Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Cykeltur ved Themsen

Gem
Gem ikke
5.0 (1)

Tag med os på en anderledes slags sightseeingtur rundt i Londons gader! Udforsk 'flydende historie' og smukke urbane landskaber på din cykel på begge sider af Londons berømte flod.

Højdepunkter

- Nyd en 4-timers cykeltur rundt i London
- Udforsk begge sider af Themsen
- Hør om folks historie
- Nyd en lille turgruppe

Hvad kan jeg forvente?

Hør om både legender og fakta om byen der stod sammen mod den store pest, ild og krig, mens den udviklede sig til en vugge af civilisation og handel. 

Til frokost inviterer vi dig til at gå rundt og opleve Londons ældste og største madmarked (ikke inkluderet), inden vi cykler over Tower Bridge mod et fantastisk eventyr. 

Turens højdepunkter inkluderer: The London Eye, Tower Bridge, St. Paul's Cathedral, The Tower of London, Shakespeare's Globe, London Bridge, Borough Market (kun åbent torsdag, fredag og lørdag), Big Ben, The Monument og Leadenhall Market. 

Vores cykeltur ved Themsen bruger mere tid på vejen end vores cykeltur i det royale London. Cykelturen er ikke intimiderende eller hård, men hvis du ikke har så meget selvtillid på cyklen, så er vores cykeltur i det royale London bedre til dig. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Stopper vi til frokost?
Ja. Torsdag, fredag og lørdag stopper vi ved Borough market, Londons ældste og største marked, som har et stort udvalg af mad fra hele verdenen. Der er også mulighed for at tage sig en øl på en pub. Alle andre dage vil du have valget mellem caféer, en fish & chips-restaurant eller en pub. 

Vigtig information

Er turen svær?
Turen foregår mest på vejen, så du skal være en god cyklist. Den er ikke anstrengende, men lidt længere og en smule mere intimiderende end vores cykeltur i det royale London. 

Får vi udleveret cykelhjelme?
Ja. Du er dog ikke pålagt af loven at have cykelhjelm på i London, men vi har nok til alle, så valget er helt dit eget. 

Billetkategorier

Voksen 19+
Børn 4-18

Børn er velkomne på denne tur, men de skal være i stand til at cykle selv. 

Åbningstider

Turen afgår kl. 10.30.

Bestil
Fra 294 kr

søn, 21 apr 2024

Nem afbestilling Nem afbestilling
Få billetterne refunderet op til 48 timer før den bestilte dato. Et afbestillingsgebyr på op til 20% per billet kan forekomme.

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 4 timer

Åbningstider

Vejviser

Cykeltur ved Themsen

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.