London Eye

  • Vælg dato

London Eye

Pris fra 177 kr

Besøg en af Londons største attraktioner og oplev den fantastiske udsigt fra toppen af London Eye! Spar tid i køen og køb billetter med spring-køen-over hjemmefra! Når du bestiller dine billetter hjemmefra sparer du også næsten en tredjedel af prisen sammenlignet med i indgangen. 

Højdepunkter:
- Få den bedste udsigt over London
- Spring køen over med forhåndskøbte Fast Track billetter* 
- Få gratis adgang til en 4D-filmoplevelse
- Nyd en 30 min. tur i pariserhjulet
- En åben billet, gyldig i en måned fra din valgte dato 
- E-billet bliver sendt direkte i din indbakke

Besøg Coca Cola London Eye hvilken som helst dag på ugen kl. 17:00 og lukketid og SPAR op til 25%!
Tilbuddet gælder for besøg til og med 22. juli 2016, og besparelsen er i forhold til prisen på dagen direkte i billetkontoret.

Få den bedste udsigt over London
Lige ved Themsen og overfor Big Ben ligger et af Londons bedste kendte vartegn, pariserhjulet London Eye. Herfra kan du få et helt nyt perspektiv på byen. En tur i pariserhjulet i en af de 32 lukkede gondoler tager ca. 30 minutter, og på det højeste punkt er du 135 meter over havoverfladen.

Det er en kæmpe oplevelse at se London fra toppen af London Eye! Spar tid på køen og køb Fast Track-billetter hjemmefra!

Vil du gerne springe køen over?
Vi sælger to typer af billetter til London Eye:

1: Voksen og børnebilletter er almindelige billetter. Bestiller du disse billetter, springer du køen til billetkontoret over. I stedet for at stå i kø for at købe billetter, går du hen til ”Pre-paid Ticket Desk" i billetkontoret, afleverer dine e-billetter, og får udleveret dine originale billetter. Herefter går du over til hjulet, og står i kø til det er jeres tur til at stige ombord i en ledig gondol. Denne kø der er til hjulet kan ikke springes over med almindelige billetter, men du sparer stadigvæk tid, da du slipper for at købe billetter på stedet!

2
: Fast Track Ticket. Bestiller du Fast Track-billetter til London Eye springer du både køen til billetkontoret OG køen til hjulet over! I stedet for at stå i kø for at købe billetter, går du hen til ”Pre-paid Ticket Desk/Priority Ticket Desk” i billetkontoret, afleverer dine e-billetter, og får udleveret dine originalbilletter. Herefter går du over til hjulet, og får henvist den første ledige gondol.

Fast Track-billetter er klart den hurtigste og mest bekvemme måde at opleve London Eye på! 

Hvordan fungerer det?
Når du booker dine billetter skal du vælg den dato du ankommer til London som 'Gyldig fra'-datoen, da de billetter du køber her er gyldige i en måned fra den dato. Vælg antal billetter og tryk på 'søg'. Herefter vælger du antallet af hhv. voksen- eller børnebilletter du skal bruge. Herefter kan du søge efter og booke billetter til andre attraktioner eller transport.  

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage dine e-billetter per e-mail. Du bedes printe dem ud og medbringe dem til London Eye. 

Når du afhenter dine billetter ved London Eye skal du medbringe foto-ID og kreditkortet du har brugt til at betale med. Du kan blive nægtet adgang til London Eye, hvis du ikke kan fremvise foto-ID og kreditkort. 

Findes der børnebilletter?
Ja, der findes børnebilletter til børn mellem 4-15 år til de almindelige indgangsbilletter. 

Fast Track-billetter findes dog ikke med børnerabat. 

Vigtig information: 
- *Denne billet giver dig adgang til en særlig indgang for forhåndskøbte billetter, som oftest er kortere end køen til almindeligt billetsalg. 
- I løbet af weekenderne og helligdage kan der også være kø ved Fast Track indgangen til pariserhjulet. Dog er det stadig den hurtigste måde at få en tur i pariserhjulet på. 
- London Eye er lukket i to uger pga. sin årlige vedligeholdelse i midten af januar. 


 

Fantastisk 4.3

4.3 384 kundekommentarer
Flot oplevelse

Fast track billetter er en fordel, hvis man ikke vil bruge tiden på at vente. Nemt at bestille hjemmefra. God info på stedet.

Helle, Viborg
TIR, 17 MAJ 2016
4.3
Det var en fin oplevelse - og pengene værd

Det var anden gang jeg var oppe i London Eye.
En god ting, at man kunne springe en meget stor del af køen over - med Fast track.
Dog syntes jeg, at vi var for mange inde i gondolen - vi så en anden gondol med meget få personer i.

Frank hagerup, Glumsø
TIR, 17 MAJ 2016
4.3
Flot udsigt

Flot udsigt. Fungerede fint med fast track ticket, men dog kø både på billetkontoret hvor voucheren skulle laves om til billetter og ved selve London eye. Hvis man beslutter sig for at købe billetter til BIG bus London ved London eye's billetkontor, husk da at gøre opmærksom på at man ønsker familiebillet, hvis man er en familie.

Christa
TIR, 17 MAJ 2016
4.3
Fantastisk tur

Helt fantastisk selvom det var 2. gang:)

Hanne, 4180
MAN, 16 MAJ 2016
4.3
London Eye

Købte fast track billetter på forhånd - rigtig godt givet ud, sprang to køer over, godt nok dyrere billetter, men det værd.

Anita, Århus n
MAN, 16 MAJ 2016
4.3
Smuk solnedgang over London

Med fast track til London Eye - gik det super hurtigt og vi sprang en laaaaaang kø over. Det kan anbefales, at tage turen, imens solen går ned over London. Meget smukt !

Susanne, Frederikshavn
MAN, 16 MAJ 2016
4.3
London eye

Oplevelsen er efter min mening uovertruffen. Vi var også heldige at have godt, klart vejr, derfor frit udsyn hele vejen rundt. Køen - ventetiden blev afviklet i god orden, ca ½ time for vores vedkommende.

Ebba, Tune
SØN, 15 MAJ 2016
4.3
Hej Det var virkelig spændende, hvor jeg var sammen med min datter og 2 børnebørn det kan jeg kun anbefale andre. G.S.

Alle seværdigheder var fantastiske

Grethe, Veflinge
LØR, 07 MAJ 2016
4.3
Seværdigt

Oplevelsesrigtvog god betjening

Gerda overgaard
TIR, 03 MAJ 2016
4.3
London Eye

Flere forskellige lange kø'er og ikke tydeligt hvor i køen man skulle stille sig, ej heller særlig tydeligt hvor man skulle henvende sig når man skulle have ombytte ens bekræftelse til billetter. Ellers en fin oplevelse

Pia
MAN, 11 APR 2016
4.3
Lang ventetid

At bestille billetter hos www.londonbilletter.dk var fint nok og det gik uden problemer. MEN, vi bestilte billetter til kl.17:00 og vi stod i kø en 1/2 time før. Vi fik så at vi vide at den første ledige gondol var kl.19:00, at vi måtter komme tilbage og at vi måtter stor i køen allerede kl.18:30 for at være sikkert på at få en plads. Det gjort vi så... Alligevel kom vi først ind kl.19:30. Jeg ved ikke hvad gik galt men det var ikke optimalt. Det er useriøs og vi følger os snydt... Det skulle have været så nemt og bekvemt...!!!???

Christophe, Kastrup
TIR, 29 MAR 2016
4.3
Super

Rigtig god udsigt over London

Henrik, Randers nv
MAN, 28 MAR 2016
4.3
Påsketur i London Eye

Vi var heldige med en fantastisk tur i solskin. Filmen om London Eye som vi så inden, var også et hit for børnene. vi havde købt alm. Billetter og sprang den lange billetkø over. den næste kø var hurtigt overstået og vi havde en dejlig tur.

Susanne, Allerød
SØN, 27 MAR 2016
4.3
London Eye

Vi valgte at betale ekstra for fast ticket. Vi spang 2 lange køer over.

Det var en fantastisk oplevelse. Vi var bekymret pga. Højdestræk og transportsyge, men kublen var stor og meget rumlig. Man kunne sidde på bænkene eller gå rundt, kublen drejde så stille rundt at man næsten ikke mærkede det. Vi var 12 personer i vores.
Der var klart solskindsvejr og vi kunne se det meste af London. Min datter synes det var spændende at finde og gense de turist steder, hvor vi allerede havde været

I billethuset, så vi også en kort 3D film gratis, der handlede om højde/London i fugleperspektiv.

Nanna hoffmann, Odense nv
LØR, 26 MAR 2016
4.3
ok oplevelse

Det var nemt og hurtigt at ombytte billetterne. Selve køen til London eye var lang, men det gik lynhurtigt.
Min søn på 9 år syntes, at det var en god oplevelse at være i London eye. Der er en flot udsigt over London og især et fantastisk syn over Big Ben og House of Parlament, men ellers synes jeg (som voksen), at det er en lidt tam oplevelse.

Gitte, København k
ONS, 23 MAR 2016
4.3
Billetter

Vi købte billetter, Voucher hjemme fra. Dette var en god ide. Vi gik hurtig til billetlugen og fik ombyttet til billetter. Køen til London Eye gik hurtigt. Det var en fantastisk oplevelse, vi så London by om aftenen og det var smukt med lys over byen.

Linda, Oure
ONS, 23 MAR 2016
4.3
Flot udsigt

spændende

Beata maria
LØR, 19 MAR 2016
4.3
Levede op til forventningerne!

Fin tur til London Eye, dejligt med forudbestilte billetter, fast track.. Vi sprang den lange kø over og
Kom hurtigt ind.

Trine bergman, Sæby
ONS, 16 MAR 2016
4.3
Super oplevelse, også anden gang (8 år siden sidst)

Michael
TIR, 15 MAR 2016
4.3
Hurtigt og venligt

Inden man stillede sig op i kø kom der security folk og spurgte om alt var ok og svarede pænt på stillede spørgsmål. Når man stillede sig op i køen gik det fornuftig hurtigt - man var lidt bange for tiden da man er vandt til at en sådan kø i en forlystelse i DK vil tage timer.

Jesper, Ballerup
SØN, 13 MAR 2016
4.3
spændende

4D filmen til at starte med, var en fin og sjov overraskelse at få med. Det var spændende at se London fra oven og værd at få med når man besøger London for første gang. Det var fint at have købt billetter i forvejen.

Inge, Viborg
FRE, 11 MAR 2016
4.3
Det var utrolig let at komme til at opleve London Eye når man havde billet hjemmefra

En utrolig god oplevelse og et fantastisk syn over London

Monna, Taastrup
MAN, 29 FEB 2016
4.3
Trods fast track-billetter en del ventetid, ca. 15 min.

Fin udsigt, og god mulighed for at fotografere de mange seværdigheder i nabolaget.

Poul henrik, Bisserup
FRE, 26 FEB 2016
4.3
Nemt og enkelt

Vi stod max. i kø i 25 min ialt fra udlevering af billetter til turen startede, og det endda i Vinterferien.

Pia, Haderslev
LØR, 20 FEB 2016
4.3
Flot!

En tur i London Eye giver et flot vue over hele London, vi var deroppe om aftenen og det smukt. Tilpas "lang" tur.

Pia, Haderslev
LØR, 20 FEB 2016
4.3
Skal prøves.

Man skal give sig selv en tur i London Eye, det er en kæmpe oplevelse.

Kim, Nykøbing f
LØR, 20 FEB 2016
4.3
Spring billetkøen over

Fantastisk oplevelse som bare skal opleves når man er i London. Tjek evt vejrudsigten før I bestiller billetter. Får den bedste oplevelse i klart vejr.... Og en god måde at springe billetkøen over at bestille billetter på forhånd. Den anden kø går meget hurtigt. Vi stod ca 20 min i kø.....

Gitte, Slagelse
TOR, 18 FEB 2016
4.3
Super tur og det fungerer

Bestemt værd at prøve, vi havde godt vejr og fik et fantastisk billede af byens størrelse.

Ebba, Hirtshals
TIR, 09 FEB 2016
4.3
Fin oplevelse

Sjovt at komme op og se London fra oven ! Især godt for børn ! Måske lidt dyrt for 1/2 times fornøjelse !

Liselotte, Greve
TOR, 04 FEB 2016
4.3
Fed udsigt!

Blev skuffet over at skulle stå i kø til at få ombyttet billetterne. Køen var nøjagtig ligeså lang som den almindelige billetkø, så ingen tid sparet der. Lidt kedeligt at hjemmesiden reklamere med at man sparer tid på at stå i kø. Nå det så er sagt er udsigten helt fantastisk. En meget fredfyldt og dejlig oplevelse.

Majbrit, Haslev
FRE, 29 JAN 2016
4.3
London eye skyview

Jamen ikke så meget at sige..... er man i London skal man en tur i London eye..... fantastisk udsigt over byen, dér går det op for en hvor kæmpestor en by det egentlig er.....

Morten, Nakskov
LØR, 09 JAN 2016
4.3
Ingen ventetid

Rigtig god oplevelse, uden ventetid. Nem bestilling hjemmefra.

Richard, Mern
TOR, 07 JAN 2016
4.3
London Eye

London Eye i regnvejr er ikke nogen speciel god oplevelse. Sigtbarheden var kort.

Kim, Vallensbæk
MAN, 28 DEC 2015
4.3
fast trake billetter

Min datter og jeg besøgte London fra den 11. til den. 13/12 2015 og havde bestilt billetter til London Eye hjemmefra hos Londonbilletter. Det var super nemt at bestille dem og med de ud printet billetter i hånden, kom vi hurtigt igennem kø og frem til den flotte oplevelse som London Eye er. Jeg vil klart anbefale, at bestille billetter hjemmefra og vælge fast trake billetterne, hvis man har børn med. Den almindelige kø er meget lang og i kan hurtigt komme til at stå og vente med jeres børn meget, meget længe. Kom også tidligt - vi var der da de åbnede, det var dejligt, at boblerne man skal ind i, ikke var overfyldte, så kan i bedre nyde den smukke udsigt. Vi kan også anbefale den lille film du får med i prisen inde i billethuset - den er sjov for børn og god info. for de voksne. Rigtig god tur !

Susanne
TIR, 15 DEC 2015
4.3
Nemt og hurtigt.

Nemt at bestille billetter hjemmefra - dejligt at vide man havde billet, som blot skulle ombyttes i quick-skranken. Ingen ventetid :-)

Kirsten, København s
LØR, 12 DEC 2015
4.3
Fin oplevelse

Var heldig at komme op i London Eye på en solskinsdag med blå himmel. Det gjorde oplevelsen helt perfekt.
Sikke en udsigt.

Solveig, Holstebro
ONS, 02 DEC 2015
4.3
Skøn oplevelse

London Eye, gør det muligt at opleve en udsigt over London, som man ikke normalt kan se. Selvom jeg lider af højdeskræk i svær grad, er det en oplevelse. I år er det anden gang min familie og jeg var oppe i London Eye. Vi er i London hvert år, og bestiller altid billetter til attraktionerne i London hos Londonbilletter.dk. Det er nemt og man springer de længste køer over.
Tak :-)

Jette, Randers nø
TIR, 01 DEC 2015
4.3
Et must

Der er meget at se på i London, men toppen af det hele er London Eye. Og tillægget er 4D oplevelsen i biografen. SUPER!

Ole, Slagelse
TOR, 26 NOV 2015
4.3
London Eye

London Eye er en fantastisk oplevelse - at se London fra oven :-) - bestillingen her på siden er nem og ligetil og ved ankomst til serværdigheden gik det også uden problemer - en god måde at opleve på :-)

Winnie stenholt, Randers sø
LØR, 12 SEP 2015
4.3
Et besøg værd

London eye skal bare opleves. Vi bestilte fast track tickets, og det var alle pengene værd. Tror vi stod i kø max 10 minutter.
Dog irreterende at man skal ind og ombytte dem til rigtige billetter.
Men også det gik hurtigt.

Stina, Helsingør
FRE, 11 SEP 2015
4.3
Let og bekvem adgang til London Eye

Vi var en gruppe på 9 personer, som skulle i London Eye. Vores oprindeligt planlagte besøgsdag bleve ændret pga strejken i undergrundstogene. Derfor super heldigt, at vi havde valgfri besøgsdag modsat hvis billetterne havde været købt på London Eye's egen hjemmeside. Vi havde bestilt Fast Track billetter via Londonbilletter.dk - vi var oppe i hjulet mindre end 20 minutter efter ankomst til forlystelsen.

Jørgen, Vipperød
LØR, 15 AUG 2015
4.3
Storslået oplevelse også for dem, der ikke er til højder

Smukt og storslået. Hjulet London Eye kører så langsomt, at man ikke mærker at man kommer højere op. Det var vores første tur til London og vores første seværdighed. Billetterne var booket gennem Londonbilletter. Vi fik hjælp til at finde den rigtige kø - og vupti var vi ude igen til den almindelige kø til London Eye. Jeg tror vi samlet stod i kø i max 10-15 min. Super.

Lene, Hvidovre
TIR, 11 AUG 2015
4.3
Nemt og hurtigt

Køen var lang med det gik hurtigt

Torben, Helsningør
TIR, 04 AUG 2015
4.3
Fordelen ved at købe biletter hjemmefra

Jeg synes London Eye var en flot oplevelse, men fordelen ved at købe billetter hjemmefra, mener jeg også burde vise sig i køen ved indstigningen i selve attraktionen og ikke som nu, hvor man går i den samme kø som køber på stedet. Vi stod nok flere i køen for at få dem udlevet, end dem der købte på stedet.
Ellers en dejlig oplevelse, selvom jeg har højdeskræk.

Bente, Fredericia
TIR, 04 AUG 2015
4.3
London Eye

Alt virkede perfekt. London Eye er en fantastisk oplevelse.

Kaj lykke, Vester skerninge
MAN, 03 AUG 2015
4.3
Bedømmelse

Kan anbefales, er meget flot og gennemført. Alle pengene værd. Vi sprang en lang kø over ved at have bestilt billetter hjemmefra - super

Lykke schmidt, Smørum
SØN, 02 AUG 2015
4.3
London Eye

Meget flot udsigt. Bør opleves. Det var nemt at bestille hjemmefra og vi var glade for at kunne springe køen over. Der var rigtig mange mennesker

Inge bente, Hvidovre
SØN, 02 AUG 2015
4.3
God udsigt over London

Et must at besøge når man kommer til London for første gang. Jeg bestilte fast track billetter og det blev vi glade for, da vi endelig kom frem. Ingen kø da vi skulle bytte voucher til billetter og kun ca et kvarters ventetid inden vi kom med.

Rie, Holbæk
SØN, 02 AUG 2015
4.3
Biletter

Det var super at biletterne var klar til ombytning i london

Charlotte juul, Auning
LØR, 01 AUG 2015
4.3
Stor oplevelse kostede lang tålmodighed

Fantastisk oplevelse at se byen fra London Eye.
Vi er en familie på fire, og det tog hårdt på tålmodigheden, inden vi kom op i London Eye. Det gik hurtigt med at få online-billetterne byttet om til rigtige billetter i billetkontoret. Her fik vi besked på at komme igen tre en halv time senere, og vi skulle så efter planen med London Eye en halv time senere. Det holdt dog slet ikke stik. Selv om vi mødte op til aftalte tid, måtte vi stå i kø i mere end en time.

Lena, Kolding
FRE, 31 JUL 2015
4.3
Imponerende udsigt

Absolut en god oplevelse, solskinsdag, super flot udsigt.
Kom tidl på dagen, forudbestilt via londonbilletter.dk uden problem.
Vi valgte ikke fasttrack, og det tog 25 min i en kø der hele tiden var i bevægelse.
Kan varmt anbefales

Helle, Hillerød
ONS, 29 JUL 2015
4.3
Smuk udsigt over byen - en god start på vores ferie

Selvom køen var lang, tog det ikke lang tid, før vi kom til.
Der var god plads i kabinen så alle kunne nyde den storslåede udsigt over byen.

Tina, Brøndby
ONS, 29 JUL 2015
4.3
Rigtig smart og hurtigt

Vi havde bestilt fast track hjemmefra og det fungerede rigtigt godt. Vi kom til med det samme og sprang to meget lange køer over. Det kan klart anbefales og det var en rigtig god oplevelse, flot at se ud over London.

Nana, Hillerød
TIR, 28 JUL 2015
4.3
En tur i øjet....

Det er en fantastisk seværdighed, du får hele London på et øjeblik :-)
Men det er også dyrt, når man tænker på alle de andre attraktioner der er i London, som er gratis eller ikke når så dyre, sy synes jeg den er lige til den dyre side.
Vi havde en go dag i London Eye, det er et besøg værd. Men prisen er til den skarpe side.
At købe her på siden er fantastisk nemt, det går hurtigt, så har du billetterne i hånden.

Paul kristian oconnor pors, Varde
TIR, 28 JUL 2015
4.3
London Eye

Det er en fin oplevelse. Det kan anbefales at sikre sig en voucher i forvejen, da køen for at købe billetter nogle dage kan være meget lang. Man slipper for noget af den, ved at have en voucher.
Vi stod så kun i køen for at komme op i pariserhjulet i ca. 30 min.

Niels holm, Grenaa
MAN, 27 JUL 2015
4.3
Fantastisk

Super nemt at have billetten med hjemmefra og komme foran i køen.

Bettina hesselund, Sunds
SØN, 26 JUL 2015
4.3
Nemt og bekvæmt

Let måde at få adgang til forlystelserne på.

Marianne holm, Frederikshavn
LØR, 25 JUL 2015
4.3
God oplevelse

Vi havde købt fast track billetter og det var super godt og pengene værd. Kom foran den lange kø, og ventede derfor højst fem minutter på at komme med. Det var en god oplevelse for hele familien

Gitte flygenring, Helsinge
FRE, 24 JUL 2015
4.3
Rigtig god oplevelse

Det var nemt at ombytte de på forhånd købte billetter. Ventetiden var under 5 minutter, da vi havde betalt ekstra for at undgå den superlange kø.Dejlig stille og rolig rundtur

Per, Odense n
ONS, 22 JUL 2015
4.3
London Eye er en fantastisk oplevelse

Det kan helt klart anbefales at købe billetter til London Eye - turen og udsigten er fantastisk! Og ved at købe billetterne her, så sparer du 1/3 af prisen på billetterne ved køb ved indgangen.
Vi købte de normale billetter, altså ikke fast track, og det var vi glade for. For der var faktisk længere kø ved fast track end ved Pre-paid-ticket køen. Vi stod i kø i maks 5 min for at få vores billetter som vi havde pre-paid. Og så var der en gratis kort 4D film som man kunne vælge at se, den varede i 5 min og det var en ret sjov oplevelse. Man kunne også købe et kort for 1 pund så man havde en oversigt over hvad det var man kunne se oppe i London Eye.
Efter filmen gik vi ud og stillede os i kø til at komme op i London eye og her stod vi i maks 10 min hvor man i køen får taget et billede med en grøn baggrund hvor de så sætte billede af en ind i London Eye så man får en flot baggrund af big ben og udsigten fra Eye'et.
Det kan man senere købe sammen med det billede man får taget når man er i kuplerne i London Eye.
Vi var der en hverdagsaften kl. ca 21 og der var næsten ingen mennesker så vi gik næsten gennem det hele.
KAN VIRKELIG ANBEFALES!!

Stinna, Taastrup
ONS, 22 JUL 2015
4.3
Flot udsigt over London

Med fast lane tickets bestilt hjemmefra, er der ingen kø og der er overdådig plads i kabinen så man virkeligt får mulighed for at se London fra oven.
Jeg betragter det dog som en engangsforestilling forstået på den måde at har man set det en gang har man set nok.

Torben, Vejle ø
MAN, 20 JUL 2015
4.3
For dyrt

Valgte mest london eye for børnenes skyld. Alt fungerede fint og køen var ikke så slem som frygtet. Selv på en gråvejrsdag kunne man se langt, men faktisk havde man kun god udsigt til parlamentet og i det fjerne også buckimham palace. Husk kiggert, ellers er det begrænset hvad man kan se. Virkede generelt meget kommercielt, hurtigt overstået så knapt 200,- /person er altså bare lige i overkanten.

Otto, Kgs lyngby
SØN, 19 JUL 2015
4.3
Super weekend

God seværdighed, værd at besøge.

Flemming, Kastrup
TIR, 14 JUL 2015
4.3
Perfekt View over London

Den bedste måde at se ALT på i London ( lidt fra oven ) - derudover er området hyggeligt med "gang i den"

Michael, Køge
MAN, 13 JUL 2015
4.3
super

meget flot service..... Vi gik en meget flot behandling på London Eye og gik lige igennem køen

Lone patuel, Ugerløse
SØN, 12 JUL 2015
4.3
Se London fra oven...

Fantastisk udsigt over byen selv på en lidt overskyede dag. Kom om formiddagen kort efter åbningstid, og stod i køre mellem 5 & 10 minutter. En meget rolig tur rundt med det store "cykelhjul" Og med masser af mulighed for at tage flotte fotos. London Eye skal opleves....

Lasse, Aalsgaarde
SØN, 12 JUL 2015
4.3
London Eye er en rigtig god oplevelse.

London Eye er en rigtig flot oplevelse. Og det er en god idé at bestille billetterne hjemmefra, Så hvidt jeg kunne se, var det en del billigere. Hvis du synes at du har råd, er fast track billetter en rigtig god ting. Vi undgik en rigtig lang kø.

Jan, Roskilde
LØR, 11 JUL 2015
4.3
Sikken en udsigt

Kan anbefales til alle. Tempoet er moderat og man kan sagtens deltage, også selvom man lider af højdeskræk-

Lene, Vejle
FRE, 10 JUL 2015
4.3
Bestil hjemmefra

En fantastisk tur i London Eye, som var bestilt hjemmefra og i fast track. Kan helt klart anbefales at bruge Londonbilletter. Hurtigt levering til din mail, og nemt at bruge.
Gør det igen næste gang vi tager afsted .

Kent, Korsør
FRE, 10 JUL 2015
4.3
Helt fantastik

Det var helt klart den fedeste oplevelse at se London eye, at kommer op og se hele byen op fra var så en unik oplevelse så det kan helt klart anbefales

Simone, Valby
TIR, 07 JUL 2015
4.3
Kan anbefale fast track

Købte fast track billetter og DET kan jeg virkelig anbefale. Den "alm." kø så helt uoverskuelig ud. Dog synes jeg, at prisen for billetterne er dyr i forhold til oplevelsen.

Pia, Roskilde
TIR, 07 JUL 2015
4.3
Flot udsigt

Turen giver et godt overblik og London og dens flotte bygninger mm!

Vinnie, Varde
SØN, 28 JUN 2015
4.3
Flot udsigt

God måde at se London på fraoven meget flot udsigt der giver overblik over byen og alle de flotte bygninger mm.

Vinnie, Varde
SØN, 28 JUN 2015
4.3
London Eye

Det var en fantastisk oplevelse, at se London fra London Eye, Vi blev ført stille og roligt rundt, så der blev god tid til at se London fra oven. Utrolig flot. Vi kan anbefale, at bestille billetter hjemmefra, så går man hurtigt igennem Fast Track billetlugen direkte op i London Eye. Hvis ikke man vil bestille hjemmefra anbefaler vi, at man kommer kl. 10.00, når London Eye åbner, der er køen ikke så lang.

Bente margrethelund, Aarhus v
FRE, 19 JUN 2015
4.3
Stor oplevelse - selv på en diset og overskyet dag

30 minutters enestående udsigt over det centrale London, men rig mulighed for at tage billeder.

Anders, Hvidovre
TOR, 18 JUN 2015
4.3
fantastisk udsigt

god rolig tur, har tid til at se det hele ovenfra.

Martin, Oksbøl
TIR, 16 JUN 2015
4.3
Køb billetter hjemmefra

Det er en fantastisk oplevelse, som mange gerne ville opleve. Dejligt at have billetterne med hjemmefra - skulle blot ombyttes - let og hurtigt.

Connie, Faaborg
SØN, 14 JUN 2015
4.3
London Eye

Fin tur. Flot udsigt. Kom kl. 10, så der var næsten ingen kø:-)

Tine, Silkeborg
TIR, 09 JUN 2015
4.3
rigtig fin oplevelse

rigtig fin, vi havde købt fast track biletter så vi ikke skulle stå i kø .....
men syntes det var mange penge i forhold til hvad du får for pengene, ville hellere ha´set en mucical mere...

Carsten, Ribe
MAN, 08 JUN 2015
4.3
Flot oplevelse

Dejligt nemt at købe billetter gennem London Billetter. Slap for at stå i kø ret længe.
Det blev hurtigt vores tur. Flot udsigt over London - kan klart anbefales:-)

Christina, Lystrup
LØR, 06 JUN 2015
4.3
Sikke en udsigt

Laaaang kø men der er et flow så du kommer frem stille men roligt
Samme kø om du har forudkøbt eller lige har købt billet

Maj-britt, Kongens lyngby
ONS, 03 JUN 2015
4.3
En oplevelse!

Vi oplevede solnedgangen over London fra toppen af London Eye - et fantastisk syn. Det var dyrt, men vi er glade for at vi gjorde det. Var glade for at have bestilt fast track, så vi kunne komme hurtigt på. Eneste negative kommentar er, at det virker lidt skørt, at man først skal bruge tid på at få byttet den udprintede billet til en anden billet før man kan komme op....

Viki, Randers nø
TIR, 02 JUN 2015
4.3
Rigtig god oplevelse

Det var en fordel at bestille billetter hjemmefra. Dermed kunne vi tilgå en meget kort kø, hvor e-biletterne blot skulle byttes for de rigtige biletter. Dette gik meget hurtigt, og var effektivt.
Herefter skulle vi tilgå den "normale" kø for at komme op i hjulet. Da vi kom kort tid efter åbning, var denne kø meget kort. Vi ventede kun 3-4 min., hvilket var over alt forventning, i forhold til, hvad vi har hørt fra andre, at ventetiden kan være. Samlet set en rigtig god oplevelse.

Marianne, Ølstykke
MAN, 01 JUN 2015
4.3
Smukt udsigt

Den er at anbefales. Bruk tracking billetter så slipper du lang kø.

Mikal, Trondheim
LØR, 30 MAJ 2015
4.3
LONDON EYE

En utrolig flot tur, hvor man kommer så højt op, at man får en oplevelse af, hvor stor London egentlig er. Samtidig ligger det lige overfor BigBen, det gør ikke karusselturen dårligere.
Nemt med billeterne hjemmefra, som bare skal konverteres i nærliggende butik.

Mette, Herlufmagle
TIR, 26 MAJ 2015
4.3
London Eye

Det var en fantastisk oplevelse at være i London Eye.
Vi har dog en forventning om at vi ikke skulle stå i kø, for at få billetter, når vi nu havde købt hjemme fra.
Vi måtte stå i kø for at få ombyttet vores webseddel til "rigtige" billetter.

Gitte, Sorø
TIR, 26 MAJ 2015
4.3
Fantastisk udsigt fra toppen.

En rigtig god oplevelse. Og husk bestil billetterne hjemmefra. så er kommer du gennem fast track meget hurtigt.

Lisbeth arenfeldt, Hillerød
TIR, 26 MAJ 2015
4.3
Besøg ved solnedgang

Rigtig god oplevelse at se London fra oven mens solen går ned, og alle lysene iLondon tændes... Så flot!

Mette, Thisted
MAN, 25 MAJ 2015
4.3
Flot udsigt fra London Eye

Desværre var der overskyet og en anelse diset da vi besøgte London eye den 15. maj 2015, men det var stadig en oplevelse at se London fra oven.
Jeg vil klart anbefale at købe fast track billetter med mindre du er meget glad for at stå i kø i meget lang tid :-)

Britta, Hillerød
ONS, 20 MAJ 2015
4.3
Flot syn

Det var smart, at man kunne udskrive billetter på terminal og derved undgik køen ved uddeling af billetter. Afvikling af den efterfølgende kø for at komme op i London Eye var okay, men i højsæson kunne jeg forestille mig at man skal afse en del tid på denne kø efter udlevering af billetter og derfor måske overveje billetten uden denne kø.

Jette, Vemmelev
TIR, 19 MAJ 2015
4.3
London Eye

Det var bare så godt. At man kunne se det hele oppefra, Var bare så flot. Næste gang skal vi prøve om aften. Det kan ikke beskreves med ord, det skal opleves. Det var godt vi ikke var så mange i den ballon vi sad i. Man kunne gå rundt derinde. Det var vildt godt.

Jette kragh, Tune
TIR, 19 MAJ 2015
4.3
God start på London-tur

Fantastisk udsigt og en passende tid til det fine skue. Billetten var let at bestille, og gav os også et lille forspring i forhold folk uden forudbestillinger, dog kunne man godt have ønsket sig flere ansatte til at betjene de, som kom med forudbestilt billet... Dette "led" i kæden var meget langsomt.

Kira, Ry
TIR, 19 MAJ 2015
4.3
Nemt at bestille Fast Track hjemmefra, men dårligt billetkø system ved London Eye.

Vi havde Fast Track billetter hjemmefra, disse billetter skal ombyttes til en anden billet, men der var utroligt dårligt skiltning og ingen ansatte at spørger. Vi stod først i en forkert kø, og da vi endelig fandt den rigtige kø, stod der pludselig en ansat midtvejs før selve skranken hvor papiret bliver scannet,og hun ombyttede billetterne uden at læse at det var fast Track vi havde købt. Da vi så ankom til fast Track køen blev vi afvist fordi det var en standart billet vi havde fået i den første kø. Så måtte vi tilbage igen og alle de indsamlede papirer skulle gennemrodes, inden vi fandt dem med vores navn på der så kunne bevise at vi havde købt Fast Track. Dårligt system og vi sparede intet i tid, selvom vi havde betalt dyrt ! Her har englænderne meget at lærer bl.a. af tyskerne!
Da vi endelig kom op i hjulet, var det en smuk og god oplevelse, men vores ellers gode humør havde lidt et knæk.

Birgit, Svendborg
MAN, 18 MAJ 2015
4.3
En oplevelse værd

Har man ikke prøvet det før, så er det et must, men så heller ikke mere. Det er en fantastisk udsigt, og en fed oplevelse. Man kan næsten ikke tillade sig at tage til London uden at besøge London Eye, dog er prisen lige lidt i overkanten.

Tina, Greve
MAN, 18 MAJ 2015
4.3
HUSK AT BESTILLE BILETTER HJEMMEFRA

Absolut et besøg værd.

Hanne, Randers sv
MAN, 18 MAJ 2015
4.3
London EYE Kø Helvede

Ja hvis man gidder at stå i kø i en time, ja så er det sikkert ganske godt

Kenneth, Ølstykke
MAN, 18 MAJ 2015
4.3
Alle pengene værd.

Bestilte billetter hjemmefra til fast track. Det var nemt og bekvemt. Turen in the Eye var fantastisk smuk. Stille ro roligt kørte vi rundt i 30min og så byen ovenfra. Selv min mand med højdeskræk nød turen.

Bente, Risskov
SØN, 17 MAJ 2015
4.3
Skal ses!

London Eye skal ses!!! Det er en fantastisk man får udover storbyen, og får det hele lidt i perspektiv. Vi havde booket billetter hjemmefra og skulle så blot hente billetterne med vores voucher. Vi ventede i max 15 min.efter at have fået vores billetter, og vores oplevelse blev ikke ringere af at vejret virkelig var med os den dag, 18 grader, solrigt og ingen skyer - perfekt oplevelse

Jeanette, Helsingør
SØN, 17 MAJ 2015
4.3
Fantastisk udsigt

På vores tur i London Eye var der klart vejr, hvilket gav os en fantastisk mulighed for at se rigtig langt ud over London. Det var dejligt, at der kun var få mennesker i den gondolen, så vi frit kunne bevæge os rundt og nyde udsigten.
Vi havde valgt at tage en Fast Track billet, hvilket gjorde at ventetiden kun var ca. 10 minutter.

Jeanette, Middelfart
TOR, 14 MAJ 2015
4.3
Bare et must!

Du skal bare give dig selv den fantastiske oplevelse i London eye. Super flot udsigt. Bestil med stor fordel "fast track" billetter hjemmefra så slipper du for den lange kø. Det fungerer bare!

Henriette, Dk-sønderborg
ONS, 13 MAJ 2015
4.3
London Eye. LondonBilletter.dk

Info
London Eye

Adresse
Riverside Building,
County Hall,
Westminster Bridge Road,
London SE1 7PB
Kort, London Eye Kort

Kort, London Eye

Åbningstider
Hver dag fra 10.00 til 20.00, og fra Maj til Sep. til 21:00.
***Mid januar: lukket i 10 dage pga. vedligeholdelse!***

Metro
Tag Londons metro/tube til enten Waterloo, Embankment, Charing Cross eller Westminster Station!

Buslinjer
211, 77, 381

 
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv