Cykeltur ved Themsen

  • Vælg dato

Cykeltur ved Themsen

Pris fra 278 kr

Tag med os på en anderledes slags sightseeingtur rundt i Londons gader! Udforsk 'flydende historie' og smukke urbane landskaber på din cykel på begge sider af Londons berømte flod. 

Højdepunkter:
- Nyd en 4-timers cykeltur rundt i London
- Udforsk begge sider af Themsen
- Hør om folks historie
- Nyd en lille turgruppe

Udforsk begge sider af Londons berømte flod
Hør om både legender og fakta om byen der stod sammen mod den store pest, ild og krig, mens den udviklede sig til en vugge af civilasiation og handel. 

Til frokost inviterer vi dig til at gå rundt og opleve Londons ældeste og største madmarked (ikke inkluderet), inden vi cykler over Tower Bridge mod et fantastisk eventyr. 

Turens højdepunkter inkluderer: The London Eye, Tower Bridge, St. Paul's Cathedral, The Tower of London, Shakespeare's Globe, London Bridge, Borough Market (kun åbent torsdag, fredag og lørdag), Big Ben, The Monument og Leadenhall Market. 

Vores cykeltur ved Themsen bruger mere tid på vejen end vores cykeltur i det royale London. Cykelturen er ikke intimiderende eller hård, men hvis du ikke har så meget selvtillidt på cyklen, så er vores cykeltur i det royale London bedre til dig. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter foran Southwark station (Jubilee-linjen), hvor du vil se din guide med et skilt.

Du bedes møde op 15 minutter inden din tur starter. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer ca. 4 timer.

Hvad sker der, hvis det regner?
Turen foregår uanset sol eller regn og vi har masser af regnslag. Vi synes, at ture i regnen er sjov på en anden måde og bliver det til endnu sjovere minde! Hvis du har en bestilling og vejret er rigtig dårligt, så er du velkommen til at ombestille til en anden tur en anden dag i op til en år. 

Stopper vi til frokost?
Ja. Torsdag, fredag og lørdag stopper vi ved Borough market, Londons ældste og største marked, som har et stort udvalg af mad fra hele verdenen. Der er også mulighed for at tage sig en øl på en pub. Alle andre dage vil du have valget mellem caféer, en fish & chips-restaurant eller en pub. 

Er turen svær?
Turen foregår mest på vejen, så du skal være en god cyklist. Den er ikke anstregnende, men lidt længere og en smule mere intimiderende end vores cykeltur i det royale London. 

Får vi udleveret cykelhjelme?
Ja. Du er dog ikke pålagt af loven at have cykelhjelm på i London, men vi har nok til alle, så valget er helt dit eget. 

Er børn tilladte på denne tur?
Børn er velkomne på denne tur, men de skal være i stand til at cykle selv. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 4-18 år. Børn under 4 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

 

Fantastisk 5.0

5.0 1 kundekommentarer
Bedste måde at se London på

Skøn og informativ oplevelse. Sød og meget vidende guide (Beth), som guidede os gennem Londons travle gader og gennem folkemængden ved Themsen. Hun kunne historien bag alle bygninger og områder vi gjorde stop ved. Selve cykelturen kan alle være med på, den foregår på gode bycykler og i et tempo alle kan være med på.

Ove, Viborg
MAN, 23 MAJ 2016
5.0

Info
Cykeltur ved Themsen

Adresse
Mød din guide foran Southwark station.
Kort, Cykeltur ved Themsen Kort

Åbningstider
Turen afgår kl. 10.30.

Metro
Du kan tage metroen til Southwark station.

 


Til varekurv