Madame Tussauds London: Flex-billet

  • Vælg dato

Madame Tussauds London: Flex-billet

Pris fra 241 kr

Det verdensberømte Madame Tussauds er meget mere end et voksmuseum. Der er ingen reb! Du kan røre figurerne, tag dit billede sammen med dit største idol og nyde de mange forskellige interaktive udstillinger, såsom Spirit of London Taxi Ride og Star Wars Experience. 

Højdepunkter:
- Spar op til 25% på din indgang til Madame Tussauds
- Spring køen over med forhåndsbestilte billetter*
- Nyd en åben billet - gyldig i en måned fra din valgte dato 
- Benyt vores særlige indgang hos Madame Tussauds
- Prøv forlystelsen the Spirit of London og rejs tilbage i tiden
- Nyd Marvel Super Heroes 4D-biografen
- Udforsk den interaktive Star Wars oplevelse
- Få en 10% rabatkupon til Madame Tussauds souvenirbutik

Spar op til kr. 80,- pr billet i forhold til hvis du køber billet i døren (Spar op til 25%)
*Rabatten er i forhold til prisen direkte i døren på Madame Tussauds

NYT: Nu er køen blevet endnu kortere til Madame Tussauds
Når du køber dine billetter hos os, kan du nu benytte Ticmates egen dør hos Madame Tussauds. Vores billetter giver adgang via dør 1, som kun kan benyttes af besøgende, der har købt billetter igennem få udvalgte billetagenter, heriblandt Ticmate.

Besøg Madame Tussauds i London
Mød den britiske royale familie, inklusiv dronning Elizabeth, prins William og hertuginde Kate, hæng ud med Beckham-familien, test dine evner mod nogle af dine favorit sportsstjerner eller bliv en superhelte-rekrut. 

The Star Wars Experience
Skabt i tæt samarbejde mellem Disney og Lucasfilm, Star Wars™ i Madame Tussauds er en unik oplevelse med ekstraordinært livagtige voksfigurer af helte og skurke fra Star Wars Episode I-VI.

Figurerne er en del af autentiske filmset inspireret af vigtige scener fra filmene. Dynamiske special effects vil trække dig med ind i nogle af de mest ikoniske øjeblikke i filmhistorien. 

Du får GRATIS adgang til Star Wars Experience, når du bestiller dine billetter hos os!

Hvilke billetkategorier findes der?
- Voksen: Fra 16 år
- Børn/unge: Fra 3-15 år, børn under 3 år er gratis ifølge med en betalende voksen

Hvordan fungerer det?
Når du booker dine billetter, så vælg den dato du ankommer til London som 'Gyldig fra'-datoen, da de billetter du køber her er gyldige i en måned fra den dato. Vælg antal billetter og tryk på 'søg'. Herefter vælger du antallet af hhv. voksen- eller børnebilletter du skal bruge. Herefter kan du søge efter og booke billetter til andre attraktioner eller transport. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til Madame Tussauds i London.

Hvem egner Madame Tussauds sig til?
Madame Tussauds London er sjov for alle aldre og noget alle kan nyde. 

Hvordan får jeg min 10% rabatkupon?
På din e-billet finder du et link til din eksklusive 10% rabatkupon til Madame Tussauds souvenirbutik. Du skal bare printe den ud og fremvise den ved kassen i Madame Tussauds souvenirbutik for at få din 10% rabat.

Vigtig information:
- *Denne billet giver dig adgang til en særlig indgang for forhåndskøbte billetter, som oftest er kortere end køen til almindeligt billetsalg. 
- Rabatten er sammenlignet med prisen i døren. 
- Bemærk venligst: I løbet af højsæsonen, særligt efterårsferien, påske, pinse og andre skoleferier eller offentlige helligdage, samt midt på dagen mellem kl. 12-15 kan længere køer forekomme. 
- Klap- og barnevogne er ikke tilladt på Madame Tussauds.

 

Fantastisk 4.4

4.4 346 kundekommentarer
Super god oplevelse

Dette er en super god oplevelse specielt Marvel og Starwars var super fed t. Vil klart anbefale man går ind og ser de 15 min. film, der vises.
Dog var der en lille minus - det tog alt for lang tid at få ombyttet sin voucher til en billet og få adgang, dette burde kunne gøres hurtigere.

Marianne
TOR, 20 DEC 2018
4.4
Booket hjemmefra

Der var kaos med lang kø. Men heldigvis kom vi foran, da vi havde booket på forhånd

Jette kreutzfeldt
ONS, 12 DEC 2018
4.4
Helt fantastisk

Laila, Herfølge
ONS, 05 DEC 2018
4.4
Et besøg vær

Marie
LØR, 01 DEC 2018
4.4
hurtig ekspedition

Vi havde vores billetbestilling med det samme. Dog er det en ulempe, at man skal printe e-billetterne ud og have med derind. Det er ikke altid nemt at få printet, hvis man booker dem, når man er i landet.

Marianne birkelund
TOR, 29 NOV 2018
4.4
hurtig ekspedition

Vi havde vores billetbestilling med det samme. Dog er det en ulempe, at man skal printe e-billetterne ud og have med derind. Det er ikke altid nemt at få printet, hvis man booker dem, når man er i landet.

Marianne birkelund
TOR, 29 NOV 2018
4.4
Virkelig god oplevelse

Vi besøgte Madame Tussauds i London for første gang med vores 3 børn på 10-13 år. Det var en super god oplevelse. Ikke blot nogle voksfigurer, men et levende museum. Kan varmt anbefale et besøg.

Lena wivi
ONS, 28 NOV 2018
4.4
Som forventet

Stor kø, mange mennesker og voksfigurerne var som forventet. Den positive overraskelse var The spirit of London og 4D Marvel bio.

Claus, Hoejbjerg
MAN, 19 NOV 2018
4.4
Større end forventet

Og super fedt med både turen gennem Londons historie og 4D. Umuligt at besøge for gangbesværede, der er mange trapper og etager - måske et par bænke langs turen ville afhjælpe en smule.

Elena, Kirke såby
MAN, 12 NOV 2018
4.4
Madame Tussauds

Rigtig godoplevelse at se Madame Tussauds
Vi havde bestilt billetter hjemme fra så det gik nemt.
Aage

Aage, Thisted
MAN, 22 OKT 2018
4.4
Londonbilletter -Madame Tussauds

En helt fantastisk oplevelse. Og godt jeg havde købt billetter i forvejen via TicMate/Londonbilletter, for ellers havde køen været lang, men vi stod dog i kø i ca. 35 min. men det var ventetiden værd.
jeg vil helt sikkert bruge TicMate/Londonbilletter igen, det er nemmere at købe billetter hjemmefra.

Torben, Kastrup
MAN, 22 OKT 2018
4.4
Først sjovt så...

Først sjovt at kikke på de fantastkiske voksmodeller, så en rejse gennem tiden, for til sidst afsluttes med en helt unik finale hvor alle følelserne kommer i brug. Prøv det - nyd det - og oplev det!

John, København n
MAN, 22 OKT 2018
4.4
Madame tussaud's

Fin oplevelse inde i attraktionen, men skulle stå længe i kø for at komme ind. Jeg havde fået indtrykket af, at man undgik en del af køen, når man købte billetter på forhånd. Det er ikke tilfældet.

Kirsten dahl, Odder
ONS, 17 OKT 2018
4.4
Madame Tussauds

Selve Madame Tussauds var naturligvis en oplevelse. Men jeg troede dog i min vildfarelse, at når man havde købt billetter i forvejen, så sprang man køen over, så jeg var lige ved at opgive at komme ind, da min datter dårligt kan gå og da slet ikke stå i kø i flere timer ... Men med hjælp fra de flinke mennesker fra Security, kom vi ind og fik en dejlig oplevelse :)

Lotte, Odder
TIR, 16 OKT 2018
4.4
DET VAR IKKE FAKE FOR MIG

Rigtig god oplevelse!!

Emma
FRE, 12 OKT 2018
4.4
med kørestol i madame tussoud

med kørestol, det v ar en fin service, vi fik, tak for det

Lena, Odense sø
MAN, 08 OKT 2018
4.4
Entrance

De burde arbejde lidt på deres kø system - ellers en super fin oplevelse.

Henrik, Højbjerg
FRE, 28 SEP 2018
4.4
Fint museum, men besværligt at skulle stå i kø tre gange for at komme ind. Først for at få tjekket tasker. Så for at få ombyttet til billetter og så for st komme ind.

Lone
SØN, 23 SEP 2018
4.4
Rigtig god oplevelse

Der er naturligvis rigtig mange mennesker, også selvom det er udenfor en ferieperiode. Men det var alligevel en rigtig god oplevelse, og vi fik taget en masse billeder. Noget var mere godt lavet end andet, men alt i alt en rigtig god tur. Vi var der ca 3 timer. Kan varmt anbefales

Jeanett pheiffer, Taastrup
TIR, 18 SEP 2018
4.4
Rigtig god oplevelse

Det var en rigtig god oplevelse og der er både noget for voksne og for børn.

Kristina, Melby
TOR, 13 SEP 2018
4.4
Nemt at købe gennem londonbiletter.

Hyggeligt, da flere at figurerne stod frit og du kunne tage billeder sammen med dem.

Betina
ONS, 12 SEP 2018
4.4
Sjov og underholdende oplevelse

Nemt med disse billetter - ombytning intet problem. Kom fra morgenstunden, så er køen (også den med de forudbestilte billetter) ikke så lang!!

Mette roed, Ejby
FRE, 06 JUL 2018
4.4
Super service

Kan kun anbefale Londonbilletter, det fungerede fantastisk. Bestilte mit oyster card søndag aften, og hentede den mandag morgen. Bestilte også billetter til Madame Tussauds også her kan jeg kun sige at jeg var tilfreds,
Kan klart anbefale at bruge Londonbilletter

Susanna, Farum
MAN, 25 JUN 2018
4.4
Super god oplevelse. Nemt og ingen kø

Bente, Hirtshals
MAN, 18 JUN 2018
4.4
Spændende!

Sjov og spændende. Eneste minus var ventetiden ved indgang. Hvis billetterne havde haft en stregkode kunne vi ha’ gået direkte ind. Nu tog det 20 minutter.

Preben ulrik, Korsør
FRE, 15 JUN 2018
4.4
Rigtig god oplevelse trods alt.

Vi havde købt billetter gennem Londonbilletter.dk
Havde hørt, at det var en god ide at købe billetter hjemmefra, så vi undgik køen til billetkø.
Vi medbragte vores dokumentation på køb af billetter, og henvendte os ved indgang 1, som var skrevet i mailen.
Vi blev dog henvist til en anden indgang. Her røg vi så ind i den kø, som vi ville undgå ved at købe billetter på forhånd. Heldigvis var køen ikke så lang, så vi ``nøjedes`` med at stå i kø i godt en time.
Synes sgu det var lidt træls at stå og vente, og personalet var ellers søde og rare undtagen den ``skrappe`` dame som stod ved indgangen.

Bent, Randers sv
ONS, 06 JUN 2018
4.4
Madame Tussauds London

Det må jeg sige, at det var det mest fantastiske jeg længe har oplevet. Jeg var meget overrasket over at vi fik set så meget som vi gjorde. Jeg troede "kun" det var voksfigurer, men vi oplevede også Englands historie, så 4D biograf med Marvels figurer. Det var jeg ikke klar over var med i vores biletter. Star wars var også med. Jeg vil helt klart anbefale Madame Tussauds London for det var alle pengene værd.

Gitte, Bedsted
SØN, 18 FEB 2018
4.4
OVERRASKENDE !

Det er mit barnebarn, der ønskede at opleve Madame Tussauds. For os - hendes farforældre var det en kæmpe overraskelse at besøge museet igen efter 33 år.
Tak for jeres service ang. fremskaffelse af billetterne, som vi havde glemt at printe ud.
Da vi ankom til museet kl ca 13 blev vi lukket ind med det samme og havde en fantastisk time der.
Hilsen Annemarie Kristensen

Annemarie, Ærøskøbing
TOR, 23 NOV 2017
4.4
Absolut et besøg værd.

Super fin oplevelse. Og et besøg værd når man er i London. Og

Cathrin
SØN, 05 NOV 2017
4.4
Madame Tussauds London

Fantastisk oplevelse

Anette, Gredstedbro
SØN, 20 AUG 2017
4.4
Madame Tussauds

Vi havde forudbestilt billetter og sprang derfor en meget lang kø over. Alt gik som smurt, ingen problemer - virkelig god oplevelse.

Susi, Frederikssund
TIR, 18 JUL 2017
4.4
Ingen kø ved gruppe/familie indgangen

Fin oplevelse på museet, hvor de hele tiden fornyer sig. Professionelle fotografer flere steder, men alt for dyre billeder. En sand pengemaskine. Det er naturligvis frivilligt at købe. Men meget flot museum. Fin afslutning med "taxa-tur" tilbage i tiden.

Kurt juhl, Rønde
SØN, 07 MAJ 2017
4.4
madame

Meget godt

Gunnar, Oksbøl
TOR, 27 APR 2017
4.4
Godt, men meget ventetid i forhold til aktivitet

Fint, mange nye ting, selvom vi har set det før. Kom tidligt for ikke at vente i over 90 min

Christian, Orsted
FRE, 14 APR 2017
4.4
forventninger plus overraskelse

Som forventet flotte voksfigurer, nogle utrolig livagtige og i fine opstillinger. Den nye Star Wars er super god. Derudover en overraskelse med voksfigurer i en anden opstilling :-). super god oplevelse - dog skal man forvente kø til at ombytte billetterne, men OK alligevel.

Doris, Tune
FRE, 03 FEB 2017
4.4
Super

Det var virkelig nemt at bestille billetter. Og det gik fuldstændig smertefrit, da vi skulle ind. Jeg kan anbefale alle, at købe billetter hjemmefra gennem LondonBilletter.

Doris
FRE, 27 MAJ 2016
4.4
Sjov oplevelse

Sjov oplevelse for både børn og voksne. Min datter fik lavet sin ene hånd i voks. Savnede dog rædselskabinettet -væk? Kom i god tid -også selvom man har købt billetter/voucher hjemmefra.

Christa
TIR, 17 MAJ 2016
4.4
Direkte ind med billetterne købt på forhånd - ellers meget laaaang kø

Sjov oplevelse - også den specielle tur med en London-taxa gennem tableauer med Englands historie

Hanne birthe, Aalborg sv
MAN, 16 MAJ 2016
4.4
fantastisk udstilling

det var en fantastisk udstilling, min datter havde valgt Madame Tussards og hun var vild med det, manglede dog Justin Bieber som var taget ud af udstillingen pga. han skulle laves i en ny og opdateret udgave.
Star wars udstillingen var super god og alt lignede det rigtige star wars. Absolut et besøg værd og det var nemt at købe billetter hjemmefra.

Britta, Agedrup
LØR, 14 MAJ 2016
4.4
fantastisk udstilling

det var en fantastisk udstilling, min datter havde valgt Madame Tussards og hun var vild med det, manglede dog Justin Bieber som var taget ud af udstillingen pga. han skulle laves i en ny og opdateret udgave.
Star wars udstillingen var super god og alt lignede det rigtige star wars. Absolut et besøg værd og det var nemt at købe billetter hjemmefra.

Britta, Agedrup
LØR, 14 MAJ 2016
4.4
Rigtig god oplevelse for både børn og voksne

En fin udstilling.
Der var berømtheder for alle aldersgrupper, god plads til at tage billeder og man bliver ledt gennem udstillingen på en fin måde.
Kan anbefale både at se 4-D filmen og Starwars udstillingen.
Vi havde købt billetterne hjemmefra og kunne springe den lange kø ved indgangen over.

Dorthe, Horsens
TOR, 12 MAJ 2016
4.4
God oplevelse

Vi besøgte Madame Tussauds en søndag eftermiddag hvor vejret var godt. Der var næsten ingen kø. Vi var vel inde på 15 minutter. De fleste af dukkerne lignede rigtig godt, der var god service fra personalet og 3D filmene var gode. Vi besøgte også Star Warszawa udstillingen. Den var ligeledes rigtig god med vellignende figurer. Alt i alt en super god oplevelse.

Janne louise, Aalborg
ONS, 11 MAJ 2016
4.4
Gamle og nye kendte

Godt med kendte for både voksne og børn.

Jens, Vejle
TIR, 10 MAJ 2016
4.4
Klart værd at besøge

Man kan næsten ikke tage til London uden at besøge Madame Tussauds.
Kom om eftermiddagen! Ellers er der næsten 2 timers ventetid/kø - også selvom man har booket billetter i forvejen. Der er mange mennesker, så vælg en dag uden så mange besøgende.
Det er lidt mindre, end hvad man forventer, men klart et besøg værd.

Trine, Ørsted
SØN, 08 MAJ 2016
4.4
Flot arbejde!

Flotte figurer og fin afslutning med 4D film. Det sparede os for en meget lang kø, at vi havde købt billeter på London.dk hjemmefra.

Maria
TIR, 26 APR 2016
4.4
Et must når man er i London

Utrolige kopier af kendte mennesker, der er simpelhed en fantastisk oplevelse, for både børn og voksne, og afslutningen med 4D biograf var helt utrolig.... skal der siges noget negativt, må det være den lange kø der altid er, så kom lige når de åbner,så går det..( kun ca 30 min ventetid)

Bjørn
MAN, 25 APR 2016
4.4
Super oplevelse specielt forestilling til sidst på turen

Billetter fungere rigtig fint,

Allan, Svendborg
LØR, 23 APR 2016
4.4
Madame Tussauds og London Eye

Vi kan kun sige, at alt fungerede som lovet. Vi havde købt almindelige billetter til Madame T. og fast track billetter til London Eye. Begge steder var det nemt at finde ud af, hvor man skulle henvende sig, og billetterne til London Eye gjorde at det var hurtigt at komme op i karrusellen. Så alt i alt en rigtig god oplevelse...

Jan, Hurup
FRE, 22 APR 2016
4.4
Som at opleve stjernerne i virkeligheden!

Super flotte og meget virkelighedstro figurer. Stor oplevelse og alle pengene værd!

Cecilie, Aarhus
ONS, 20 APR 2016
4.4
Madame Tussauds

Helt sikkert et besøg værd, trods kilometer lang kø, bestil billetten hjemmefra, klart en fordel.

Helle qvist, Ballerup
MAN, 18 APR 2016
4.4
Madame Tussauds

Vi besøgte Madame Tussauds med familien og det var en fornøjelse. Troede i starten at det kun var voksdukker vi skulle se på, men til vores fornøjelse var det meget mere. Det var godt inddelt i forskellige afdelinger og til trods af de mange besøgende var det godt om plads. Vi så også en 4D forestilling og fik en historisk rundtur gennem England.
Den største fornøjelse (som Voksen) var at vi undgik at stå i kø for at komme ind. At bestille billetter hjemmefra er at rekomendere. Jeg fik den bedste service fra ticmate. De var meget behjælplige.

Erik, Frederiksberg
MAN, 18 APR 2016
4.4
Spring køen over

Havde købtbillet på forhånd og det viste sig at være en rigtig god idé. Vi kom tidligt på dagen, så køen var ikke så lang som den kunne have været, men det er alligevel en fantastisk følelse ikke at skulle stå kø.

Louise hyldegaard, Årslev
SØN, 17 APR 2016
4.4
Livagtig oplevelse

Madame Tussauds er et besøg værd, det er så livagtigt og flot

Bodil kümler
SØN, 17 APR 2016
4.4
Besøg på Madame Tussauds

Min søn å 12 og jeg var på Madame Tussauds og det var bestemt en super oplevelse..Vi bestilte billetterne dagen før på londonbilletter.dk og kunne heldigvis printe dem på hotellet. Virkelig super da man ikke altid helt ved om man når alt hvad der er planlagt.
Det er også rart ikke at skulle være bundet af at ha' købt billetter hjemmefra...
Kan bestemt anbefale en tur på Madame Tussauds...

Mette weel
SØN, 10 APR 2016
4.4
"Virkelige" kendisser

Super oplevelse for såvel børn som voksne. Der var modeuge med mulighed for at gå på catwalken og blive fotograferet. Super oplevelse og billedet kunne købes som forside til et magasin. Stor souvenir butik. Nemt at finde da undergrundsbanen har stop lige ved. Kan varmt anbefale at aflægge madame Tussauds et besøg til andre som skal til London.

Kim
ONS, 06 APR 2016
4.4
Utrolig let

Vi bestilte billetter hjemmefra,billigere end hvis vi havde købt dem på stedet, vi stod næsten ikke i kø. Hjemmesiden er let og overskuelig, og der kan købes billetter til rigtig mange attraktioner

Lissi, Viborg
MAN, 28 MAR 2016
4.4
En stor oplevelse

Det var en af de oplevelser vi havde set meget frem til, og vi blev ikke skuffet. Det var en kæmpe oplevelse. Vi købte også billet til Star Wars og det er vi glad for at vi gjorde.
Madame Tussauds kan absolut anbefales..

Allan, Vejen
MAN, 28 MAR 2016
4.4
For både større børn og voksne

Flot, interessant, sjovt. Helt sikkert et besøg værd. Afsæt mindst et par timer. Husk kamera.

Susanne, Kr. hyllinge
SØN, 27 MAR 2016
4.4
En sjov og flot oplevelse. Meget livagtige må vi sige.

Bjerne, Odense m
SØN, 20 MAR 2016
4.4
Sjov i kendissernes verden

Første gang var i 1990 - nu igen i 2016 er der bestemt sket noget :) De kendte personer - nogle de samme - mange udskiftet, sport, historie, musik - en sjov taxi tur gennem Londons historie og til slut en sjov 4D film - helt klart en god oplevelse i London.

Joan, Holstebro
MAN, 14 MAR 2016
4.4
En klassisk "must see" i London

Imponerende som voksfigurendes livagtighed forbedrer sig med årene!
De er også gode til at følge med tiden og de populære ikoner.
HUSK at printe biletten hjemmefra, da England ikke endu understøtter smartphones.

Nikolai
SØN, 28 FEB 2016
4.4
Fed oplevelse og ingen ventetid

Vi havde bestilt billetter hjemmefra og kom lige igennem, selv om der var lang kø.
Vi havde ikke været der før, så både børn som voksne synes det var en god oplevelse og især den sidste forestilling i biografen var utrolig sjov med alle deres 4D effekter.

Sevda, Brøndby
FRE, 26 FEB 2016
4.4
Fed oplevelse og ingen ventetid

Vi havde bestilt billetter hjemmefra og kom lige igennem, selv om der var lang kø.
Vi havde ikke været der før, så både børn som voksne synes det var en god oplevelse og især den sidste forestilling i biografen var utrolig sjov med alle deres 4D effekter.

Sevda, Brøndby
FRE, 26 FEB 2016
4.4
Billet

Husk at printe billetten. Det er ikke nok at den ligger på telefonen.

Lars, Hoersholm
TIR, 23 FEB 2016
4.4
Madame Tussaund

Super godt virkelig en oplevelse

Line, Hvidovre
SØN, 21 FEB 2016
4.4
Fint

Vi kom 1/2 time før åbningstid og kom lige igennem. Det bedste var helt klart MARVEL filmen til sidst, lige noget for børnene.

Pia, Haderslev
LØR, 20 FEB 2016
4.4
Super nemt at bestille i forvejen og med billetterne gå direkte ind forbi den lange kø af mennesker der skulle købe billetter

Helle, Fredericia
LØR, 20 FEB 2016
4.4
Positivt

En god oplevelse sammen med barnebarn.
Bestilling af billetter med hurtig adgang til museet fungerede let og fint

Inge, Vestervig
FRE, 19 FEB 2016
4.4
Positivt

En god oplevelse sammen med barnebarn.
Bestilling af billetter med hurtig adgang til museet fungerede let og fint

Inge, Vestervig
FRE, 19 FEB 2016
4.4
Glade børn.

Det var en stor oplevelse for vore 3 børn, og vi voksne var også begejstrede.

Birgit, Hobro
ONS, 17 FEB 2016
4.4
Meget underholdende

Perfekt for hele familien - meget vellignende figurer af både Disney stjerner og statsoverhoveder.

Frank, Foellenslev
TIR, 19 JAN 2016
4.4
Fantastisk oplevelse

Fantastisk sted! Endnu bedre end forventningerne. Ingen Ventetid. Bestilling af billetter via Londonbilletter var simpel og med god rabat. Kan kun anbefales.

Richard, Mern
TOR, 07 JAN 2016
4.4
God - men ikke god

Det er rart at komme til en seværdighed, hvor man har været før og så konstatere, at der er lavet positive ændringer - denne gang kunne man røre figurerne og komme tæt på og blive fotograferet af sine medrejsende eller af personale sammen med sine idoler. Hvem vil ikke gerne stå tæt op af Sean Connery, Brad Pitt eller Julia Roberts - MEN der er en total mangel på muligheder for at sidde ned undervejs og der er rigtig mange trapper, hvilket kan gøre det meget besværligt for gang-besværede eller ældre, der ikke går så godt. En positiv oplevelse med Marvel's superhelte til sidst.

Kirsten, Jyllinge
MAN, 14 DEC 2015
4.4
Skøn oplevelse

Vi kan kun anbefale turen til Madame Tussauds. Næste gang vi tager til London tager vi turen forbi igen.
Dejligt nemt at bestille billetterne hjemmefra.

Lilian, Søborg
MAN, 23 NOV 2015
4.4
Madame Tussauds

spændende sted

Rikke, Aarhus
ONS, 16 SEP 2015
4.4
Rigtig god oplevelse

Flot og god oplevelse, med rigtig mange besøgende.

Micheli, Haderslev
FRE, 04 SEP 2015
4.4
Fuld valuta for pengene

Det gik hurtigt med at komme ind og på nær nogle få figurer var det virkelig godt lavet. Det var super med alle de ekstra oplevelser man fik med. Kan helt sikkert anbefale det :-)

Jette, Lystrup
TIR, 25 AUG 2015
4.4
Super godt sted forteenagers

Vi var en gruppe på 9 spejdere (13-17 årige) og ledere, som besøgte stedet. Meget hurtig indcheckning pga forudbetalte billetter. Alle var meget begejstrede. Personligt besøgte jeg Madame Tussaud's for nogle år siden. Der er sket væsentlige forbedringer - absolut kun til den gode side!

Jørgen, Vipperød
LØR, 15 AUG 2015
4.4
Super for børn

Mine unger på 11 og 13 synes det var super godt, og det var for deres skyld vi var der.

Malene, Karlslunde
TIR, 11 AUG 2015
4.4
Rigtig god oplevelse

Køb billet hjemmefra og spar timer i kø. Vi skulle gå direkte til indgang 1 forbi alle de, der stod i den almindelige kø. Det tog vel 3 min. så fik vi byttet vores voucher til billet og var inde på Madame Tussauds. Jeg blev noget overrasket, da det gik op for mig, at her må man gerne røre og tage billeder. Rigtig god oplevelse for børn fra skolealderen til voksne i alle aldre. Filmen i 4D biografen var også sjov - men den er jo hemmlig, så den røber vi ikke noget om. Mathias 9 år og Frmor Lene

Lene, Hvidovre
TIR, 11 AUG 2015
4.4
Spændende oplevelse - alle pengene værd.....

men stadig forstår vi ikke, hvorfor vi skal stå så l-æ-n-g-e i kø, når vi på forhånd har reserveret billetter?
Det må være muligt at gøre noget ved den sag.
MVH Mogens og Else

Mogens, Århus c
TIR, 11 AUG 2015
4.4
Madame tussauds inklusiv Star wars særudstilling

Vi kom da de åbnede og fik en dejlig oplevelse.
For min 6 årige var det alle pengene værd. Især Avengers filmen og Star wars udstillingen :-)!

Anna-katrine, København ø
FRE, 07 AUG 2015
4.4
Madame Tussauds

Køb billetter i DK. Da vi ankom var der 3 timers ventetid på at komme ind, men da vi havde billetter var vi inde i løbet af 10 min. ! Spændende at se de livagtige figurerer, god oplevelse.

Fie, Holstebro
FRE, 07 AUG 2015
4.4
Bedre end omtalen

Skal bestemt opleves i virkeligheden

Linda, Galten
SØN, 02 AUG 2015
4.4
Bedømmelse

Flot og beundringsværdigt. Alle pengene værd. Kan helt klart anbefale og bestille billetter hjemmefra, vi sprang en laaaaang kø over

Lykke schmidt, Smørum
SØN, 02 AUG 2015
4.4
Madame Tussaud

En spændende oplevelse. Var glade for at vi havde bestilt billetter hjemmefra da der var rigtig mange mennesker, Det kan anbefales og det var meget nemt.

Inge bente, Hvidovre
SØN, 02 AUG 2015
4.4
God oplevelse

Et sted der er værd at se. Men man skal være der lige når de åbner. Vi var der kl 11 og da var der en kø på 2 timer. Ellers en stor oplevelse.

Ib, Nakskov
FRE, 31 JUL 2015
4.4
God oplevelse

Et sted der er værd at se. Men man skal være der lige når de åbner. Vi var der kl 11 og da var der en kø på 2 timer. Ellers en stor oplevelse.

Ib, Nakskov
FRE, 31 JUL 2015
4.4
Perfekt med forudbetalte billetter

Da vi ankom var der så lang kø at vi slet ikke kunne se enden på den, vi spurgte en mand hvor vi skulle gå hen når vi havde forudbetalt billetter og han viste os direkte ind forbi AL køen. Vi kom direkte ind til en skranke hvor der sad tre og ventere på at hjælp os ind. Det var helt perfekt og kan kun anbefales - ellers tror jeg at vi havde opgivet med den lange kø. Jeg var i hvert tilfælde i ret høj kurs hos familien resten af dagen, over at jeg havde bestilt billetterne på forhånd :-) Madame Tussauds er rigtig fin og god underholdning i nogle timer. Det er dyrt men det er sådan noget jo. Bestemt anbefalelsesværdigt.

Rikke, Aalborg
TOR, 30 JUL 2015
4.4
En oplevelse værd

Helt klart noget man skal opleve. Vi var der i god tid fra morgenstunden. Vi var der Kl 9, hvor de skulle åbne Kl 930. De begyndte så småt at lukke folk ind. God ide at købe billetter hjemmefra. Sparede en del kø.

Pia, Helsinge
ONS, 29 JUL 2015
4.4
Madame tussauds

Lidt for hurtig gennemgang, men godt lavet.

Pia grindsted, Nuussuaq
TIR, 28 JUL 2015
4.4
Madama Tussauds - bestemt et besøg værd.

Madame Tussauds er bestemt et besøg værd. Vi var blevet anbefalet at bestille billetter hjemmefra for at undgå lang kø. Vi var der lidt før åbningstiden 9.30 og kom ind med det samme. Ingen kø.

Det er nemt at bestille billetter hjemmefra.

Betina, Roskilde

Betina, Roskilde
LØR, 25 JUL 2015
4.4
God oplevelse

Dejligt med billetter hjemmefra idet man bliver ledt til en meget kortere kø og kommer hurtigere ind.

Kenneth meinert, Horsens
SØN, 19 JUL 2015
4.4
meget for pengene

følte vi fik noget for pengene, Det var en rigtig sjov og god oplevelse. Meget nemt at komme ind med billetter vi havde bestilt på forhånd

Ann-karina lund, Rønne
SØN, 19 JUL 2015
4.4
Pengene værd...

Bestilte billetterne hos Ticmate og er yderst tilfredse med servicen.
Seværdighed for både børn og voksne. Brug 2-3 timer her.

Lene, Vejle
FRE, 10 JUL 2015
4.4
Levede op til forventningerne

Kan stærkt anbefales! Spang ca. 1 time foran i køen. Super lækkert!

Rebecca, Varde
FRE, 10 JUL 2015
4.4
Det bedste ved turen!!!

De var en så fed oplevelse og siden vi havde købt billetter hjemmefra sprang vi den enormt lange kø over og kom direkte ind. Voksfigurerne var så flot lavet og det var rigtig sjovt at se nogen med sine idoler i "virkeligheden" ud over voksfigurerne var der også en 4D film med superhelte, som var helt vildt at opleve, så hvis du står og skal til London skal du helt klart besøge Madame tussauds, det var alle pengene værd!!!

Jan, Greve
FRE, 10 JUL 2015
4.4
Stor oplevelse

Godt vi bestilte hjemmefra ! Næsten ingen ventetid. Hjælpsom personale. Kæmpe oplevelse. Livagtig. Fantastisk. Film oplevelsen, gik lige ind.

Susanne, Årslev
ONS, 17 JUN 2015
4.4
underholdende og flot

meget underholdende og tiden fløj afsted. fantastisk at have købt billet forud. gik udenom meget lang kø og lige ind til billetskranken :-)

Martin, Oksbøl
TIR, 16 JUN 2015
4.4
Et must, når du besøger London

Det er alle pengene værd. Skal opleves. Er SÅ glad for, at vi havde købt billetterne hjemmefra ellers havde vi nok opgivet pga. den mega lange kø.

Alice, Kalundborg
SØN, 14 JUN 2015
4.4

Info
Madame Tussauds London: Flex-billet

Adresse
Madame Tussauds,
Marylebone Road,
London, NW1 5LR.

Kort, Madame Tussauds London: Flex-billet

Åbningstider
Dagligt fra kl. 10 til kl. 16

Metro
Den nærmeste station er Baker Street Station.

Buslinjer
13, 18, 27, 30, 74, 82, 113, 139, 274.

 
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv