Søg efter billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

The Medieval Banquet

4.5 (2)
Fra kr 490
Oplev et middelalderfestmåltid med underholdning til The Medieval Banquet i London. Det vil blive en aften fyldt med underholdning, mad, øl, vin, musik og dans! 

Højdepunkter:
- Tilbring en uforglemmelig aften til The Medieval Banquet
- Lad dig underholde af Henrik 8. og sine riddere
- Nyd et 4-retters festmåltid med øl og vin

Spis, drik og dans til et middelalderfestmåltid
The Medieval Banquet ligger virkelig centralt i London, bare to min. fra Tower Bridge og the Tower of London, i det historiske St Katherine Docks område ved Themsen.
 
Kom og deltag i et middelalderfestmåltid sammen med en masse godtfolk, Henrik 8. af England og hans riddere, trubadurer, tryllekunstnere, jonglører og andre middelalderlige figurer med en 4-retters menu med øl og vin, serveret af de dansende middelalderpiger.

Der vil være masser af underholdning og masser af muligheder for at danse, synge og banke knytnæven i bordet samt råbe efter mere mad, kød og drikke på ægte middelalder-manér!

Du kan se menuen her.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur.

Hvad sker der mellem dørerne åbner og showet starter?
Som på et teater vil skuespillerne indtage scenen kl. 19.45. På det her tidspunkt råder vi dig til at have fundet dine pladser, selvom vi tillader sene ankomster. Hvis du kommer i god tid kan du benytte baren, leje et middelalderkostume eller mingle med de andre gæster.

Hvad tid slutter showet?
Underholdningen og serveringen ender omkring kl. 22.30 og vi holder åbent til kl. 23.30. Baren vil være åben, der er musik og dans, og du vil komme til at møde skuespillerne. 

Er The Medieval Banquet egnet for børn? 
The Medieval Banquet er hovedsagligt tiltænkt voksne, men på grund af teamets natur appellerer det også til børn. Børn er altid velkomne. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn under 18 år. Børn under 4 år har gratis adgang ifølge med en betalende voksen.  

Åbningstider

Ons. til lør. kl 19:15. Søn. kl 17:15.

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Åbningstider

Vejviser

The Medieval Banquet

Adresse
The Medieval Banquet Ivory House, St Katharine's Dock London

×