London Guldpakken

  • Vælg dato

London Guldpakken

Pris fra 713 kr

Spar 1/3 af prisen med vores fantastiske London guldpakke! Besøg Madame Tussauds, London Dungeon, Shrek's Adventure & Tower of London i London. Oplev fire af Londons must-sees, spar penge og spring køen over til billetkontoret!

Højdepunkter
- Spar 1/3 af prisen på fire populære attraktioner i London
- Besøg Madame Tussauds, London Dungeon, Shrek's Adventure & Tower of London
- Undgå de lange køer med forhåndskøbte billetter
- Udforsk Star Wars-udstilling Madame Tussauds
- Oplev gribende live historiefortælling hos London Dungeon
- Prøv to fantastiske underjordiske forlystelser hos London Dungeon
- Nyd Shrek's Adventure med en magisk 4D-bustur
- Se kronjuvelerne og the Beefeaters hos Tower of London
- Få dine e-billetter bliver sendt direkte i din indbakke

Hæng ud med alle kendisserne på Madame Tussauds
En tur til Madame Tussauds betagende verden er et must, når du besøger London. Mød den britiske royale familie, inklusiv dronning Elizabeth, prins William og hertuginde Kate, hæng ud med the Beckhams, test dine evner mod nogle af dine favorit sportsstjerner eller bliv en superhelte-rekrut.  

Få testet dine nerver hos London Dungeon
The London Dungeons er en af Londons bedste skrækoplevelser. Tag på en 90-minutters rejse gennem 1000 års af Londons fortid. Du og dine medgæster går gennem fangehullet, som I bevæger jer fra forestilling til forestilling, guidet af de professionelle skuespillere. Det er både sjovt og lidt uhyggeligt!

Besøg kongeriget Langt Langt Borte
Eventyret begynder, så snart du træder ombord på den magiske DreamWorks bus hos Shrek's Adventure. Med Æslet som din frække turguide er ulykker, kaos og ubegrænset sjov en del af turen. 

Tag del i 10 live shows med eventyrtemaer, hvor du kan besøge Shreks mose, finde din fremtid i krystalkuglen, finde væk i spejllabyrinten og afslør din indre trold, når der er behov for det! 

Udforsk det historiske slot Tower of London
Tower of London er selvfølgelig mest kendt for kronjuvelerne og the Beefeaters (vagter også kaldet Yeomen Warders), men attraktioner som The White Tower, The Bloody Tower og The Traitor's Gate er absolut også et besøg værd når du er på det over 900 år gamle Tower of London.

Psssst - Du kan også vælge vores ultimative London-pakke - 4-i-1 London-pakken

Hvordan får jeg mine billetter? 
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage dine e-billetter per e-mail. Bare print dem ud og tag dem med dig til Madame Tussauds, London Dungeon og Shrek's Adventure. 

Skal jeg bruge ID til at ombytte mine billetter?
Hos Tower of London skal dig som har købt billetterne medbringe et gyldigt billede-id til for at kunne ombytte din e-billet til dine originale billetter. 

Hvor længe er mine billetter gyldige?
Dine billetter er gyldige 1 måned fra den date du vælger. Bemærk dog, at tilbuddet er kun gyldigt frem til d. 31. marts 2018 (d. 15/7 - 31/8-2017 ekskluderet). 

Hvordan fungerer det ved Madame Tussauds?
Gå til Madame Tussauds og ombyt din e-billet. Denne billet giver dig adgang til en særlig indgang for forhåndskøbte billetter, som oftest er kortere end køen til almindeligt billetsalg. 

Hvordan fungerer det ved London Dungeon?
Dette tilbud er begrænset til besøg fra kl. 15. Du skal bare tage til London Dungeon og ombytte din e-billet. 

Hvordan fungerer det ved Shrek's Adventure?
Når du kommer til London skal du gå til Shrek's Adventure og vise din e-billet og sikre dig dit indgangstidpunkt. Du kan forvente lidt ventetid, ca. 10-30 min. 

Her skal du ombytte din e-billet til en af disse to muligheder:
1) Du kan vælge at gå til indgangen med det samme, og vi garanterer dig, at du max. skal vente 45 min for at komme ind. Ofte kortere. 
2) Du kan vælge et tidsrum senere samme dag eller en anden dag. På denne måde kan du planlægge din dag, komme tilbage til Shrek's Adventure senere og helt undgå at skulle vente i kø. 

Er der en aldersbegrænsning hos Shrek's Adventure?
Shrek's Adventure er for alle aldre, men børn under 16 år har kun adgang til Shrek's Adventure! London sammen med en voksen. 

Er der en minimumshøjde hos Shrek's Adventure?

Ja, der er en minimumshøjde på 0,9 meter for at kunne nyde denne forlystelse. 

Hvor lang tid varer turen hos Shrek's Adventure?
Turen hos Shrek's Adventure varer ca. 1 time og 15 min. 

Hvordan fungerer det hos Tower of London?
Når du kommer til Tower of London, skal du ombytte dine e-billetter til de originale indgangsbilletter. Bare husk, at den der har bestilt billetterne skal medbringe et billede-ID (f.eks. et pas eller kørekort), når du ombytter dine billetter og får dine adgangsbilletter. 

Er der børnebilletter?
Ja, der er børnebilletter, men eftersom børnealderen varierer fra attraktion til attraktion er vores børnepriser sammensat af den laveste og højeste børnealder. Der findes børnebilletter for børn mellem 3-15 år. Børn mellem 0-2 år har gratis adgang i følge med en betalende voksen.

Vigtig information:
Besparelsen er i forhold til prisen på dagen direkte i billetkontoret.
- Bemærk venligst: I løbet af højsæsonen, særligt efterårsferien, påske, pinse og andre skoleferier eller offentlige helligdage, samt midt på dagen mellem kl. 12-15 kan længere køer forekomme. 
- Shrek's Adventure er ikke egnet for gravide gæster eller gæster der lider af epilepsi, ryg- eller nakkesmerter eller svaghed i disse områder, køresyge, gæster med hjerteproblemer, astma eller andre kroniske lidelser. 


 

Fantastisk 4.7

4.7 10 kundekommentarer
Sherktacular

Fantastisk oplevelse. 4 super oplevelser med London Dungeons som toppen af kransekagen.

Leif, Bramming
ONS, 13 SEP 2017
4.7
Guldpakken

Super oplevelse i London med Guldpakken. Alt forløb uden problemer og det var nemt at finde de forskellige steder til udlevering af billetterne. Kan klart anbefale

Jane kjelstrup, Horsens
MAN, 13 JUN 2016
4.7
Super nemt :-)

Det fungede rigtig fint. Vi havde bestilt billetter hjemmefra til London Eye, Madame Tussauds og Tower of London, ingen problemer med ombytning til billetter :-)

Ulla, Odense v
TIR, 22 DEC 2015
4.7
Guldpakken

Vi var 8 piger på tøsetur og vi havde en fantastisk tur, det var nemt at bestille billetter til guldpakken og det gik fint med at indløse i London. Alt i alt en kanon tur. Mvh. Aase

Aase, Vildbjerg
ONS, 12 AUG 2015
4.7
Klart det nemmeste

Det er super nemt at bestille billetterne hjemmefra. London Eye og London Dungeon, er klart de to bedste attraktioner i denne pakke.

Morten, Stoholm jyll.
TIR, 04 AUG 2015
4.7
Alt var så nemt!

Vi var inde og se London eye, Tower of London, Madam Tossauds og London Dungeon og alle steder var vente tiden ikke mere end maks 20 min til selve attraktionen og vi kunne gå lige hen i billetkontoret og få ombyttet voucheren til billetter med det samme. Det kan virkelig anbefales at købe hjemmefra:)

Lea, Vanløse
LØR, 11 JUL 2015
4.7
Helt optimalt!

Guldpakken er helt klart værd at tage med, hvis man endelig er i London! Tower of London var en af de megtet historiske ting, det vidste vi jo godt, men interessen skal virkelig være der, hvis du vil have det optimale ud af Tower of London. Der var ingen kø, og det var da også en nogenlunde oplevelse at se det gamle slot, og opfatte det man nu kunne af det hele.vMadame Tussauds er en sjov oplevelse, det er lidt afvekslende med 4D og Scream forlystelsen. Det gør at du ikke bliver træt af at se voksfigur på voksfigur. I guldpakken får du prioteret indgang, og det betyder virkeligt meget. Da vi var der var der 0,5 km. kø ned af gaden, med billetterne her i guldpakken, kunne vi springe køen over, og der varnkun omkring 10 min. Ventetid til sammen. London Dungeon var i den grad også en oplevelse, i køen kan det nemt fremstå uoverskueligt og lysten til at gå ud kan melde sig, men hold endelig på! Efter den første forlystelse (sejltur) bliver man automatisk inddelt i små grupper, der fra går i så igennem det gamle London, hvor man møder en masse forskellige udklædte mennesker, og til sidst slutter den så med endnu en forlystelse. Kan uden tvivl anbefales for alle. London Eye er bare end ting man må prøve. Udsigten er helt fantastisk, og du oplever så meget af London på kun 45 min., tro det eller ej men sådan en tur tager faktisk en lille time. Køen var lidt lang, men det går hurtigt, da hver vogn kan tage 25 personer. Helt klart værd at bestille guldpakken, og den kan bruges året rundt. De rabatter som man får er også værd at tage med!

Henriette, Lemvig
SØN, 31 MAJ 2015
4.7
God service

God service. Alt fungerer fint hjemmefra. Dog var der ingen "Priority Entrance" på Tussauds og London Dungeon. Så man kommer i den alm kø.

Claus, Horbelev
MAN, 11 MAJ 2015
4.7
guld pakke

God pris og super nemt. kan klart anbefaldes

Karina, Tommerup
TIR, 05 MAJ 2015
4.7
Guldpakken

Super :-) nemt at bestille og det fungere bare

Marianne, Tilst
MAN, 27 APR 2015
4.7

Info
London Guldpakken

Adresse
Madame Tussauds:
Marylebone Road, London, NW1 5LR.
London Eye & London Dungeon:
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB.
Tower of London:
Tower Hill London, EC3N 4AB.
Kort, London Guldpakken Kort

Åbningstider
Madame Tussauds:
Hver dag mellem 9.30 og 18. Sidste indgang er 17:00.
London Eye:
Hver dag fra 10.00 til 20.00, og fra Maj til Sep. til 21:00.
London Dungeon:
Hver dag fra 10.00 til 17.00.
Tower of London:
Hverdag fra kl. 9:00 til 17:30, og fra nov. til feb fra 9:00 til 16:30.

 
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv