London Eye

  • Vælg dato

London Eye

Pris fra 225 kr

Besøg en af Londons største attraktioner og oplev den fantastiske udsigt fra toppen af London Eye! Spar tid i køen og køb billetter med spring-køen-over hjemmefra! Når du bestiller dine billetter hjemmefra sparer du også næsten en tredjedel af prisen sammenlignet med i indgangen. 

Højdepunkter:
- Få den bedste udsigt over London
- Spring køen over med forhåndskøbte Fast Track billetter* 
- Få gratis adgang til en 4D-filmoplevelse
- Nyd en 30 min. tur i pariserhjulet
- En åben billet, gyldig i en måned fra din valgte dato 
- E-billet bliver sendt direkte i din indbakke

Få den bedste udsigt over London
Lige ved Themsen og overfor Big Ben ligger et af Londons bedste kendte vartegn, pariserhjulet London Eye. Herfra kan du få et helt nyt perspektiv på byen. En tur i pariserhjulet i en af de 32 lukkede gondoler tager ca. 30 minutter, og på det højeste punkt er du 135 meter over havoverfladen.

Det er en kæmpe oplevelse at se London fra toppen af London Eye! Spar tid på køen og køb Fast Track-billetter hjemmefra!

Vil du gerne springe køen over?
Vi sælger to typer af billetter til London Eye:

1: Voksen og børnebilletter er almindelige billetter. Bestiller du disse billetter, springer du køen til billetkontoret over. I stedet for at stå i kø for at købe billetter, går du hen til ”Pre-paid Ticket Desk" i billetkontoret, afleverer dine e-billetter, og får udleveret dine originale billetter. Herefter går du over til hjulet, og står i kø til det er jeres tur til at stige ombord i en ledig gondol. Denne kø der er til hjulet kan ikke springes over med almindelige billetter, men du sparer stadigvæk tid, da du slipper for at købe billetter på stedet!

2
: Fast Track Ticket. Bestiller du Fast Track-billetter til London Eye springer du både køen til billetkontoret OG køen til hjulet over! I stedet for at stå i kø for at købe billetter, går du hen til ”Pre-paid Ticket Desk/Priority Ticket Desk” i billetkontoret, afleverer dine e-billetter, og får udleveret dine originalbilletter. Herefter går du over til hjulet, og får henvist den første ledige gondol.

Fast Track-billetter er klart den hurtigste og mest bekvemme måde at opleve London Eye på! 

Hvordan fungerer det?
Når du booker dine billetter skal du vælg den dato du ankommer til London som 'Gyldig fra'-datoen, da de billetter du køber her er gyldige i en måned fra den dato. Vælg antal billetter og tryk på 'søg'. Herefter vælger du antallet af hhv. voksen- eller børnebilletter du skal bruge. Herefter kan du søge efter og booke billetter til andre attraktioner eller transport.  

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage dine e-billetter per e-mail. Du bedes printe dem ud og medbringe dem til London Eye. 

Når du afhenter dine billetter ved London Eye skal du medbringe foto-ID og kreditkortet du har brugt til at betale med. Du kan blive nægtet adgang til London Eye, hvis du ikke kan fremvise foto-ID og kreditkort. 

Findes der børnebilletter?
Ja, der findes børnebilletter til børn mellem 4-15 år til de almindelige indgangsbilletter. 

Fast Track-billetter findes dog ikke med børnerabat. 

Vigtig information: 
- *Denne billet giver dig adgang til en særlig indgang for forhåndskøbte billetter, som oftest er kortere end køen til almindeligt billetsalg. 
- I løbet af weekenderne og helligdage kan der også være kø ved Fast Track indgangen til pariserhjulet. Dog er det stadig den hurtigste måde at få en tur i pariserhjulet på. 
- London Eye er lukket i to uger pga. sin årlige vedligeholdelse i midten af januar. 


 

Fantastisk 4.4

4.4 288 kundekommentarer
London Eye

London Eye er en fantastisk oplevelse - at se London fra oven :-) - bestillingen her på siden er nem og ligetil og ved ankomst til serværdigheden gik det også uden problemer - en god måde at opleve på :-)

Winnie stenholt, Randers sø
LØR, 12 SEP 2015
4.4
Et besøg værd

London eye skal bare opleves. Vi bestilte fast track tickets, og det var alle pengene værd. Tror vi stod i kø max 10 minutter.
Dog irreterende at man skal ind og ombytte dem til rigtige billetter.
Men også det gik hurtigt.

Stina, Helsingør
FRE, 11 SEP 2015
4.4
Let og bekvem adgang til London Eye

Vi var en gruppe på 9 personer, som skulle i London Eye. Vores oprindeligt planlagte besøgsdag bleve ændret pga strejken i undergrundstogene. Derfor super heldigt, at vi havde valgfri besøgsdag modsat hvis billetterne havde været købt på London Eye's egen hjemmeside. Vi havde bestilt Fast Track billetter via Londonbilletter.dk - vi var oppe i hjulet mindre end 20 minutter efter ankomst til forlystelsen.

Jørgen, Vipperød
LØR, 15 AUG 2015
4.4
Storslået oplevelse også for dem, der ikke er til højder

Smukt og storslået. Hjulet London Eye kører så langsomt, at man ikke mærker at man kommer højere op. Det var vores første tur til London og vores første seværdighed. Billetterne var booket gennem Londonbilletter. Vi fik hjælp til at finde den rigtige kø - og vupti var vi ude igen til den almindelige kø til London Eye. Jeg tror vi samlet stod i kø i max 10-15 min. Super.

Lene, Hvidovre
TIR, 11 AUG 2015
4.4
Nemt og hurtigt

Køen var lang med det gik hurtigt

Torben, Helsningør
TIR, 04 AUG 2015
4.4
Biletter

Det var super at biletterne var klar til ombytning i london

Charlotte juul, Auning
LØR, 01 AUG 2015
4.4
Flot oplevelse

Dejligt nemt at købe billetter gennem London Billetter. Slap for at stå i kø ret længe.
Det blev hurtigt vores tur. Flot udsigt over London - kan klart anbefales:-)

Christina, Lystrup
LØR, 06 JUN 2015
4.4
Sikke en udsigt

Laaaang kø men der er et flow så du kommer frem stille men roligt
Samme kø om du har forudkøbt eller lige har købt billet

Maj-britt, Kongens lyngby
ONS, 03 JUN 2015
4.4
En oplevelse!

Vi oplevede solnedgangen over London fra toppen af London Eye - et fantastisk syn. Det var dyrt, men vi er glade for at vi gjorde det. Var glade for at have bestilt fast track, så vi kunne komme hurtigt på. Eneste negative kommentar er, at det virker lidt skørt, at man først skal bruge tid på at få byttet den udprintede billet til en anden billet før man kan komme op....

Viki, Randers nø
TIR, 02 JUN 2015
4.4
Rigtig god oplevelse

Det var en fordel at bestille billetter hjemmefra. Dermed kunne vi tilgå en meget kort kø, hvor e-biletterne blot skulle byttes for de rigtige biletter. Dette gik meget hurtigt, og var effektivt.
Herefter skulle vi tilgå den "normale" kø for at komme op i hjulet. Da vi kom kort tid efter åbning, var denne kø meget kort. Vi ventede kun 3-4 min., hvilket var over alt forventning, i forhold til, hvad vi har hørt fra andre, at ventetiden kan være. Samlet set en rigtig god oplevelse.

Marianne, Ølstykke
MAN, 01 JUN 2015
4.4
Smukt udsigt

Den er at anbefales. Bruk tracking billetter så slipper du lang kø.

Mikal, Trondheim
LØR, 30 MAJ 2015
4.4
LONDON EYE

En utrolig flot tur, hvor man kommer så højt op, at man får en oplevelse af, hvor stor London egentlig er. Samtidig ligger det lige overfor BigBen, det gør ikke karusselturen dårligere.
Nemt med billeterne hjemmefra, som bare skal konverteres i nærliggende butik.

Mette, Herlufmagle
TIR, 26 MAJ 2015
4.4
God start på London-tur

Fantastisk udsigt og en passende tid til det fine skue. Billetten var let at bestille, og gav os også et lille forspring i forhold folk uden forudbestillinger, dog kunne man godt have ønsket sig flere ansatte til at betjene de, som kom med forudbestilt billet... Dette "led" i kæden var meget langsomt.

Kira, Ry
TIR, 19 MAJ 2015
4.4
London Eye

Vi havde en dejlig oplevelse i London Eye, hvor man kunne nyde udsigten, hjulet kørte stille og roligt så man kunne nyde turen.

Lissa og Rebecca.

Lissa, Frederiksværk
TOR, 23 APR 2015
4.4
Skal opleves

Vi havde en god tur med London Eye, trods en del mennesker i kø, kom vi hurtigt til
Der var godt styr på det hele, og god afvikling af kø for at komme op i hjulet, virkede ikke som ret lang tid vi ventede, ros her fra for en god afvikling
Kan i hvertfald anbefales, hvis man kommer til London ;)

Morten, Odense nv
ONS, 22 APR 2015
4.4
Virker 100%

Købte fast track billetterne til London eye hjemmefra og gik lige ombord. De ekstra penge er givet godt ud især når man er på weekendtur.

Søren, Hvidovre
MAN, 20 APR 2015
4.4
Alt OK

En rigtig god oplevelse og rigtig god betjening af personalet

Erik, Odense v
ONS, 15 APR 2015
4.4
En rigtig god oplevelse

Et flot syn ud over de berømte bygninger i London. Vi var glade for at have købt en fast ticket hjemmefra. Herved gik der max. 10 min. fra vi fik billetten, til vi var "om bord".

Tove, Hjallerup
MAN, 13 APR 2015
4.4
Skal prøves ...

En oplevelse og pengene værd.
Jeg havde forudbestilt vores billetter, men der var ingen kø v. billetkontoret, hvor de skal ombyttes. Det var nemt at bytte voucher til billetter.
Køen til selve London Eye var forholdsvis kort og det gik hurtigt. Vi var der kl. 1000.

Pernille, Frederiksberg
MAN, 13 APR 2015
4.4
London Eye

Fantastisk oplevelse. Der er styr på hele forløbet fra køb af billetter på nettet hjemmefra. Det går hurtigt og nemt med at komme med på turen. Trods lange køer kommer man hurtigt frem. Super oplevelse også når man har højde skræk.

Karin britta, Varde
SØN, 12 APR 2015
4.4
Fantastisk oplevelse

Super udsigt over byen. Bestil billetter hjemmefra og kom tidligt - stor kø midt på dagen og laaaang ventetid.

Klaus bank, Tølløse
FRE, 10 APR 2015
4.4
Rigtig god oplevelse, desværre begyndte det at regne medens vi var der, men en fin udsigt over London.

Jeg kan kun anbefale at købe billetter hjemmefra, det gik meget hurtigere selvom der var mange besøgende.

Britta, Saltum
ONS, 08 APR 2015
4.4
Fantastisk

Dejlig oplevelse. Var der i påsken 2015 hvor der var masser af andre mennesker. Alligevel gik det glat efter at have købt billetterne gennem londonbilletter. Vil dog ikke anbefale at købe hjemmefra da det havde været både billigere og hurtigere at benytte rabatter som 2for1 som man får adgang til igennem oyster og travel-card. Man skal desuden stå i kø for at få udleveret de billetter som man køber her på londonbilletter. Den almindelige kø var lige så hurtig. Vi gav knap 100 pund på denne site. Købt på stedet havde vi sparet ca 40 pund.

Morten, Kalundborg
ONS, 08 APR 2015
4.4
Flot tur

Dejligt med forudbetalte billetter, og det gik rimeligt hurtigt, selv om vi ikke havde købt fast track billetter. Det er en fin oplevelse at se det hele sådan lidt fra oven.

Karen, Vejen
ONS, 08 APR 2015
4.4
Fed udsigt.

En spændende forlystelse og en god oplevelse.

Merete, Slagelse
TIR, 07 APR 2015
4.4
Fantastisk oplevelse

Det er absolut et must og så i solskin. Nemt med billetter hjemmefra - smuttede lige forbi den lange kø og kom til med det samme - super oplevelse

Tine, Gørlev
TOR, 02 APR 2015
4.4
London Eye - et besøg på en hverdag

Det var let at bestille billetten hjemmefra, dog skal man huske, at man skal ind og bytte den printede udgave o til den rigtige billet, inden man stiller sig i køen. I vores tilfælde gik det nemt og hurtig inde i bygningen, hvor der er en række til dem der har bestilt billetten hjemmefra. Vi valgte at betale mere for billetten inde ved skranken, for at komme hurtig til - da vi ikke ønskede at bruge alt vores tid på at stå i kø foran London Eye.
Men inden vi gik ud til køen, så vi 4D filmen om London Eye, som er med i prisen -Der vil jeg lige gøre småbørnsfamilier opmærksom på, at lyden i filmen er meget høj, og derfor kan virke skræmmende.
Men lt i alt en god oplevelse.

Dorthe, Tistrup
TOR, 02 APR 2015
4.4
Spændende

Spændende

Kenneth, Korsør
TIR, 31 MAR 2015
4.4
Super oplevelse

Det var en stor oplevelse af være i London Eye. Det fungerede uden problemer at bestille fast ticket-billetterne via Londonbilletter.dk - kan kun anbefales.

Ebbe føge, København n
MAN, 23 MAR 2015
4.4
London Eye

Helt sikkert et besøg værd.

Solveig, Ribe
LØR, 21 MAR 2015
4.4
London eye

Fantastisk oplevelse - dog kunne vi ønske mere serviceminded og venligt personale ved billetskranken !!

Connie, Hedensted
MAN, 16 MAR 2015
4.4
London Eye

Købte billetter hjemmefra. London Eye er næsten et must at prøve når man er i London. Fantastisk udsigt og oplevelse. Vil anbefale at komme tidligt når de åbner og starte dagen med en tur i London Eye. For selvom billetten er købt hjemmefra kan man ikke undgå at stå i kø - hvis man kommer senere. Det er dog meget nemt at komme til at få udleveret sin billet - når den er købt hjemmefra.

Lone, Hadsten
MAN, 09 MAR 2015
4.4
Bestilling af billetter til London eye

Det var nemt at bestille billetterne, men man skal være opmærksom på at den kvittering man modtager ikke er billetterne, det ville være godt hvis der blev sendt et vedhæftet fil hvor man bare trykker, for at komme ind til billetterne, man skal en god stykke ned i teksten for at finde filen til billetterne..

Helle, Ølgod
SØN, 08 MAR 2015
4.4
Billetter hjemmefra er et must

Køen bliver væsentlig kortere når man har billetter der er købt hjemmefra

Henriette, Vallensbæk
MAN, 23 FEB 2015
4.4
London Eye

Havde bestilt billetter hjemmefra og det virkede fint derovre. Vi havde en god oplevelse og kom hurtigt op da der ikke var så mange mennesker.

Hanne, Hvidovre
LØR, 14 FEB 2015
4.4
Fantastisk oplevelse.

En anderledes måde at se London på. God service af personalet og en hurtig måde at bestille billetter hjemmefra.

Louise, Svendborg
TIR, 09 DEC 2014
4.4
Et smukt vartegn for London

Kan kun anbefale at købe billet på londonbilletter.dk - dejligt nemt. Vi købte også billet til Madam Tussauds, men opdagede først, da vi havde købt billetterne, at vi kunne have sparret lidt ved at købe en Bronze billet.
London Eye - skal prøves. Min knap så sø-stærke datter var ikke helt så begejstret

Rikke, Tjele
ONS, 03 DEC 2014
4.4
London Eye

En flot tur! Kan anbefale at tage den sidst på eftermiddagen, hvor mørket langsomt sænker sig over London. Det er fantastisk at stå "på toppen" og se hele byen lyse op.

Lotte, Virum
TOR, 27 NOV 2014
4.4
Dyrt men fin oplevelse

For dyrt - men ingen kø og ok oplevelse.

Sanne, Kastrup
SØN, 23 NOV 2014
4.4
London Eye skal opleves

Flot udsigt og bestemt turen værd.
Selv om billetten var købt i forvejen - skulle jeg alligevel stå i kø for at indløse voucher. Bagefter kø til at komme ombord.
Vi var heldige at køerne var korte denne novemberdag. Turen og udSugten over London var imponerende.

Helle, Brønshøj
LØR, 22 NOV 2014
4.4
Mørke-tur

Højden kan virke skræmmende på selv dem UDEN højdeskræk. Men fortvivl ikke. En dejlig behagelig tur i et langsomt tempo, hvor højden slet ikke fornemmes og opleves. Der er ingen sug i maven, men et dejligt view ud over Londons skyline. Byens lys på en klar og mørk aften kan klart anbefales.
Konceptet med at bestille billetterne hjemmefra fungerede fint

Laila, Bording
TOR, 20 NOV 2014
4.4
Fantastisk

Fantastisk at få et overblik over hvor tingene befinder sig i London.
Sikke en udsigt..

Helle, Juelsminde
MAN, 17 NOV 2014
4.4
London Eye

Vi besøgte London Eye i skumringen og oplevede dermed London både med og uden lys. Det kan varmt anbefales. Et imponerende skue ud over London med de høje bygninger, der bliver godt beskrevet på info skærme.

Lone, Langå
MAN, 17 NOV 2014
4.4
London Eye

En rigtig dejlig oplevelse fik nogle fine billeder bestilte billetter hjemme fra og det var super nemt
var lidt skeptisk men gik over al forventning kan varmt anbefales...
John Nielsen, Albertslund.

John, Albertslund
SØN, 16 NOV 2014
4.4
London Eye

En rigtig dejlig oplevelse fik nogle fine billeder bestilte billetter hjemme fra og det var super nemt
var lidt skeptisk men gik over al forventning kan varmt anbefales...
John Nielsen, Albertslund.

John, Albertslund
SØN, 16 NOV 2014
4.4
london eye i starten af november på en dryppende dag.

En hurtig tur i London eye hvor man får overblik over hvor de forskellige seværdigheder ligger og får en flot udsigt ud over London. Der er skærme i de kupler man går ind i og det er meget nyttigt. hvis man vil have tget flotte billeder derfra skal man dog tage derop på en dag det ikke småregner. da regnen ligger sig på vinduerne og gør det lidt sløret. Det er let at købe billetten også hjemmefra og så få den ombyttet lige ved London eye, hvor man også får en billet til en 4D film man kan se inden turen.

Lissi, Egtved
FRE, 14 NOV 2014
4.4
fantastisk

alt virkede bare kan anbefales

Lene rosa, Dronninglund
FRE, 14 NOV 2014
4.4
Fungerede 100%

Fantastisk oplevelse. Solen skinnede og der var udsigt over hele London. Super med små skærme i gondolen så man kunne følge med i hvilke bygninger der var at se!

Diana, Lystrup
FRE, 07 NOV 2014
4.4
London - sådan fra oven

London Eye er et punkt på rigtig mange menneskers 'bucket list'. Og det er ganske forståeligt. Udsigten ud over byen er fortræffelig, og selv undervejs opad (og igen nedad) bliver du hjulpet godt at nogle fine tablets, der viser dig nogle af byens mange vartegn.

Dog kan den lange kø foran London Eye være med til at skræmme mange mennesker fra at forsøge at komme på en tur. Jeg vil stærkt anbefale 'Fast Track'-billetterne, da vi en lørdag formiddag ikke ventede i mere end ca. 15 minutter, mens de i 'Standard'-køen ventede i over en time. Prisen er ikke så meget højere, og da vi kun var to, vurderede jeg, at det for os var pengene værd.

Hos LondonBilletter kan du købe begge slags billetter. Og har du sikret dig billetten hjemmefra, så behøver du ikke spekulere over det praktiske, når du kommer til byen. Husk dog, at du kun har reservationen, og at du stadig lige skal ind i bygningen ved siden af og hente de bestilte billetter. Til gengæld er de 'åbne', så du ikke nødvendigvis behøver bruge dem med det samme. Herligt.

Claus, Frederiksberg
TIR, 28 OKT 2014
4.4
London Eye

Spændende at komme op til London Eye. Dog var det lidt svært at finde den kontor vi skulle have vores billetter for at komme op på London Eye. Ellers var det en oplevelse

Anette, Roskilde
TIR, 28 OKT 2014
4.4
London Eye

En hyggelig tur. Sjovt at se byen så højt oppe fra. Skal helt klart også opleves om aftenen

Anja herrill, Valby
MAN, 27 OKT 2014
4.4
London Eye - fast track billetter

Vi havde en god oplevelse med besøget i London Eye - vi var der sidst på dagen/aftenen lige inden de lukker og havde bestilt fast track billetter, dette var unødvendigt på dette tidspunkt ved selvfølgelig ikke om det er sådan hver aften men vi kunne havde sparet de 100 kr/person da der ingen kø var. Iøvrigt flot at se London om aftenen med lys :-)

Claus kloster, Odense sv
ONS, 22 OKT 2014
4.4
London Eye - lige i øjet

Går turen til London, kan London Eye klart anbefales. Det er nemt at bestille billetter hjemmefra, og kan klart anbefales. Vi bestilte fast track - de er lidt dyrere, men til gengæld springer du køen over - jeg vil skyde på at vi i hvert fald sparede en - to timer i kø. og der er en fantastisk udsigt fra toppen.......

Lene, Køge
TIR, 21 OKT 2014
4.4
Fin udsigt over London

Dejligt at kunne springe billetkøen over ved at have købt billetter hjemmefra. En sjov oplevelse for børn.

Heidi, Nykøbing f.
TIR, 21 OKT 2014
4.4
Spring den lange kø over

Super nemt at bestille på LondonBilletter.dk - og skønt at have billetterne med hjemmefra, så man ikke først skulle stå i kø for at købe, for derefter at stå i kø til selve turen. Alle pengene værd :-)

Mette, Roskilde
MAN, 20 OKT 2014
4.4
en god oplevelse trods

Billetter købt via LondonBilletter.dk var helt klart en fordel - vi havde valgt fast Ticket. Fra vi stod i køen til vi var i London Eye gik der ca. 35-40 minutter - uden billetter fra LondonBilletter.dk ville det havde taget mindst et par timer. Du kan trygt bestille dine billetter hos LondonBilletter.dk, hvor du også har mulighed for at vælge hvilken type billetter der passer bedst til dig. Kan varmt anbefale LondonBilletter.dk

Hanne, Værløse
FRE, 17 OKT 2014
4.4
En sjov oplevelse

Det var nemt og smertefrit st få billetterne. Vi steg på kl. 9.00 og oplevede næsten ingen kø.

Susanne, Hvidovre
FRE, 17 OKT 2014
4.4
Fin oplevelse

Det var nemt at bestille billetter på forhånd, men køen var ikke lang ved London Eye, så man kunne godt have ventet (uge 42).

Marianne, Frederiksberg
TOR, 16 OKT 2014
4.4
Flot udsigt

Vejret var super godt for årstiden - oktober. Havde købt billetter på forhånd og det gik hurtigt både at få den egentlige billet udleveret og køen for at komme op på selve "hjulet". Der var god hjælp fra personalet, og antallet af personer i de enkelte gondoler var passende, man kunne komme omkring og kigge fra forskellige vinkler, længden af turen var også passende. Kan anbefales.

Bente, Gedved
TOR, 16 OKT 2014
4.4
God oplevelse

Rigtig god oplevelse og en fantastisk udsigt.

Camilla, Gentofte
TOR, 16 OKT 2014
4.4
Eminent

Fantastisk

Anabel, Espergærde
ONS, 15 OKT 2014
4.4
Nemt med forud købte fastpass billetter - og fed udsigt!

Super nemt med de forud købte fastpass billetter, så vi kunne springe en stor del af køen over. Og selve London Eye; fantastisk flot udsigt over London, og ganske "tryg" selvom man evt ikke skulle være til højder... :-))

Christian kjær, Kerteminde
ONS, 15 OKT 2014
4.4
Must see

super god oplevelse. Nemt at bestille, og kort ventetid ved seværdigheden. Vil anbefalde dette til alle der skal til london

Maybritt pia, Næstved
TIR, 14 OKT 2014
4.4
London Eye

Godt vu over London og omegn. Oplevelsesværdien er ret vejrafhængig - vi var heldige og havde godt vejr!

Helle, Hørsholm
MAN, 13 OKT 2014
4.4
London Eye

Fantastisk tur når vejret er klart og solrigt.
Det kunne være fantastisk, hvis man kunne vise sin vouche på telefonen. Havde det været muligt, ville jeg have købt flere billetter mens jeg var i London. Typisk har man ikke adgang til en printer.

Lene, Slangerup
TIR, 07 OKT 2014
4.4
Must see !!! Men behøvede ikke at købe billet hjemmefra

når man ser på ventetiden til ombytning af billet / køb af billet! Samtidig mister man muligheden for fast track hvis køen er for lang.
Vi kom tidligt og stod meget kort i kø!

Nana, Hillerød
MAN, 06 OKT 2014
4.4
Imponerende

Flot oplevelse, tog kun 25 min. at komme op selv om man havde bestilt billet. Der er ikke hentet noget tid ved at bestille i forvejen

Charlotte, Skælskør
TIR, 23 SEP 2014
4.4
Sammen med alle de andre turister

London Eye hører sig jo næsten til, når man besøger London første gang. Vær dog forberedt på virkelig lang kø, selvom det hverken er højsommer eller juletid. Det blev afviklet effektivt, så ventetiden føltes ikke lang. Men det var på den anden side ikke særligt storslået eller mindeværdigt at stå i en glasbowle sammen med 30 andre, der tog selfies foran snavsede ruder.

Heidi, Næstved
MAN, 22 SEP 2014
4.4
Skal opleves

Hvis man ikke har besøgt London eye før så skal man opleve det næste gang man kommer til London. Nemmest at købe billetter hjemmefra da man springer den ene kø over. At komme så højt over byen er en stor oplevelse og bør opleves.

Susanne, Hvidovre
MAN, 15 SEP 2014
4.4
London Eye september 2014

Vi bestilte billetterne til London Eye via Londonbilletter.dk og vi bestilte "Fast track ticket", hvor vi undgik den værste kø, der var lidt kø, men det gik meget hurtigt, dejligt nemt.
Det var så nemt at bestille og billetterne var der bare med det samme.
Det eneste vi kunne ønsker, var at der ganske kort stod hvilke togstation der var den nærmeste, i dette tilfælde Waterloo. Oplevelsen var helt fantastisk, sikken en udsigt, wow.
Næste gang vi skal til London vil vi absolut også bestille billetter igennem Londonbilletter.

Jette ø., Grindsted
LØR, 13 SEP 2014
4.4
London Eye

Mesøgeseget flot seværdighed, nærmest "et must" hvis London skal besøges

Mogens, Frederikshavn
TIR, 09 SEP 2014
4.4
Dejlig nemt at have bestilt billetter hjemmefra.

Det er en oplevelse at komme op i London Eye, selv når man lider af højdeskræk.

Helle, Brøndby strand
SØN, 07 SEP 2014
4.4
Skal prøves!

London Eye var fantastik! Det eneste jeg ærger mig over, var at jeg ikke bestilte biletter til flere af seværdighederne, det var så nemt, hurtigt og enkelt!

Christina, Rødekro
ONS, 03 SEP 2014
4.4
London er en helt fantastisk by, hvor du kan opleve alt hvad hjertet begærer. Menneskerne er helt fantastisk imødekommende og søde.

London eye er et must at prøve når man er i London.

Osbjorg, Hoyvík
TIR, 26 AUG 2014
4.4
London Eye

Fint at have bestilt i forvejen, ikke noget med at stå i kø for at få billetter.
Der er lang kø for at komme med, men man mærker det ikke da køen hele tiden bevæger sig og der er noget at se på. Fin tur

Jette, Nørager
SØN, 17 AUG 2014
4.4
London Eye

Kan varmt anbefale, husk at købe billetter hjem fra. Oplivelse for livet, jeg bliv helt forelsket i London.

Snezana, Rønne
TIR, 12 AUG 2014
4.4
Lang kø.....

Vi fik tilsendt voucher, der skulle ombyttes til billetter ved billetskranken. Vi stod i kø i lang tid sammen med andre, der også havde forudbestilt. Selve køen til London Eye (den var også lang!) blev hurtigt afviklet. Det kan absolut anbefales at tage en tur med London Eye trods ventetiden.

Else ulfkjær, Aabenraa
SØN, 10 AUG 2014
4.4
London eye

London eye er en kæmpeoplevelse, som skal prøves under et besøg i London. Booking af billetter før tid fungerer fint og gør det nemmere, at komme op i hjulet. Forvent en del ventetid alligevel, men det går forholdsvis hurtigt, da personalet er gode til at håndtere større menneskemængder. Dog ret dyrt, som alt generelt er i London.

Jan, Aalborg ø.
SØN, 10 AUG 2014
4.4
Nemt men Kø

Havde bestilt billetter hjemmefra, nemt på Lindon billetter og de kom hurtig på mail lige til at printe ud - dog var der en lang kø, op til 45-60 min. lidt træls men man kan betale ekstra og komme i hurtig køen hvis man ønsker det.
Helt klart en oplevelse at se London oppe fra !!

Annette, Grindsted
SØN, 10 AUG 2014
Anmeldelse af London eye

Det fungerede fint med billetterne men syntes at det var lidt for opreklameret og lidt for dyrt i forhold til hvad det egentlig var.

Elsebeth, København n
LØR, 09 AUG 2014
4.4
En god oplevelse

En spændende som må indgå i et førstegangsbesøg i London

Birgitte, Jerslev j
TOR, 07 AUG 2014
4.4
Vælg en dag med godt og klart vejr!

Vi kom ca 15 min. før åbning, og det havde mange andre også.... Vi stod i kø i 5-10 minutter ved billet-udleveringen og herefter 12-15 min. ved selve indgangen. Kort efter blev køen endnu mindre, så planlæg at ankomme ca 1/2 time efter åbning - så er morgen-køen afviklet. Alt i alt en dejlig oplevelse at se London oppefra. Bestilling af diverse billetter gennem Londonbilletter.dk fungerede helt perfekt. Helt klart anbefalelsesværdigt!!!

Maja bødker, Ølstykke
ONS, 06 AUG 2014
4.4
Sikke en udsigt!

Vi var så heldige at komme en solrig sommerdag og fik en helt fantastisk udsigt over London med masser af skønne fotomuligheder! Kan på det varmeste anbefale, at købe fast track billetter - ventetiden var lig nul, mens besøgende med standard billetter måtte vente i op til to timer!

Birgitte, Svenstrup j
SØN, 03 AUG 2014
4.4
Rigtig nemt

Jeg synes det har været nemt at bestille og det gik smertefrit derovre,

Gert, Ulstrup
SØN, 03 AUG 2014
4.4
Hurtigt og nemt

Fik en voucher, dette gjorde at vi sprang over en lille kø (uge 30). Der var ikke så meget at hente i tidsbesparelse, men lidt har også ret !. Det fungerer og er nemt og hurtigt at bestille på nettet.

Annette, Dronninglund
TOR, 31 JUL 2014
4.4
Flot tur,men kort

En god oplevelse,men mange penge for en 1/2 time med udsigt..men selvfølgelig skulle det da prøves ;)

Vibeke, Lejre
TOR, 24 JUL 2014
4.4
Nemt og hurtigt

Bestilling af billetter til London Eye gik rigtigt nemt. Og ved selve forlystelsen var der en hurtig kø, så man ikke skulle vente i lang tid. Så det kan anbefales.

Jeanette, Fjenneslev
ONS, 23 JUL 2014
4.4
Det er bare let!

Med forudbestilte biletter var vi så heldige at der var 3 foran os i køen , 5 min. så stod vi med biletterne i hånden og var med til 4D show vildt godt og derefter direkte med den første "flåde"
Super det må man give London generelt at afvikle kø det er sat i system.
Dejligt og nemt

Gitte, Fredericia
MAN, 21 JUL 2014
4.4
God ide at bestille i forvejen

Da vi så køen til London Eye, takkede vi os selv for at have bestilt i forvejen. Sparede os måske for to-tre timers dyrebar tid.

Linda, Viborg
MAN, 21 JUL 2014
4.4
Fantastisk udsigt

En rigtig flot udsigt over London. Det kan godt anbefales at tage en tur i London Eye. Dog var der ingen "Pre-paid ticket desk" som der stod på voucheren. Så vi skulle i den sammen kø som alle andre der først skulle til at købe en billet. Ikke meget tid at spare på den måde.

Anne, Herning
SØN, 20 JUL 2014
4.4
Super oplevelse

Vi valgte en dag med klart og godt vejr, så vi rigtigt kunne se langt. Og det kan man. Fantastisk tur rundt i en London must see. Men også dyre 30 min.

Elsebet, Hinnerup
LØR, 19 JUL 2014
4.4
London Eye

Det var super nemt at bestille billetter hjemmefra, printe dem ud og bytte til de rigtige billetter ved London Eye.
Selve turen i London var fantastisk og alle pengene værd. Er du i tvivl, om du skal prøve så gør det !!!!!!

Britta, Agedrup
FRE, 18 JUL 2014
4.4
London eye

Stor oplevelse. Ingen sug i maven over selve turen, men suget kom over udsigten. Time besøget til sidst på dagen evt. ved solnedgang. Midt på dagen er der lang kø, hvor det anbefales med fastbillet.

Torben, Nykøing falster
FRE, 18 JUL 2014
4.4
God oplevelse

Godt overblik over byen.

Merete, Guldborg
ONS, 16 JUL 2014
4.4
Super udsigt over London.

Billetterne blev købt hjemmefra (husk at købe fast track, det kan virkelig betale sig). Vi gik ind i billethuset ved siden af, fik billetterne (ingen kø, da vi havde det "magiske papir" hjemmefra) og gik direkte "ombord". (det føles faktisk som om man snød lidt, da alle de andre stod i mega lange køer). Skøn/god udsigt fra London Eye. Det tager ca. 20 minutter rundt.

Ulla vallentin, Vejle
SØN, 13 JUL 2014
4.4
Laaang kø.

Selvom biletterne var købt hjemmefra var der kø til at få dem udleveret og køen til "hjulet" var meget lang. ca. 30 min. Men flot var turen da vi endelig kom dertil.

Janne, Skovlunde
FRE, 11 JUL 2014
4.4
Ligemeget med at forudbestille..

Vi ankom til London eye, der var en voldsom kø, men vi var ligeglade for vi havde jo bestilt billetter hjemmefra og skulle ikke stå i den monster lange kø!!! Og jo det skulle vi jo så alligevel fik vi af vide af personalet, så der var ingen fordel i at bestille hjemmefra,vi skulle stå i nøjagtig den samme kø som dem der ikke havde bestilt forud, sådan er systemet.. Vi stod i kø lidt over en time.. Selve London eye var en flot og fantastisk oplevelse, men ved ikke om vi havde gidet stå i kø så lang tid hvis vi ikke allerede havde betalt for dem.

Sussie, København s
TOR, 10 JUL 2014
4.4
Anmeldelse af Lindon Eye

Det var en super god oplevelse og det var utrolig nemt med de forudbetalte billetter, vi stod samlet i kø 20 min, hvilket ikke er længe i London i juli måned.

Anna, Aalborg sø
TOR, 10 JUL 2014
4.4
God oplevelse

Da vi kom var der lang kø - men i løbet af ½ time var vi inde i kabinen, hvor der var god plads
og sikke en udsigt.
Dejlig oplevelse.

Jytte, Skørping
TIR, 08 JUL 2014
4.4
Storslået udsigt.

Fantastisk oplevelse.....kun lidt kø og alt fungerede lige fra bestilling af billetter på nettet og til afhentning ved London Eye. Kan varmt anbefales ; både forud bestilling af billetter og selve oplevelsen.
Vi kom 1030 og det hele kørte efter en snor. Tror ikke der er "meget at hente" ved køb af fast track billetter......

Kirsten, Alleroed
LØR, 05 JUL 2014
4.4
London Eye. LondonBilletter.dk

Info
London Eye

Adresse
Riverside Building,
County Hall,
Westminster Bridge Road,
London SE1 7PB
Kort, London Eye Kort

Kort, London Eye

Åbningstider
Hver dag fra 10.00 til 20.00, og fra Maj til Sep. til 21:00.
***Mid januar: lukket i 10 dage pga. vedligeholdelse!***

Metro
Tag Londons metro/tube til enten Waterloo, Embankment, Charing Cross eller Westminster Station!

Buslinjer
211, 77, 381

 
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv