Søg efter billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

2-i-1: London Dungeon & Madame Tussauds

Fra kr 357

Besøg to af Londons mest spændende seværdigheder - London Dungeon og Madame Tussauds! Med denne 2-i-1 kombopakke får du to adrenalinsusende eventyr, hvor du oplever sjov og uhygge på samme tid. De venter kun på dig!

Eksklusivt tilbud - kun tilgængeligt hos os!
Hvis du køber 2-i-1 London kombinationen med billetter til London Eye og London Dungeon, sparer du 40 % sammenlignet med priserne i døren.

Højdepunkter

- Bestil online og spar 40 % på dine billetter
- Få en 10 % rabatkupon til souvenirbutikken i Madame Tussauds
- Udforsk det berømte voksmuseum
- Lær om Londons historie
- Oplev skuespillere i London Dungeon
- Nyd en gratis drink efter din tur i London Dungeon

Hvad kan jeg forvente?

Hvem er det, der er bag dig?
Gennem en 90 minutters rejse lærer du de mest dystre fakta om London at kende. Det uhyggelige er kombineret med læring og spænding. Du og dine medgæster går gennem London Dungeon, hvor du oplever forskellige shows med rigtige skuespillere.

Alle historierne efterlader spor i dine sanser, og du får chancen for at have det sjovt og blive en lille smule skræmt. Så husk at holde øje med, hvem der er bag dig. 

Se de kendte tæt på
Besøg det vidunderlige voksmuseum, Madame Tussauds. Du ser alle de berømte ansigter, du kender fra medierne, tæt på - inklusiv Dronning Elizabeth, Benedict Cumberbatch, Eddie Redmayne og mange flere. Du kan tage billeder med de forskellige voksfigurer - og der er masser af kendte, politikere, musikere, superhelte og meget mere at vælge imellem!

Du er garanteret masser af sjov for hele familien!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage dine e-billetter per e-mail. Mobilbilletter er accepteret. 

Hvordan fungerer det?

London Dungeon: Mød op på den valgte dag og tidspunkt. Scan stregkoden på din e-billet og begynd at udforske det uhyggelige London Dungeon. Husk at du skal besøge London Dungeon først.

Madame Tussauds: Din billet er gyldig i 90 dage. Bemærk venligst, at din billet er en standardbillet - ikke en billet, hvor du springer køen over.

For at garantere dig adgang til Madame Tussauds og undgå køerne til billetkontorerne, kan du bestille dato og tidspunkt i forvejen ved at logge ind på vores bookingportal. Instrukserne fremgår af din e-billet.

Hvis du ikke forudbestiller dit besøg til Madame Tussauds vil tidspunkt og adgang være afhængig af ledighed, og du skal bestille det næste ledige indgangstidspunkt i billetkontoret. Direkte indgang er ikke garanteret.

Billetkategorier

Voksen (16+)
Barn (3-15)
Spædbarn (0-2): Gratis

Åbningstider

Venligst tjek kalender for dato og tid.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Print ud e-billet

Spring køen over

Hvad er med i prisen?

En 10 % rabatkupon til souvenirbutikken i Madame Tussauds.
En gratis drink i London Dungeon.

Åbningstider

Vejviser

Adresse
The London Dungeon County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB

×