Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til attraktioner og oplevelser i London

Velkommen til LondonBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter med hjemmefra til attraktioner, sightseeing eller transport i London. Her finder du et stort og varieret udbud af billetter i London! Alt fra guidede sightseeingture og attraktioner som Madame Tussauds, London Eye og Harry Potter Warner Bros Studio Tur til farverige musicals i West End og billetter til fodbold! E-billetter direkte til din indbakke!

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Madame Tussauds: Early Bird Billetter

Fra 473 kr

Har du nogensinde tænkt over, hvordan Madame Tussauds i London ser ud, når det ikke er fyldt med besøgende? Denne billet vil give dig svaret. Nu kan du få adgang til Madame Tussauds, inden det åbnes for alle andre gæster! Med denne billet kan du få Early Bird adgang til museet og kan se nærmere på voksfigurerne og de forskellige oplevelser indenfor!

Højdepunkter

- Besøg Madame Tussauds før alle andre
- Nyd at du ikke skal vente i lange køer
- Tag billeder med dine favorit kendte
- Se filmen i Marvel 4D biografen
- Få adgang til The Star Wars Experience
- Prøv Spirit of London Taxi Ride

Hvad kan jeg forvente?

Er du en af dem, der kan hoppe ud af sengen tidligt om morgenen og kan gøre dig klar til din dag uden at være alt for træt? Hvis det er tilfældet, så glæd dig over Early Bird billetterne til Madame Tussauds i London, da de sikkert passer perfekt til et A-menneske som dig! Drik din morgenkaffe eller en kop te, nyd stilheden af at alle andre sover, og gå så hen til Madame Tussauds. Du får adgang til dette vidunderlige voksmuseum inden alle de andre besøgende. På den måde kan du undgå de lange køer og morgentrafikken af mennesker, når dørene åbner for alle andre.

Indenfor kan du tage billeder og feste med adskillige kendte, såsom Kim Kardashian, George Clooney og Victoria Beckham! Prøv at posere lige så cool som Wolverine, se lige så stolt ud som Captain America og tag et nærmere kig på nogle af de andre fantastiske superhelte. Du møder mange venlige og kendte ansigter, inklusiv skuespillere, verdensledere, musikere og selvfølgelig den royale familie. Du kan også se filmen i Marvel 4D biografen, tage en tur i The Spirit of London Taxi Ride og træde ind i The Star Wars Experience!

Tag dig god tid og nyd at have plads og frihed til at gå rundt blandt voksfigurerne. Og husk at når du først er indenfor, kan du blive lige så længe, du vil indenfor åbningstiderne.

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til Madame Tussauds - eller vis din billet på din telefon.

Hvad gør jeg, når jeg ankommer til Madame Tussauds?
Ankom til Madame Tussauds 15 minutter før. Så går du til en hvide sikkerhedsbygning, der ligger ved siden af souvenirbutikken. Her bliver du mødt af en VIP medarbejder, som viser dig ind i Madame Tussauds til din eksklusive tidlige adgang.

Billetkategorier

Voksen
Barn (0-3): Gratis 

Åbningstider

Adgang med Early Bird billetten er tidligt onsdag og andre udvalgte dage.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Spring køen over

Hvad er med i prisen?

- Early Bird billet og adgang til Madame Tussuads.
- Marvel 4D.
- The Spirit of London Taxi Ride.
- The Star Wars Experience.

Åbningstider

Vejviser

Madame Tussauds London

Adresse
Marylebone Rd, Marylebone London NW1 5LR

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.