Hampton Court Palace

  • Vælg dato

Hampton Court Palace

Pris fra 205 kr

Hampton Court Palace udenfor London er meget mere end Henry VIII, og absolut et besøg værd. Oplev den smukke have, labyrinten og Henry's krone. Indgangsbilletter til Hampton Court Palace kan bestilles her!

Hampton Court Palace er et palads fyldt med historie og skjulte skatte, der venter på at blive opdaget. Det er det der giver dette slot fra 1700' tallet sin unikke romantiske appel, men samtidig venter slottes dystre og turbulente historie rundt om hvert eneste hjørne. 

Når du besøger Hampton Court Palace anbefaler vi at du ser; Henry VIII’s gemakkerkøkkenet og Henry’s 'Imperial' krone. Du bør heller ikke snyde dig selv for at se og opleve slottets smukke haver samt den helt fantastiske labyrint.
Har du tid til overs så bør du ligeledes gøre stop ved Mantegna’s Triumphs of CaesarWilliam III gemakker og The Gregorian Private Apartments

Vigtig Information: 
- Hampton Court Palace har adresse 35 min. med tog udenfor London.
- Tog til Hampton Court Station kører fra Waterloo Station i London.
- Du kan bruge et Oyster Card som billet til Hampton Court Station, da det ligger i zone 6.
- Børnebilletter er for børn mellem 6 og 16 år.
- Børn mellem 0 og 5 år har gratis adgang ifølge med en betalende voksen.
- Billetprisen er inkl. adgang til Hampton Court Palace, labyrinten, haven og en audio-guide på flere sprog. 
- Hampton Court Palace er åben fra apr. til okt. fra 10:00 til 18:00 og fra nov. til mar. fra 10:00 til 16:30.

 

Fantastisk 4.5

4.5 2 kundekommentarer
spændende

Det var en lidt lang togtur derud. Vi ankom midt på eftermiddagen og havde desværre ikke så meget tid, så vi kunne nå at se det hele. Der har netop, mens vi var der, været 500 års jubilæum med mange aktiviteter. Dette rakte tiden desværre ikke til. Det er gjort levende med mange interaktive oplevelser og ikke bare et støvet museum.

Karen, Vejen
ONS, 08 APR 2015
4.5
Fantastiske Hampon Court Palace

En fantastisk oplevelse også for dem der ikke intresseret i historie, dejlig bygning både historisk og arkitektonisk.. Synes det er lidt morsomt, at man kommer ind i et rum, og så hænger Chr. d.4 på væggen Sjovt der var skuspillere klædt ud som Henry d. 8 og nogle af hans koner, spændende, at se hvordan de levede sig ind i rollerne over for turisterne.. Var rigtig heldig med vejret, den dag jeg var der, og fik også rigtig meget ud af parken.. Var dog ikke inde i labyrinten, som måske er lidt mere for børnene...

Rikke v., København s
LØR, 13 APR 2013
4.5

Info
Hampton Court Palace

Adresse
Hampton Court Palace
East Molesey
Surrey KT8 9AU
London
Kort, Hampton Court Palace Kort

Kort, Hampton Court Palace

Åbningstider
April til oktober fra 10:00 til 18:00. November til marts fra 10:00 til 16:30. Indgangen lukkes en time før.

Metro
Ta' toget fra Waterloo Station i London til Hampton Court Station i zone 6, en rejse på ca. 35 min. Paladset ligger ca. 200 m. fra stationen.

 


Til varekurv