Oyster Card

Oyster Card

  • Vælg dato

Oyster Card

Pris fra 162 kr

Et Visitor Oyster Card er det bedste og billigste transportkort, der giver dig mulighed for at køre ubegrænset rundt med Londons metro og de røde busser i alle zoner (1-6). 

Højdepunkter: 
- Køb nemt online - er klar til brug med det samme
- Billigere end Travelcard eller enkeltbilletter 
- Dine Oyster Cards bliver sendt hjem til dig
- Mulighed for afhentning på vores kontor i København
- Mulighed for at hurtig forsendelse med Quickbrev
- Børn under 11 år rejser gratis i zone 1-6 
- Nemt at tanke op til flere ture
- Kortet er ikke personligt*
- Få 10-25% rabat på museer, butikker og restauranter

Få den lavest mulige pris for din rejse
Firmaet bag Oyster Cards Transport of London garanterer, at du betaler den lavest mulige pris for, hvilken som helst rejse du foretager dig i Londons undergrund eller med de røde London busser, hvis du benytter et Oyster Card. Det er da til at tage og føle på!

Dine Oyster Cards kan som noget særligt benyttes som betaling mellem Gatwick lufthavn og London centrum, inkl. til Gatwick Express og Gatwick Lufthavnstog, selvom Gatwick lufthavn ligger uden for zone 6. En enkelbillet med Gatwick Express koster £ 19.80,- hvis du benytter dit Oyster Card. En enkeltbillet koster £ 14/£ 8 (myldretid/ikke myldretid) med Gatwick Lufthavnstog hvis du benytter dit Oyster Card. Børnebilletter (5-15 år) koster £ 9.85. 

Nemt at tanke op
Hvis du bruger dine penge op på dit Oyster Card, kan du tanke det op med et nyt beløb på hvilken som helst metrostation i London -enten via de maskiner der er opsat, eller via personlig betjening i billetlugerne. Du kan tanke op med kreditkort eller kontanter.

Del dit Oyster Cards med venner og familie
Dit Oyster Card er ikke personligt, så du kan altid dele det med venner og bekendte der rejser til London på et andet tidspunkt. Så længe der er penge på dit Oyster Card, kan det bruges af den person der har det i hånden!

Dit Oyster Card udløber aldrig
Et Oyster Card løber aldrig ud, dvs. køber du et Oyster card til £: 30,-, og rejser for £: 16,-,og skal til London igen om 3 år, kan du bruge dit Oyster Card igen og der er stadig £: 14,- på dit Oyster Card.

Få rabatter med dit Oyster Card
Når du køber et Visitor Oyster Card får du også adgang til en lang række rabatter til museer, restauranter og caféer, shopping, seværdigheder og attraktioner, teaterbilletter og meget mere. Se listen over tilbud og rabatter her

Hvordan virker Visitor Oyster Card?

Køber du et Oyster Card, skal du ikke mere tænke på zonerne (1-6) i London, da du betaler for hvor lang hver tur er, samt hvor mange zoner du bevæger dig igennem. Så rejser du f.eks. fra zone 6 til zone 1 (f.eks. hvis du rejser med Piccadilly Line fra Heathrow lufthavn til London Centrum), koster denne tur mere end hvis du bare rejser mellem to stationer i zone 1. Men fælles for alle type rejser er, at du sparer rigtig mange penge ved at rejse med et Oyster Card end hvis du køber billet hver gang du påbegynder en rejse.

Du skal registrere dit Oyster Card hver gang du går går igennem til en metrostation, samt hver gang du går ud igen - meget lig med at benytte rejsekortet herhjemme. Dette gøres ved, at du fører dit Oyster Card henover den registreringsknappen, der findes ved hver indgang og udgang til stationerne. Hvis du glemmer at registrere dit Oyster Card ved afslutningen af en rejse, vil du betale for længst mulige rejse (typisk fra zone 1-6).

Hvordan får jeg mit Oyster Card?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en bekræftelse per e-mail. Har du valgt afhentning, kan du afhente dit Oyster Card med det samme på vores kontor inden for åbningstiden.

Har du valgt forsendelse med Quickbrev, modtager du dit Oyster Card med posten inden for 6-7 dage.

Har du valgt forsendelse med normal post, bliver dit Oyster Card sendt til dig som et almindeligt brev. Regn med 10-14 hverdage fra vi modtager din bestilling, til kortene ligger i din postkasse.

Kan jeg hente mine Oyster Card?
Ja, hvis du vælger kategorien 'AFHENTNING på KBH Kontor', kan du hente bestilte Oyster Cards på vores kontor i København, og dermed også bestille tættere på din afrejsedato. Du kan afhente dine kort efter din bestilling er gennemført, og du har modtaget din bestillingsbekræftelse. 

Adresse for afhentning er: Magstræde 10C, st, 1204 København K., og Oyster Cards kan kun hentes mandag til fredag mellem kl. 9-15.00. (Der er altid lukket for afhentning lørdag, søndag og helligdage).

Bemærk, at det er et almindelig kontor og ikke en fysisk butik. Du skal have købt og betalt dine kort hjemmefra. 

Har du spørgsmål om Oyster Cards og vores øvrige produkter, så er du altid velkommen til at kontakte vores Helpdesk. 

Kan jeg købe Oyster Cards på kontoret?
Nej, vi tilbyder desværre kun afhentning af Oyster Cards på vores kontor i København, da vi ikke kan tage imod betaling. Du skal derfor altid have en bestillingsbekræftelse med dig til afhentning. 

Kan jeg købe børnebilletter?
Nej, det kan du ikke, men børn under 11 år rejser altid gratis ifølge med en voksen i zone 1-6 (op til 3 børn pr. voksen). Børn der er fyldt 11 år skal købe og rejse med gyldig billet eller Oyster Card.

Vi sælger tre typer Oyster cards:
Oyster Card £: 10,- (Dette Oyster Card har en værdi på £: 10,- du kan rejse for i London)
£: 10,- anbefales når du skal rejse rundt i London i 1-2 dage. 
- Oyster Card £: 20,- (Dette Oyster Card har en værdi på £: 20,- du kan rejse for i London)
£: 20,- anbefales når du skal rejse rundt i London i 3 dage. 
- Oyster Card £: 30,- (Dette Oyster Card har en værdi på £: 30,- du kan rejse for i London)
£: 30,- anbefales når du skal rejse rundt i London i mere end 3 dage, eller hvis du vil bruge dit Oyster Card til og fra Gatwick.

Vigtige informationer:
- Vi kan desværre ikke refundere ubrugte penge på et Oyster Card, men da et Oyster Card aldrig løber ud, kan du altid bruge det igen på en senere rejse til London.
- Mister du dit Oyster Card, refunderes der ikke nogen penge - så pas på det!
- Oveni prisen for et Oyster Card et der pålagt et kort og administrations gebyr på £: 5,-. 
- * Et Oyster Card kan kun bruges af en voksen person ad gangen, flere voksne personer kan ikke rejse samtidig på et kort. 
- Prisen pr. Oyster Card er inkl. forsendelse og administrationsgebyr.
- Den 24., 25. & 31. december følger Londons metro og offentlige busser ikke den sædvanelige køreplan. Specielt d. 25. og 31. december køres efter stærkt reduceret køreplan.


 

Fantastisk 4.6

4.6 662 kundekommentarer
Oyster Card

Blev anbefalet at bruge Oyster Card i London af venner.Har købt og brugt et kort i London som gav tilladelse til metro s.tog og busser det er super nemt at bruge, det er også nemt t tanke op når man er ved at løbe tør for penge på kortet,ellers er der hjælp at hente ved stationerne.

Gitte, Græsted
FRE, 10 AUG 2018
4.6
Nemt

Vi var to voksne og en teenager afsted i London i en uge, og generelt synes jeg det er super nemt at bruge Oyster kortet, det ville dog være en stor hjælp hvis man kunne tjekke restbeløb, og tanke op på nettet, vi brugte mest bus, og skulle så op på stationen modsat bussen for at tanke penge på kortet.

Kari, Silkeborg
FRE, 03 AUG 2018
4.6
Meget hurtig levering. Super kort at rejse med

Hanne, Herlev
SØN, 29 JUL 2018
4.6
Meget hurtig levering. Super kort at rejse med

Hanne, Herlev
SØN, 29 JUL 2018
4.6
Upåklageligt

Alt virkede perfekt lige fra bestilling, betaling og afhentning i Kbh. til brug i London / Wimbledon.Første gang jeg har oplevet noget så nemt og ukompliceret, hvad 'kort' angår!

Ida fjord, Hedehusene
LØR, 28 JUL 2018
4.6
Virkelig nemt at købe samt bruge kortet

Søndag aften går det op for mig, at den letteste måde at komme rundt i London med offentlig transport er med Oyster Card. Jeg bestiller det på nettet søndag aften, henter det mandag morgen kl. 9 på kontoret i Magstræde og tager derefter direkte til lufthavnen. Det var virkelig super nemt at få fat i kortet på trods af tidspresset, og det var virkelig nemt at bruge i London.

Jeanet, Vanløse
MAN, 23 JUL 2018
4.6
Det virker bare. Det er meget billiger end at købe billetter. Michael Nielsen. Glostrup. Denmark

Michael david rein, Glostrup
TIR, 17 JUL 2018
4.6
Fungerer perfekt

Ingen ting at sige ud over, at det fungerer perfekt.

Lizette, Hvidovre
MAN, 09 JUL 2018
4.6
Fungerer perfekt

Ingen ting at sige ud over, at det fungerer perfekt.

Lizette, Hvidovre
MAN, 09 JUL 2018
4.6
Et must når du rejser til London

Oyster Card fungerer bare. Det er super nemt at rejse med offentlig transport, når du har et Oyster Card. Det bliver ikke forældet og kan lånes ud til venner og bekendte.

Ninna michaele, Viborg
SØN, 08 JUL 2018
4.6
Nemt at bruge

Køb af dette kort, gør ens ferie meget nemmere.
Man kan købe hjemmefra og alt er parat, når man lander i landet.
Og hvis man har et og der skal flere pengen på, er der masser af automater hvor man nemt kan sætte flere penge på. Ingen problemer.

Camilla, Tåstrup
SØN, 08 JUL 2018
4.6
Ligner vores rejsekort.

Hvis man kan bruge rejsekort i Danmark, kan man også bruge Oyster Card i London. Sværere er det ikke.

Preben ulrik, Korsør
FRE, 15 JUN 2018
4.6
London

Det var rigtig godt og meget nemt at bruge i hele London

Bettina, Rødovre
MAN, 11 JUN 2018
4.6
Absolut en fordel at have oystercard hjemmefra, alt gik perfekt, nemt at anvende.

Karen, Gentofte
LØR, 09 JUN 2018
4.6
Supernemt, kan bruges til alt!

Line, Odense m
SØN, 20 MAJ 2018
4.6
Super nemt at bruge

Vi havde bestilt vores Oyster kort hjemmefra, så allerede fra Heathrow ind til byen kunne vi benytte kortet til undergrunden.
Det var super nemt under hele vores ophold og fungerede hele vejen. En enkelt gang ville det ene kort ikke slippe os igennem. Men hjælpen kom lynhurtigt i form af en undergrundsmedarbejder, der tjekkede op på tingene. Og det på trods af, at vi var på Picadilly Circus med et mylder af andre mennesker.
Vi vil helt sikkert bruge Oyster igen, hvis vi kommer tilbage til London.

Mette wassard, Helsingør
FRE, 18 MAJ 2018
4.6
Nemt

Bestilte oyster card på nettet og 2 dage senere lå de i min postkasse.
Fungerer upåklageligt i undergrund og er nemt at påfylde.

Lene, Silkeborg
LØR, 12 MAJ 2018
4.6
Alt fungerer, men....

Det havde været rart at vide, at man skulle sigte efter at slutte med en saldo på kortet, der ikke oversteg 10 pund. Det er nemlig grænsen for, hvor meget du kan få udbetalt, når din rejse slutter, og du gerne vil tømme kortet.

Claus, Charlottenlund
MAN, 30 APR 2018
4.6
Undværligt i London

Supersmart rejsekort, der anvendes til al offentlig transport i London - Kortet kan også anvendes i Gatwick Express - der skal dog minimum være 20 pund på kortet - vi købte kort med 30 pund på og vi måtte fylde ekstra på 2 X 10 pund.

Mads, Frederiksberg
FRE, 20 APR 2018
4.6
God måde at komme rund i London på

Rigtig god måde, at transporter sig rundt i London på.
Man skal dog huske, at hvis man har gået ind i underground også går ud igen (uden at køre med toget), så koster det

Henrik, Albertslund
LØR, 31 MAR 2018
4.6
Fik kortene få dage efter bestilling, ingen problemer ved brug i metro og bus i London. Tak for det!:-)

Aylin, Søborg
TIR, 27 MAR 2018
4.6
Oyster card er nemt og fungerer som et Dansk rejsekort.

Nemt at bruge. Ulempen er at man tanker op og ikke kan få pengene tilbage, men det kan bruges senere og af andre.

Tina, Kastrup
MAN, 12 MAR 2018
4.6
Oyster card

Fungerer særdeles fint. Gør det dejlig nemt at komme rundt i London med både underground og bus

Alice, Frederikshavn
SØN, 11 MAR 2018
4.6
Nemt og hurtigt

En rigtig god oplevelse. Fingerer rigtig fint

Inge, Børkop
FRE, 12 JAN 2018
4.6
Super

Det er da bare en super opfindelse og det fungerer upåklageligt. Let at bruge - let at tanke op - let at tjekke saldo. Og ikke mindst at man kun skal tjekke ind og ud

Marianne, Stenløse
ONS, 06 DEC 2017
4.6
Nemt

Super nemt at rejse i undergrunden i London med Oister kortet. Indsæt nemt flere penge på kortet på alle stationer. Hjælpsomt personale på stationer.
Bestilte kortet hjemmefra. Kom med posten 5 dage efter bestilling. Ikke noget med at kortet skal aktiveres. Virkede første gang vi skulle med.

Kirstine, Randers nv
TIR, 05 DEC 2017
4.6
Oyster card fungerer bare 100%

Jeg brugte Oyster card for første gang på denne tur og det vil jeg helt klart gøre igen og anbefale andre at gøre det. Det fungerer 100% og er super nemt at bruge og der er et maximum beløb du kan blive trukket om dagen for at køre med de offentlige transport midler rundt i det indre London.

Christian, Søborg
MAN, 04 DEC 2017
4.6
Dejlig nemt og effektivt

Nemt at bestille kortene. Kom hurtigt med posten og virkede med det samme.

Nina dalgas, Fredericia
MAN, 04 DEC 2017
4.6
Oysterkort

Nemt og smart adgangs- og betalingskort til offentlig transport i London

Gertrud, Sorø
SØN, 03 DEC 2017
4.6
Visitor Oyster Card

Det fungerer rigtig godt og nem at bruge.

Tina, Dyssegård
TOR, 30 NOV 2017
4.6
Oyster card er meget brugervenligt. Kan benyttes både på busser, the tube og alle tog

Desuden kan man ‘tanke’ kortet med kreditcard på alle metrostationer.

Jørn steinar, Kerteminde
TOR, 23 NOV 2017
4.6
Fantastisk

En rigtig god oplevelse med oyster card. Det gjorde hele turen meget nemmere, samt var det nemt og overskueligt at tankeop når der var behov for dette. Man kan køre utroligt langt for de 30pund, der er på kortet inden man begynder at bruge det. Alt i alt en fantastisk oplevelse.;)

Sara, Herlev
TIR, 07 NOV 2017
4.6
Verdensklasse!

Anmeld denne seværdighed

Kim, Værløse
TIR, 07 NOV 2017
4.6
London Transport, Oyster Card

Konen, mig selv og vor barnebarn på 12 år, var i uge 43 i London, hjemmefra havde vi købt 3 stk Oyster Card via LondonBilleter.dk, det gik nemt og smertefrit. Vi brugte Oyster kortet fra Heathrow til Russel Square, med London -undergrund, det ca 50 min, og kostede 3,10 pund uden for mylderti(0630-0930) og (1530-1900) og eller 5 pund i myldertiden, og det må siges at være billigt. Som sagt både nemt og billigt, det er slå faktisk vor Rejsekort med flere længder. Eneste minus er at der tit er nogle af "Portene" ved stationerne ikke virker...lyser med rødt X....

Vagn, Greve
FRE, 27 OKT 2017
4.6
Oyster

Nemt at bruge.

Gitte, Skive
TOR, 28 SEP 2017
4.6
Oyster Card gør turene rundt i London meget enklere

Vi blev anbefalet Oyster Card fra en af de andre i rejseselskabet. Det var en god beslutning: Det virker næsten som rejsekortet og er nemt at tanke op - det kan gøres ved de fleste stationer, virker upåklageligt og er billigt.

Michael, Hillerød
TIR, 12 SEP 2017
4.6
Oyster Card

Oyster card-konceptet fungerer upåklageligt, og det er supernemt at tanke op på kortet, enten ved automaterne p stationerne eller ved personlig henvendelse til togpersonalet på stationerne. Jeg glæder mig til at bruge mit Oyster card igen næste gang jeg skal til London.

Pernille, Vallensbæk strand
FRE, 08 SEP 2017
4.6
oyster

Det virker bare

Morten, Næstved
FRE, 08 SEP 2017
4.6
oyster

Det virker bare

Morten, Næstved
FRE, 08 SEP 2017
4.6
Det var perfekt. Det var nemt at bestille Oister card. Hurtig levering.

Winnie, Albertslund
SØN, 03 SEP 2017
4.6
Oyster Card en god investering

Oyster card er en super nem løsning til rejse med busser og metro i London.
Det er nemt at bruge, og let at tanke op, hvis man skal bruge flere ture.
Husk dog at gøre opmærksom på børnebilletter, da det ikke umiddelbart bliver foreslået.

Kim, Søborg
TIR, 08 AUG 2017
4.6
Kortet er fantastisk

Det er rigtig let at bruge Visitor Oyster Card rundt i England. Ingen problemer med at komme frem og tilbage, og man sparer en masse penge.

Bettina, Frederikssund
MAN, 07 AUG 2017
4.6
Super

Hop på og af når du vil.

Ralford elkiah, Vibyj
TIR, 01 AUG 2017
4.6
nemt

nemt at bruge og bruger venlig

Henrik, Horsens
MAN, 31 JUL 2017
4.6
Bestilte vores 3 kort ca. 3 uger før afrejse og modtog dem 1 uge senere. Da vi landede i Heathrow AirPort gik vi over til toget (undergravende) og fandt vores linie ind til London, Vi havde booket hotel lige ved siden af Earls Court Station (blå linie), s

Mai, Karlslunde
SØN, 30 JUL 2017
4.6
Bestilte vores 3 kort ca. 3 uger før afrejse og modtog dem 1 uge senere. Da vi landede i Heathrow AirPort gik vi over til toget (undergravende) og fandt vores linie ind til London, Vi havde booket hotel lige ved siden af Earls Court Station (blå linie), s

Mai, Karlslunde
SØN, 30 JUL 2017
4.6
Nemt og gode priser

Det var nemt at bruge i busser, tog osv. (nem at se saldoen når man tjekker ind).
Det var også nemt at tanke op på stationen.

Finn, Rødovre
MAN, 10 JUL 2017
4.6
Let at bruge.

Dejlig nemt at bruge, giver gode rabatter.

Helle, Skive
SØN, 02 JUL 2017
4.6
Ikke set nogen forestillinger.

Vi har denne gang kun købt Oyster Card gennem London Billetter og kan ikke anmelde nogen forestillinger. Men jeg kan sige, at vi planlægger at tage en tur til London igen i december og til den tur vil vi gerne købe billetter gennem jer.
Venlig hilsen
Betty

Betty, Egå
MAN, 19 JUN 2017
4.6
Hurtig og effektiv procedure. God modtagelse på kontoret

Asger, Lyngby
LØR, 17 JUN 2017
4.6
Fantastisk, virkelig nemt at bruge

Stinne, Aalborg
MAN, 12 JUN 2017
4.6
Klogeste løsning

Min datter og jeg skulle bevæge os meget rundt i London og fik anvendt Oyster Card på jernbanes system (Gatwick/Victoria), undergrundssystem samt bussystem, uden besvær. Super, at der var "Top-up" maskiner overalt og på indgangs- og udgangsmaskiner kunne vi blive orienteret om, hvor mange penge, der var tilbage på kortet, så vi aldrig løb tør.

Sandra, Nykøbing f.
ONS, 17 MAJ 2017
4.6
Nemt at bruge

Fantastisk nemt at bruge. Dejligt, at man ikke hele tiden skulle købe billetter.

Susanne, Sæby
MAN, 01 MAJ 2017
4.6
Nemt, enkelt og hurtigt - Minder meget om det danske rejsekort

Super nemt at anvende. På mange områder minder det om det danske rejsekort. Bortset fra du ikke glemmer at stemple ind/ud, fordi Oyster card er indrettet således du ikke den komme hverken ind eller ud af selve undergrunden, uden at anvende kortet.
Vi oplevede desuden alle stationer havde personale stående, der kunne afhjælpe spørgsmål, hvis du havde noget.
Ligeledes var der alle steder terminaler, hvor du kunne fylde flere penge på kortet, nemt og bekvemt.
Du kunne desuden (i de fleste) "Gates" se balancen på dit kort og turens pris, når du "stemplede ud".

Rasmus, Jyllinge
TIR, 25 APR 2017
4.6
Nemt, enkelt og hurtigt - Minder meget om det danske rejsekort

Super nemt at anvende. På mange områder minder det om det danske rejsekort. Bortset fra du ikke glemmer at stemple ind/ud, fordi Oyster card er indrettet således du ikke den komme hverken ind eller ud af selve undergrunden, uden at anvende kortet.
Vi oplevede desuden alle stationer havde personale stående, der kunne afhjælpe spørgsmål, hvis du havde noget.
Ligeledes var der alle steder terminaler, hvor du kunne fylde flere penge på kortet, nemt og bekvemt.
Du kunne desuden (i de fleste) "Gates" se balancen på dit kort og turens pris, når du "stemplede ud".

Rasmus, Jyllinge
MAN, 24 APR 2017
4.6
Oyster Card

Vi havde bestilt Oyster Card hjemmefra og klar til brug ved ankomst til Heathrow. Vi har brugt Oyster Card i busser og i Undergrown, nemt og ligetil. Også nemt at fylde kortet op med penge, hvis der ikke er nok på. Kan kun anbefales.

Brita, Næstved
FRE, 14 APR 2017
4.6
Meget positiv.

Jeg vil klart anbefale at bestille Oystercard's her igennem. Jeg havde bestilt 4 kort, og der var ingen problemer overhovedet med at bruge disse, i hverken bus, eller Underground, i de 4 dage jeg/vi var i London.

Kenneth, København v
MAN, 10 APR 2017
4.6
Fleksibelt kort

Det er et fleksibelt kort som givermulighed for hurtig entre til forskellige seværdigheder samt til transport

Jette, Solrød strand
TIR, 04 APR 2017
4.6
Oystercard er nemt og effektivt

Vi var afsted to voksne og to børn (12 og 14 år). Vi havde alle fire et Oystercard og bevægede os primært inden for zone 1 i Londons underground. Kortet fungerer rigtig godt (ligesom det danske Rejsekort) og man kan hele tiden følge med i den aktuelle saldo på kortet (ved ind- og udcheckning). Man kan max. komme til at betale 6,40 GBP pr. dag - uanset hvor meget man rejser (i hvert fald indenfor zone 1). Vi måtte tanke op den sidste dag, men også det er meget nemt på automater placeret på alle stationer.

Nicolaj, Stege
TIR, 21 MAR 2017
4.6
Nemt at bruge

Dejligt,at man kan købe kortet hos jer,inden man tager afsted. Kortet er nemt at bruge,og ingen problemer med at sætte flere penge ind på kortet,på stationerne i London.

Hasse, Kastrup
MAN, 20 FEB 2017
4.6
Fantastisk

Oyster Card virkede bare så godt og det var nemt at bruge. Vil klart anbefale det til alle der skal til London

Irene, Ballerup
LØR, 18 FEB 2017
4.6
Oister cart

Dejlig nemt og enkelt at komme rundt i hele London med dette kort.

Bo, Fredericia
FRE, 17 FEB 2017
4.6
Fungerer perfekt, nem og billig løsning

Fungerer perfekt og er en billig løsning.
Jeg købte et kort med 20 pund på og det var tilstrækkeligt for et 3- dages ophold i London. Fungere nogenlunde som rejsekort herhjemme. Ved kørsel med metro, skal man tjekke sig både ind og ud og med bus, skal man kun tjekke sig ind. Det koster 6,25 pund pr dag, og man kan benytte sig af den offentlige transport så tosset man vil. Der er sød personale ved alle tjek ind- ud terminaler, der svarer gerne på spørgsmål. Nemt at fylde penge på, og evt. restbeløb udløber aldrig.
Vil helt klart anbefale det og især at bestille kortet hjemmefra

Sidnana, Nakskov
LØR, 11 FEB 2017
4.6
Oystercard

Købte oystercard hjemmefra og kunne tage det i brug "rigth away" i Heathrow, da vi tog undergrunden.
Virkelig nemt og økonomisk!

Birgitte, Ballerup
MAN, 30 JAN 2017
4.6
Oyster Card

Det var dejligt nemt at bestille kortet, og at tanke det op.
Det eneste minus vi havde, var at vi ikke selv var obs på
at man ikke skal stemple ud i busseren, så der har vi nok betalt
en lille smule for meget.

Jette, Herlev
TIR, 10 JAN 2017
4.6
Nemt

Havde ingen problemer på vores første tur til London - nemt at finde rundt, og Oyster Card virker bare ... :)

Michael, Kbh. sv
MAN, 02 JAN 2017
4.6
Offentlig trafik i London

Dejligt at være fri for at stå i kø i London, fik kortet i løbet af få dage, selv med vores danske postvæsen

Birgit, Greve
TIR, 13 DEC 2016
4.6
Genialt med Oyster card

Det var meget nemt at betjene i metro og nemt at tanke op.
Ville gerne ønske, at kunne bruge det til bus og tog imellem lufthavne og London og omkringlæggende byer.

Vivi, Sønderborg
MAN, 03 OKT 2016
4.6
Oyster kort

Det fungere fantastisk med Oyster kortet, som var købt hjemmefra. Nemt og lige til :o)

Hanne, Vanløse
MAN, 03 OKT 2016
4.6
oyster card

tro simpelthen ikke der findes en bedre løsning , når man skal rundt i London med undergrund og bus, super nemt at finde ud af og nemt at tanke kortet op , kan brandvarmt anbefales

Vivi, Grindsted
TIR, 27 SEP 2016
4.6
Fungerer

Oyster Card fungerer som rejsekortet, men fornemmes bedre

Mogens, Greve
MAN, 19 SEP 2016
4.6
Oyster kort er vejen frem hvis du skal til London

Uundværlig på en storbysferie i London, kan kun anbefale alle at købe et hjemmefra.

Joan, Horsens
TIR, 30 AUG 2016
4.6
Pris

Det var for dyrt at købe kortet. Kursen jeg gav for pund ville give 293kr, men jeg betalte 349kr for kortet. Jeg ville mene, at de tre pund var for ekspedition og porto. Ellers var det nemt.

Inger, Taastrup
FRE, 26 AUG 2016
4.6
Den nemmeste måde.

Oyster Card er bare den nemmeste måde at rejse på i London. Køb kort online hjemmefra, vi købte til 30 pund og der selv om vi rejste 2 zoner hver dag i 5 dage både frem og tilbage op til 4 gange om dagen var det nok. ( Dog skal siges når man når max om dagen 7,70 pund rejser man gratis på alle ture resten af dagen. Ellers kan man fylde op på stationerne.
Så glæder os til, at komme tilbage med kortet fuldt.
Mvh
Niels & Pia

Pia, Karrebæksminde
FRE, 19 AUG 2016
4.6
Nemt og hurtigt at bestille gennem LondonBilletter.dk

Det var nemt og hurtigt at bestille Oyster Card gennem LondonBilletter.dk's hjemmeside.
Og kortet var nemt at bruge og uproblematisk at sætte flere penge ind på kortet i London.
Kan varmt anbefales.

Karin, Ålsgårde
TOR, 04 AUG 2016
4.6
Nemt og hurtigt at bestille gennem LondonBilletter.dk

Det var nemt og hurtigt at bestille Oyster Card gennem LondonBilletter.dk's hjemmeside.
Og kortet var nemt at bruge og uproblematisk at sætte flere penge ind på kortet i London.
Kan varmt anbefales.

Karin, Ålsgårde
TOR, 04 AUG 2016
4.6
Genialt

Nemt og bekvemt.
Let at tanke op.

Michael, Havndal
ONS, 03 AUG 2016
4.6
Oyster Card

Meget effektivt og godt at have med hjemmefra, så man straks kan komme på farten.

Inge, Hirtshals
TOR, 07 JUL 2016
4.6
Fantastisk let system

Oister card fungerer ! Fantastisk let system. Og der er hjælpepersonale på stationerne når der skal tankes op, eller hvis trafikken skal ledes uden om sporarbejder. Herlig oplevelse

Niels peter, Højslev
SØN, 03 JUL 2016
4.6
Dejlig nemt med Oyster-cards!

Fungerer perfekt. Også nemt at "tanke op", hvis man lige har brug for lidt extra kørsel med undergrundstog eller bus i London. Kan kun anbefales!

Heidi, Aalborg sv
MAN, 20 JUN 2016
4.6
Super nemt

Vi bestilte Oyster kort til vores tur til London. Det var nemt at bestille og de kom hurtigt, og så er det jo en nem måde at komme rundt i byen på.

Birgit, Kongens lyngby
ONS, 15 JUN 2016
4.6
Oyster card er Nemt og hurtigt

Gunva
TIR, 14 JUN 2016
4.6
Fantastisk

Oyster kortet er nemt at bruge, man kan komme rundt i London med både Busser og tog.
Kortet virker også med Southern line fra Gatwick så nemmere kan det ikke blive.

Inge, Saltum
LØR, 11 JUN 2016
4.6
Fantastisk

Oyster kortet er nemt at bruge, man kan komme rundt i London med både Busser og tog.
Kortet virker også med Southern line fra Gatwick så nemmere kan det ikke blive.

Inge, Saltum
LØR, 11 JUN 2016
4.6
Tip Top

Alt fungerede

Allan, Copenhagen
LØR, 11 JUN 2016
4.6
Fungerede rigtig godt

Rit, Brabrand, aarhus
ONS, 08 JUN 2016
4.6
Hop on hop off bus including ferry trip on the Thames

If you do not have much time take a bus ride around London including a ferry trip - the latter the very best and most informative (sometimes difficult for non-native English to understand the various accents that the guides use and they do not speak slowly or clear)

Margrete, Hellerup
ONS, 08 JUN 2016
4.6
Oyster card er super

Vi var fire dage i London og brugte vores oyster cards hele tiden til transport med undergrund og busser. Det er nemt og billigt.
MEEEN. Det er svært som korttidsturist at vurdere hvor mange £ man skal sætte ind og hvor langt de rækker. I vores tilfælde var der mange £ tilbage på kortene da vi skulle rejse hjem - dem brugte vi så som drikkepenge til to af personalet på hotellet.

FORSLAG. Et "Oyster" kort med en varighed af X antal dage. Jeg mener at kunne huske at det er ¨ådan man gør i Paris

Frits, Fårevejle
MAN, 06 JUN 2016
4.6
Nettop hjemkommet

fra London . Skøn by . Oyster card var utrolig nem at bruge i undergrunden ingen vente tid -ingen vekslen penge, blot et strøg med kortet og du er videre .. Supert godt kort.

Helle, Ejstrupholm
MAN, 06 JUN 2016
4.6
Husk togbillet til børn ikke inkluderet i oyster

Det fungerede rigtig godt med at få tilsendt oyster kort hurtigt med posten og super nemt at have det med og klar på forhånd. Kan klart anbefales. Vær dog opmærksom på dels, at der ryger omkring 10 pund på kortet på togturen fra Gatwick til London så koret skal nok tankes op. Og så kørte min datter gratis med på mit kort inde i London men ikke på togturen fra lufthavnen hvilket jeg ikke havde forstået. Så der skulle hun have en seperat enkelt billet til omkring 5 pund.

Ida bjørg, København s
MAN, 06 JUN 2016
4.6
Super nemt

Oyster card er super nemt. Du får det leveret i postkassen, klar til at bruge.
Hold kortet for den gule plade ved indgangen til undergrunden/tuben og igen ved udgangen. Nemmere kan det ikke blive. Ved billetautomaterne kan du se din saldo og "tanke".

Winnie, Silkeborg
TOR, 02 JUN 2016
4.6
Oyster Card så kører det bare

Det er så nemt at bruge - vi havde ikke problemer en eneste gang. Og så fungerer det også til Dockland Rail, hvis man har lyst til at prøve den.

Grethe, Odense m
SØN, 22 MAJ 2016
4.6
En nem måde at skaffe sig transport rundt i London

En meget smart måde at skaffe sig de rette "billetter" til bus og metro i London.
En god ting, at kortet kan gemmes - og benyttes næste gang turen går til London.

Frank hagerup, Glumsø
TIR, 17 MAJ 2016
4.6
Nemt!!

Dejlig nemt at bruge, og nemt at tjekke saldo og fylde på.

Hanne, 4180
MAN, 16 MAJ 2016
4.6
Oyster card

Fik kortet med posten forud for afrejse. Fungerede fuldstændig uproblematisk og virkelig en nem måde at komme rundt på.

Anita, Århus n
MAN, 16 MAJ 2016
4.6
Fantastisk

Oyster card lå klar til afhentning på kontor København, hurtig, nemt og god service.

Charlotte, Aalborg
MAN, 16 MAJ 2016
4.6
Oyster card

Vores kort kom meget hurtigt frem til os. De virkede fint, ingen problemer overhovedet. Jeg kunne har brugt lidt mere info vedr. 'price capping' - der er loft over hvor mange penge man kan bruge om dagen med et Oyster Card. Man kan nok nøjes med 20 pund til 3 dage.

Nell, Hinnerup
TIR, 10 MAJ 2016
4.6
Virkelig godt

Nemt og godt at bruge oister card. Drop alt der hedder London pas og hop on and off. Alm. busser og subwayi kombi med at betale for den enkelte attraktion er meget bedre!

Betina, København
MAN, 09 MAJ 2016
4.6
Oyster card

Vi havde bestilt Oyster cards hjemmefra til transport i London. Det virkede perfekt, havde købt for 275 kr. og det kørte vi på i 3 dage. Måtte lige tanke op til den sidste dag, og det var nemt at gøre på undergrunds stationen i en automat.

Ingerlise, Værløse
SØN, 08 MAJ 2016
4.6
Letteste rejseform

Meget nemt at købe Oistercards inden afrejse. Specielt med ankomst til Heathrow er det nemt at komme videre til andre destinationer i London. Nemt at checke forbrug på kortet på stationer med billetsalg. Nemt at fylde op på kortet. Kortet er klart til næste besøg i London.

Grete schmidt, Kolding
SØN, 08 MAJ 2016
4.6

 

Info
Oyster Card

Adresse
Klik på "Kort" for at se et kort over Londons metro(Tube Map)
Kort, Oyster Card Kort

 
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv