Historiske London

Når man er i London, bør man se mindst et, helst flere, at Londons mange historiske seværdigheder. Her kan du bestille billetter til f.eks. Tower of London, Buckingham Palace, St Pauls Cathedral og Hampton Court Palace!

Historiske London
 
Tower of London

Tower of London

4.3
(75)

Tower of London er en af de seværdigheder du er nødt til at opleve mindst engang! Spar tid ved at bestille dine billetter til Tower of London hjemmefra og spring køen ved billetkontoret over. Gå ikke glip af dette stykke London historie!

Fra 176 kr
St Pauls Cathedral

St Pauls Cathedral

4.5
(15)

Besøg en af Nordeuropas største kirker - St. Paul's Cathedral i London. Lær om domkirkens fascinerende historie og tag trappen op til kuplen og nyd udsigten udover London.

Fra 144 kr
Buckingham Palace

Buckingham Palace

4.7
(14)

Besøg et af verdens eneste kongelige paladser i brug, Buckingham Palace i London. Buckingham Palace fungerer både som Dronning Elizabeths kontor og hjem i London. Den populære turistattraktion er ofte udsolgt længe i forvejen, så husk at bestille dine billetter hjemmefra!

Fra 213 kr
Hampton Court Palace

Hampton Court Palace

4.5
(2)

Hampton Court Palace udenfor London er meget mere end bare Henry VIII, og absolut et besøg værd. Se den smukke have, labyrinten og Henry's Krone. Indgangsbilletter til Hampton Court Palace kan købes her!

Fra 205 kr
Kensington Palace

Kensington Palace

Besøg det smukke Kensington Palace i hjertet af London, et sted fyldt med hemmeligheder. Kensington Palace har været hjem til adskillige kongelige fra Dronning Mary til Prinsesse Diana, og har længe været scenen for nogle af Englands største dramaer. Paladset emmer af historie og byder på masser af aktiviteter for hele familien.

Fra 150 kr
Westminster Abbey

Westminster Abbey

4.7
(3)

Westminster Abbey er en af verdens flotteste kirker, med en historie der går over 1000 år tilbage, og kirken er en af de seværdigheder du bare skal se, når du besøger London. Bestil dine billetter hjemmefra til den verdenskendte kirke!

Fra 181 kr
Kongelige slotspas

Kongelige slotspas

Elsker du også kongelige paladser? Så er vores Kongelige Slotspas nok lige noget for dig! Vælg en af vores tre eksklusive online Kongelige Slotpas og gå på opdagelse! Passene inkluderer: Tower of London, Hampton Court Palace og haver, Kensington Palace & Banqueting House. De Kongelige Slotpas er kun tilgængelige online, køb dit hjemmefra!

Fra 426 kr


Til varekurv