Stonehenge og Bath

  • Vælg dato

Stonehenge og Bath

Pris fra 648 kr

Oplev Stonehenge og Bath på denne klassiske tur fra London, der giver dig masser af tid til at udforske Stonehenge og Bath på egen hånd. Oplev dette fantastiske sted og den smukke by i et roligt tempo. Køb billetter til Stonehenge og Bath her!

Denne heldagstur til Stonehenge og Bath er en skøn kombination af indgangsbilletter til Stonehenge om morgenen, samt et besøg til Bath om eftermiddagen.

Til denne tur, sælger vi både billetter med og uden indgang til Roman Baths. Vælger du turen uden indgang, deltager du på lige fod med alle andre, dog har du ikke adgang til Roman Baths. (Indgangsbilletter kan købes af turguiden på dagen hvis du ønsker det).

Vi gør vores første stop, og springer selvfølgelig køen over, for at komme ind til det utrolige Stonehenge, der er omgivet af så meget mystik.
Der er ingen der ved præcis hvorfor det blev bygget, men man mener det har været et sted for både tilbedelse, brugt som et astronomisk ur samt som gravsted i Bronzealderen, og det kan dateres næsten 5000 år tilbage!

Næste stop er Bath, hvor vi tilbringer en hel eftermiddag og går på opdagelse i Baths seværdigheder. Turen er til fods, og vi ser bl.a. Pulteney Bridge, The Circus og Royal Crescent, og du vil høre hvorfor Bath er blevet den verdenskendte attraktion den er den dag i dag. Du vil se imponerende arkitektur og ikoniske attraktioner.

Der vil også være tid til at opleve Abbey klosteret, Jane Austens Besøgscenter eller de Romerske Bade 

Vigtig information:
- Turen er på engelsk  
- Varighed: 10 timer.
- Billetterne sendes til din e-mail adresse umiddelbart efter du har bestilt og din betaling er godkendt
- Billetten er KUN gyldig på den valgte dato
- Daglig afgang kl. 08:45
- Børnepriser. 3-16 år
- Turen til Stonehenge og Bath slutter på Victoria Train Station

 

Rigtig God 4.0

4.0 1 kundekommentarer
Veltilrettelagt tur

Stonehenge og Bath behøver ikke nærmere anbefaling. Dog skal der lyde stor ros til busselskabet Evan Evans, der udførte turen. Veltilrettelagt og med styr på logistikken og med en rigtig entusiastisk guide, der fortalte på vejen. Kunne sagtens finde på at bestille tur gennem London Billetten dk. en anden gang.

Anette, Vester skerninge
ONS, 16 APR 2014
4.0

Info
Stonehenge og Bath

Adresse
Victoria Coach Station

164 Buckingham Palace Road
London SW1W 9TP
Kort, Stonehenge og Bath Kort

Kort, Stonehenge og Bath

Åbningstider
April-oktober: Daglig kl. 08.45
November-Marts: Mandag, onsdag og fredag kl 08.45

Metro
Victoria Station & Victoria Undergrund Station

 


Til varekurv