worlds. Det siger i den grad noget om det indtryk, som udstillingen giver de besøgende!

Se de donerede anatomiske prøver fra rigtige kroppe og se, hvordan deres livsvalg påvirkede deres kroppe, sind og generelle helbred. Find ud af, hvad der gemmer sig bag din hud, og hvordan alting ser ud indvendigt! Body Worlds vækker en nysgerrig følelse hos de besøgende og er i den grad fascinerende.

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail. bare print den ud, eller fremvis den på din mobiltelefon ved Body Worlds

Vigtig information

- Tasker på 30x30 centimeter eller mindre er tilladt på udstillingen. For et mindre gebyr kan større tasker låses inde i skabe. 

Billetkategorier

Senior (65+)
Voksen (16+)
Barn (6-17)
Spædbarn (0-5): Gratis

Åbningstider

Venligst tjek kalender for dato og tid.

Bestil
Fra 192 kr

fre, 8 jul 2022

Gratis dato ombytning Gratis dato ombytning
Du kan nu gratis ændre dato. Bare Send os en besked under Kontakt Os med din nye dato. Vi skal dog høre fra dig senest 5 dage før dato for dit besøg.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Spar tid - Spring køen over

Åbningstider

Vejviser

Body Worlds

Adresse
BODY WORLDS London 1 Piccadilly Circus London W1J 0DA

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.