Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til attraktioner og oplevelser i London

Velkommen til LondonBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter med hjemmefra til attraktioner, sightseeing eller transport i London. Her finder du et stort og varieret udbud af billetter i London! Alt fra guidede sightseeingture og attraktioner som Madame Tussauds, London Eye og Harry Potter Warner Bros Studio Tur til farverige musicals i West End og billetter til fodbold! E-billetter direkte til din indbakke!

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Stansted Express

4.5 (468)
Fra 162 kr

Vil du gerne hurtigt og nemt ind til London? Så forhåndsbestil dine togbilletter til Stansted Expressen og hop direkte på toget fra Stansted lufthavn til Liverpool Street Station! På den måde skal du hverken afhente eller ombytte dine billetter. Vores billetter er fleksible, og derfor er din returbillet gyldig i en hel måned!

Højdepunkter

- Kom ind til London hurtigt og nemt med Stansted Express
- Nyd fleksibiliteten - afhentning og ombytning er ikke nødvendigt
- Rejsetiden er kun på 45 minutter
- Returbilletter er gyldige i en hel måned 
- Børn under 5 år rejser gratis

Hvad kan jeg forvente?

Hvor lang tid tager togturen?
Togturen mellem Stansted lufthavn og Liverpool Street Station varer 45 min. 

Hvordan fungerer det?

Når du skal bestille dine togbilletter, så vælg den dato du vil bruge dem som 'Gyldig fra'-datoen. Hvis du også gerne vil bestille en returbillet, skal den bruges indenfor en måned fra 'Gyldig fra'-datoen. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Når din bestilling er gennemført vil din billet bliver sendt direkte til dig per e-mail, bare print den ud og medbring den til London.

Vigtig information

- Stansted Expressen kører efter en ændret køreplan på helligdage, og d. 25. december kører den slet ikke. 

- Det er dit eget ansvar at kontrollere tidsplanen før din rejse - at togene afgår til / fra London City til / fra lufthavnen, hvis dit fly ankommer/afgår meget tidligt om morgenen eller sent om natten, eller hvis der er nogle begrænsninger i tidsplanen på grund af vedligeholdelsesarbejde mv.

- Vi refunderer ikke (hverken helt eller delvist) billetter, der ikke kan bruges, hvis toget tidsplanen ikke passer din flyrejse ankomst / afgangstid. Når aflyst togafgange på grund af vedligeholdelsesarbejde eller lign. vil der altid være indsat togbusser.

- Har du bestilt din flybillet hos Ryanair har du evt. mulighed for at købe Stansted Express-billetter til en nedsat pris direkte hos Ryanair. Vi har ingen mulighed for at besvare spørgsmål eller hjælpe dig yderligere, hvis du vælger at bestille Stansted Express billetter gennem Ryanair. 

Billetkategorier

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 5-15 år. Børn mellem 0-4 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Vejviser

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.