Vagtskifte-tur

  • Vælg dato

Vagtskifte-tur

Pris fra 195 kr

Det daglige vagttskifte er en af de mest berømte ceremonier i verden og en must-see når du er i London! Undgå turistmasserne og lad din guide tage dig til de bedste pladser i byen til at overvære den berømte ceremoni.

Højdepunkter:
- Se udskiftningen af vagten
- Nyd den gode udsigt til begivenhederne
- Tag nogle gode billeder
- Hør om historien bag vagtskiftet

Oplev vagtskifte ved Buckingham Palace
Vagtskiftet ved Buckingham Palace er en af de ting du er nødt til at opleve, når du besøger London. Men der er mere til det end du kan se med hovedet presset ind med porten til Buckingham Palace eller på dine tåspidser i et forsøg på at se over tusindvis af mennesker for at få et glimt af begivenhederne. 

I over 2 timer tilbyder vi dig nogle af de bedste steder at overvære ceremonien, mens vi forklarer, hvorfor det sker og oprindelsen bag vagterne for monakiet i England, så du fuldt ud kan værdsætte, hvad det er du er vidne til. 

I løbet af din tur vil du se: Westminster Abbey, The Palace of Westminster, The Horse Guards Parade, St James’s Palace og Buckingham Palace.  

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter foran St James’s Park stationen ved Park & Broadway-udgangen (på Circle & District-linjerne). Kig efter din guide med et 'Changing of the Guard'-skilt. 

Du bedes møde op 15 minutter inden din tur starter. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer ca. 2 timer.

Findes der børnebilletter?
Nej, men børn under 4 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

 

Info
Vagtskifte-tur

Adresse
Mød din guide foran St James’s Park undergrundsstation, Park & Broadway-udgangen.
Kort, Vagtskifte-tur Kort

Åbningstider
Turen afgår torsdag og søndag kl. 10.

Metro
Tag undergrunden til St James’s Park station.

 


Til varekurv