Det Majestætiske London

  • Vælg dato

Det Majestætiske London

Pris fra 926 kr

Se det bedste af London på denne heldagstur, der bl.a. inkluderer højdepunkter som Kensington Palace, Westminster Abbey, St Paul's Cathedral, Tower of London og meget mere. 

Højdepunkter:
- Nyd en 9 timers guidet tur i London
- Se alle de største seværdigheder og attraktioner
- Få et rundvisning i St. Paul's Cathedral
- Besøg The Tower of London og se kronjuvelerne

Udforsk det majestætiske London
Vores tur starter med at du møder vores guide på Victoria Coach Station, og herfra kører vi så med bus rundt i London. Vi starter med den flotte køretur rundt om Parliament Square. Så besøger vi Westminister Abbey, hvor Prins William og Kate Middleton blev gift. Herfra fortsætter vi til Prinsesse Dianas tidligere hjem Kensington Palace. Vi passerer også Royal Albert Hall og Albert Memorial på vejen, og du vil få mulighed for at se vagtskifte ved Buckingham Palace.

Du vil også opleve højdepunkter som; en guidet tur i St Pauls Cathedral, en guidet tur i Tower of London, hvor du kan opleve de storslåede kronjuveler, og får også lidt tid til at udforske stedet på egen hånd. 

Turen foregår på engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter på Victoria Coach Station, hvor du vil mødes med din guide. 

Hvor ender turen?
Det Majestæstiske London slutter ved Westminster Pier.

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer ca. 9 timer.

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 3-16 år. Børn mellem 0-2 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Vigtig information:
- St Paul's Cathedral er lukket på søndage. Hvis du bestiller turen til en søndag, stopper vi for et fotostop ved St Pauls Cathedral, og bruger lidt længere tid i Tower of London.
- Ved særlige lejligheder vil der ikke være mulighed for at opleve vagtskifte ved Buckingham Palace. Ved disse lejligheder besøger vi i stedet Horse Guards Parade. 
- Frokost er ikke inkluderet i prisen.

 

Fantastisk 4.5

4.5 2 kundekommentarer
En hel dag i det royale London

Det er en fin tur med engelsk guide hele dagen. Men hvis man ikke er super til det engelske, kan det være svært at holde ørene klare hele turen. Det var lidt svært at finde turistbus kontoret. Måske ville det være godt at nævne at det ligger inde på Victoria Coach Station. Angående bestilling af billetter m.m., fungerede dette fint og det er let

Ulla brandrup, Rørvig
TIR, 12 MAJ 2015
4.5
Afslappende rundtur i London

Havde købt billetter hjemmefra hos Londonbilletter. Vi havde lidt besvær med at finde opsamlingsstedet. Det var godt vi undersøgte det dagen i forvejen. Men ellers en utrolig god dag med en afslapende rundtur i London. På turen var der ingen stres og jag. Turen kan varmt anbefales, og køb af billetter gik nemt og smertefrit gennem Londonbilletter.

Egon, Rødekro
TOR, 25 JUL 2013
4.5

Info
Det Majestætiske London

Adresse
Victoria Coach Station,
16472 Buckingham Palace Rd
Belgravia, London SW1W 9TP
Kort, Det Majestætiske London Kort

Kort, Det Majestætiske London

Åbningstider
Daglig afgang kl. 08:45

Metro
Victoria Station & Victoria Undergrund Station

 


Til varekurv