Buckingham Palace

  • Vælg dato

Buckingham Palace

Pris fra 213 kr

Besøg et af verdens eneste kongelige paladser i brug, Buckingham Palace i hjertet af London. Den populære turistattraktion er ofte udsolgt længe i forvejen, så husk at bestille dine billetter hjemmefra!

Højdepunkter:
- Sikre dig dine indgangsbilletter til Buckingham Palace
- Vælg det tidspunkt der passer dig
- Undgå de lange køer med forudbestilte billetter
- Udforsk slottets statsværelser
- Se de kongelige standbygninger
- Gratis adgang til børn under 5 år 

Besøg Buckingham Palace
Buckingham Palace fungerer både som Dronning Elizabeths kontor og hjem i London og det er et af verdens eneste kongelige paladser, som stadig er i brug. 

i juli, august og september, når slottet ikke bliver fuldt udnyttet, kan besøgende få lov til at nyde statsværelserne, som er hjertet af slottet med 19 værelser, overdådigt udsmykket med de fineste skatte fra den kongelige samling, inklusiv malerier af Rembrandt, Rubens, Poussin and Canaletto og nogle af de fineste engelske og franske møbler. 

Turen rundt på slottet foregår langs sydsiden af slottets have, hvorfra der er en fantastisk udsigt til slottets vestlige del og den berømte sø.  

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til London. 

Hvordan fungerer det?
Du skal ombytte din e-billet på Buckingham Palace-billetkontor eller ved indgangen til de kongelige stalde, afhængigt af om du har bestilt billetter kun til Buckingham Palace State Rooms eller en kombi-billet til både Buckingham Palace State Rooms + de kongelige stalde. Du bedes mødes op 15 min. inden dit indgangstidspunkt.

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 5-16 år. Børn under 5 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Bemærk venligst, at børn under 5 år stadig skal have en e-billet. 

 

Fantastisk 4.7

4.7 14 kundekommentarer
Meget let at købe billeter til B:P:

Det var en fantastisk tur til Buckingham Palace , hjælpsom personale som har guidet os . Og selve Palace er meget skønt og det er godt at kan men opleve dette.

Poul-erik, Roskilde
ONS, 12 SEP 2018
4.7
Super oplevelse.

Det var en helt utrolig oplevelse, eneste minus ikke at måtte tage fotos nogle steder. Nemt med at købe biletter hjemmefra.

Anja, Glostrup
SØN, 20 AUG 2017
4.7
Fantastisk oplevelse

Jeg synes at besøget på Buckingham Palace var helt fantastisk - det kan klart anbefales til alle. Man behøver ikke at være royalist for at få en kæmpe oplevelse, jeg havde min datter med og hun var meget overvældet. Vi kommer klart igen.
Jeg købte billetterne på LondonBilletter.dk og det eneste minus var, at det var lidt besværligt at skulle bytte voucher til en billet, som så igen skulle byttes til en anden billet.

Lone, Viborg
FRE, 23 SEP 2016
4.7
Fantastisk oplevelse

Jeg synes at besøget på Buckingham Palace var helt fantastisk - det kan klart anbefales til alle. Man behøver ikke at være royalist for at få en kæmpe oplevelse, jeg havde min datter med og hun var meget overvældet. Vi kommer klart igen.
Jeg købte billetterne på LondonBilletter.dk og det eneste minus var, at det var lidt besværligt at skulle bytte voucher til en billet, som så igen skulle byttes til en anden billet.

Lone, Viborg
FRE, 23 SEP 2016
4.7
Flot besøg

Slottet er rigtig flot og levede helt op til mine forventninger, lidt omstændeligt at skulle have ombyttet billetten 2 gang for at få den endeligt. Men de lukker desværre alt for mange mennesker ind på en gang. Så der var rigtig meget kø dannelse og svært at se ind i mellem.

Susanne korsgaard, Vejle øst
FRE, 16 SEP 2016
4.7
Storslået oplevelse

Har man mulighed for det, er det en fantastisk oplevelse

Charlotte, Skælskør
FRE, 26 SEP 2014
4.7
Guld og skønne malerier

Meget interessant indblik i en helt anden verden.

Birthe soelvhoej, Nykoebing falster
MAN, 22 SEP 2014
4.7
En helt uovertruffen oplevelse

Let og nemt.Man bliver guidet igennem,med en fin historie til alle sale man besøger.

Susanne, Risskov
FRE, 19 SEP 2014
4.7
Fantastisk

Super god oplevelse at komme ind og se Buckingham Palace. Vi kunne gå direkte til billetlugen og hente vores billetter, som vi havde bestilt hjemmefra. Rundvisningen tog ca. 2 timer. Dog er det en forudsætning, at man er god til at forstå engelsk. Du får udleveret høretlf. som du lytter til, hvilket fungerer fint.
Bestemt en oplevelse vi kan anbefale andre. Det var bestemt pengene vær

Lone, Hedensted
MAN, 08 SEP 2014
4.7
Valuta for alle pengene

Dejligt besøg på Buckingham palace, meget interessant og bestemt alle pengene hver.

Annette, Herlev
ONS, 03 SEP 2014
4.7
Kosmetolog

Dette var en helt unik oplevelse, kan varmt anbefales!

Anette, Køge
MAN, 16 SEP 2013
4.7
Buckingham Palace

En rigtig god oplevelse. Er glad for, at vi havde bestilt billetter hjemmefra. Mange, mange, mange mennesker. Kø et par gange, men alt i alt en god og interessant oplevelse.

Kirsten, Ry
MAN, 09 SEP 2013
4.7
Enestående oplevelse

Vi var 2 voksne og 2 børn der var inden og se paladset. Vi kan kun anbefale oplevelsen. Lige fra den lufthavns værdige sikkerhedskontrol for at komme ind, til at gå gennem den fantastiske bygning. Virkelig en stor oplevelse. Eneste malurt viste sig da vi stod med vores forudbetalte billetter fra londonbilletter og det viste sig at der findes børnebilletter. Det ødelagde dog ikke oplevelsen af turen.

René hviid, København n
SØN, 08 SEP 2013
4.7
Fantastisk flot oplevelse for en royalist

Buckingham Palace skal opleves! Det er meget spændende og det er muligt at bruge den tid man ønsker (inden for åbningstiden, selvfølgelig...) via det guide system der bruges (audio). Jeg var så heldig at opleve special udstillingen der var omkring kroningen af Dronning Elisabeth 2. Utrolig flot.

Lisa, Odense nv
LØR, 17 AUG 2013
4.7

Info
Buckingham Palace

Adresse
Buckingham Palace, London, SW1A 1AA
Kort, Buckingham Palace Kort

Kort, Buckingham Palace

Åbningstider
Tjek kalenderen for ledige datoer og tidspunkter.

Metro
St. James's Park Station / Victoria Station

 
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv