Søg efter billetter

COVID information

  • Du kan blive bedt om at bruge mundbind, for at tage hensyn til dem omkring dig. Så medbring et, bare for en sikkerheds skyld.
  • Krav om afstand, samt forsamlingsbegrænsninger er ikke længere gældende. Vi beder dig dog om, at vise hensyn til dem omkring dig.
  • Skal du købe noget på stedet, skal du bruge et kreditkort, og undgå at bruge kontanter.
  • Har du symptomer der minder om COVID-19 beder vi dig på det kraftigste om ikke at dukke op. Venligst kontakt vores helpdesk, så vi kan være behjælpelig med at ombooke din bestilling.
  • Alle områder der berøres af gæster rengøres regelmæssigt.
  • Ansatte bærer evt. ansigtsmaske og andet udstyr for at beskytte gæster og dem selv.
  • Du kan blive bedt om at bevise du er fuldt vaccineret, eller har været testet positiv for COVID-19 (Immun). Så for en sikkerheds skyld, bedes du medbringe et gyldigt Coronapas.

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Klassisk rock & Beatles tur

Gem
Gem ikke
4.7 (6)
På denne Klassisk rock & Beatles tur vil du opleve historierne bag nogle af vores tids store rocklegender.

I løbet af denne rockende 3½ timers tur vil vi besøge nogle af de steder, der fik 60'erne til at svinge. Du kommer til at se butikkerne, barerne og klubberne, der har inspireret hundredvis af velkendte sange.

Til Beatles fans, så kommer vi forbi Brian Epstein's lejlighed, Ringos King Road lejlighed, John og Yokos første hjem og Pauls nuværende London hjem. Du får naturligvis også mulighed for at krydse den ikoniske Abbey Road fodovergang. Vi kommer til at passere Freddie Mercury, Bowie, Boian, Jimmy Page, Macca, Claptopn og Van Morrisons hjem, bare for at nævne nogle, og se, der hvor Jimi Hendrix døde. Man ved aldrig, hvem man møder undervejs!

Du kan også kombinere denne eftermiddagstur med vores Rock'n'Roll morgentur for en heldags Ultimativ London Rock'n'Roll tur. 

Varighed: 3½ time

Vigtig information: 
- Umiddelbart efter din booking er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Venligst medbring denne billet på din tur.
- Din billetter er kun gyldig på den valgte dato.
- Turen foregår på engelsk.
- Denne Klassisk Rock og Beatles tur afgår fra the Original Tour Visitor Centre, 17-19 Cockspur St, tæt på Trafalgar Square. Det nærmeste metrostop er Charing Cross. 
- Børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 5-12 år. Børn mellem 0-4 år er gratis i følge med en betalende voksen. 
- Denne Klassisk rock og Beatles tur løber dagligt fra april til oktober. Fra november til marts løber den på tirsdage, torsdage, lørdage og søndage fra kl. 13.00-16.15. 

Åbningstider

Turen løber: April-Oktober: Daglig. Afgang er kl. 14.00. November-Marts: Lørdag, søndag, tirsdag og torsdag. Afgang er kl. 13.00.

Bestil
Fra 384 kr

fre, 8 jul 2022

Gratis dato ombytning Gratis dato ombytning
Du kan nu gratis ændre dato. Bare Send os en besked under Kontakt Os med din nye dato. Vi skal dog høre fra dig senest 5 dage før dato for dit besøg.

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 3 timer 30 minutter

Åbningstider

Vejviser

Klassisk rock & Beatles tur

Adresse
17-19 Cockspur Street Trafalgar Square London, SW1Y 5BL

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.