The Medieval Banquet

  • Vælg dato

The Medieval Banquet

Pris fra 463 kr

Oplev et middelalderfestmåltid med underholdning til The Medieval Banquet i London. Det vil blive en aften fyldt med underholdning, mad, øl, vin, musik og dans! 

Højdepunkter:
- Tilbring en uforglemmelig aften til The Medieval Banquet
- Lad dig underholde af Henrik 8. og sine riddere
- Nyd et 4-retters festmåltid med øl og vin

Spis, drik og dans til et middelalderfestmåltid
The Medieval Banquet ligger virkelig centralt i London, bare to min. fra Tower Bridge og the Tower of London, i det historiske St Katherine Docks område ved Themsen.
 
Kom og deltag i et middelalderfestmåltid sammen med en masse godtfolk, Henrik 8. af England og hans riddere, trubadurer, tryllekunstnere, jonglører og andre middelalderlige figurer med en 4-retters menu med øl og vin, serveret af de dansende middelalderpiger.

Der vil være masser af underholdning og masser af muligheder for at danse, synge og banke knytnæven i bordet samt råbe efter mere mad, kød og drikke på ægte middelalder-manér!

Du kan se menuen her.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur.

Hvad sker der mellem dørerne åbner og showet starter?
Som på et teater vil skuespillerne indtage scenen kl. 19.45. På det her tidspunkt råder vi dig til at have fundet dine pladser, selvom vi tillader sene ankomster. Hvis du kommer i god tid kan du benytte baren, leje et middelalderkostume eller mingle med de andre gæster.

Hvad tid slutter showet?
Underholdningen og serveringen ender omkring kl. 22.30 og vi holder åbent til kl. 23.30. Baren vil være åben, der er musik og dans, og du vil komme til at møde skuespillerne. 

Er The Medieval Banquet egnet for børn? 
The Medieval Banquet er hovedsagligt tiltænkt voksne, men på grund af teamets natur appellerer det også til børn. Børn er altid velkomne. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn under 18 år. Børn under 4 år har gratis adgang ifølge med en betalende voksen.  

 

Fantastisk 4.5

4.5 2 kundekommentarer
God stemning

Ingen problemer med de forudbetalte billetter. Vi havde en sjov aften med en glad stemning. Man skal selvfølgelig selv deltage i løjerne for at få det hele med.

Susanne, Holstebro
SØN, 19 OKT 2014
4.5
Wauw på så mange måder

Det er nok et at de bedste live action steder jeg har været ude for i lang tid.
Personalet er bare så meget inde i deres roller som kropiger, ridder, kongen ect.
Man kommer til stedet og bliver modtaget af "jeres" ridder. ( der er ca. 3-5 områder hvor man sidder sammen med andre mennesker ved samme bord).
Der kommer én barpige hen og præsentere sig som vores barpige og hvis man skal have fat i hende skal man ikke være sart. Man skal banke i bordet, så bestikket hopper og råbe efter hende.
Det var generalt temaet.
Underholding og alt andet som man fandt godt, så banket man i bordet, HÅRDT.
Aldrig har jeg grint så meget, haft så ondt i hænderne og råbt så meget og IKKE fået skæld ud. ;)

Mia becher, Esbjerg
MAN, 27 MAJ 2013
4.5

Info
The Medieval Banquet

Adresse
The Medieval Banquet
Ivory House, St Katharine's Dock
London
Kort, The Medieval Banquet Kort

Kort, The Medieval Banquet

Åbningstider
Ons. til lør. kl 19:15.
Søn. kl 17:15.

Metro
Nærmeste metro: Tower Hill

 


Til varekurv