Søg efter billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

3-i-1-pakken: Madame Tussauds, London Eye & cruise

4.5 (2)
Fra kr 416
Vælg vores fantastiske 3-i-1 kombopakke, som giver dig adgang til Madame Tussauds, London Eye og London Eye-cruiset til halvpris i forhold til prisen i døren. Spring de lange køer over og spar 50% på dine billetter, hvad er der ikke at kunne lide ved det?

Højdepunkter:
- Nyd tre af Londons mest populære attraktioner
- Spring køen over med forhåndsbestilte billetter
- Scan din e-billet på din telefon og gå ind
- Besøg det berømte voksmuseum Madame Tussauds
- Beundre London oppe fra i Coca-Cola London Eye
- Sejl på Themsen med London Eye-cruiset
- Få en 10% rabatkupon til Madame Tussauds souvenirbutik

Tre familievenlige attraktioner til halvpris! 
Dette fantastiske pakketilbud inkluderer seks af Londons mest populære attraktioner: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye og London Eye-cruiset. 

Udforsk Madame Tussauds London
Besøg det verdensberømte voksmuseum i London og mød den britiske kongefamilie, optræd som stjernen i interaktive oplevelser som The Voice og Star Wars og kom helt tæt på dine idoler til det ultimative A-liste fest, inklusiv Eddie Redmayne og Benedict Cumberbatch, eller sæt dig ved Tom Hardy og mærk hans hjerte banke! 

Det er masser af sjov for hele familien. Din billet inkluderer Marvel Super Heroes 4D og Star Wars Experience. 

Beundre udsigten fra Coca-Cola London Eye
Lige ved Themsen og overfor Big Ben ligger et af Londons bedste kendte vartegn, pariserhjulet Coca-Cola London Eye. Herfra kan du få et helt nyt perspektiv på byen 135 meter over havoverfladen. Det er en London-favorit blandt voksne som børn!

Cruise ned langs Themsen
På dit 40-minutters London Eye-cruise, vil du se nogle af Londons mest imponerende seværdigheder, såsom Big Ben, Parlamentet, St Paul’s Cathedral, Tower Bridge, Tower of London og Shakespeare’s Globe. Cruiset afgår lige fra foden af London Eye. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail. Mobilbilletter er accepteret. 

Hvordan fungerer det?

Madame Tussauds: Vælg den dato og tidspunkt du gerne vil besøge Madame Tussauds. Scan koden på din e-billet ved dør nr. 2 og spring køen over.  

For at garantere dig adgang til de andre seværdigheder og undgå køerne til billetkontorerne, kan du bestille en dato og tidspunkt i forvejen ved at logge ind på The BIG London Adventures bookingportal. Instrukserne fremgår af din e-billet. 

Når du har booket dine attraktioner via bookingportalen, skal du blot følgende disse instrukser. 

London Eye: Stil dig i køen til 'Standard Experience' på det tidspunkt du har valgt og fået bekræftet i bookingportalen. Bemærk venligst: Det er en standard-billet, ikke en Fast Track-billet. 

London Eye-cruise: Du bedes gå til London Eye-molen 15 min. inden dit afgangstidspunkt, som du har bestilt i bookingportalen. 

Hvis du ikke forudbestiller dine besøg vil tidspunkt og adgang være afhængig af ledighed og du skal bestille det næste ledige indgangstidspunkt i billetkontoret. Direkte indgang er ikke garanteret.  

Hvor længe er mine billetter gyldige?
Dine Madame Tussauds-billetter er gyldige på den valgte dato og tidspunkt. De resterende billetter er gyldige i 90 dage herefter. 

Hvilke billettyper findes der?
Voksen (16+)
Barn (3-15)
Spædbarn (0-2): Gratis

Børn under 16 år skal være ifølge med en voksen (18+)

Hvordan får jeg min 10% rabatkupon?
På din e-billet finder du et link til din eksklusive 10% rabatkupon til Madame Tussauds souvenirbutik. Du skal bare printe den ud og fremvise den ved kassen i Madame Tussauds souvenirbutik for at få din 10% rabat.

Vigtig information:
- Dine billetter til Coca-Cola London Eye er standardbilletter, hvor du springer køen over til billetkontoret. Der kan forekomme kø til gondolerne, som du ikke springer over.  
- Tilbuddet er baseret på billetpriserne ved samme dags køb i døren*. 

Åbningstider

Se åbningstider for London Eye her:

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Print ud e-billet

Spring køen over

Åbningstider

Vejviser

3-i-1-pakken: Madame Tussauds, London Eye & cruise

Adresse
Marylebone Road London, NW1 5LR

×