London Eye

  • Vælg dato

London Eye

Pris fra 216 kr

Oplev den fantastiske udsigt fra toppen af London Eye! Når du bestiller dine billetter hjemmefra sparer du op til 20% sammenlignet med prisen ved indgangen. 

Højdepunkter:
- Besøg London Eye og spar op til 20%**
- Få den bedste udsigt over London
- Spring køen over med Fast Track-billetter* 
- Få gratis adgang til en 4D-filmoplevelse
- Nyd en 30 min. tur i pariserhjulet
- Bestil en kombo-billet med et cruise og spar 10%
- Køb billet med champagne og få første ledige gondol
- Nyd en åben billet - gyldig i en måned

Eksklusivt onlinetilbud
Lige nu kan du spare 20% på dine billetter til London Eye

Få den bedste udsigt over London
Lige ved Themsen og overfor Big Ben ligger et af Londons bedste kendte vartegn, pariserhjulet London Eye.
Herfra kan du få et helt nyt perspektiv på byen. En tur i pariserhjulet i en af de 32 lukkede gondoler tager ca. 30 minutter, og på det højeste punkt er du 135 meter over havoverfladen.

Vælg en kombo-billet med et London Eye-cruise
Lige for foden af London Eye afgår der daglige London Eye-sightseeingcruises, bestil en kombo-billet til begge og spar 10% på dine billetter!
Kombo billetten kan købes året rundt, dog ikke i juli og august.

Vælg den fancy variant med champagne
Du kan også vælge at købe Fast Track-billetter med et glas champagne. Bare vis din e-billet i indgangen og få tildelt adgang til den næste ledige champagne-gondol eller bestil en tid der passer dig en af de følgende dage. 

Vil du gerne springe køen over?
Vi sælger to typer af billetter til London Eye:

1: Voksen og børnebilletter er almindelige billetter. Bestiller du disse billetter, springer du køen til billetkontoret over. I stedet for at stå i kø for at købe billetter, går du hen til ”Pre-paid Ticket Desk" i billetkontoret, afleverer dine e-billetter, og får udleveret dine originale billetter. Herefter går du over til hjulet, og står i kø til det er jeres tur til at stige ombord i en ledig gondol. Denne kø der er til hjulet kan ikke springes over med almindelige billetter, men du sparer stadigvæk tid, da du slipper for at købe billetter på stedet!

2
: Fast Track-billet. Bestiller du Fast Track-billetter til London Eye springer du både køen til billetkontoret OG køen til hjulet over! I stedet for at stå i kø for at købe billetter, går du hen til 'Pre-paid Ticket Desk/Priority Ticket Desk' i billetkontoret, afleverer dine e-billetter, og får udleveret dine originalbilletter. Herefter går du over til hjulet, og får henvist den første ledige gondol.

Fast Track-billetter er klart den hurtigste og mest bekvemme måde at opleve London Eye på! 

Hvordan fungerer det?
Når du booker dine billetter skal du vælg den dato du ankommer til London som 'Gyldig fra'-datoen, da de billetter du køber her er gyldige i en måned fra den dato. Vælg antal billetter og tryk på 'søg'. Herefter vælger du antallet af hhv. voksen- eller børnebilletter du skal bruge. Herefter kan du søge efter og booke billetter til andre attraktioner eller transport.  

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage dine e-billetter per e-mail. Du bedes printe dem ud og medbringe dem til London Eye. 

Når du afhenter dine billetter ved London Eye skal du medbringe foto-ID og kreditkortet du har brugt til at betale med. Du kan blive nægtet adgang til London Eye, hvis du ikke kan fremvise foto-ID og kreditkort. 

Findes der børnebilletter?
Ja, der findes børnebilletter til børn mellem 4-15 år.

Vigtig information: 
- *Denne billet giver dig adgang til en særlig indgang for forhåndskøbte billetter, som oftest er kortere end køen til almindeligt billetsalg. 
- **Besparelsen er i forhold til prisen på London Eyes egen 'Flexi Time' billet(Online pris GBP 28,-).
- I løbet af weekenderne og helligdage kan der også være kø ved Fast Track indgangen til pariserhjulet. Dog er det stadig den hurtigste måde at få en tur i pariserhjulet på. 
- Cruise Kombo-billetten er tilgængelig hele året rundt, pånær i juli og august.   


 

Fantastisk 4.3

4.3 437 kundekommentarer
Fantastisk oplevelse, dygtige ansatte og god stemning blandt gæsterne!

Line
SØN, 18 NOV 2018
4.3
Fantastisk oplevelse

Det kan betale sig at købe en fast track billet - kunne se der var mange timers kø for alm. billetter også selv om de er købt hjemmefra.

Maria sparvath, Broby
FRE, 19 OKT 2018
4.3
London Eye

Dejlig oplevelse at se London fra London Eye, især hvis man har set nogle af steder først; Buckingham Palace , Westminster osv, og der efter ser det fra hjulet, skøn oplevelse.
Nemt at bestille billetter ; men syntes det er skørt skal printe e-billetter ud. Ville være nemmere bare at bruge telefonen

Else
MAN, 01 OKT 2018
4.3
Nemt med billetter

Det var nemt at købe og hente billetter, fortrød ikke at vi havde købt med Fast Track til London Eye, for der er altid MANGE mennesker. Selve London Eye er ikke de mange penge værd.

Lotte, Haslev
SØN, 23 SEP 2018
4.3
London Eye

En rigtig smuk oplevelse som man skylder sig selv at se

Helle
MAN, 17 SEP 2018
4.3
Stadig en oplevelse - ændring af vilkår ved afhentning af billetter

Selv efter adskillige besøg er London Eye stadig værd at anbefale. Jeg var der søndag den 12/8 og der var ikke ret meget kø. Det er meget fint at Londonbilletter har billetter med en lang gyldighedstid, for på London Eye's hjemmeside fandt jeg kun billetter til konkrete datoer/tidspunkter med meget kort mødetidsrum. London Eye har ændret billetproceduren, så der er ikke længere et bestemt sted for afhentning af forudbetalte billetter, man skal nu i den almindelige kø, så dermed er det endnu bedre med den lange gyldighedsperiode fra Londonbilletter, der samtidig også var betydeligt billigere!!!

Steffen, Vejle east
TIR, 14 AUG 2018
4.3
London eye og madam Tussauds

Det er mega frustrerende at man har købt billetter hjemmefra til en bestemt dag, og så skal man alligevel stå i den samme kø som dem der ikke har købt billet, for at ombytte sine downloadede billetter, for så at stå i kø igen for at kommer i gondolen. Det kan i godt gøre bedre opmærksom på på hjemmesiden

Marianne, Esbjerg
TOR, 26 JUL 2018
4.3
God udsigt

En super fin udsigt over London, men ikke et "must do" ting. Bestil gerne Ticket Fast billetter, hvis man vil undgå 2 lange køer. Så kan man nøjes med én. Først en kø til at få ombyttet sin billet til en "rigtig" billet, og derefter ingen kø til selve London Eye, hvis man har Ticket Fast.

Jeanet, Vanløse
MAN, 23 JUL 2018
4.3
Det virkede bare

Rigtig god oplevelse, og filmen som fulgte med var super god

Lene, Aarup
MAN, 23 JUL 2018
4.3
Spændende

Det er altid hyggeligt og flot at være oppe i London Eye og se udover London.

Mette, Stubbekøbing
TIR, 19 JUN 2018
4.3
Spændende

Det er altid hyggeligt og flot at være oppe i London Eye og se udover London.

Mette, Stubbekøbing
TIR, 19 JUN 2018
4.3
Utrolig tur i London Eye

Alt fungerede perfekt, bl a pga forud bestilt fast track var der ingen ventetid overhovedet. Utrolig udsigt til bl a dronningens slot og mange andre seværdigheder. meget hjælpsomt personale.
Holger

Holger gregers, Aalborg sv
LØR, 16 JUN 2018
4.3
Utrolig tur i London Eye

Alt fungerede perfekt, bl a pga forud bestilt fast track var der ingen ventetid overhovedet. Utrolig udsigt til bl a dronningens slot og mange andre seværdigheder. meget hjælpsomt personale.
Holger

Holger gregers, Aalborg sv
LØR, 16 JUN 2018
4.3
Super god udsigt over London

Kan bestemt anbefales. Man får et fantastisk godt udsyn over London.

Pernille wiwe, Ballerup
FRE, 15 JUN 2018
4.3
Nemt og hurtigt

Yvonne, Valby
FRE, 25 MAJ 2018
4.3
En oplevelse!

Selvfølgelig skal man se og prøve London Eye når man er i London. Og med Fast Pass er det super nemt og man slipper for den meget lange kø. Fra vi kom til London Eye, til vi stod i en pod, gik der kun fem minutter. Så Fast Pass kan absolut anbefales hvis man vil se London fra oven.

Jan, København
LØR, 21 APR 2018
4.3
Flot udsigt over London

Fantastisk udsigt til alle de kendte bygninger i London, det kan anbefales at købe et kort i billetkugen. Det giver overblik i hvilken del af byen du ser hvad.

Bodil
TIR, 27 MAR 2018
4.3
Storslået udsigt

En fantastisk flot oplevelse. Man køber/ombytter til biletter med et fast tidspunkt, hvorefter der kun er en begrænset kø - det virker super fint i hvert fald hvis man kommer tidligt på dagen

Aage
MAN, 26 FEB 2018
4.3
Fantastisk view over London

I godt og klart vejr var det en relativ stor oplevelse, vi ikke fortrød. Fast track er dog langt fra fast for at få ombyttet voucheren til billetter. Dårlig skiltning og 2 åbne luger i skranken (4 medarbejdere stod og snakkede eller gloede på gæsterne. Da det cirkus var veloverstået gik det hele glidende som forventet.

Allan, Tune
TIR, 21 NOV 2017
4.3
Kæmpe oplevelse!

Absolut et besøg værd - også med børn. Vi havde købt billetter hjemmefra, og ventetiden var acceptabel og velorganiseret.

Flemming, Herning
FRE, 27 OKT 2017
4.3
Lang kø

Trods køb af billetter hjemmefra, var der lang kø, da vi skulle have vores adgangsbilletter til London Eye, for der var mange, der havde fået den gode ide at købe billetter hjemmefra. Jeg fik et tid til turen kl 11.15. Fint! Tænkte jeg. Nu er der kun 15 min., før vi skulle op i London Eye. Men nej! Så skulle vi gå i "slangekø" hen til hjulet. Vi brugte megen tid på at stå i kø, men selve turen var en oplevelse.

Kirsten, Aalborg sø
TIR, 26 SEP 2017
4.3
Fin tur, men også lidt kedelig.

Vi havde fast-track billetter, bestilt hjemmefra. En lille smule omstændeligt at få byttet de udprintede vouchers til rigtige billetter. Vores ventetid ved 'øjet' blev måske reduceret med 5-7 minutter, men det kan sikkert svinge en del.
Rundturen er flot nok, men på den sidste del af nedturen blev stemningen i gondolen alligevel en smule rastløs.

Svend christian, Jægerspris
ONS, 13 SEP 2017
4.3
Fantastisk oplevelse

Super nemt, fantastisk service, glade og venlige personaler.

Anja, Glostrup
LØR, 19 AUG 2017
4.3
Super hurtig

Havde købt fast track til London Eye - 30 minutter og vi var i kabinen. Dette incl. kø til at ombytte voucher til billetter. Penge god givet ud.

Sascha, Fredensborg
MAN, 07 AUG 2017
4.3
Alle pengene værd

Vi kom en fredag kl 10 30 i juli og havde købt en voucher hjemmefra. Den skulle veksles til rigtige billetter men vi var heldige, næsten ingen kø. Det var virkelig en fantastisk oplevelse at se ud over London. Vejret var tilmed fint så det vil vi helt sikkert anbefale at gøre i London.

Pernille, Dronningmølle
TOR, 03 AUG 2017
4.3
Det var fint at have bestilt billetterne hjemmefra.

Vi stod i kø i ca 15 min i den første kø , og derefter ca 15 min i den næste kø. Vi havde overvejet at købe fastticket billetter, men vi ikke give 70 kr mere pr billet. Vi kom åbenbart på den rigtige dag og det rigtige tidspunkt, så det gik ret hurtigt. En dejlig tur med god udsigt.

Bettina, Holbæk
ONS, 05 JUL 2017
4.3
Ingen problemer

Havde bestilt fast track billetter hjemmefra og da jeg først fandt det rigtige sted at henvende mig så var det intet problem. Fik indløst min "tilgodeseddel" til billetter og kom i fast track køen. Ingen problemer og meget hjælpsomme folk hele vejen rundt.
Super hyggelig tur. :-)

Ina, Kettinge
MAN, 08 MAJ 2017
4.3

Vi ankom kort tid før åbning. Masser af mennesker. Lange køer til både billetter og forudbetalte billetter!
Ventetid 2 x ½ time - lidt mindre end ved betalingskøen!

Kurt juhl, Rønde
SØN, 07 MAJ 2017
4.3
En fantastisk oplevelse

Giver et rigtigt godt overblik over byen London.
Og så ligger den så centralt, at det er perfekt med e samtidigt besøg i Westminster Abbey og Parlamentet

Knud drejer, Varde
LØR, 18 MAR 2017
4.3
For lang kø

Jeg havde købt billet hjemme fra, men det gjorde ikke oplevelsen hurtigere. Men skulle først ind om veksle om til rigtige biletter og bagefter skulle man ud i den meget lange kø igen og stå. Så der er ikke meget af spare ved at købe hjemme fra. Det kan dog betale sig at købe fasttrak biletter.
Turen rundt i London Eye var dog fantastisk. Meget flot oplevelse.

Anja, Copenhagen nv
TIR, 31 JAN 2017
4.3
Tæt på 5 stjerner

Super flot udsigt fra den imponerende store London Eye. Tænker det er meget afhængig af vejr og sigtbarhed. Vi kom op lige da det begyndte at blive mørkt fredag aften.
Det var super fint. Kan godt anbefales. Vi havde købt billetter hjemmefra (ikke fast-track), men skulle alligevel ind at have dem byttet til " rigtige" billetter, men selvom det var kø, gik det ret hurtigt. Tror vi ventede ialt max 30 min.

Lene, Silkeborg
FRE, 16 DEC 2016
4.3
God oplevelse i London Eye. Det er fint med Fast Track billetter, der var nærmest ingen ventetid, og så er det rart at de kan bruges den dag som passer bedst inden for en måned.

Susanne
LØR, 01 OKT 2016
4.3
God oplevelse i London Eye. Det er fint med Fast Track billetter, der var nærmest ingen ventetid, og så er det rart at de kan bruges den dag som passer bedst inden for en måned.

Susanne
LØR, 01 OKT 2016
4.3
Kæmpe oplevelse.

Vi var i london eye i lørdags d.20/8. Fantastisk oplevelse, kunne se meget af london, da der var fint vejr.vi havde købt billetter hjemmefra det kan varmt anbefales, det gik rigtigt hurtigt da vi kom i fast køen. Alt i alt en oplevelse der varmt kan anbefales. Mvh. Karina og Dorthe

Dorthe
MAN, 22 AUG 2016
4.3
Londoneye

Londoneye var absolut en af de bedste oplevelser på vores London tur - vejret var også fantastisk sol og blå himmel, og betjeningen var venlig, turen varede ca ½ time. Man kan bare se så meget af London fra toppen af Londoneye 135 m oppe. Meget tilfreds. Og man har ikke nøde at få højdeskræk da det går meget langsomt rundt og man har god tid til at vende sig til, at man kommer højt op.

Hans henrik, Herlufmagle
ONS, 13 JUL 2016
4.3
Fast Track billetter til London Eye er guld værd

Selve turen rundt var en fantastisk dejlig og smuk oplevelse. Jeg kan kun anbefale at købe Fast Track billetter hjemmefra, selv om det koster lidt ekstra er de rigtig godt givet ud. Jeg tror, vi sparede at stå i kø i ca. 1½ time.

Evy, Hedehusene
MAN, 20 JUN 2016
4.3
Smuk oplevede

Vi havde bare bestilt en billet og ikke den hurtige. Havde købt en billet efter kl 17. Vi ventede 10 minutter på at komme ombord. Vi nåede ikke at opleve 4D filmen. Der er mange mennesker, men jeg har ikke små børn, så ventetiden er ikke et problem. Til at begynde med troede vi det ville blive ubehagelig at kunne se ned gennem glasset men det var det ikke.

Marianne
FRE, 10 JUN 2016
4.3
En smuk udsigt

En dejlig tur i solskin. Med en smuk udsigt. Helt bestemt et besøg værd.

Jens charistian, Hørning
TIR, 07 JUN 2016
4.3
Rigtig fin og flot oplevelse

Flot oplevelse for både børn og voksne.

Marianne s., Hillerød
TIR, 07 JUN 2016
4.3
Flot oplevelse

Det var virkelig storslået!

Doris
FRE, 27 MAJ 2016
4.3
Ikke den helt store oplevelse.

Ved ikke helt hvad jeg havde forventet, men det var ikke den helt store oplevelse at være i London Eye. Føles nok mere som noget der bare hænger lidt sammen med at være turist i London. Trods lang kø gik der kun et kvarter, før vi var kommet ind i London Eye, - positivt.
Synes ikke jeg kan anbefale attraktionen, ville hellere bruge pengene på noget andet spændende i London.

Charlotte bach
ONS, 25 MAJ 2016
4.3
Super oplevelse...

Nyttig viden: er vejret godt den dag I skal i London Eye, så gør jer selv den tjeneste at være der, når de åbner, så slipper I for at stå i kø...og super dejligt, at ha' købt billetterne hjemmefra, det gør det hele meget nemmere :)

Betina, Glostrup
TIR, 24 MAJ 2016
4.3
Super oplevelse...

Nyttig viden: er vejret godt den dag I skal i London Eye, så gør jer selv den tjeneste at være der, når de åbner, så slipper I for at stå i kø...og super dejligt, at ha' købt billetterne hjemmefra, det gør det hele meget nemmere :)

Betina, Glostrup
TIR, 24 MAJ 2016
4.3
Virkelig god oplevelse

Flot tur, helt klart en god oplevelse.

Anita, Silkeborg
SØN, 22 MAJ 2016
4.3
London Eye værd at opleve

En tur i London Eye skal prøves. Så ser man det hele sådan lidt fra oven. God tid til at fotografere mm.
Det kan anbefales at købe billet på forhånd, så man slipper for køen.

Grethe, Odense m
SØN, 22 MAJ 2016
4.3
Flot oplevelse

Fast track billetter er en fordel, hvis man ikke vil bruge tiden på at vente. Nemt at bestille hjemmefra. God info på stedet.

Helle, Viborg
TIR, 17 MAJ 2016
4.3
Det var en fin oplevelse - og pengene værd

Det var anden gang jeg var oppe i London Eye.
En god ting, at man kunne springe en meget stor del af køen over - med Fast track.
Dog syntes jeg, at vi var for mange inde i gondolen - vi så en anden gondol med meget få personer i.

Frank hagerup, Glumsø
TIR, 17 MAJ 2016
4.3
Flot udsigt

Flot udsigt. Fungerede fint med fast track ticket, men dog kø både på billetkontoret hvor voucheren skulle laves om til billetter og ved selve London eye. Hvis man beslutter sig for at købe billetter til BIG bus London ved London eye's billetkontor, husk da at gøre opmærksom på at man ønsker familiebillet, hvis man er en familie.

Christa
TIR, 17 MAJ 2016
4.3
Fantastisk tur

Helt fantastisk selvom det var 2. gang:)

Hanne, 4180
MAN, 16 MAJ 2016
4.3
London Eye

Købte fast track billetter på forhånd - rigtig godt givet ud, sprang to køer over, godt nok dyrere billetter, men det værd.

Anita, Århus n
MAN, 16 MAJ 2016
4.3
Smuk solnedgang over London

Med fast track til London Eye - gik det super hurtigt og vi sprang en laaaaaang kø over. Det kan anbefales, at tage turen, imens solen går ned over London. Meget smukt !

Susanne, Frederikshavn
MAN, 16 MAJ 2016
4.3
London eye

Oplevelsen er efter min mening uovertruffen. Vi var også heldige at have godt, klart vejr, derfor frit udsyn hele vejen rundt. Køen - ventetiden blev afviklet i god orden, ca ½ time for vores vedkommende.

Ebba, Tune
SØN, 15 MAJ 2016
4.3
Hej Det var virkelig spændende, hvor jeg var sammen med min datter og 2 børnebørn det kan jeg kun anbefale andre. G.S.

Alle seværdigheder var fantastiske

Grethe, Veflinge
LØR, 07 MAJ 2016
4.3
Seværdigt

Oplevelsesrigtvog god betjening

Gerda overgaard
TIR, 03 MAJ 2016
4.3
London Eye

Det er en fantastisk fin tur, men jeg håber, at I får bedre vejr end vi havde :-)
Jeg havde bestilt billetter hjemmefra, så vi undgik køen. Rigtig god idé at gøre det.
Jeg har prøvet turen før i smukt og klart vejr...denne gang var den småregn og diset.
Men gør det anyway :-)

Susanne, Lyngby
FRE, 29 APR 2016
4.3
Besøg ved London Eye

Det var en fantastisk oplevelse at se ud over London fra det
store pariser hjul.
Helt sikkert en oplevelse jeg vil anbefale til andre.

Londonbilletter er nemme at bestille ved og alt er meget strukturet
og forklaret ned til mindste detalje.

Charlotte, Fredericia
MAN, 25 APR 2016
4.3
Fantastisk øjenåbner.

Er man i London , er et besøg i London Eye virkelig anbefalelses værdigt. Et overblik over London som bare er fantastisk. Konstant lang kø, hvor ventetiden på at komme op i øjet, er på omkring 40 min. Men tiden går så hurtigt, og det er virkelig ventetiden værd.

Dorthe, Ølstykke
MAN, 25 APR 2016
4.3
Sikke en behagelig tur

Flot tur og fantatisk view - stille og rolig

Jan lemming, Solrød
MAN, 25 APR 2016
4.3
Mageløs udsigt

Det er bare fantastisk at komme op og se hele byen i fugleperspektiv.

Camilla, Gentofte
SØN, 24 APR 2016
4.3
fed oplevelse i fuld solskin efter kl.17,00

Fantastisk oplevelse når specielt når vejret var så fantastisk flot.
Kan virkelig anbefales.

Allan, Svendborg
LØR, 23 APR 2016
4.3
London Eye

Virkelig et besøg værd, den skønneste udsigt over smukke London. Havde forudbestilt billetter og det virkede fuldstændig efter hensigten, vi gik udenom den lange kø og direkte hen og hentede vores billetter :)

Bitten
ONS, 20 APR 2016
4.3
Skøn oplevelse at se London fra alle vinkler.

Helt klart en oplevelse som man bare skal se i London - og gerne igen og igen.

Majbritt
MAN, 18 APR 2016
4.3
London Eye

Flere forskellige lange kø'er og ikke tydeligt hvor i køen man skulle stille sig, ej heller særlig tydeligt hvor man skulle henvende sig når man skulle have ombytte ens bekræftelse til billetter. Ellers en fin oplevelse

Pia
MAN, 11 APR 2016
4.3
Lang ventetid

At bestille billetter hos www.londonbilletter.dk var fint nok og det gik uden problemer. MEN, vi bestilte billetter til kl.17:00 og vi stod i kø en 1/2 time før. Vi fik så at vi vide at den første ledige gondol var kl.19:00, at vi måtter komme tilbage og at vi måtter stor i køen allerede kl.18:30 for at være sikkert på at få en plads. Det gjort vi så... Alligevel kom vi først ind kl.19:30. Jeg ved ikke hvad gik galt men det var ikke optimalt. Det er useriøs og vi følger os snydt... Det skulle have været så nemt og bekvemt...!!!???

Christophe, Kastrup
TIR, 29 MAR 2016
4.3
Lang ventetid

At bestille billetter hos www.londonbilletter.dk var fint nok og det gik uden problemer. MEN, vi bestilte billetter til kl.17:00 og vi stod i kø en 1/2 time før. Vi fik så at vi vide at den første ledige gondol var kl.19:00, at vi måtter komme tilbage og at vi måtter stor i køen allerede kl.18:30 for at være sikkert på at få en plads. Det gjort vi så... Alligevel kom vi først ind kl.19:30. Jeg ved ikke hvad gik galt men det var ikke optimalt. Det er useriøs og vi følger os snydt... Det skulle have været så nemt og bekvemt...!!!???

Christophe, Kastrup
TIR, 29 MAR 2016
4.3
Super

Rigtig god udsigt over London

Henrik, Randers nv
MAN, 28 MAR 2016
4.3
Påsketur i London Eye

Vi var heldige med en fantastisk tur i solskin. Filmen om London Eye som vi så inden, var også et hit for børnene. vi havde købt alm. Billetter og sprang den lange billetkø over. den næste kø var hurtigt overstået og vi havde en dejlig tur.

Susanne, Allerød
SØN, 27 MAR 2016
4.3
London Eye

Vi valgte at betale ekstra for fast ticket. Vi spang 2 lange køer over.

Det var en fantastisk oplevelse. Vi var bekymret pga. Højdestræk og transportsyge, men kublen var stor og meget rumlig. Man kunne sidde på bænkene eller gå rundt, kublen drejde så stille rundt at man næsten ikke mærkede det. Vi var 12 personer i vores.
Der var klart solskindsvejr og vi kunne se det meste af London. Min datter synes det var spændende at finde og gense de turist steder, hvor vi allerede havde været

I billethuset, så vi også en kort 3D film gratis, der handlede om højde/London i fugleperspektiv.

Nanna hoffmann, Odense nv
LØR, 26 MAR 2016
4.3
ok oplevelse

Det var nemt og hurtigt at ombytte billetterne. Selve køen til London eye var lang, men det gik lynhurtigt.
Min søn på 9 år syntes, at det var en god oplevelse at være i London eye. Der er en flot udsigt over London og især et fantastisk syn over Big Ben og House of Parlament, men ellers synes jeg (som voksen), at det er en lidt tam oplevelse.

Gitte, København k
ONS, 23 MAR 2016
4.3
Billetter

Vi købte billetter, Voucher hjemme fra. Dette var en god ide. Vi gik hurtig til billetlugen og fik ombyttet til billetter. Køen til London Eye gik hurtigt. Det var en fantastisk oplevelse, vi så London by om aftenen og det var smukt med lys over byen.

Linda, Oure
ONS, 23 MAR 2016
4.3
Flot udsigt

spændende

Beata maria
LØR, 19 MAR 2016
4.3
Levede op til forventningerne!

Fin tur til London Eye, dejligt med forudbestilte billetter, fast track.. Vi sprang den lange kø over og
Kom hurtigt ind.

Trine bergman, Sæby
ONS, 16 MAR 2016
4.3
Super oplevelse, også anden gang (8 år siden sidst)

Michael
TIR, 15 MAR 2016
4.3
Hurtigt og venligt

Inden man stillede sig op i kø kom der security folk og spurgte om alt var ok og svarede pænt på stillede spørgsmål. Når man stillede sig op i køen gik det fornuftig hurtigt - man var lidt bange for tiden da man er vandt til at en sådan kø i en forlystelse i DK vil tage timer.

Jesper, Ballerup
SØN, 13 MAR 2016
4.3
spændende

4D filmen til at starte med, var en fin og sjov overraskelse at få med. Det var spændende at se London fra oven og værd at få med når man besøger London for første gang. Det var fint at have købt billetter i forvejen.

Inge, Viborg
FRE, 11 MAR 2016
4.3
Det var utrolig let at komme til at opleve London Eye når man havde billet hjemmefra

En utrolig god oplevelse og et fantastisk syn over London

Monna, Taastrup
MAN, 29 FEB 2016
4.3
Trods fast track-billetter en del ventetid, ca. 15 min.

Fin udsigt, og god mulighed for at fotografere de mange seværdigheder i nabolaget.

Poul henrik, Bisserup
FRE, 26 FEB 2016
4.3
Nemt og enkelt

Vi stod max. i kø i 25 min ialt fra udlevering af billetter til turen startede, og det endda i Vinterferien.

Pia, Haderslev
LØR, 20 FEB 2016
4.3
Flot!

En tur i London Eye giver et flot vue over hele London, vi var deroppe om aftenen og det smukt. Tilpas "lang" tur.

Pia, Haderslev
LØR, 20 FEB 2016
4.3
Skal prøves.

Man skal give sig selv en tur i London Eye, det er en kæmpe oplevelse.

Kim, Nykøbing f
LØR, 20 FEB 2016
4.3
Spring billetkøen over

Fantastisk oplevelse som bare skal opleves når man er i London. Tjek evt vejrudsigten før I bestiller billetter. Får den bedste oplevelse i klart vejr.... Og en god måde at springe billetkøen over at bestille billetter på forhånd. Den anden kø går meget hurtigt. Vi stod ca 20 min i kø.....

Gitte, Slagelse
TOR, 18 FEB 2016
4.3
Super tur og det fungerer

Bestemt værd at prøve, vi havde godt vejr og fik et fantastisk billede af byens størrelse.

Ebba, Hirtshals
TIR, 09 FEB 2016
4.3
Fin oplevelse

Sjovt at komme op og se London fra oven ! Især godt for børn ! Måske lidt dyrt for 1/2 times fornøjelse !

Liselotte, Greve
TOR, 04 FEB 2016
4.3
Fed udsigt!

Blev skuffet over at skulle stå i kø til at få ombyttet billetterne. Køen var nøjagtig ligeså lang som den almindelige billetkø, så ingen tid sparet der. Lidt kedeligt at hjemmesiden reklamere med at man sparer tid på at stå i kø. Nå det så er sagt er udsigten helt fantastisk. En meget fredfyldt og dejlig oplevelse.

Majbrit, Haslev
FRE, 29 JAN 2016
4.3
London eye skyview

Jamen ikke så meget at sige..... er man i London skal man en tur i London eye..... fantastisk udsigt over byen, dér går det op for en hvor kæmpestor en by det egentlig er.....

Morten, Nakskov
LØR, 09 JAN 2016
4.3
Ingen ventetid

Rigtig god oplevelse, uden ventetid. Nem bestilling hjemmefra.

Richard, Mern
TOR, 07 JAN 2016
4.3
London Eye

London Eye i regnvejr er ikke nogen speciel god oplevelse. Sigtbarheden var kort.

Kim, Vallensbæk
MAN, 28 DEC 2015
4.3
fast trake billetter

Min datter og jeg besøgte London fra den 11. til den. 13/12 2015 og havde bestilt billetter til London Eye hjemmefra hos Londonbilletter. Det var super nemt at bestille dem og med de ud printet billetter i hånden, kom vi hurtigt igennem kø og frem til den flotte oplevelse som London Eye er. Jeg vil klart anbefale, at bestille billetter hjemmefra og vælge fast trake billetterne, hvis man har børn med. Den almindelige kø er meget lang og i kan hurtigt komme til at stå og vente med jeres børn meget, meget længe. Kom også tidligt - vi var der da de åbnede, det var dejligt, at boblerne man skal ind i, ikke var overfyldte, så kan i bedre nyde den smukke udsigt. Vi kan også anbefale den lille film du får med i prisen inde i billethuset - den er sjov for børn og god info. for de voksne. Rigtig god tur !

Susanne
TIR, 15 DEC 2015
4.3
Nemt og hurtigt.

Nemt at bestille billetter hjemmefra - dejligt at vide man havde billet, som blot skulle ombyttes i quick-skranken. Ingen ventetid :-)

Kirsten, København s
LØR, 12 DEC 2015
4.3
Fin oplevelse

Var heldig at komme op i London Eye på en solskinsdag med blå himmel. Det gjorde oplevelsen helt perfekt.
Sikke en udsigt.

Solveig, Holstebro
ONS, 02 DEC 2015
4.3
Skøn oplevelse

London Eye, gør det muligt at opleve en udsigt over London, som man ikke normalt kan se. Selvom jeg lider af højdeskræk i svær grad, er det en oplevelse. I år er det anden gang min familie og jeg var oppe i London Eye. Vi er i London hvert år, og bestiller altid billetter til attraktionerne i London hos Londonbilletter.dk. Det er nemt og man springer de længste køer over.
Tak :-)

Jette, Randers nø
TIR, 01 DEC 2015
4.3
Et must

Der er meget at se på i London, men toppen af det hele er London Eye. Og tillægget er 4D oplevelsen i biografen. SUPER!

Ole, Slagelse
TOR, 26 NOV 2015
4.3
London Eye

London Eye er en fantastisk oplevelse - at se London fra oven :-) - bestillingen her på siden er nem og ligetil og ved ankomst til serværdigheden gik det også uden problemer - en god måde at opleve på :-)

Winnie stenholt, Randers sø
LØR, 12 SEP 2015
4.3
Et besøg værd

London eye skal bare opleves. Vi bestilte fast track tickets, og det var alle pengene værd. Tror vi stod i kø max 10 minutter.
Dog irreterende at man skal ind og ombytte dem til rigtige billetter.
Men også det gik hurtigt.

Stina, Helsingør
FRE, 11 SEP 2015
4.3
Let og bekvem adgang til London Eye

Vi var en gruppe på 9 personer, som skulle i London Eye. Vores oprindeligt planlagte besøgsdag bleve ændret pga strejken i undergrundstogene. Derfor super heldigt, at vi havde valgfri besøgsdag modsat hvis billetterne havde været købt på London Eye's egen hjemmeside. Vi havde bestilt Fast Track billetter via Londonbilletter.dk - vi var oppe i hjulet mindre end 20 minutter efter ankomst til forlystelsen.

Jørgen, Vipperød
LØR, 15 AUG 2015
4.3
Storslået oplevelse også for dem, der ikke er til højder

Smukt og storslået. Hjulet London Eye kører så langsomt, at man ikke mærker at man kommer højere op. Det var vores første tur til London og vores første seværdighed. Billetterne var booket gennem Londonbilletter. Vi fik hjælp til at finde den rigtige kø - og vupti var vi ude igen til den almindelige kø til London Eye. Jeg tror vi samlet stod i kø i max 10-15 min. Super.

Lene, Hvidovre
TIR, 11 AUG 2015
4.3
Nemt og hurtigt

Køen var lang med det gik hurtigt

Torben, Helsningør
TIR, 04 AUG 2015
4.3
Fordelen ved at købe biletter hjemmefra

Jeg synes London Eye var en flot oplevelse, men fordelen ved at købe billetter hjemmefra, mener jeg også burde vise sig i køen ved indstigningen i selve attraktionen og ikke som nu, hvor man går i den samme kø som køber på stedet. Vi stod nok flere i køen for at få dem udlevet, end dem der købte på stedet.
Ellers en dejlig oplevelse, selvom jeg har højdeskræk.

Bente, Fredericia
TIR, 04 AUG 2015
4.3
London Eye

Alt virkede perfekt. London Eye er en fantastisk oplevelse.

Kaj lykke, Vester skerninge
MAN, 03 AUG 2015
4.3
Bedømmelse

Kan anbefales, er meget flot og gennemført. Alle pengene værd. Vi sprang en lang kø over ved at have bestilt billetter hjemmefra - super

Lykke schmidt, Smørum
SØN, 02 AUG 2015
4.3

Info
London Eye

Adresse
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London
Kort, London Eye Kort

Kort, London Eye

Åbningstider
Hver dag fra kl. 11 til kl. 18. (27 maj til 3 september kl. 10 til kl. 20.30).
Closed Dec 25th.

Metro
Tag Londons metro til enten Waterloo, Embankment, Charing Cross eller Westminster Station.

Buslinjer
211, 77, 381

 
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv