Afternoon tea

Du bør nyde en traditionel Afternoon Tea når du besøger London. Her kan du bestille billetter til Afternoon Tea på det smukke Rubens Hotel eller Milestone Hotel. Under sommeren kan du også kombinerer Afternoon Tea med et besøg på Buckingham Palace!

Afternoon tea
 
Afternoon Tea på Milestone Hotel

Afternoon Tea på Milestone Hotel

4.5
(6)

Afternoon tea er en skøn engelsk tradition, som bliver opretholdt på fineste vis her på The Milestone Hotel i centrum af London. Børn er velkomne og en lille prins og prinsesse menu er tilgængelig. Bestil din afternoon tea hjemmefra!

Fra 422 kr
Afternoon tea på The Rubens

Afternoon tea på The Rubens

4.4
(5)

Der findes ikke et bedre sted at nyde den traditionelle engelske afternoon tea end i slotsloungen med udsigt over de kongelige stalde i Buckingham Palace. Bestil din afternoon tea hjemmefra for at sikre dig, at du kan få bord i dette populære sted!

Fra 362 kr
Buckingham Palace & Afternoon Tea

Buckingham Palace & Afternoon Tea

4.3
(3)

Nyd en dejlig afternoon tea på Rubens efterfulgt af et besøg på Buckingham Palace. Det er den ultimative britiske tradition kombineret med et besøg i en af det mest ikoniske britiske institutioner. Sørg for at bestil din tur i god tid, denne populære tur bliver hurtigt udsolgt.

Fra 294 kr
Buckingham Palace & engelsk te

Buckingham Palace & engelsk te

Oplev to ægte London-institutioner: Vagtskiftet ved Buckingham Palace og eftermiddagste med britisk manér. Udnyt den sjældne mulighed for at udforske Buckingham Palace, der er kun åbent to måneder årligt. Billetterne er begrænsede og efterspørgelsen er høj, så bestil dine billetter i god tid!

Fra 854 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv