Salisbury, Stonehenge og Romerske Bath

  • Vælg dato

Salisbury, Stonehenge og Romerske Bath

Pris fra 917 kr

Oplev Salisbury, Stonehenge og Romerske Bath på denne heldagstur udenfor London. Turen inkluderer en panoramisk tur ved Bath, Salisbury Katedral og det mystiske Stonehenge. Køb billetter til Salisbury, Stonehenge og Romerske Bath når du er i London her!

Vi starter vores tur med et besøg i den smukke Salisbury Katedral(kendt af mange fra Ken Follett's fantastiske bog; 'Jordens Søjler'), der er en verdensklasse seværdighed. Dets spire er det højeste i England (123 meter). Du vil se katedralen indefra, og forvent at blive imponeret over dens yndefuldhed og elegante proportioner. Vi besøger også Chapter House og ser Europas ældste fungerende ur. 

Vi stopper ved det utrolige Stonehenge, der er omgivet af så meget mystik. Der er ingen der ved hvorfor det blev bygget, men det har været et sted for både tilbedelse, et astronomisk ur og brugt som gravsted i Bronzealderen, og det kan dateres næsten 5000 år tilbage! 

Og vi fortsætter til Bath hvor vi tager på en panoramisk tur, og ser bl.a. Pulteney BridgeRoyal Crescent og Bath Klosteret. Til sidst ser vi de Romerske bade der blev bygget for 2000 år siden, og den dag i dag fungerer badene stadig helt perfekt. 

Vigtig information
- Turen er på engelsk 
- Varighed: 10 timer. 
- Billetterne sendes til din e-mail adresse umiddelbart efter du har bestilt og din betaling er godkendt 
- Billetten er KUN gyldig på den valgte dato 
- Daglig afgang kl. 08:45 
- Børnepriser. 3-16 år 
- Turen tilSalisbury, Stonehenge og Romerske Bath slutter på Victoria Train Station

 

Rigtig God 4.0

4.0 1 kundekommentarer
Dejlig en dages bustur

Det var en dejlig tur - attraktionerne er meget flotte og både guiden og chaufføren var fantastiske. Guiden var meget vidende om alt og fortalte interessant om det hele - og også på turen gennem London fik vi mange gode informationer og sjove historier. Vejret var ikke godt, men det kunne I og de jo ikke gøre for. Chaufføren var meget venlig og lånte os paraplyer. Det eneste man kunne sige var, at der var lidt for kort tid hvert sted, men det kan jo kun løses ved at ændre turen til en 2 dages tur - under de betingelser der var, kunne det ikke gøres anderledes. Vi var trætte men fulde af gode oplevelser.

Anne, Charlottenlund
TIR, 16 APR 2013
4.0

Info
Salisbury, Stonehenge og Romerske Bath

Adresse
Victoria Coach Station
164 Buckingham Palace Road
London SW1W 9TP
Kort, Salisbury, Stonehenge og Romerske Bath Kort

Kort, Salisbury, Stonehenge og Romerske Bath

Åbningstider
Daglig afgang kl. 08:45

Metro
Victoria Station & Victoria Undergrund Station

 


Til varekurv