Søg efter billetter

Seneste Covid-19 tiltag: Hold dig opdateret inden du tager afsted. Læs mere

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Madame Tussauds - Royal Tea Experience

Gem
Gem ikke
4.6 (9)

Træd ind i det atmosfæriske voksmuseum i London: Madame Tussauds. Mens du er derinde, ser du selvfølgelig de meget livagtige voksfigurer, men du får også chancen for at tage plads i Royal Tea området og drikke rigtig engelsk eftermiddagste. Det er lækkert og underholdende på samme tid!

Spar 20 % sammenlignet med billetter købt i døren!

Højdepunkter

- Få adgang til Madame Tussauds
- Nyd eftermiddagste ved The Royal Tea Experience
- Spis lækre sandwiches, kager og scones
- Vælg mellem forskellige varme drikke

Hvad kan jeg forvente?

Madame Tussauds er et magisk sted at besøge. Det er fyldt med voksfigurer, der er så livagtige, at det næsten er skræmmende - og selvfølgelig ekstremt imponerende! Du kan se alle de kendte, som du kender fra medierne, tæt på: Musikere, superhelte, skuespillere - listen over kendte ansigter er lang! Og selvom det alt sammen er meget spændende, har du nu chancen for at besøge Royal Tea området inde i voksmuseet.

Du får et bord inde i Royal Tea området, hvor du tager plads og nyder rigtig engelsk eftermiddagste. Her har du muligheden for at lige at tage en pause, inden du fortsætter med at gå gennem voksmuseet. Ved bordet vælger du mellem forskellige varme drikke og spiser vidunderlige, luftige sandwiches samt søde kager og scones.

Tag dig god tid og nyd eftermiddagsteen med dine medgæster. Efterfølgende kan du fortsætte med at udforske Madame Tussauds!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til Madame Tussauds - eller vis billetten på din telefon.

Hvordan kommer jeg til The Royal Tea Experience?
The Royal Tea Experience finder sted inde i Madame Tussauds. Når du ankommer til Madame Tussauds på dit valgte tidspunkt, går du hen til dør 2 med din billet.
Når du er inde i museet, skal du også vise din billet til medarbejderne ved Royal Tea området - du finder Royal Tea området i nærheden af musikområdet.

Vigtig information

Det tidspunkt du booker, er, når du skal gå ind i Madame Tussauds. Indenfor nyder du seværdigheden. Dit bord venter bare på dig.

Billetkategorier

Voksen (16+) 
Barn (3-15)
Spædbarn (0-2): Gratis

Åbningstider

Dagligt fra 10 til 16.

Bestil
Fra 352 kr

man, 21 jun 2021

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Spar tid - Spring køen over

Hvad er med i prisen?

- Lækker eftermiddagste ved The Royal Tea Experience inde i Madame Tussauds
- Et udvalg af varme drikke, sandwiches, kager og scones

Åbningstider

Denne seværdighed arbejder løbende på at opretholde sikkerheden for gæster og personale. For mere information kan du se denne video (på engelsk).

Vejviser

Madame Tussauds

Adresse
Marylebone Road London NW1 5LR

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.