4-i-1 London-pakken

  • Vælg dato

4-i-1 London-pakken

Pris fra 477 kr

Få fingrene i det stærkeste tilbud! Lige nu kan du købe to attraktioner og få to ekstra attraktioner med GRATIS! Dette pakketilbud inkluderer Madame Tussauds, London Eye, London Akvarium og valget mellem den helt nye attraktion Shrek's Adventure! London eller den altid populære London Dungeon. 

Højdepunkter:
- Nyd fire af Londons mest populære attraktioner
- Køb to attraktioner og få to ekstra GRATIS 
- Besøg det berømte voksmuseum Madame Tussauds
- Beundre London oppe fra i Coca Cola London Eye
- Nyd livet under vand i SEA LIFE London Akvarium
- Besøg den nye attraktion Shrek's Adventure! London eller
- Bliv godt forskrækket i London Dungeon
- Bestil online og få to attraktioner gratis
- Få en 10% rabatkupon til Madame Tussauds souvenirbutik

Eksklusivt tilbud
Denne fantastiske pakketilbud inkluderer fire af Londons mest populære attraktioner: Madame Tussauds, Coca Cola London Eye, SEA LIFE London Akvarium plus valget mellem Shrek's Adventure! London eller London Dungeon. 

Hvis du alligevel har planlagt at skulle besøge Madame Tussauds og London Eye, så kan du lige så godt prøve vores nye og eksklusive pakke til særpris og få billetter til London Akvarium og Shrek's Adventure eller London Dungeon (næsten) med i prisen!

Besøg Madame Tussauds London
Besøg det verdensberømte voksmuseum i London og mød den britiske kongefamilie, hæng ud med Justin Bieber eller prøv den nye Sherlock Holmes Experience. Dine billetter inkluderer også den nye Star Wars-udstilling. 

Nyd udsigten fra Coca-Cola London Eye
Lige ved Themsen og overfor Big Ben ligger et af Londons bedste kendte vartegn, pariserhjulet Coca-Cola London Eye. Herfra kan du få et helt nyt perspektiv på byen 135 meter over havoverfladen. Det er et absolut must, når du besøger London!

Udforsk en verden under vand
I SEA LIFE London Akvarium kan du opleve 500 forskellige arter fra hele verden, flere end 40 forskellige hajer og 14 zoner med forskellige temaer fordelt over tre etager. Det er sjov for hele familien!

Bliv forskrækket i London Dungeon
Tag på en 90-minutters rejse gennem 1000 år af Londons historie. Du vil gå gennem fangekælderen og bevæge dig fra forestilling til forestilling guidet af professionelle skuespillere. Det er både sjovt og en smule uhyggeligt!

Tag på eventyr med Shrek
Dit Shrek-eventyr begynder, så snart du træder ombord på den magiske DreamWorks bus. Med Æslet som din frække turguide er ulykker, kaos og ubegrænset sjov en del af turen. 

Tag del i 10 live shows med eventyrtemaer, hvor du kan besøge Shreks mose, finde din fremtid i krystalkuglen, finde væk i spejllabyrinten og afslør din indre trold, når der er behov for det! 

Shrek's Adventure! London ligger lige mellem Coca Cola London Eye, London Dungeon og SEA LIFE London Akvarium

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til Madame Tussauds i London.

Du skal ombytte din e-billet hos Madame Tussauds ved dør nr. 1. 

Hvordan fungerer det?

Madame Tussauds: Det er en god idé at besøge voksmuseet samme dag, som du afhenter dine billetter til de øvrige attraktioner i 4-i-1 London-pakken. 

Shrek's Adventure: 1) Du kan vælge mellem at stille dig i kø, ventetiden er ca. 10-45 min. 2) Du kan møde op hos Shrek's Adventure og vælge et specifikt tidspunkt senere samme dag eller en anden dag. På den måde kan du vende tilbage til Shrek's Adventure senere og undgå at stå i kø. 

London Eye: Gå til lugen for forhåndskøbte billetter i billetsalen (du springer køen over til billetkontoret) og vent på den næste ledige gondol. Bemærk venligst: Din billet er en standardbillet, ikke en Fast Track-billet. 

SEA LIFE London Aquarium: Din billet er en åben billet, som er gyldig for et besøg på en valgfri dag. 

London Dungeon: Pga. stor popularitet, har London Dungeon indført ny indgangspolitik. Fra nu af vil din e-billet, når du ankommer til London Dungeon, ombyttes til en tidsbestemt billet for samme dag. Vi garanterer dig adgang inden for maks. 45 min., oftest meget hurtigere, eller du kan vælge at komme igen senere på et forudbestemt tidspunkt, og hermed helt undgå ventetid - det er dit valg. Ingen af vores kunder har nogen siden ventet 45 min, men da vi ikke kan garanterer du kan komme ind uden ventetid, tilbyder vi dig muligheden for at besøge London Dungeon på et andet tidspunkt samme dag, eller en anden dag - valget er dit! 

Hvor længe er mine billetter gyldige?
Dine billetter er gyldige i en måned fra du får dem hos Madame Tussauds. Bemærk dog, at alle billetter skal være brugt senest d. 30. december 2018. 

Findes der børnebilletter?
Ja, der er børnebilletter for børn mellem 3-15 år. Børn under 3 år er gratis ifølge med en betalende voksen.

Hvordan får jeg min 10% rabatkupon?
På din e-billet finder du et link til din eksklusive 10% rabatkupon til Madame Tussauds souvenirbutik. Du skal bare printe den ud og fremvise den ved kassen i Madame Tussauds souvenirbutik for at få din 10% rabat.

*Tilbuddet er baseret på billetpriserne ved samme dags køb i døren.

Vigtig information:
- Tilbuddet gælder til og med d. 30. december 2018. Dine billetter skal bruges inden da.
- Bemærk venligst: Alle billetter skal være brugt senest d. 30. december 2018. 
- Dine billetter til Coca-Cola London Eye er standardbilletter, hvor du springer køen over til billetkontoret. Der kan forekomme kø til gondolerne, som du ikke springer over.  

 

Fantastisk 4.2

4.2 22 kundekommentarer
Perfekt!

Nemt at købe, enkelt at anvende i London og massere af penge at spare på top attraktioner!

Mads vogdrup, Hjørring
TOR, 14 DEC 2017
4.2
Gode oplevelser, men...

Alle oplevelserne var super gode.
Dog skal man overveje at tage meget tidligt afsted mod Madam Tussauds for at hente sine billetter for at undgå flere timers lang kø.

Finn, Rødovre
MAN, 10 JUL 2017
4.2
Super

Super nemt - og fint arrangement.

Jeanne, Hellerup
ONS, 28 JUN 2017
4.2
4-i-1 London pakke

Anmeld denne seværdighed

Mette, Hjørring
LØR, 13 MAJ 2017
4.2
Super

Super med super på.

Vibeke, Aarhus
SØN, 09 APR 2017
4.2
nemt og hurtigt

Alle seværdigheder var fine. Der var lidt ventetid ved Londoneye men det kan ikke undgås. Næste gang turen går til London bestiller jeg igen billetter hjemmefra

Aase, Agerskov
ONS, 29 MAR 2017
4.2
nemt og hurtigt

Alle seværdigheder var fine. Der var lidt ventetid ved Londoneye men det kan ikke undgås. Næste gang turen går til London bestiller jeg igen billetter hjemmefra

Aase, Agerskov
ONS, 29 MAR 2017
4.2
Acceptabelt men ikke det bedste

Vi var i London mellem jul og nytår 2016. At der var mange mennesker, kan Londonbilletter jo ikke gøre for. Men vi var trætte af, at man var nødsaget til at stå i kø i 1,5 - 2 timer ved Madame Tussauds for at få frigivet billetterne til de andre attraktioner der også skulle besøge. Det vil sige at Madame T, SKAL besøges først, og man kan ikke tage i SEA world eller noget andet som det første.
Jeg havde måske også ønsket at blive informeret om, at man ved de tre andre attraktioner skal stå i kø med den billet der blev udleveret ved Madame T, for derefter at få udleveret en ny og gældene billet. Så vi stod i kø, for at få lov til at stå i kø.
Alt i alt, lad være med at lege turist i London mellem jul og nytår - det er spild af god tid, da man bruger størstedelen i en kø.

Sarah, Aalborg
MAN, 02 JAN 2017
4.2
London 4 i 1.

Det var en stor oplevelse at være i London. Hotel ok. Hjemturen forsinket 35 min. og meget uhøflig betjening ved gate. Ellers ingen klager. 4 i 1 Londonbillet. Først til Madame tussauds og stå i lang kø for at få billetter, så til London Eye stå i kø og få at vide billetterne skal ombyttes til en anden billet. Hen og stå i kø for at få de rigtige billetter og tilbage til køen hvor man lige kom fra. Sådan var det alle 4 steder, altså ingen fordel bortset fra man har betalt billetterne hjemmefra og skal stå en ekstra gang i kø. Jeg vil gøre det igen hvis jeg skal til London en anden gang og ikke spekulere over at have så mange penge på sig. Alt ialt en god far og søn tur. Tak.

Niels reimar strand, Horsens
TIR, 06 SEP 2016
4.2
Nemt

Mød i god tid, når billetterne SKAL hentes ved Madame Tussaud's.
Lidt ærgerligt, at man skal hente de forskellige vouchers dér OG at man er nødt til at besøge MT først.

Michael, Havndal
ONS, 03 AUG 2016
4.2
Oplevelser i London

Er lige kommet hjem fra London, hvor vi havde købt 4 i 1 pakken. Det fungerede ganske fint, det ville dog have været rat, hvis ikke vi var tvunget til at besøge Madame Tussauds som det første, da det var der de andre billetter skulle udleveres.

Lasse, Højbjerg
TIR, 07 JUN 2016
4.2
hurtig og nemt

Det var nemt at bestille LONDON-PAKKEN .Man sparer penge og tid.Tak for det :)

Lorand
TIR, 24 MAJ 2016
4.2
Anbefales

Man spare penge ved at booke hjemmefra.

Janne s. henriksen, Rødovre
TIR, 17 MAJ 2016
4.2
Fantastisk god oplevelse.

Vi havde bestilt denne 4 i en pakke. Det var super godt. Startede hos madam Tussauds og der fik vi resten SF vores billetter til seværdighederne.
Sealife var ikke den bedste oplevelse for os, men hver sin smag. Bagefter tog vi i Shreks adventure, det var super fedt, men min søn på 10 fik ikke så meget ud af det, fordi han ikke kunne forstå hvad de sagde. Men det var en oplevelse som vi kan leve længe på.
Tilsidst og ikke mindst LondonEye, det var godt. Man fik set ud over hele byen og var heldig at vi havde super vejr. Vil klart anbefale andre denne pakke.

Bettina ayoe eskelund
MAN, 16 MAJ 2016
4.2
Fin og effektiv pakke

Det fungerede super fint med pakken. Fik udleveret alle billetter hos Madame Tassauds på den valgte dag - og så fordelte vi selv besøgene hos de øvrige attraktioner som det nu passede i vores planer.

Helle, Børkop
MAN, 16 MAJ 2016
4.2
Dejligt nemt

En dejlig nem måde at få set forskellige attraktioner, god pris og nemt at man får det hele elektronisk. Eneste forbedring kunne være at man fik tilsendt billetter til alle attraktioner og ikke skulle ombytte til billetter ved f.eks. London Eye

Teresa
ONS, 11 MAJ 2016
4.2
Tur til London

Vi havde en fantastisk tur til London.
Det er ikke sidste gang vi kommer dertil.
Vores 4 i en pakke var super og vi kom rimeligt hurtigt igennem køen.
Fantastisk 4 dage .... Det var for lidt tid vi have,da der så meget at se

Charlotte
ONS, 27 APR 2016
4.2
Kanon tur

Vi takker for service og vejledingen alt gik som beskrevet ingen problem at indløse de købte byttebilletter og serværdighederne ligger jo side om side så kan kun anbefales til andre også.
Mvh. Jacob.

Ove jacob, Tårs
SØN, 10 APR 2016
4.2
Vi havde en dejlig olevelse ved st komme ind og se de ting. Alt var i orden med billterne. Vi fik at vide at vi skulle srarte i Madam Tussaut og der fik vi billeterne til de andre sevædigheder. Jeg vil varmt anbefale at købe billtterne 4 i 1 pakke. vi har

Barbara, Sydals
FRE, 25 DEC 2015
4.2
Vi havde en dejlig olevelse ved st komme ind og se de ting. Alt var i orden med billterne. Vi fik at vide at vi skulle srarte i Madam Tussaut og der fik vi billeterne til de andre sevædigheder. Jeg vil varmt anbefale at købe billtterne 4 i 1 pakke. vi har

Barbara, Sydals
TIR, 22 DEC 2015
4.2
Skøn miniferie tilbud

4-i-1 tilbuddet har været mega godt for os. Nemt at bruge og alle seværdigheder lette at komme til og ligger centralt i London. Det bliver ikke sidste gang vi bruge det :-)

Preben, Viborg
TIR, 15 DEC 2015
4.2
Rigtig fin pakke løsning

Vi købte pakken, men havde ikke vurderet vores tid ordentligt og nåede derfor ikke det hele. Jeg vil tro at pakken er rigtig god til familier, grundet at shrek, london eye og aquvarium ligger lige på stribe. og madam tussaud er blot en lille metro tur væk derfra. Men rigtig fint hvis man er til den mere turistede del af london.

Caroline, Aalborg
SØN, 06 DEC 2015
4.2

Info
4-i-1 London-pakken

Adresse
Madame Tussauds, Marylebone Road, London, NW1 5LR
Kort, 4-i-1 London-pakken Kort

Kort, 4-i-1 London-pakken

Åbningstider
Hver dag mellem kl. 10/11 og kl. 18. Sidste indgang er mellem kl. 17 og kl. 17.30.

**Coca-Cola London Eye will be closed for annual maintenance from Monday 8th January 2018 - Tuesday 23rd January 2018 inclusive.**

Metro
Den nærmeste station Baker Street Station. Tag Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan, Hammersmith eller City Line.

Buslinjer
13, 18, 27, 30, 74, 82, 113, 139, 274.

 
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv