Harry Potter og Warner Bros. Studio Tur

  • Vælg dato

Harry Potter og Warner Bros. Studio Tur

Pris fra 648 kr

Se hvordan Harry Potter-filmene blev til på denne bagom-kameraet tur til Warner Bros. Studio. Du få alt det at vide, du altid har ønsket dig, om hvad der foregik bag kameraet og hvordan disse fantastiske film blev til. Harry Potter-fans i alle aldre bør opleve det her sted!

Højdepunkter:
- Nyd en 7 timers tur til Harry Potter og Warner Bros. Studio
- Få bag-bagom-kameraet glimt 
- Se faktiske rekvisitter, kostumer og effekter fra Harry Potter-filmene
- Tag en tur med Hogwarts Ekspressen
- Besøg Platform 9 ¾ og posér sammen med en bagagevogn som den forsvinder gennem væggen 
- Inkl. vært

Har du altid gerne ville vide, hvad der foregik bag om kameraet på de populære Harry Potter film? Så har du her muligheden for at få alle hemmelighederne afsløret på denne Harry Potter og Warner Bros. Studio tur. 

Hvad er inkluderet?
Turen inkluderer indgangsbillet til Warner Bros. Studio i London, en tur bag om kameraet og du vil også se de originale rekvisitter, kostumer og effekter fra Harry Potter-filmene.

Er du en ægte Harry Potter fan, så er denne tur lige noget for dig!

Når du ankommer til Warner Bros. Studio, vil vores vært arrangere din indgangsbillet og vise dig hen til indgangen, hvor du på egen hånd kan gå rundt blandt de original filmkulisser, rekvisitter og kostumer fra Harry Potter-filmene.

Hogwarts Express og Platform 9 ¾
Stig ombord på Hogwarts Express-toget og posere sammen med en bagagevogn mens den forsvinder ind gennem platformens væg.  

Du vil også få mulighed for at gå langs togets vogne og sidde inden i en af de vogne, som blev brugt til at lave filmene - komplet med vinduer der demonstrer, hvordan man lavede de ikoniske togscener i filmene, som hvordan Harrys første chokoladefrø slap fri og da dementorerne angreb. 

NYHED: Udforsk Den Forbudte Skov

Oplev den nye spændende permanente udvidelse dedikeret til Den Forbudte Skov.

Den Forbudte Skov er som navnet antyder forbudt område for Eleverne på Hogwarts, men nu har besøgende på Warner Bros. Studio turen mulighed for at at trodse professor Dumbledores ordrer og følge i fodsporene på Harry, Ron og Hermione dybt ind i Den Forbudte Skov.

Hvordan får jeg mine billetter? 
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen? 
Turen starter ved Evans Evans Tours-kontoret ved Vauxhall Bridge, Victoria Coach Station eller på Trafalgar Square. Du bedes møde op 15 minutter inden turens start. 

Hvor ender turen? 
Harry Potter og Warner Bros. Studio slutter ved Victoria Station. 

Hvor lang tid varer turen? 
Turen varer 7 time inkl. transport til og fra London. Du vil ca. have 4 timer i Warner Bros. Studio. 

Findes der børnebilletter? 
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 3-15 år. Børn mellem 0-2 år er gratis i følge med en betalende voksen. 

Vigtig information: 
- Bemærk venligst, at dette er ikke en guidet tur, prisen inkluderer transport og indgang til Warner Bros. Studio London, herfra foregår turen på egen hånd.
- Denne tur kan blive fuldt booket med kort varsel, særlig i højsæsonerne. Hvis turen skulle blive udsolgt kontakter vi dig straks med alternative datoer eller refunderer din bestilling.


 

Fantastisk 4.7

4.7 90 kundekommentarer
...

..

Pia, Nørre vedby
ONS, 14 NOV 2018
4.7
...

..

Pia, Nørre vedby
ONS, 14 NOV 2018
4.7
Intet mindre end en fantastisk oplevelse

Piyannah
TIR, 30 OKT 2018
4.7
Fortryllende

Det var en fantastik oplevelse at se hele universet bag om Harry Potter filmene, det kan virkeligt anbefales

Lasse, Fredericia
MAN, 29 OKT 2018
4.7
Hanne Nielsen

Hanne, Sj. odde
ONS, 24 OKT 2018
4.7
En rigtig spændende, interessant og sjov eftermiddag

Superfin oplevelse. Jeg var på forhånd meget usikker på, hvad vi kunne forvente, men alt var fint. Også fin intro og godt vi blev lukket ind gruppevist.

Hanne, Hvalsø
ONS, 17 OKT 2018
4.7
Harry potter

Fin oplevelse især hvis man kender Harry Potter universet

Kirsten dahl, Odder
ONS, 17 OKT 2018
4.7
Pengene vær

Hvis du er bare er lidt Harry Potter fan er dette en oplevelse for livet, der var god tid til at oplev det hele, vi startede dog i shoppen, og de ting man købte kunne man ligge gratis i receptionen inden man gik ind og så udstillingen. Vi havde dog taget mad og drikkelse med selv, så vi kun stod i kø til at få den berømte Butterbier som man skal have om man kan li øl eller ej udstillingen er delt i 2, og selvom man har brugt over halvdelen af tiden i første udstilling, er udstilling 2 ikke så stor og man kan sagtens nå igennem på de lidt over 4 timer man har ialt, husk at overholde bus tiden for ellers er det på egen hånd ind til London igen

Helle
MAN, 17 SEP 2018
4.7
Rigtig go’ oplevelse

Det var en rigtig go’ oplevelse, sammen vores barnebarn. Dette var en konfirmationsgave, og drengen var meget tilfreds.

Jette, Herning
MAN, 03 SEP 2018
4.7
Det

Doris westergaard, Hjørring
TIR, 10 JUL 2018
4.7
Let og god oplevelse

Det var let at komme med og chauffør var rigtig flink. Det var en kæmpe oplevelse at se alt det man havde set i filmene, men også fedt at opleve så mange mennesker som bare elsker Harry Potter. Selvom det er dyrt er det alle pengene værd. Gaveshoppen er desuden mega stor og man kan hurtig bruge en masse penge

Christina, Aalborg øst
ONS, 06 DEC 2017
4.7
Let og god oplevelse

Det var let at komme med og chauffør var rigtig flink. Det var en kæmpe oplevelse at se alt det man havde set i filmene, men også fedt at opleve så mange mennesker som bare elsker Harry Potter. Selvom det er dyrt er det alle pengene værd. Gaveshoppen er desuden mega stor og man kan hurtig bruge en masse penge

Christina, Aalborg øst
ONS, 06 DEC 2017
4.7
Fantastisk oplevelse med Harry Potter og hans venner.

Fantastisk,en oplevelse for livet da jeg sammen med min mand og venner har set alle Potter film samt læst
bøgerne og, vi blev bestemt ikke skuffet . Alt det vi så var det vi havde set frem til i vores ferie.
Så vi kan anbefale at man tager på denne tur i Harry potters verden og diverse eventyr m.m
Jette og Hans i Lyngby

Jette, Lyngby
MAN, 11 SEP 2017
4.7
God oplevelse

Det var en rigtig fantastisk oplevelse. Alle Harry Potter fans skal unde sig selv den glæde.
Den var bestemt alle pengene værd.
Hilsen Britta

Britta goddi, Uldum
MAN, 21 AUG 2017
4.7
Harry Potter er fantastisk

Det var nemt at møde op og sætte sig på bussen, og da man først var kommet gennem køen ved indgangen og sikkerhedstjekket, var det oplevelse på oplevelse. For en moden og stor fan, som der var rigtig mange af, gav det tårer i øjnene at se den store model af Hogwartz. Og det store arbejde, der ligger bag filmene, og de mange detaljer, tog næsten vejret fra én og var virkelig imponerende.

Mads, Kerteminde
TOR, 27 JUL 2017
4.7
Harry Potter er fantastisk

Det var nemt at møde op og sætte sig på bussen, og da man først var kommet gennem køen ved indgangen og sikkerhedstjekket, var det oplevelse på oplevelse. For en moden og stor fan, som der var rigtig mange af, gav det tårer i øjnene at se den store model af Hogwartz. Og det store arbejde, der ligger bag filmene, og de mange detaljer, tog næsten vejret fra én og var virkelig imponerende.

Mads, Kerteminde
TOR, 27 JUL 2017
4.7
Stor oplevelse

Hvis du er Harry Potter fan, så er denne tur et klart must.
turen frem og tilbage foregår med bus. Man har 3 timer på selve studiet. Her bliver man lukket ind i små grupper, og bliver ført igennem studiet. Her kan man opleve de ting der er brugt i filmene, og få en masse baggrundviden. Man har også selv mulighed for at deltage i forskellige ting, eks. flyve på en kost eller sidde i en togkupe i Hogwarts Express. Afslutningsvis en shop, hvor man kan købe sig fattig i alverdens Harry Potter souvenirs. 3 timer er tilpads tid til at nå det hele.
Besøg også Platform 9 3/4 på Kings Cross stationen, hvor der ligeledes er mulighed for at købe souvenirs.

Klaus bank, Tølløse
SØN, 16 APR 2017
4.7
Et besøg for sønnens skyld

Jeg er ikke Harry Potter fan, så besøget blev planlagt for at glæde min søn, men jeg blev imponeret over hele opbygningen af besøget. Lige fra vi stod på bussen med vores chauffør Paul, til vente tiden på at komme ind. At et filmunivers kan opbygges på en så overbevisende måde er intet mindre end imponerende. Jeg er stadig ikke Harry Potter fan, men jeg er fan af alle de mennesker der har skabt Harry Potter universet. Kan varmt anbefale et besøge hos Warner Brother Studios og "Harry Potter"

Lisbeth hjort, Rødovre
MAN, 19 DEC 2016
4.7
En fantastisk dag med Harry Potter.

Jeg var afsted med min datter på 15, der er helt vild med Harry Potters univers. Jeg selv er ikke specielt interesseret, men det blev jeg. Nogle fantastiske kulisser, hjælpsomt personale, og rimelige priser.

Karina
TOR, 22 SEP 2016
4.7
Det var sjovt og spændende

Min søn var helt vildt med det. Og det var det vigtigste. Han kunne lide alt han så og forstillede sig at han var med i filmen:-)
Jeg var også selv imponeret. Så det var en rigtigt god tur.
Dog havde vi lidt problemer med at finde hvor vi skulle mødes.

Adam, Copenhagen nv
TOR, 04 AUG 2016
4.7
Harry Potter

God oplevelse. Nogle siger man ikke behøver være stor Harry Potter fan for at synes det er spændende, men jeg vil nok sige, at det hjælper. Man får mest ud af det, hvis man kender en del til bøgerne.

Jette, Hjørring
SØN, 10 JUL 2016
4.7
Fantastisk oplevelse

En helt fantastisk oplevelse og absolut pengene værd. Sjovt at dykke ned i Harry Potter universet bag filmene. En oplevelse der er for alle der kender til Harry Potter.

Dorthe, Hvidovre
FRE, 08 JUL 2016
4.7
Super oplevelse

Super oplevelse at komme bag om filmen. Vores 2 piger var tryllebundet fra start til slut. Kan varmt anbefales også til voksne

John, Aalborg
ONS, 06 JUL 2016
4.7
Over al forventning

Vi blev alle meget posetivt overrasket over attraktionen. Hver gang vi trådte ind i et nyt rum, blev vi overvældet. Turen er helt klart alle pengene værd, for en ægte Harry Potter fan.

Malene lykke, Roskilde
TIR, 31 MAJ 2016
4.7
Eventyr

Jeg er mormor til flere børnebørn. Har set en,to Harry Potter film,så jeg er ikke helt inde i " denne verden". Jeg var på besøg i Warner Bros studierne sammen med min datter og barnebarn på 14. Da vi trådte ind i studierne var det som ( næsten) selv at være der altså, i Harry Potter's verden, det var så godt. God intro. film eventyr at gå rundt. En rigtig god oplevelse.

Hanne-lis
MAN, 30 MAJ 2016
4.7
Fantastisk oplevelse!

Jeg var der sammen med en veninde og var ret nervøs for, at vi ville have alt for kort tid derinde, fordi jeg havde læst flere anmeldelser, der sagde at tiden var knap.
Men vi havde næsten 3 timer derinde, og det var helt perfekt. Selvfølgelig kunne man sagtens have brugt meget længere tid derinde til at nærstudere alting, men vi nåede at se det hele og havde slet ikke travlt. Derudover havde vi ca. en time i gift shoppen, som man ikke skal undervurdere. Den er stor, og man kan bruge lang tid på at gå rundt og kigge på alle de spændende ting fra Harry Potter-universet.
Alt i alt en uforglemmelig oplevelse, som er et must for alle Harry Potter-fans!

Malene, Aars
LØR, 21 MAJ 2016
4.7
Fantastisk oplevelse

Fin tur fra London til Warner Bros. Bus afgik til tiden. Adressen var lidt svær at finde.

Margit, Skjern
TIR, 17 MAJ 2016
4.7
Gør det - fantastisk oplevelse.

Anettae, København. s
TIR, 17 MAJ 2016
4.7
Nemt og problemfrit at både købe, modtage og benytte billetterne. Fantastisk oplevelse, som Potter fan, at opleve hvor nogle af scenerne er filmet henne, se bagom filmene, makeup mm.

Anettae, København. s
TIR, 17 MAJ 2016
4.7
Dårlig bustur til WB, MEN enorm flot og interesssant StudioTour

Hvis man skal opleve Harry Potter WB Studio tours. Så kan vi IKKE anbefale Evan Evans Busselvskab.
Det er meget dårlig skiltet, og svært at finde. Desuden var deri nogen af de ansatte der vidste hvor bussen var og hvilken gate vi skulle benytte.
Heldigvis spurgte vi nye medarbejdere hele tiden. og det endte med at vi kom med bussen i sidste sekund.

Dog var det enorm flot og interessant at se studierne.
Husk dog madpakken, da det jo er dyrt at spise.

God udflugt.

Danmarks radio, København s
TIR, 03 MAJ 2016
4.7
For alle Harry Potter fans

Oplevelsen var helt fantastisk for en rigtig Harry Potter fan som jeg og min veninde som havde set filmene var ligeledes imponeret over hvor flot og vellavet det er.
Det eneste som trækker en stjerne ned var at man stod i kø 1 time for at komme ind, hvilket gjorde vi kun havde 2 timer til at se det hele, da vi havde købt en pakkedeal med bus. Jeg kunne godt have brugt 3 timer derinde, da jeg ikke nåede at få det hele med pga. tidsmangel. Næste gang tager finder jeg selv derind, så man ikke har en deadline for at nå det hele. Men vil helt sikker anbefale alle at tage i Harry Potter World :)

Line, Sønderborg
ONS, 13 APR 2016
4.7
Fantastisk oplevelse

Fantaskisk oplevelse.

Jannie, Lyngby
ONS, 06 APR 2016
4.7
Spændende at komme bag optagelserne

Det var sjovt at se alle de ting og lokaler, som man havde set i filmene; udstillingen var flottere og mere detaljeret end jeg havde troet - der var virkelig alt. Vi (min søn på 9 år og jeg) havde 2t og 45 min. derude, men vi brugte en del tid i køen for at komme ind og jeg frygtede (ud fra beskrivelserne her på siden), at vi havde for lidt tid og gik derfor lidt hurtigt igennem i udstillingerne. Det viste sig dog, at tiden passede super fint, også til at købe lidt i den flotte butik.
Nok vores egen fejl, men det var lidt svært at finde opsamlingsstedet. Vi var derfor sent på den og bange for at misse bussen, da der på billetten stod der 8.45 og vi skulle være der 10 min. før (kl.8.35), men det viste sig, at turen først begyndte kl.9.00 - det kunne være super, hvis det blev rettet på billetten :-)
Evan Evans ansatte var flinke og buschaufføren var sjov. Det tog kun 45 min. at køre derud, måske fordi det var søndag morgen.

Gitte, København k
ONS, 23 MAR 2016
4.7
Tak for en god tur!!

Nemt at bestille billetter hjemmefra!.. Flinke mennesker på Victoria Coach Station, som hjalp os med at finde rette bus. Kæmpe oplevelse at være i Harry Potter studierne!..

Trine bergman, Sæby
ONS, 16 MAR 2016
4.7
For kort tid

Det var alletiders oplevelse, men der var for kort tid. En del af tiden blev brugt på en lidt forsinket busafgang og kø for at komme ind.

Tanja, Birkerød
MAN, 22 FEB 2016
4.7
Fantastisk sted hvis man er Harry Potter fan. Skal have set filmene inden for at få det optimale ud af det

En lille negativ ting var at på billetterne står der et mødested på bureauets hjemmeside et andet. Ringede derfor til bureauet og fik det hurtigt opklaret.
Men selve turen er super

Helle, Fredericia
LØR, 20 FEB 2016
4.7
En helt igennem fantastisk oplevelse!!!

Min kæreste og jeg havde den fedeste tur i mands mine! Vi følte os som børn igen, og var dybt imponerede over alle de indtryk Warner Bro's stuidet gav!

I øvrig vil vi give stor ros til londonbilletter.dk for måden turen derud var organiseret på! Medmindre man har bil, vil vi fraråde andre at købe billetter gennem andre steder end londonbilletter.dk, da studiet altså ligger en times kørsel udenfor london, hvilket gør det langt mere kompliceret at komme dertil ! Dog intet problem gennem dette bookingselskab, da både busturen ud og hjem er inkluderet i prisen, så det eneste man selv skal stå for, er at finde opsamlingsstedet (victoria coach station) hvor bussen har afgang fra og herefter kører mod destinationen. Bussen bliver holdende i 3 - 3,5 timer og transporterer dig herefter nemt tilbage til london.

Som det eneste minus vil jeg sige: Har man børn, er 3 timer måske ikke er helt tilstrækkeligt, da stedet er enormt!

5 stjerner er fuldt fortjent, og vil klart give de varmeste anbefalinger af både studiet og londonbilletter.dk som arrangør, til andre der ønsker en uforglemmelig og magisk oplevelse!

Rudi
TIR, 12 JAN 2016
4.7
Selve udstillingen var fantastisk!

Sophie, Holte
TIR, 12 JAN 2016
4.7
Fantastisk

Fungerede godt med faste tidspunkter for start på rundvisningen og nogle virkelig gode guider til at fortælle.

Jesper, Næstved
TIR, 22 DEC 2015
4.7
Harry Potter studiet var en fantatisk oplevelse.

Selve Harry Potter studiet var en super og fantatisk oplevelse.
Busturen frem og tilbage var mindre godt, da guiden og buschaufføren var dårlig til at informere og virkede sure/fortravlet.

Lars, Silkeborg
LØR, 12 DEC 2015
4.7
Good

It was a very good tour. A littel to shoort. Could have used 1/2 hour more inside.

Hanne, Hørsholm
MAN, 07 DEC 2015
4.7
Harry Potter

Det var en oplevelse at se, hvor det blev optaget. Min søn og jeg har bestemt, at vi skal se filmene igen.

Anett, Holstebro
MAN, 07 SEP 2015
4.7
harry potter

rigtig fin og velorganiseret oplevelse. En smule ventetid før bussen dukkede op, men ikke noget problem

Tina, København
ONS, 02 SEP 2015
4.7
Fantastisk oplevelse

Vi havde en fantastisk oplevelse på Warner brothers studio, hvis man er Harry Potter fan er dette sted et must! Vi havde dog ikke så lang tid (2,5 time) og man kan bruge rigtig lang tid på at være derinde. Buschaufføren var rigtig venlig. Vi synes ikke det var så nemt at finde hen til evan Evans Tour kontor, men det lykkedes til sidst

Christina, Jyderup
FRE, 31 JUL 2015
4.7
Super oplevelse

Vi tog en herretur ud til Harry Potter og Warner Bros Studio tur. Det var en fantastisk oplevelse og det var
fint, at have bestilt den hjemmefra og det var nemt at finde, hvor vi skulle stige på. Vi havde god tid til at opleve seværdighed. Kan varmt anbefales.

Claus, Roskilde
TOR, 30 JUL 2015
4.7
Unik nørdetur

Fra første øjekast bliver man hyldet ind i Harry Potters univers.
Totalt unik og anbefaelsesværdig oplevelse;)

Dorthe, Hundested
LØR, 25 JUL 2015
4.7
Unik nørdetur

Fra første øjekast bliver man hyldet ind i Harry Potters univers.
Totalt unik og anbefaelsesværdig oplevelse;)

Dorthe, Hundested
LØR, 25 JUL 2015
4.7
Unik nørdetur

Fra første øjekast bliver man hyldet ind i Harry Potters univers.
Totalt unik og anbefaelsesværdig oplevelse;)

Dorthe, Hundested
LØR, 25 JUL 2015
4.7
Manglende tid

Det var let at bestille billetter via nettet, men man skal godt nok være ude i god tid for at få billetter til den dag man gerne vil.
Vi havde en rigtig god tur til Studiet, men havde alt for lidt tid. Vi havde fået oplyst at bussen ville køre kl. 8.45, men den kørte først kl. 9.00. Vi var ude ved studiet kl. 10.30 og fik oplyst at bussen kørte igen kl. 13.30. Dvs. vi havde 3 timer. Det er ikke nok når vi skulle stå i kø 20-25 minutter inden vi kom ind. Warner Bros studiet anbefaler at man har 3-4 timer derude, så vi var allerede langt bagud på tid fra starten. Vi anbefaler at der bliver sat mindst 1 time - gerne 2 timer mere af til selve turen. Ellers var turen alle pengene værd - blot for kort tid.

Lisbeth bach, Silkeborg
TOR, 23 JUL 2015
4.7
Super tur

Alt var i orden, den eneste grund til at det ikke blev 5 stjerner, var at vi ikke blev samlet op grundet et eller andet motionsløb, der havde fået spærret den bydel vi skulle samles op af, men vi blev professionelt guidet, i metroen til en station hvor bussen så ventede på os, så 4,5 stjerner herfra...:-)

Michael, Herlev
TOR, 16 JUL 2015
4.7
Fed oplevelse

Flot sted

Henny, Kirke såby
LØR, 04 JUL 2015
4.7
Selv 3 uger efter besøget er det stadig ikke til at fatte!

Helt igennem fantastisk oplevelse! Der er kræset for detaljerne og du får en 1. hånds oplevelse af Harry's verden. Nærværet er ubeskriveligt og man føler sig som en del af den verden. Billetten er godt givet ud!

Marlene, Korsør
TIR, 30 JUN 2015
4.7
Rigtig spændende tur, med få skavanker

Denne tur var et af højdepunkterne på vores tur til London.

Først havde vi lidt besvær med at finde det rette sted, da vi åbenbart var kommet til Victoria Bus station, i stedet for Victoria Coach station. Da vi fandt det rigtige sted, kunne vi ikke finde den rigtige "bay"/gate, men personalet var flinke til at hjælpe os. Vi var dog lidt nervøse da der i papirerne stod kvart i, mens personalet først dukkede op ved gaten kl. hel - men det må være en ekstra sikkerhed så alle kan nå det.

Derefter kørte alt som det skulle. Turen derop og hjem var behagelig, og chaufføren var snakkesalig. Hun hjalp os også med tips til at finde vej efter turen.

Selve studiet/museet var rigtig spændende, især hvis man går en smule op i filmene og Harry Potter universet. Det er synd de ikke har en elektronisk guide på dansk, men kan man forstå og læse engelsk, er det ikke noget problem.

Alt i alt en fantastisk tur, men vi kunne godt have brugt længere tid på museet.

Dennis, Nr. aaby
TIR, 23 JUN 2015
4.7
Harry Potter studio

Havde købt billetter til Harry Potter studioet gennem Londonbilletten og alting gik som det skulle. God info undervejs med at komme på den rigtige bus, der blev sørget for at alle var med, chaufføren var serviceminded og hyggelig. Afleverede vores printede kopier og dem skiftede han til billetter ved studioet, tog 5 min og så kunne oplevelsen starte. Det var en fantastsik oplevelse og tiden vi havde derude var fin, vi fik ca 4 timer derude, men stod også lidt i kø for at komme ind.
Alt i alt en god og velorganiseret tur. Vil helt klart bruge Londonbilletten igen, hvis jeg skal til London igen

Marianne klitgaard, Svendborg
ONS, 27 MAJ 2015
4.7
Rigtig godt

Som en der elskede Harry Potter serien var besøget et must! Synes dog prisen ligger lige i overkanten. Men ak ve, når man VIL se det, så lukker man øjnene og betaler. Og vi var da sandelig også i allerhøjeste humør under vores besøg. Min families forventninger var høje og mine var skyhøje, og oplevelsen landede da også på et niveau midt imellem de to. Så elsker man filmene og bøgerne, så gør det! Busturen er lidt lang - men at booke det igennem her er 100% nemmere end at finde der ud selv - for der er altså langt. Til gengæld er det hammer nemt at bestille igennem her :-) Kan klart anbefales!

Tina, Greve
MAN, 18 MAJ 2015
4.7
Et must for alle Harry Potter fans

Efter anbefaling fra en kollega bestilte vi flere typer billetter gennem Londonbilletter.dk.

Harry Potter billetterne kunne vi printe med det samme og undergrundskortene, der skulle sendes med posten havde vi allerede dagen efter !

Alt fungerer perfekt både i Danmark og på kontoret i London :-)
4 STORE stjerner herfra.

Morten, Aarslev
LØR, 16 MAJ 2015
4.7
Magisk og vidunderligt

Har været her 2 gange nu og det holder 100%!
Hvis man interesserer sig for Harry Potter og filmmaking, er dette sted et must!
Hvis man vil forblive i drømmen om at Harry Potter var virkelig,- skal man dog ikke ta derud!
Jeg har lige været der m min datter på 12 år og hun var meget duperet,- men lidt trist over at se al
Snyd og trick de havde brugt for at skabe illusionerne i filmene! Hun ville hellere forblive i troen på det måske var muligt at komme på en Hogwardt skole:-)
Men var der også for 2 år siden m min ældste datter, og hun var fuldstændig tryllebundet! Resten af vores dage i London var vand ved siden af dette sted! Hun kunne slet ikk slippe det univers der var skabt i Warner Studios! Så kan varmt anbefale dette sted!

Anne dorthe, København
TOR, 07 MAJ 2015
4.7
Alle pengene værd!

Halløj! Jeg er en pige på 18 år som netop har været i London med min søster på 17! Her besøgte vi som bekendt Warner Bros. studioerne. Vi tog et tog ind til Trafalgar Square hvor vi skulle med bussen fra London Original Visitor Centre! Selve busturen derud tog omkring halvanden time fordi vi skule samle folk op på vejen. Buschaufføren var super flink og legede "guide" og fortalte os lidt om byen også, hvilket var super fedt! Da vi så nåede derud havde vi omkring 3 1/2 time på egen hånd derinde. Man kunne helt sikkert sagtens bruge læmgere tid derinde, men for os var tiden ganske passende! Selvom stedet er jo bare fuldkommen fantastisk! Det er et "must see" for alle Harry Potter-fans! Det var simpelthen SÅ imponerende og spændende at se magien bag filmene og generelt bare hele universet! Da vi så var færdige tog vi bussen hjem igen, men her fortalte chaufføren at vi bare kunne stå af hvor vi ville og at han holdt ved Marble Arch hvis der var nogen der ville ud og shoppe, så der stod vi af. Super service, super godt humør og generelt en super god oplevelse! Alle pengene værd!

Sille noa, Stege
FRE, 03 APR 2015
4.7
Spændende - for Potter filmfans

Harry Potter og Warner Bros. studio tour er et must for alle elskere af Harry Potter filmene. Personligt må jeg indrømme at det nok var lidt for længe side jeg havde set filmene til rigtig at kunne nyde genkendelsens glæde, men flot er det. Dog er turen for kort hvis man skal have tid til at fordybe sig lidt og det er ærgerligt. Og turarrangøren havde ikke helt styr på, hvor kunderne skulle være - vi blev sendt rundt mellem de forskellige busperroner, men vi kom da afsted. Noget forsinket.

Jesper, København s
FRE, 03 APR 2015
4.7
Absolut et besøg værd!!!

Det var nemt at bestille billetter og god, professionel service på opsamlingsstedet. Selve studierne var en endnu vildere oplevelse end vi kunne forestille os - vi ville gerne have haft et par timer mere!!

Louise, Kbh k
ONS, 11 MAR 2015
4.7
A must for HP fan

En utrolig spændende tur, en must see for HP fan.

Plus:
Rigtig (rigtig) meget at se
Let bestilling

Minus:
Stedet hvor man mødes for at blive samlet op, har ikke noget toilet
Køen ved HP stedet, har ikke noget information, vedr. afgang for næste hold
Betalingsaktiviteterne er dyre (kun hvis man ønsker at købe film/billede)
Souvenirer butikken er dyr (men ligeså dyr som alle andre steder)

Søren bay, Kastrup
SØN, 15 FEB 2015
4.7
God oplevelse

Harry Potter museet er et spændende sted og anbefalelsesværdigt. Billetbestillingen fungerede fint og afgangen var nem at finde.

Eva elstrup, Jyderup
SØN, 01 FEB 2015
4.7
Super god oplevelse

En fantastisk spændende oplevelse - alle pengene værd.
Bare surt at bussen ikke kørte til tiden derud.

Elisabeth, Køge
TIR, 23 DEC 2014
4.7
Super fed tur

Eneste minus var at man ikke havde så lang tid derude som man kunne have brugt. Vi kunne nemt have brugt 2-3 timer mere i det imponerende univers...

Jane, Karise
ONS, 17 DEC 2014
4.7
For alle aldre

Vi var tre generationer sammen på denne tur. Turen gennem Potterrs univers var fantastisk. I særklasse var mulighed for at flyve på kost, Hogwarts modellen og Diagonalstræde.
Fint at køre med bus frem og tilbage fra London. Vi kunne dog sagtens have brugt mere tid.

Helle, Brønshøj
LØR, 22 NOV 2014
4.7
Fantastisk oplevelse

Var i Warner Bros. studierne mandag den 27. okt. 2014.
Jeg havde bestilt billetter hjemmefra og alt gik nemt. Fin bustur og tiden i studierne var tilpas. Så alt i alt en super oplevelse som varmt kan anbefales.
Susanne Aagaard, Århus

Susanne, Højbjerg
TOR, 30 OKT 2014
4.7
Rigtig god oplevelse

Absolut en god oplevelse både for børn og voksne.

Dorte, Vordingborg
TOR, 16 OKT 2014
4.7
Rigtig fed oplevelse !

Det var super fedt og når man først var på bussen , fungerede det hele som det skulle ! :)

Dog ville det have rart at have fået af vide at bussen ikke samler en op ved stationen men nogle gader ved siden af . + det var desværre bare en almindelig bus som hentede os , ingen Harry Potter bus . Det var lidt ærgerligt .

Ellers super fed oplevelse , vil klart anbefale det :)

Stefanie, Kbh nv
TOR, 02 OKT 2014
4.7
Fantastisk oplevelse for både børn og voksne ; - )

Farmor, far, Laura (11) og Mathias (8) fik en 5stjernet oplevelse til ' The Making Of Harry Potter' i fredags - den vil vi aldrig glemme, og den er fuldtud pengene værd!
5 stjerner får osse londonbilletten.dk... ALT klappede bare perfekt!

Lone, Middelfart
MAN, 08 SEP 2014
4.7
ALT for lidt tid

Det var virkelig en fantastisk oplevelse at se studiet og kulisserne, men det var alt for lidt tid. Vi tog bussen kl. 14, og havde under 2 time i studiet, pga. stop i London og kørsel til studiet. Selve studiet var en fantastisk oplevelse og helt klart værd at se. Næste gang vil jeg overveje selv at finde transport til og fra studiet, så jeg selv kan bestemme hvor lang tid, jeg vil bruge inde i studiet, fordi vi skulle ræse igennem det, fordi vi skulle nå bussen kl. 18. Man kan roligt sætte 4 timer af til at kunne være inde i studiet. Studiet lukker først kl. 22, og derfor kan jeg ikke forstå at bussen allerede skal køre kl. 18.

Helene, Marslev
FRE, 22 AUG 2014
4.7
Harry Potter.

Fed oplevelse, meget godt lavet af Warner Bros.
Alle pengene værd selvom det var dyrt. Nemt at komme rundt selvom der var mange mennesker.
Træls at der ikke bliver lavet et opsamlingssted, i stedet for man skal køre rundt 5 steder for at samle folk op. Den første halve time brugte vi på at køre inde i Londons centrum som tager lang tid.
Men alt i alt en god tur.

Jette, Hadsund
SØN, 10 AUG 2014
4.7
Fantastisk oplevelse

En helt vidunderlig oplevelse for alle Harry Potter fans. Dejligt med bustransport frem og tilbage til London. Der var sat tre timer af til besøget inden bussen gik hjemad og det stressede lidt i starten, da vi ikke helt vidste hvor lang tid det ville vare. Men der var rigeligt med tid til at gå på opdagelse i det fantastiske Harry Potter univers.
En dyr oplevelse for en hel familie - men alle pengene værd!

Lone, Aalestrup
LØR, 09 AUG 2014
4.7
Fantastisk

Det var gennemført og meget spændende at se div originaler: påklædning, kulisser, masker osv ... Wauw, det var virkelig en fantastisk oplevelse :-))

Anette, Sønderborg
TIR, 29 JUL 2014
4.7
Det bedste jeg har oplevet

Busturen gik godt derud til,vi startede kl 14, vi fik 3 timer til at opleve Harry Potter, det føles som 5 min , det var kæmpe stort ,det var så mange fede detaljer ,det er alle pengene værd

Jeanette, Lemvig
MAN, 21 JUL 2014
4.7
Fantastisk oplevelse

Det var lidt bøvlet at finde Evan Evan Tours da vi skulke af sted. Dejlig bustur med en frisk chauffør. Kan anbefales

Katja, Nykøbing falster
FRE, 18 JUL 2014
4.7
Er et besøg værd

En rigtig god tur, hvor alt fungerede fra a-z, selvom det var i juli, var det ikke noget problem at komme rundt og nå og se det hele, og turen frem og tilbage foregik med kun et enkelt stop, dejligt.

Lene, Viborg
FRE, 18 JUL 2014
4.7
Harry Potter studios

Super nemt at tage bussen fra Victoria station til Harry Potter studios i Watford, omend der var lovlig mange stops undervejs og turen derfor tog 1,5 time. - Da vi lander ved Studios har vi 3 timer til bussen kører igen. Det er ca 1 time for lidt, da man skal påregne at chaufføren skal hente billetter og at der er ventetid ved indgangen.
Alt i alt en lidt for kort tur, men det skal ikke fratage Harry Potter studios at de leverede en fantastisk oplevelse.

Benny, Holbæk
FRE, 11 JUL 2014
4.7
Alt for fedt!

Alle Harry Potter fans skulle opleve dette!

Nichlas kento, Thisted
TOR, 03 JUL 2014
4.7
Super

Vi havde bestilt turen hjemmefra, var meget spændte på hvad der ventede os. Det var helt igennem en fantastisk tur, alt var gennemført, kan kun anbefale at andre også tager denne tur.
Man kunne så så bruge ekstra tid, da der er så meget at se.
Vi var forsinket fra start, men ingen problem i dette, chaufføren lavede det således at vi fik ekstra tid ;-)
Så der er 5 stjerner herfra.

Gitte, Løgstør
SØN, 01 JUN 2014
4.7
Harry Potter

Super tur og en kæmpe oplevelse for alle Harry Potter fans.

Lene, Roslev
MAN, 12 MAJ 2014
4.7
Fantastisk oplevelse for en Potter-fan

Det var en rigtig stor oplevelse:) Det er dyrt, men når man går ud, har det ikke været en krone for dyrt. Leje af I-pod kan anbefales, det var utrolig spændende at høre om de forskellige ting og se alle de små film.

Charlotte, Næstved
TOR, 27 FEB 2014
4.7
Must see!

En kæmpe oplevelse for alle Harry Potter fans - og alle andre!

Christina domino, København s
TIR, 28 JAN 2014
4.7
Det skal opleves

Fuldstændig forrygende oplevelse. Hvis du har børn der er Potter fan, er det et must. Der går lynhurtigt 3 timer derude, der er så meget at se og opleve.

Tine, Vanløse
LØR, 19 OKT 2013
4.7
Harry Potter tur

Det var sjovt og spændende. Alle var rigtig venlige og hjælpsomme. Der var god tid til at se alle ting.
Dog er det ikke i orden, at alle skal afleveres mærkelige steder i London på vejen hjem, hvilket gør,
at man kommer rigtig sent tilbage til Victoria

Minna, Otterup
TIR, 15 OKT 2013
4.7
Harry Potter

Det levede fuldt ud til forventningerne. En fantastisk oplevelse, hvor man virkelig fik indblik i, hvor meget arbejde der har ligget bag optagelserne til Harry Potter. Kan helt sikkert anbefales.

Dennis, Køge
FRE, 27 SEP 2013
4.7
Helt fantastisk!!!!!!!!!!!!

Det burde alle barnlige sjæle opleve.

Dorte, København nv
MAN, 12 AUG 2013
4.7
Dybt fascinerende og veltilrettelagt oplevelse af Harry Potter Studio tour i London

Let at bestille på nettet hjemmefra og afgang med bussen fra evan evans tour gik fint. Alt fra start til slut (ca. 3timer) inden i studioet var helt perfekt. vi blev modtaget af søde og engageret personale og der var masser af spændende deltajler over alt, super dejligt at få af vide fra start." tag alle de billeder I ha lyst til"...og der ER rigtigt meget at opleve og få med på kameraet...Der er mulighed for at købe ting fra HP samt lidt sandwich, is, kaffe/the sodavand mm... Absolut værd at bestille og opleve..! :-)

Pia irene, Vodskov
LØR, 27 JUL 2013
4.7
Spændende.

Hvis du er Harry Potter fan - er det her det rette sted at komme. Her er alt det du gerne vil vide om filmene.

Vibeke holm, Aabenraa
TIR, 23 JUL 2013
4.7
Rigtig fin service, da vi først fandt afgangs stedet.

Meget nemt, if bus turen. Kunne dog godt have brugt information om opsamlingssteder, da der bl var opsamling ved vores hotel. Men da havde vi taget en længere tur fra hotellet , som vi kunne have brugt på noget andet.
Besøget i Studio var en meget stor oplevelse både for harry potter kendere og mindre kendte af bøgerne.

Mette, Vejle ø
ONS, 18 NOV 2015
4.7
WOW - er vist det rette ord :-)

Min hustru og jeg har besøgt London nogle gange, men første gang vi havde mulighed for at se bag om kameraet på de verdens kendte Harry Potter film:-) det tog os ikke ret lang tid om at bestille billetterne til denne tur, for dette måtte vi bare se.
Vi mødte op på Victoria Busstation og fandt frem til hvilken Gate vi skulle befinde os ved, indtil at vi blev hentet. dog 15 minutter senere end der stod på billetten. Men når det er sagt så skal man regne med en bustur på 1-1.5 times kørsel hver vej, hvilket gik hurtigere end man forventede :-) buschaufføren var venlig og hjalp os på vejen hjem, da der var vej problemer i London.

Men nu tilbage til selve turen, vi ankom ca. 9.30-9.45, så vi havde en time mere end de havde forventet, hvilket bare var til vores fordel, der var mange mennesker, så der var kø for at komme ind, men buschaufføren havde sørget for billetterne til os, så vi skulle bare stille os i kø.

Men hold da nu op for en kanon god oplevelse, der er så utrolig meget at se og vi tabte da både næse og mund flere gange plus der blev nok taget ca. 50 billeder :-)
Der er tale om de helt orignale studioer som blev brugt til optagelserne af filmene, så kulisserne stod der præcis som de var blevet brugt - hvert fald nogle af dem :-)

vi brugte imellem 2-4timer derude - dog fordi vi var der så tideligt. så er man Harry Potter fan og kunne lide filmene, så er dette en KANON GOD MULIGHED FOR AT KOMME BAG OM KAMERATET, og se hvordan det hele foregik, det er oplevelse værd samt det er også pengene værd efter vores mening.

Jeg vil ikke gå i flere detaljer om turen, for så kommer jeg bare til at fortælle om hvad man kan forvente at se, det syns jeg ville være synd for evt. kommende gæster til denne tur, det er oplevelse værd og derfor bør man se det med sine ejne øjne og selv bedømme det :-)

Dennis, Hadsten
SØN, 14 JUN 2015
4.7

Info
Harry Potter og Warner Bros. Studio Tur

Adresse
Tour operator:
Evan Evans Tours:
258 Vauxhall Bridge Road,
London
Kort, Harry Potter og Warner Bros. Studio Tur Kort

Kort, Harry Potter og Warner Bros. Studio Tur

Åbningstider
Klik på kalenderen for at se spilletiderne.

Metro
Victoria Station & Victoria Underground

 


Til varekurv