Søg efter billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Wimbledon Lawn Tennis Museum

Fra kr 147
Udforsk evolutionen af tennis - fra tidsfordriv til havefester til en professionel sport i multimillionklassen. Wimbledon tennismuseet har medrivende interaktiver og film, intuitive touch-skærme og gratis audioguide* på 10 forskellige sprog. Du kan vælge mellem en indgangsbillet til museet med en gratis audioguide eller booke en guidet rundvisning. 

Højdepunkter:
- Vælg mellem billetter med audioguide eller en guidet rundvisning 
- Beundre de glitrende trofæer
- Oplev en 360° panoramisk preview af McEnroe-udstillingen
- Se film og videomateriale fra de største og mest spændende øjeblikke
- Prøv CentreCourt360 - den nye oplevelse af Centre Court, midt på græsset med touch-skærme og sjove interaktive gallerier
- Se en ny 3D-flim - en unik oplevelse, der fanger stemningen på Wimbledon 

Besøg Wimbledon tennismuseet
Træd ind i en verden af tennis. Skatte fra det første mesterskab i 1877 op til de nyeste er udstillet, inklusiv udstyr, tøj og memorabilia som har tilhørt de bedste spillere der har sat foden på Centre Court. 

Se de generøse donationer fra nutidens bedste spillere, såvel som outfits fra de mest succesfulde vindere fra Winbledon Single-mesterskaberne, inklusiv 
Pete Sampras og Martina Navratilova. Udpeg outfits fra Roger Federer og Andy Murray, samt fra 'Woodies', en af de bedste tennis-makkerpar nogensinde. 

Rundvisingen foregår på engelsk.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den til Wimbledon tennismuseet. 

Hvor lang tid varer turen?
Rundvisningen på Wimbledon tennismuseet varer ca. 2,5 time.
Besøg på kun Wimbledon tennismuseet anbefaler vi du bruger omkring ca. 1 time

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 5-16 år. Børn mellem 0-4 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Vigtig information: 
- Wimbledon tennismuseum er lukket d. 24.-26. december og d. 1. januar, samt søndag op til mesterskaberne, den midterste søndag i mesterskaberne og de to dage efter.
- Wimbledon tennismuseum og rundvisning er lukket d. 24.-26. december og d. 1. januar, samt fra 2 uger før mesterskaberne og indtil lørdagen efter.  
- Når du bestiller Museum og guidet turbillet, er det en åben billet gyldig for en måned fra den dato du vælger.
- Du skal ringe til Wimbledon Museum and Tour senest 24 timer før du du vil besøge dem, for at lave en bekræftet bestilling for en specifik dato of tid. 
- Prioriteret telefonnummer til Wimbledon Museum and Tour vil tydeligt fremgå af din e-billet.
- Prisen inkluderer en audioguide (pånær under mesterskaberne)*
- Museet er kun åbnet for folk med mesterskabsbilletter under mesterskaberne og dine e-billetter er stadig gyldige. To uger inden mesterskaberne og ugen efter er Centre Court lukket for museumsgæster.  

Åbningstider

Se kalenderen for åbningstider.

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Spring køen over

Varighed: 3 timer

Åbningstider

Vejviser

Wimbledon Lawn Tennis Museum

Adresse
Church Road Wimbledon, London SW19 5AG

×