6-i-1 London-pakken

  • Vælg dato

6-i-1 London-pakken

Pris fra 589 kr

6 fantastiske seværdigheder, 1 STORT eventyr! Dette er et enestående pakketilbud - betal for to seværdigheder og få fire ekstra seværdigheder med GRATIS! Dette pakketilbud inkluderer Madame Tussauds, London Eye, London Eye River Cruise, SEA LIFE London, Shrek's Adventure! London og London Dungeon. 

London Eye lukket d. 7-22. januar 2019 for årligt vedligehold!

Højdepunkter:
- Bestil online og få fire attraktioner gratis
- Nyd seks af Londons mest populære attraktioner
- Spring køen over med forhåndsbestilte billetter
- Bare scan din e-billet på din telefon og gå ind
- Tag på et spændende eventyr rundt i London
- Betal for to attraktioner og få fire ekstra GRATIS 
- Besøg det berømte voksmuseum Madame Tussauds
- Beundre London oppe fra i Coca-Cola London Eye
- Sejl på Themsen med London Eye-cruiset
- Udforsk livet under vand i SEA LIFE London Akvarium
- Prøv den nye attraktion Shrek's Adventure! London
- Bliv godt forskrækket i London Dungeon
- Få en 10% rabatkupon til Madame Tussauds souvenirbutik

Fantastisk pakketilbud - Betal for 2, få 6 seværdigheder
Dette fantastiske pakketilbud inkluderer seks af Londons mest populære attraktioner: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, London Eye-cruise, SEA LIFE London Akvarium, Shrek's Adventure! London og London Dungeon. 

Hvis du alligevel vil besøge Madame Tussuads og London Eye, så bestil vores 6-i-1 London-pakke og få London Eye River Cruise, SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London og London Dungeon med til samme pris!*

Udforsk Madame Tussauds London
Besøg det verdensberømte voksmuseum i London og mød den britiske kongefamilie, hæng ud med Justin Bieber, oplev Marvel Super Heroes 4D-biografen, prøv forlystelsen Spirit of London Taxi Ride eller den nye Alien: Escape. Dine billetter inkluderer også den nye Star Wars-udstilling. 

Beundre udsigten fra Coca-Cola London Eye
Lige ved Themsen og overfor Big Ben ligger et af Londons bedste kendte vartegn, pariserhjulet Coca-Cola London Eye. Herfra kan du få et helt nyt perspektiv på byen 135 meter over havoverfladen. Udsigten heroppe fra er uden sammenligning den bedste i London!

Cruise ned langs Themsen
På dit 40-minutters London Eye-cruise, vil du se nogle af Londons mest imponerende seværdigheder, såsom Big Ben, Parlamentet, St Paul’s Cathedral, Tower Bridge, Tower of London og Shakespeare’s Globe. Cruiset afgår lige fra foden af London Eye. 

Udforsk en verden under vand
I SEA LIFE London Akvarium er du garanteret sjov for hele familien! Oplev 500 forskellige arter fra hele verden, flere end 40 forskellige hajer og 14 zoner med forskellige temaer fordelt over tre etager. 

Bliv forskrækket i London Dungeon
Tag på en nervepirrende 90-minutters rejse gennem 1000 år af Londons historie, oplev 360 graders spændende historiefortælling med skuespillere og hør, duft og mærk Londons historie! Du kan også nyde de to hårrejsende forlystelser. 

Tag på eventyr med Shrek
Stig ombord på den magiske DreamWorks bus, med Æslet som din frække turguide er ulykker, kaos og ubegrænset sjov en del af turen. 

Tag del i 10 live shows med eventyrtemaer, hvor du kan besøge Shreks mose, finde din fremtid i krystalkuglen, finde væk i spejllabyrinten og afslør din indre trold, når der er behov for det! 

Både Shrek's Adventure! LondonCoca-Cola London Eye, London Eye-cruiseLondon Dungeon og SEA LIFE London Akvarium ligger på South Bank, så du kan nemt besøge flere steder på samme dag. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail. Mobilbilletter er accepteret. 

Hvordan fungerer det?
Vælg den dato og tidspunkt du gerne vil besøge Madame Tussauds. Scan koden på din e-billet ved dør nr. 2 og spring køen over.  

For at garantere dig adgang til de andre seværdigheder og undgå køerne til billetkontorerne, kan du bestille en dato og tidspunkt i forvejen ved at logge ind på The BIG London Adventures bookingportal. Instrukserne fremgår af din e-billet. 

Hvor længe er mine billetter gyldige?
Dine Madame Tussauds-billetter er gyldige på den valgte dato og tidspunkt. De resterende billetter er gyldige i 90 dage herefter.

Hvilke billettyper findes der?
Voksen (16+)
Barn (3-15)
Spædbarn (0-2): Gratis

Børn under 16 år skal være ifølge med en voksen (18 år +). 

Hvordan får jeg min 10% rabatkupon?
På din e-billet finder du et link til din eksklusive 10% rabatkupon til Madame Tussauds souvenirbutik. Du skal bare printe den ud og fremvise den ved kassen i Madame Tussauds souvenirbutik for at få din 10% rabat.

Vigtig information:
- Dine billetter til Coca-Cola London Eye er standardbilletter, hvor du springer køen over til billetkontoret. Der kan forekomme kø til gondolerne, som du ikke springer over.  
- Tilbuddet er baseret på billetpriserne ved samme dags køb i døren*. 

 

Fantastisk 4.4

4.4 30 kundekommentarer

Fungerede rigtig godt.
Gode og spændende oplevelser alle sammen

Johnny
SØN, 11 AUG 2019
4.4
Fantastisk ide og dejligt nemt at bruge

Vi så kun 4 af de 6 ting, men det fungerede rigtigt fint med at booke tider hjemmefra og "bare" stille sig i køen uden at skulle købe billetter først. Vi havde ingen problemer nogen steder og kom endda ind før tiden ved 2 af stederne, da vi kom lidt tidligt.
Kan helt klart anbefales at købe hjemmefra for at undgå for meget administration på stedet.

Tina torp
TOR, 01 AUG 2019
4.4
Perfekt pakke løsning

Det er en super god og nem løsning, for at få oplevet en masse af Londons goder. Men det man skal have i tankerne er at billetter skal indløses og der skal bestilles tid, så man kan risikere at skulle vente lidt med at komme ind. Men det skal ikke ødelægge for lige så snart det er ordnet er der en masse oplevelser klar til at komme igang med.

John
LØR, 27 JUL 2019
4.4

Det er lækkert at man ikke skal hele london rundt for at finde de forskellige steder, dog kunne vi godt have brugt at der står hvor lang tid tingene cirka tager, da det kan være svært at få tiderne til at passe sammen, og derfor missede en at tingene.

Janni
TOR, 25 JUL 2019
4.4
Recommendable

Nicolas
ONS, 17 JUL 2019
4.4
fint

det ville være rart med en oplysning om, hvor lang tid hver ting tager

Bente
MAN, 01 JUL 2019
4.4
Billigt og virker næsten upåklageligt

Der er mange penge at spare, så det er helt klart den største fordel. Det er den samme udprintede billet der skal vises ved alle attraktioner, så det ville fungere bedre hvis man fik en form for 'pass'. Man kan selv booke tider til de forskellige attraktioner, men det får man intet ud af da man alligevel skal bagerst i køen, så det er et stort minus.

Camilla
ONS, 26 JUN 2019
4.4
Rigtig god oplevelses pakke

Vi havde en god tur. Mangler dog lidt info om det er nok med den udskrevne billet eller man skal have en billet for hver seværdigheder

Rose
MAN, 24 JUN 2019
4.4
Overordnet god oplevelse

Mange gode oplevelser og en god måde at opleve London på. Brugte en hel dag på disse, men valgte at springe Shrek over.
Obs der var ikke mulighed for at springe køen over. For det meste, i mit tilfælde var der ikke behov for at komme foran i køen, men ved London Eye så det ud til at tage tid. Der var dog ikke mulighed for dette og i stedet fik jeg besked om at jeg kunne opgradere min “standard ticket” til “fasttrack ticket” inde i billetsalg for £10 ekstra. Endte dog med kun at stå i kø i 20 minutter, før jeg kom ombord på en af vognene.
Tak for nogle gode oplevelser.

Natasia
TOR, 30 MAJ 2019
4.4
Super deal

Fedt med både cruise, madame, London eye og dungeon

Jacob
TIR, 28 MAJ 2019
4.4
6 i 1 pakke - anmeldelse

Alt i alt en god oplevelse og nemt at finde rundt på hjemmesiden, men systemet med at man SKAL tage en bestemt seværdighed som den første, for at registrere sin pakke, og kunne benytte de resterende seværdigheder - er besværligt og ulogisk.

Kristina
MAN, 27 MAJ 2019
4.4
Fin Pakke

6 i 1 London pakken er en rigtig god måde, at opleve nogle af Londons bedste attraktioner til en yders overkommelig pris, mange af tingene ligger dør om dør.

Claus
TOR, 16 MAJ 2019
4.4
London Eye, Madame Tussauds, London Dungeon og sejlturen var fantastisk oplevelser.

London Eye, Madame Tussauds, London Dungeon og sejlturen var fantastisk oplevelser. Shrek`s Adventure var mest for mindre børn, og Akavariet fandt vi aldrig.

Helle thygesen
TIR, 02 APR 2019
4.4
hurtigt nemt billigt

fantastiske oplevelser for pengerne. fik prøvet alle 6 med familien. så nemt.vi helt
sikker anbefaler dem.

Paola
TIR, 12 FEB 2019
4.4
perfekt

proffessionlet

Afreen
MAN, 11 FEB 2019
4.4
perfekt

proffessionlet

Afreen
MAN, 11 FEB 2019
4.4
perfekt

proffessionlet

Afreen
MAN, 11 FEB 2019
4.4
perfekt

proffessionlet

Afreen
MAN, 11 FEB 2019
4.4
Fungerede fint

Smart billetsystem, der fungerede fint. Hurtig adgang til attraktionerne.

Christian, Valby
LØR, 20 OKT 2018
4.4
Fungerede fint

Smart billetsystem, der fungerede fint. Hurtig adgang til attraktionerne.

Christian, Valby
LØR, 20 OKT 2018
4.4
Billig adgang til store oplevelser

Vi hentede billetterne kl. 09.00 hos Madame Tussaud's og fik derefter adgang til vokskabinettet en hel time før andre gæster uden om den lange kø. Derefter tog vi i London Eye, hvor ventetiden var ca. 20 minutter. Efter London Eye var der sejltur lige ved siden af. Vi nåede også London Dungeons og London Sea Life, da de ligger lige ved siden af London Eye. Kl. 16.00 havde vi set fem af de seks attraktioner som vores 6 i 1 billetter gav adgang til. Vi droppede Shreck, da det nok mest er for børnefamilier, men kunne faktisk godt have nået den også, da den ligger i samme bygning.

Michael, Vodskov
MAN, 01 OKT 2018
4.4
Virkelig godt køb!!

Det var helt klart det bedste køb vi kunne have gjort. Seks skønne oplevelser, som jeg nød til fulde med min datter på 14 år. Vi havde det sjovt i Shreks Adventure, blev forskrækket i Dungeons, blev inspireret og nød atmosfæren i akvariet. Madame Tussaud var fænomenal og London eye var en fantastisk oplevelse. Sejlturen på Themsen var en beroligende og berigende oplevelse. Vi har virkelig nydt alle oplevelserne!

Vivi, Sønderborg
FRE, 21 SEP 2018
4.4
Noget supergodt - andet faldt slet ikke i smag

Købte London-pakken for at få oplevelserne Madama Tussaud, London Eye & Sejltur på Themsen. Disse oplevelser var helt fantastiske og levede til fulde op til forventningerne.
London akvarium var ok og vi gik stille og roligt og nød oplevelsen.
Shrek ramte på ingen måde det vi havde forventet og ville, og da vi fornemmede at London Dungeon havde samme koncept smuttede vi ud inden vi kom ordentlig i gang, så den kan vi ikke lave en fair anmeldelse af.

Anne, Højbjerg
SØN, 16 SEP 2018
4.4
Fantastisk

Super let at bestille gode oplevelser i London.
Det var let at få vores billetter, bestille tider og oplevelser var super.
Kan kun anbefales da der fornøjelse.

Frank, Kolding
MAN, 03 SEP 2018
4.4
Seværdigheder

Fint arrangement med et antal seværdigheder i en pakke.
Der var lang kø alle steder så det er fint at man kan bestille den tid der passer en.

Annette, Svinninge
MAN, 20 AUG 2018
4.4
Super let at bestille, afhente og benytte

Alt foregik gnidningsfrit bl.a. på grund af grundig information om, hvor og hvordan billetterne skulle indløses.

Jeanne, Stenløse
TIR, 17 JUL 2018
4.4
Helt fantastisk pris og oplevelser

Vi købte disse 6-i-1 London pakke og det var helt super. Hurtig levering - virkede fantastisk.Skulle hentes ved Madame Tussaud og der fik vi billetter til resten. Kun én billet som gjaldt til det hele, så man skulle ikke holde styr på billetter til hver attraktion - det var rigtig fint! :)

Stor ros for denne..

Janni, Vejle
TIR, 19 JUN 2018
4.4
nemt og overskuelig bestilling og betaling

Fine oplevelser med alt betalt hjemmefra. Kan varmt anbefales.

Lizzi, København
SØN, 20 MAJ 2018
4.4
nemt og overskuelig bestilling og betaling

Fine oplevelser med alt betalt hjemmefra. Kan varmt anbefales.

Lizzi, København
SØN, 20 MAJ 2018
4.4
London eye i smukt vejr.

Vi købte 6 i 1 London pakken og det var alle pengene værd når man rejser med 3 børn. Vi var afsted i vores vinterferie og havde regnet med kø ved alle attraktioner. Det skete slet ikke. Vi gik lige igennem. Undtagen ved London Eye. Der ventede vi i kø i 10 minutter, men solen var varm og udsigten fra hjulet var helt fantastisk. Den eneste grund til vi ikke giver 5 ud af 5 stjerner er den eneste attraktion som vi ikke var imponeret af. Det var Shrek. Vores to yngste børn på 10 og 11 syntes det var sjovt men det var ikke noget for vores ældste på 14 og for os forældre. Vi kan helt klart anbefale at købe pakken. Det er meget billigere end det vi kunne se priserne til i London.

Anders, Pandrup
LØR, 24 FEB 2018
4.4

Info
6-i-1 London-pakken

Adresse
Madame Tussauds
Marylebone Road
London, NW1 5LR
Vis kort, 6-i-1 London-pakken Vis kort

Vis kort, 6-i-1 London-pakken

Åbningstider
Hver dag mellem kl. 10/11 og kl. 18. Sidste indgang er mellem kl. 17 og kl. 17.30.

Metro
Den nærmeste station Baker Street Station. Tag Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan, Hammersmith eller City Line.

 
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv