Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til attraktioner og oplevelser i London

Velkommen til LondonBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter med hjemmefra til attraktioner, sightseeing eller transport i London. Her finder du et stort og varieret udbud af billetter i London! Alt fra guidede sightseeingture og attraktioner som Madame Tussauds, London Eye og Harry Potter Warner Bros Studio Tur til farverige musicals i West End og billetter til fodbold! E-billetter direkte til din indbakke!

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

ZSL London Zoo

4.5 (31)
Fra kr 239
Kom helt tæt på alle de fantastiske dyr i ZSL London Zoo. Mød de mest behårede, uhyggelige, højeste og mindste dyr, fra aberne til girafferne. Der er fyldt med sjov for hele familien!

Højdepunkter:
- Tilbring en dag i den verdenskendte ZSL London Zoo
- Besøg de flere end 760 forskelliige dyrearter
- Lad børnene klappe dyrerne i børnezooen
- Kom tæt på tigerne i Tigerterritoriet
- Besøg den eneste levende regnskov i London

Dine billetter er gyldige på den dato du bestiller til eller op til 30 dage efter

Oplev Londons zoologiske have
Besøg verdens nok mest berømte zoologiske have i London, som har underholdt sine besøgende siden åbningen i 1847. ZSL London Zoo er hjem for mere end 760 forskellige dyrearter, store som små, samt flere smukke fredet bygninger, der er ligeså berømte som dets beboer.

Pingviner og gorillaer
Besøg pingvinerne på stranden, den største koloni af Humboldt Pingviner, mens de svømmer, dykker og æder. Bevæg dig gennem stierne og find dig selv på besøg os den majestætiske Western Lowland Gorilla og gå fra dag til nat igennem Londons eneste levende regnskov.

Tigerterritoriet
I 2013 fik ZSL London Zoo et stort tigerterritorium. Du får mulighed for at udforske Sumatra Tigerens frodige verden lige midt i hjertet af London. Tiger Territoriet tager dig tættere end nogensinde på dette fantastiske rovdyrs naturlige miljø.

Børnezoo
Her kan børnene møde alle deres favorit husdyr som får, køer, grise, geder og høns i Londons børnezoo, men du kan også møde mere specielle dyrearter som lamaer og alpakaer.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 3-15 år. Børn mellem 0-2 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Åbningstider

Åbningstider daglig kl. 10:00. Lukketid afhængig af sæson

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Spring køen over

Åbningstider

Vejviser

ZSL London Zoo

Adresse
Regent's Park London NW1 4RY

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.