Warwick Castle, Stratford, Oxford og Cotswolds

  • Vælg dato

Warwick Castle, Stratford, Oxford og Cotswolds

Pris fra 454 kr

Ta' med denne tur fra London til det smukke Cotswolds, middelalderlige Warwick Castle, Shakespeare’s fødeby Stratford upon Avon samt Oxford. Bestil dine billetter her!

Første stop på vores tur er Warwick Castle, hvor du bringes mere end 1000 år tilbage, til en tid med blodige slag, ekstravagante middage og Royalt enevælde. I dag er Warwick Castle eget af Madame Tussaud's, og de har udstillet adskillige voksdukker af bl.a. Jarlen af Warwick mens han gør sig klar til kamp. Oplev også slottes grusomme katakomber(dungeons), hvor fanger blev tortureret, eller du kan i stedet nyde slottets flotte haver. 

Efter Warwick Castle kører vi til William Shakespeare fødeby; Stratford upon Avon. Her vil du få et enestående indblik i den berømte forfatters liv. 

Herfra kører vi mod Oxford igennem et af de smukkeste områder i England; The Cotswolds, hvor vi passerer igennem charmerende landsbyer med pittoreske te og kaffe huse samt antikke pubs. 

Sidste stop på denne tur er Oxford's berømte kollegier, som kan dateres tilbage til det 13. århundrede. Oxford's berømte studerende tæller bl.a. Bill ClintonC.S. LewisJ.R.R. Tolkien og Lewis Carroll. Vi inviterer dig på en fascinerende gåtur igennem Oxford's universitet, og besøger bl.a. the Great Hall i Christ Church, hvor mange scener fra Harry Potter er filmet. Vi vil også bl.a. se the Bodleian Library

Til denne tur, sælger vi både billetter med og uden indgang til seværdighederne. Vælger du turen uden indgang, deltager du på lige fod med alle andre, dog har du ikke adgang til de seværdigheder der besøges på turen. (Indgangsbilletter kan købes af turguiden på dagen hvis du ønsker det).

Vigtig Information: 
- Turen er på engelsk.
- Billetterne sendes direkte til din e-mail adresse umiddelbart efter du har gennemført din bestilling.
- Billetten er kun gyldig på den bestilte dato!
- Turen tager ca. 10 timer.
- Børnebilletter gælder for børn mellem 3 og 16 år.
- Indgang til Warwick Castle, Christ Church college og Shakespeare's Birthplace er inkl. i prisen.
- Intet mad eller drikke er inkl. i prisen.
- Vores tur til Warwick Castle, Stratford, Oxford og Cotswolds starter og ender ved Victoria Coach Station in London.

 

Fantastisk 5.0

5.0 2 kundekommentarer
Skøn tur med super god informationsniveau

I alt en super god tur, hvor allerede fra starten I London fik vi en masse god viden og stederne, bygningerne m.m. som vi passerede på vores vej til Warvick Carsle, Stratford og Oxford. Vores guide kan jeg kun give mindst 8 stjerner, hun var suveræn til at fortælle og hun formåede at fange publikum I bussen til at høre med. Stor stor tak til vores guide og selvfølgelig til chaufføren for rigtig fin kørsel og til tiden.

Lennart, Søborg
TIR, 16 OKT 2018
5.0
Cotswolds Tour

Super. Fantastisk guide. Ældre mand med tydeligt sprog og stor viden

Jette bay, Hvidovre
LØR, 17 MAJ 2014
5.0

Info
Warwick Castle, Stratford, Oxford og Cotswolds

Adresse
Victoria Coach Station,
164 Buckingham Palace Road,
London
Kort, Warwick Castle, Stratford, Oxford og Cotswolds Kort

Kort, Warwick Castle, Stratford, Oxford og Cotswolds

Åbningstider
Dagligt kl. 08:45 fra Victoria Coach Station.

Metro
Victoria Station & Victoria Underground Station

 


Til varekurv