London Sølvpakken

  • Vælg dato

London Sølvpakken

Pris fra 513 kr

Spar 40% på Madame Tussauds, London Dungeon og Shrek's Adventure med vores super London Sølvpakke! Oplev tre af Londons sjoveste attraktioner og spar penge. Godt familietilbud!

Hvad er inkluderet i London Sølvpakken?
- Spar 40% på Madame Tussauds, London Dungeon & Shrek's Adventure
- Undgå de lange køer med forhåndskøbte billetter
- Hæng ud med alle kendisserne på det berømte voksmuseum
- Udforsk Star Wars-udstilling Madame Tussauds
- Oplev 360 graders gribende historiefortælling hos London Dungeon
- Prøv de to fantastiske underjordiske forlystelser hos London Dungeon
- Nyd Shrek's Adventure med en magisk 4D-bustur
- Tag del i 10 live eventyrlige shows i Shreks verden
- Få din e-billet sendt direkte i din indbakke

Hæng ud med alle kendisserne på Madame Tussauds
En tur til Madame Tussauds betagende verden er et must, når du besøger London. Mød den britiske royale familie, inklusiv dronning Elizabeth, prins William og hertuginde Kate, hæng ud med the Beckhams, test dine evner mod nogle af dine favorit sportsstjerner eller bliv en superhelte-rekrut.  

Få testet dine nerver hos London Dungeon
London Dungeons er en af Londons bedste skræk- og rædseloplevelser. Tag på en 90-minutters rejse gennem 1000 års af Londons fortid. Du og dine medgæster går gennem fangehullet, som I bevæger jer fra forestilling til forestilling, guidet af de professionelle skuespillere. Det er både sjovt og lidt uhyggeligt!

Besøg kongeriget Langt Langt Borte
Eventyret begynder, så snart du træder ombord på den magiske DreamWorks bus hos Shrek's Adventure. Med Æslet som din frække turguide er ulykker, kaos og ubegrænset sjov en del af turen. 

Tag del i 10 live shows med eventyrtemaer, hvor du kan besøge Shreks mose, finde din fremtid i krystalkuglen, finde væk i spejllabyrinten og afslør din indre trold, når der er behov for det! 

Du kan også vælge vores London Guldpakke, som inkluderer Tower of London og sparer dig 1/3 i forhold til hvis du køber hver billet enkeltvist i døren. Du kan også vælge vores ultimative London-pakke - 4-i-1 London-pakken

Hvordan får jeg mine billetter? 
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage dine e-billetter per e-mail. Bare print dem ud og tag dem med dig til Madame Tussauds, London Dungeon og Shrek's Adventure. 

Hvor længe er mine billetter gyldige?
Dine billetter er gyldige 1 måned fra den date du vælger. 

Hvordan fungerer det ved Madame Tussauds?
Gå til Madame Tussauds og ombyt din e-billet. Denne billet giver dig adgang til en særlig indgang for forhåndskøbte billetter, som oftest er kortere end køen til almindeligt billetsalg. 

Hvordan fungerer det ved London Dungeon?
Dette tilbud er begrænset til besøg fra kl. 15. Du skal bare tage til London Dungeon og ombytte din e-billet. 

Hvordan fungerer det ved Shrek's Adventure?
Når du kommer til London skal du gå til Shrek's Adventure og vise din e-billet og sikre dig dit indgangstidpunkt. Du kan forvente lidt ventetid, ca. 10-30 min. 

Her skal du ombytte din e-billet til en af disse to muligheder:
1) Du kan vælge at gå til indgangen med det samme, og vi garanterer dig, at du max. skal vente 45 min for at komme ind. Ofte kortere. 
2) Du kan vælge et tidsrum senere samme dag eller en anden dag. På denne måde kan du planlægge din dag, komme tilbage til Shrek's Adventure senere og helt undgå at skulle vente i kø. 

Er der en aldersbegrænsning hos Shrek's Adventure?
Shrek's Adventure er for alle aldre, men børn under 16 år har kun adgang til Shrek's Adventure! London sammen med en voksen. 

Er der en minimumshøjde hos Shrek's Adventure?

Ja, der er en minimumshøjde på 0,9 meter for at kunne nyde denne forlystelse. 

Hvor lang tid varer turen hos Shrek's Adventure?
Turen hos Shrek's Adventure varer ca. 1 time og 45 min. 

Er der børnebilletter?
Ja, der er børnebilletter, men eftersom børnealderen varierer fra attraktion til attraktion er vores børnepriser sammensat af den laveste og højeste børnealder. Der findes børnebilletter for børn mellem 3-15 år. Børn mellem 0-2 år får gratis adgang i følge med en betalende voksen.

Vigtig information:
Besparelsen er i forhold til prisen på dagen direkte i billetkontoret.
- Bemærk venligst: I løbet af højsæsonen, særligt efterårsferien, påske, pinse og andre skoleferier eller offentlige helligdage, samt midt på dagen mellem kl. 12-15 kan længere køer forekomme ved alle tre attraktioner. 
- Shrek's Adventure er ikke egnet for gravide gæster eller gæster der lider af epilepsi, ryg- eller nakkesmerter eller svaghed i disse områder, køresyge, gæster med hjerteproblemer, astma eller andre kroniske lidelser. 

 

Rigtig God 3.8

3.8 6 kundekommentarer
Londontur

super nem og god måde at få biletter på , der må dog godt stå mere tydeligt de sted man skal gå ind og bytte sin printede billet så man undgår at stå i kø to gange , men vi spurgte inden vi gik i kø så det slap vi da for

Vivi, Grindsted
TIR, 27 SEP 2016
3.8
London Eye, Dungeon og Madam Tussauds

Har sammen med min søn på 11 år prøvet ovenstående 3 ting og vores anmeldelse er:

London Eye er som forventet, fantastisk udsigt over byen og fint at man på skærme kan læse om de forskellige bygninger som man kan se. Det kunne måske være en ide at der var en speaker som fortalte noget mens man var der, ligesom de gør i tour busserne.

Dungeon blev vi nok lidt skuffet over, primært fordi vi syntes der var for mange mennesker samlet og dels fordi der var ret meget snak som gik ret hurtigt og derfor var det svært for en på 11 år at følge rigtig med. Syntes måske der burde være mindre snak og mere effekter mm.

Madam Tussauds var også lidt som forventet bare lidt bedre. Syntes det var sjovt med de forskellige tiltag som catwalk (nok mest for piger :-)) og deres 4D film var ret god og deres Starwars særudstilling var også god og fint at dem der har lyst kan få lov til at se dette mod en lille ekstra betaling. Her kunne det også være rigtig godt hvis der var en lille beskrivelse af de forskellige personer mht. hvad de er kendte for mm. Men helt klart en god og positiv oplevelse.

Allan stockfleth, Smørum
TIR, 08 MAR 2016
3.8
Alt klaret hjemmefra

Nemt at have alt planlagt hjemmefra
Lidt svært at finde ud af hvor man skal bytte til alm. Billet ved London eye og madam tussauds

Ann, Ikast
SØN, 21 FEB 2016
3.8
Nemt at bestille og Forlystelser levede op til forventninger

London Sølvpakke

Ulla, Brøndby
TIR, 08 DEC 2015
3.8
Sølv pakken

Super fint køb hjemme fra og ved madame Tossoud gik vi lige forbi den lange kø. Dungeon var klart sønnens favorit - men de var også super gode skuespillerne. Og London Eye - tjo den er fin og service fin . Men hvis jeg skal over igen bliver det ikke op i den.

Pia, Thorsø
TOR, 02 JUL 2015
3.8
Sølvpakken

Alle tre forlystelser var rigtig gode og sjove, kan klart anbefales

Winnie, Valby
FRE, 13 MAR 2015
3.8

Info
London Sølvpakken

Adresse
Madame Tussauds:
Marylebone Road, London, NW1 5LR.
London Eye & London Dungeon:
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB.
Kort, London Sølvpakken Kort

Åbningstider
Madame Tussauds:
Hver dag mellem 9.30 og 18. Sidste indgang er 17:00.
London Eye:
Hver dag fra 10.00 til 20.00, og fra Maj til Sep. til 21:00.
London Dungeon:
Hver dag fra 10.00 til 17.00.

 
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv