Transport

Her kan du bestille Oystercards og Travel Cards til Londons metro og røde busser, og få dem sendt direkte hjem til din egen adresse. Her kan du også bestille lufthavnstransport mellem Heathrow, Gatwick og Stansted lufthavne og London centrum!

Transport
 
Gatwick Express

Gatwick Express

4.5
(426)

Kom ind til centrum af London fra Gatwick lufthavn med Gatwick-ekspressen! Spar tid med forudbestilte billetter og hop direkte på toget. Turen tager kun ca. 35 min.

Fra 175 kr
Gatwick lufthavnstog

Gatwick lufthavnstog

4.3
(20)

Kom ind til centrum af London fra Gatwick lufthavn med Thameslink-toget! Det er et billigt alternativt til ekspress-togene. Med vores forudbestilte billetter kan du hoppe direkte på toget og undgå køen til billetautomaten. Turen tager kun ca. en time.

Fra 96 kr
Gatwick-lufthavnsbus

Gatwick-lufthavnsbus

4.0
(1)

Den billigste måde at komme fra Gatwick lufthavn til centrum af London er med Gatwick lufthavnsbussen. Det er nemt og bekvemt! Køb din billet til Gatwick lufthavnsbus her.

Fra 74 kr
Stansted-lufthavnsbus

Stansted-lufthavnsbus

4.3
(9)

Hop på den moderne, hurtige, luksus lufthavnsbusservice og kom hurtigt og billigt fra Stansted lufthavn til et af tre steder i det centrale London. Det er den billigste mulighed fra Stansted ind til centrum af London! Bestil online!

Fra 92 kr
Luton Thameslink lufthavnstog

Luton Thameslink lufthavnstog

Rejs til og fra Luton lufthavn med Govia Thameslink-toget ind til centrum af London på ca. 45 minutter. Stå af på en af fem stationer i det centrale London. Køb din billet til Luton-lufthavnstog her!

Fra 150 kr
Oyster Card

Oyster Card

4.7
(703)

Et Oyster Card er det bedste og billigste transportkort, der giver dig mulighed for at køre ubegrænset rundt med Londons metro og de røde busser i alle zoner! Kortet er ikke personligt og kan bruges af flere, og børn under 11 år er kører gratis!

Fra 162 kr
Luton-lufthavnsbus

Luton-lufthavnsbus

Bestil din billet til Luton National Express-lufthavnsbussen og kom billigt og hurtigt ind til London! Vælg mellem rute A1, som kører mellem Luton lufthavn og London Victoria busstation eller rute A2 mellem Luton lufthavn og Paddington Station. Busserne kører en gang i timen og rejsetiden er kun omkring 75 minutter. Det er den billigste mulighed fra Luton til London!

Fra 111 kr
Travelcards

Travelcards

4.6
(213)

Et Travelcard er et godt og billigt transportkort, der giver dig mulighed for at køre ubegrænset rundt med Londons metro og de røde busser i en hel uge! Så skal du ikke bekymre dig om andet end hvor du gerne vil hen. Bestil din Travelcard online og få det sendt hjem til dig.

Fra 320 kr
Heathrow Express

Heathrow Express

4.6
(75)

Køb dine Heathrow Express-billetter fra Heathrow Airport og Paddington Station i London inden du rejser hjemmefra. Dine Heathrow Express-billetter sendes direkte til din e-mail, så du kan hoppe direkte på toget og spare tid!

Fra 204 kr
Stansted Express

Stansted Express

4.5
(79)

Vil du gerne hurtigt og nemt ind til London? Så forudbestil dine togbilletter til Stansted Express og hop direkte på toget fra Stansted lufthavn til Liverpool Street Station! Rejsetiden er kun 45 min.

Fra 151 kr


Til varekurv