Chelsea stadion og museumstur

  • Vælg dato

Chelsea stadion og museumstur

Pris fra 188 kr

Rundvisningen på Stamford Bridge, hjem til Chelsea FC, er en sjov, informativ og uforglemmelig oplevelse, som kan deles med sportsfans i alle aldre. Denne rundvisning tager dig bag kulisserne på en af verdens bedste fodboldklubber og giver dig adgang til områder, der normalt er forbeholdt spillerne. 

Højdepunkter:
- Nyd en rundvisning på Stamford Bridge - Chelsea FCs hjem
- Kom bagom kulisserne på et af verdens bedste hold
- Få gratis adgang til Chelsea FC Museum

Besøg Stamford Bridge
Chelsea FC pryder dem selv med at have turguider, der er entusiastiske og ved rigtig meget om klubben, og som tror på, at deres passion er det der gør deres rundvisning helt særlig.   

Du får også gratis adgang til Chelsea FC Museum inkluderet i billetprisen, så du får muligheden for at se, hvordan Chelsea FC har udviklet sig, både på og udenfor banen for at blive en af verdens bedste foldboldklubber. 

Turen foregår på engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved Chelsea museet inden i Stamford Bridge.  

Hvor lang tid varer turen?
Rundvisningen tager cirka 1 time plus den tid du bruger på museet. Du bedes møde op 15 min. inden din tur. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 5-15 år. Børn mellem 0-4 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Børn under 16 har kun adgang til Chelsea stadion og museet sammen med en voksen.

Vigtig information: 
- Rundvisningerne løber syv daye om ugen afhængigt af spilleskemaet. Der er ingen rundvisninger på stadion på kampdage på hjemmebane, og museet og stadionrundvisningerne er lukket dagen før og på dagen for kampe.
- Vi beder dig tjekke Chelsea FC hjemmesiden før du booker. Alle rundvisninger og museumsbesøg kan ændres eller aflyses, nogle gange med kort varsel. 

 

Fantastisk 5.0

5.0 7 kundekommentarer
Rigtig god oplevelse.

Kan anbefales. Vi blev vist rundt af en meget engageret medarbejder der kunne fortælle gode historier om klubben før og nu. Vi var næsten alle steder på stadion og han talte et meget forståeligt engelsk så alle kunne følge med.

Preben ulrik, Korsør
LØR, 16 JUN 2018
5.0
Fantastisk!

Guiden, Peter, var eminent. Man fik mange gode historier, han havde stor viden, han var god til at skabe en god stemning og var interesseret i sit publikum. Masser af tid til at tage billeder. Meget spændende oplevelse. En ekstraordinær oplevelse, som gav gåsehud!

Michael, Havndal
ONS, 03 AUG 2016
5.0
Alletiders tur for fodboldfans

Hvis man er bare en smule interesseret i fodbold så er en tur til Chelsea alle pengene værd. Vores rundtur var i en lille gruppe på 20 personer med en meget kyndig guide. Vi kom helt tæt på klubbens faciliteter og prøvede at sidde i trænerens bløde sæde lige ved banen. Vi vil dog gerne advare imod butikken - der er rigtig mange gode ting og fodbold elskere kan bruge det hele uanset prisen :-)

Ulla jul
SØN, 15 MAJ 2016
5.0
En dejlig oplevelse for min kone og mig

Guiden var vildt god og det var spændende at hører alle historierne. Man skal lige Være klar på at smide 40 pund, men hvis du et fodbold fan er det her sted et must go :-)

Emil, Ry
FRE, 17 JUL 2015
5.0
“If you like football this is worth to visit while in London.”

I am not a Chelsea fan, my daughter is, but however, I was impressed with the way the stadium is being run. The tour and the tour guide was very knowledgeable and very humorous. The tour itself was very in depth. The museum as well is very impressive. Also got to take shots with the champions league trophy. A worthy experience in london overall. We will be back for sure.

John, Dragør
SØN, 05 APR 2015
5.0
Overraskende god oplevelse - underholdende og informativt

Vi havde måske ikke de store forventninger og tænkte at det ikke kunne tage så lang tid, men vi må sige at vi havde en stor oplevelse og utrolig god formidling af vores tourguide. Samtidig sjov og meget informativ. Havde mine to børn med, dreng på 14 (Chelsea-fan) og stor datter på 17, som også synes det var rigtig godt. Kan meget varmt anbefales!

Trine ch l, Aarup
TIR, 21 OKT 2014
5.0
Fantastisk oplevelse

VI havde et fantastisk besøg på Chelsea Stadion, det var stort at få lov at komme rundt og se det hele - og Guiden var fuldt opdateret på alt der skete i klubben, og havde masser af intern viden - sejt!

Mette, Aalborg
SØN, 08 JUN 2014
5.0

Info
Chelsea stadion og museumstur

Adresse
Chelsea Museum, Stamford Bridge
Fulham Road, London, SW6 1HS
Kort, Chelsea stadion og museumstur Kort

Kort, Chelsea stadion og museumstur

Åbningstider
Åbningstider:
Museet holder åbnet dagligt: Kl. 9-17. (Indgangen lukker kl. 16).
Turen starter kl. 10, 10.30, 11, 11.30, 12, 12.30, 13, 13.30, 14, 14.30 og 15.

Metro
Det nærmeste metrostop er Fullham Broadway.

 


Til varekurv