Kongelige slotspas

  • Vælg dato

Kongelige slotspas

Pris fra 426 kr

Elsker du også kongelige paladser? Så er vores Kongelige Slotspas nok lige noget for dig! Vælg en af vores tre eksklusive online Kongelige Slotspas og gå på opdagelse! 

Højdepunkter:
- Besøg op til fire kongelige paladser
- Vælg mellem tre eksklusive indgangstilbud
- Besøg Dronning Elizabeths palads - Tower of London
- Udforsk den berømte labyrint ved Hampton Court Palace
- Beundre den arkitektoniske perle - Banqueting House 

Udforsk de berømte og smukke paladser i London
London er velkendt for sine mange fantastiske historiske slotte og haver. Dette eksklusive online tilbud giver dig mulighed for at købe et af tre forskellige Kongelige Slotspas: Fire Paladser-passet, Tre paladser-passet eller Centrale London-passet.

Fire paladser-passet: inkluderer indgang til Tower of London, Hampton Court Palace og haverne, Kensington Palace og Banqueting House.

Tre paladser-passet: inkluderer indgang til Tower of London, Hampton Court Palace og haverne og Kensington Palace.

Centrale London-passet: inkluderer indgang til Tower of London, Kensington Palace og Banqueting House.

Tower of London
Tower of London, som officielt hedder Hendes Kongelige Højheds kongelige slot og fort af Tower of London, er et historisk slot lokaliseret på nordsiden af Themsen i det centrale London. Det er et absolut must-see, når du besøger London.  

Hampton Court Palace og haver
Udforsk Henry VIIIs majestætiske palads, Hampton Court Palace, inklusiv hans enestående lejligheder og de kæmpemæssige Tudor-køkkener.

Foruden selve slottet og dens haver, så tiltrækkes besøgende også af verdens ældeste labyrint, de historiske tennisbaner og den enorme vinstok, som blev kåret til verdens største i 2005.

Kensington Palace
Kensington Palace er en kongelig bolig, som ligger i Kensington Gardens i selve hjertet af London. Slottet er kendt som et sted fyldt med hemmeligheder. Det har været hjem til adskillige kongelige fra Dronning Mary til Prinsesse Diana, og har længe været scenen for nogle af Englands største dramaer. Paladset emmer af historie og byder på masser af aktiviteter for hele familien!

Banqueting House
Banqueting House, Whitehall, er det mest overdådige og bedst-kendte overlevende 'bangueting house' fra dens artitektoniske genre og den eneste del af Palace of Whitehall i London som står tilbage. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til Tower of London, Hampton Court Palace eller Kensington Palace, hvor du kan ombytte din e-billet til dit Kongelige Slotspas. 

Hvor lang tid er min Kongelige Pas gyldigt?
Samtlige pas er gyldige i 2 år fra købsdatoen. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 5-15 år. Børn under 5 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 
 

 

Info
Kongelige slotspas

Adresse
Print din e-billet ud og tag den med til Tower of London, Hampton Court Palace eller Kensington Palace, hvor du kan ombytte den til dit Kongelige Slotspas.
Tower of London ligger på:
St Katharine's & Wapping
London EC3N 4AB
Kort, Kongelige slotspas Kort

Kort, Kongelige slotspas

Åbningstider
Tower of London har åbnet tirsdag-lørdag kl. 9.30-17.30 og søndag & mandag kl. 10.30-17.30.

Metro
Det nærmeste metrostop på Tower of London er: Tower Hill.

 


Til varekurv