Søg efter billetter

Lignende kategorier

Vores kunder siger

Hvorfor købe hos os?

  • 35 års erfaring

  • Dansk kundeservice

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Buckingham Palace

Hvis du ønsker at besøge et sted, der har spillet en essentiel rolle i den engelske royale historie, så skal du besøge Buckingham Palace i Westminster. Engang var det monarkiets bopæl og det administrative hovedkvarter.

Dette smukke palads har set store historiske begivenheder udfolde sig. Eksempelvis blev paladset bombet under Anden Verdenskrig og var også i centrum under suffragettemarchen i maj 1914. Men paladset har også været vidne til mange vidunderlige øjeblikke, såsom royale havefester og receptioner.

Buckingham Palace blev bygget i 1703 og hed på det tidspunkt Buckingham House. Det var oprindeligt John Sheffields hjem - han var den første greve af Buckingham. Paladset blev først en royal bopæl, da Kong George III købte det i 1761.

Indeni paladset finder du den store indgang, hvor Dronningen byder sine gæster velkommen, samt smukke lokaler, der virkelig vil forbløffe dig – såsom det imponerende ballokale, som blev bygget til afholdelse af store arrangementer. Der er også den storslåede hvide stue – her hænger der en lysekrone, der kan dateres helt tilbage til 1800-tallet. Det er her, hvor Dronningen afholder receptioner. Faktisk er der også en hemmelig dør inde i stuen – og det er herfra at Dronningen træder ind i lokalet.

Hvis du står udenfor paladset, lægger du hurtigt mærke til bygningens perfekte symmetri – og hvis du ikke tror os, så må du hellere selv tjekke efter. Udover at besøge paladset tilbyder vi nogle ekstra oplevelser, der virkelig sætter prikken over i’et:

Buckingham Palace & engelsk te
Buckingham Palace & vagtskifte
Buckingham Palace & de royale stalde

Med andre ord er Buckingham Palace en essentiel del af enhver tur til London – og vi kan ikke vente med at dele disse oplevelser med dig!

Ticmate velgørenhed

Buckingham Palace

Udforsk et af verdens eneste kongelige paladser, der stadigvæk er i brug den dag i dag: Buckingham Palace i hjertet af London! Det smukke palads ligger i Westminster og har mange interessante historier at fortælle. Besøg paladset alene eller prøv en af vores oplevelser, der tilføjer noget ekstra og helt særligt til dit besøg.

Søgeresultat: 1 - 2 (2)