Sightseeing

Oplev hele London med en af vores sightseeing turer. Nyd det klassiske, majestætiske og Royale London, eller få følelsen af, hvordan London var under krigen eller opplev en tur til Harry Potter & Warner Bros. Studio. Bestil billetter til en af vores London sightseeing turer her!

Sightseeing
 
Big Bus Hop-af Hop-på London

Big Bus Hop-af Hop-på London

5.0
(1)

Kør med Bus Big dobbeltdækkerbusserne i en, to eller tre dage og udforsk London! Hop af og på ved de over 50 stop på tre forskellige ruter, som ligger bekvemmeligt tæt på landemærker og seværdigheder. Nyd tre gratis rundtur til fods og et cruise inkluderet i din billet. Bestil hjemmefra og spar penge på dine billetter!

Fra 187 kr
Hop-On Hop-Off sightseeing i London

Hop-On Hop-Off sightseeing i London

4.4
(58)

Prøv en af de mest populære sightseeingture i London! Med din Hop-af Hop-på billet kan du vælge alle de seværdigheder og attraktioner som du vil se, mens du bliver transporteret rundt i en ikonisk rød London-bus. Der er fire buslinjer og over 90 stop.

Fra 287 kr
Det Majestætiske London

Det Majestætiske London

4.5
(2)

Se det bedste af London på denne heldagstur, der bl.a. inkluderer højdepunkter som Kensington Palace, Westminster Abbey, St Paul's Cathedral, Tower of London og meget mere.

Fra 926 kr
London Eftermiddagstur

London Eftermiddagstur

4.0
(1)

Oplev Londons mest berømte seværdigheder på én eftermiddag. Se St Pauls Cathedral og Tower of London. Alt dette kan du opleve på vores spændende eftermiddagstur, der viser dig det bedste af London. Køb billetter til London Eftermiddagstur her!

Fra 695 kr
Jack the Ripper Tur

Jack the Ripper Tur

4.8
(6)

Gå i Jack the Rippers fodspor og se alle de berømte steder i London hvor han myrdede sine ofre. Find ud af hvem Jack the Ripper måske var, og led din egen efterforskning.

Fra 293 kr
Det Royale London

Det Royale London

Få alle Londons højdepunkter serveret på vores populære tur Det Royale London. Vil du opleve de allerbedste af Londons seværdigheder? Se Big Ben, Westminster og meget mere, så køb billetter til Det Royale London her!

Fra 309 kr
London, Windsor Castle og Hampton Court

London, Windsor Castle og Hampton Court

Heldags sightseeing i London inkl. et besøg på Windsor Castle og Henrik d. VIII's Tudor palads; Hampton Court. Bestil dine billetter her!

Fra 722 kr
Harry Potter og Warner Bros. Studio Tur

Harry Potter og Warner Bros. Studio Tur

4.7
(90)

Se hvordan Harry Potter filmene blev til på denne bagom-kameraet tur. Du få alt det af vide, du altid har ønsket dig, om hvad der foregik bag kameraet og hvordan disse fantastiske film blev til. Køb dine billetter til Harry Potter og Warner Bros. Studio turen her!

Fra 648 kr
Beatles London Tur - London Rocks

Beatles London Tur - London Rocks

Londons mest omfattende tur til Beatles fans, som dækker mere end 50 års Beatles-historie helt tilbage fra 1961. På denne London Rock tur vil du blandt andet komme forbi Abbey Road, hjem og studier, koncertsteder, filmlokationer, diskoteker og barer. Bestil dine billetter her.

Fra 324 kr
Ultimative London Rock'n'Roll tur

Ultimative London Rock'n'Roll tur

Kom med os på den ultimative rock'n'roll tur og oplev London på en hel ny måde. Denne heldagstur tager dig til steder forbundet med stjerner som Beatles, U2, Queen, Oasis, Madness, Pink Floyd, Elton Jones, Ozzy, the Stones og meget flere. Bestil dine billetter her.

Fra 648 kr
Klassisk rock & Beatles tur

Klassisk rock & Beatles tur

4.0
(1)

På denne Klassisk Rock & Beatles tur vil du opleve historierne bag nogle af vores tids store rock legender. Book dine billetter her!

Fra 324 kr
London Rock'n'Roll tur

London Rock'n'Roll tur

4.0
(2)

Denne Rock'n'Roll tour er et must for enhver rock-elsker, der gerne vil opleve en side af London. Kom med os på en tur i rockens navn, bestil dine billetter allerede i dag!

Fra 324 kr
London by Night

London by Night

4.4
(7)

London By Night-turen er blevet sammensat for at vise dig det allerbedste af Londons kendte landemærker, smukt oplyst om natten. Selve turen foregår i en klassisk London dobbeltdækkerbus med åben top, så du får et fantastisk udsyn udover byen.

Fra 128 kr
Historiske pubs til fods

Historiske pubs til fods

Udforsk tre af Londons ældste pubs på denne fascinerende tur til fods gennem Londons historiske Bankside, hvor Shakespeares's Globe Theatre og The Golden Hind ligger. Din tur ender med en ølsmagning med tre britiske øl på The Old Thameside Inn. Bestil din plads på denne anderledes tur i London her!

Fra 232 kr
London med stil

London med stil

Udforsk London fra en vintage rød Londonbus! Besøg The Tower of London og se kronjuvelerne, få en rundvisning i Westminster Abbey og nyd en lækker afternoon tea i klosteret. Forudbestil dine billetter til denne populære tur og vær sikker på, at du får en plads!

Fra 1194 kr
Ølsmagning i West End

Ølsmagning i West End

Hvor får du den bedste øl i London? Kom med os på vores ølsmagning i West End og få svaret! Bliv introduceret til de bedste pubs i London og hør om, hvad der gør europæisk og britisk øl til det bedste i verden. Turen inkluderer 6 lækre smagsprøver på øl. Sørg for at bestil din plads online!

Fra 445 kr
Vagtskifte-tur

Vagtskifte-tur

Det daglige vagttskifte er en af de mest berømte ceremonier i verden og en must-see når du besøger London! Undgå turistmasserne og lad din guide tage dig til de bedste pladser i byen til at overvære den berømte ceremoni! Bestil din tur online!

Fra 195 kr
Harry Potter filmlokationer

Harry Potter filmlokationer

4.5
(2)

Udforsk filmlokationerne i de kendte Harry Potter-film på denne tur til fods i London! Det er et must for enhver Harry Potter-fan! Bestil online!

Fra 241 kr


Til varekurv